Dodaj do ulubionych

studio "informacji"

IP: *.kielce.net.pl 22.07.05, 15:28
jest bardzo fajne i w ogole czołówka jest nowoczesna ale dlaczego na poczatek
i koniec programu kamera obejmuje reszte pomieszczenia??? to wyglada
okropnie... obraz powinien konczyc sie scenografii zarowno po bokach jak i na
gorze- tak jest we wszystkich innych programach regonalnych. co wy na to???
Obserwuj wątek
    • Gość: Michał MASŁÓW INFO Re: studio "informacji" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 15:39
      Nie. Nie moge się z tobą zgodzić. kamera musi pokazać cale studio. To powinno
      sprawiać (u Ciebie jednak chyba nie) wrażenie, że studio jest bardziej
      profesjonalne. jeśli widac tego pana za kamerą i oświetlenie z góry widz widzi
      to w sposob bartdziej profesjonalny.
      • gladiator.ek Re: studio "informacji" 22.07.05, 15:51
        Mnie to drażni troche początke Informacji."Dzień dobry, zaczynamy Informacje" i
        zaraz obrót i idzie obraz z innej kamery. Według mnie to trochę sztuczne.
        Powinno wszytko iść "z przodu".
        • Gość: HOP Co to za logo? KIELCE na szarym tle? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 18:13
          Nieprofesjonalnie to logo mają zrobione, to które widać w rogu w telewizji. Już
          im o tym mówiłem, ale nic się nie zmieniło.
          • pstrykacz.imieninowy Re: Co to za logo? KIELCE na szarym tle? 22.07.05, 19:57
            jakośc informacji pozostawia wiele do życzenia

jeżeli informacja, że "19 latek kupił sobie nagrywarke i pirackiego łindołsa"
            jest na pierwszym miejscu w serwisie, to ten serwis nie będzie na pierwszym
            miejscu u mnie

ogladam np. TVN
    • Gość: telewidz Re: studio "informacji" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 20:42
      tez tak mysle, ale akurat to studio jest zbyt prymitywne tam nie powiiny
      znajdowac sie dzrwi wejsciowe, kamery z operatoreami w krotkich spodenkach.
      poza tym scenografia tak nagle sie ucina... od razu widac ze jest partacka...
      dla mnie lipa;/
      • Gość: Michał MASŁÓW INFO Re: studio "informacji" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 20:56
        zrób lepszą
    • Gość: Michał MASŁÓW INFO Re: studio "informacji" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 21:01
      A przy okazji kliknijcie w link:
      www.maslow.info.pl/kaciki/tvp3/informacje.htm
      i w ten: www.maslow.info.pl/kaciki/tvp3/download.htm

no i na koniec w ten: www.tvp3kielce.maslow.info.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka