Gość: maam IP: *.netia.pl 18.09.01, 13:17 ... jak równiez inne miasta na pięknej Ziemi Świętokrzyskiej !!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: miko Re: Staszów jest OK !!! IP: *.kiel.gazeta.pl 18.09.01, 13:39 I wreszcie ktoś rozsądny. Witaj, a myślałem, że odcięli Cię od sieci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maam Re: Staszów jest OK !!! IP: *.netia.pl 19.09.01, 10:48 Gość portalu: miko napisał(a): > I wreszcie ktoś rozsądny. Witaj, a myślałem, że odcięli Cię od sieci Czołgiem, ostatnio brakuje mi czasu na pisanie z powodu nadmiaru pracy, ale czytam sobie chętnie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Winrych Brawo IP: *.dtvk.tpnet.pl 18.09.01, 14:33 Noooo i oto mi chodzilo! Brawo Maam!!! Pewnie ze kielecczyzna jest piekna. To jest czysta prawda a nie wyzywanie ze Staszow to kurwy itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mazik Re: Brawo IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.01, 18:44 Teraz lepiej :-), wszyscy mieszkamy przeciez w jednym wojewodztwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pinior Re: Staszów jest OK !!! IP: *.MAN.atcom.net.pl 18.09.01, 20:25 Jest. Jeździłem trochę po tamtych stronach. Co ciekawe, różnica jest na granicy diecezji kieleckiej z sandomierską. Po stronie sandomierskiej czystość, zadbane wsie, wypielęgnowane miasteczka i strony w Internecie. A po kieleckiej - szkoda gadać. Kielczanie, zamiast gadać, weźcie się za sprzątanie, czytanie książek (poprawi sie Wam kultura języka) itp. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hamster Re: Staszów jest OK !!! IP: 195.117.18.* 19.09.01, 08:24 Gość portalu: Pinior napisał(a): > Jest. Jeździłem trochę po tamtych stronach. Co ciekawe, różnica jest na granicy > > diecezji kieleckiej z sandomierską. Po stronie sandomierskiej czystość, zadbane > > wsie, wypielęgnowane miasteczka i strony w Internecie. A po kieleckiej - szkoda > > gadać. Kielczanie, zamiast gadać, weźcie się za sprzątanie, czytanie książek > (poprawi sie Wam kultura języka) itp. Pozdrawiam Co ty tak agitujesz za tym Staszowem? Czego ty chcesz od Kielc??? Po mordzie tu od kogos przypadkiem dostales i teraz próbujesz sie mscic w ten sposób? Jezeli próbujesz robic zamieszanie na tym forum to przynajmniej podpisuj sie jesnym nickiem a nie kilkoma bo i tak cie IP zdradza kolego Lubawski, Lepich, Pinior i jak ci tam jeszcze maly oszolomku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: herbu Re: Staszów jest OK !!! IP: 213.77.44.* 19.09.01, 15:41 No jasne ze Staszow jest ekstra! Ile imprez tam bylo tego nikt nie zliczy! To sie bedzie pamietac do konca zycia! Odpowiedz Link Zgłoś