Gość: JaKi IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 25.08.02, 10:48 Czy nie lepiej umiescic kamerke na wyremontowanym odcinku deptaka? Ten fragment ktory jestobecnie przekazywany wyglada niezbyt ciekawie :-/ az wstyd komus go pokazac. -- JaKi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mila Re: kamerka - Kielce IP: *.radom.pl 31.08.02, 23:30 Ja też tak uważam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: kamerka - Kielce IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 01.09.02, 01:15 Ja tez!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: kamerka - Kielce IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 01.09.02, 01:15 Ja tez!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wyrwizab Re: kamerka - Kielce 01.09.02, 11:04 Malym problemem moze byc fakt ze redakcja GW jest jednak troche wyzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: kamerka - Kielce IP: *.radiotak.com.pl 02.09.02, 08:14 Tez uwazam, ze kamera powinna byc umieszczona w lepszym punkcie Sienkiewki, a to, ze redakcja gazety jest "troche wyzej" nie ma tu nic do rzeczy bo kamerka nazywa sie Ka-Sienka i ma pokazywac "cos" z Sienkiewicza(ladnego, ciekawego etc.-po to sie pokazuje obraz z kamer, chyba?). Odpowiedz Link Zgłoś
wyrwizab Re: kamerka - Kielce 02.09.02, 09:49 Gość portalu: . napisał(a): > Tez uwazam, ze kamera powinna byc umieszczona w lepszym punkcie Sienkiewki, Nie mowie nie >a > to, ze redakcja gazety jest "troche wyzej" nie ma tu nic do rzeczy Pewnie co ma do rzeczy fakt ze kamerke wystawia GW, moze zamontuja ja cichaczem komus na balkonie? A kabelek to poszcza ot tak po parapetach. Wpiecie do neta zas przez gniazdko 220V. :) >bo kamerka > nazywa sie Ka-Sienka i ma pokazywac "cos" z Sienkiewicza(ladnego, ciekawego > etc.-po to sie pokazuje obraz z kamer, chyba?). No nie jest specjalnie dobrze umiejscowiona, ale nt. ewentualnych przenosin i mozliwosci takiego dzialania niech sie lepiej wypowie ktos z GW, kex moze? Odpowiedz Link Zgłoś
dm_ Re: kamerka - Kielce 02.09.02, 10:59 wyrwizab napisał: > > No nie jest specjalnie dobrze umiejscowiona, ale nt. ewentualnych przenosin i m > ozliwosci takiego dzialania niech sie lepiej wypowie ktos z GW, kex moze? w wątku www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=60&w=2845407&a=2845666 kosz.marny powiedział: "oczywiście, dobrze, że W OGÓLE robią ten remont." mamy wiec takie podejscie do wydarzeń tu zastosujmy ten sam zwrot. jest kamera, i dobrze ze jest wogole. Odpowiedz Link Zgłoś
deswider Re: kamerka - Kielce 03.09.02, 08:43 a pod jakim adresem ta kamerka?? W ogole to witam :) Jestem tu nowy, a po ostatnim padzie dysku jescze bardziej nowy bo wszystko musze od poczatku .... Odpowiedz Link Zgłoś
wyrwizab Re: kamerka - Kielce 03.09.02, 11:05 deswider napisał: > a pod jakim adresem ta kamerka?? www1.gazeta.pl/kielce/0,36517,0.html > > W ogole to witam :) Jestem tu nowy, a po ostatnim padzie dysku jescze bardziej > nowy bo wszystko musze od poczatku .... A to dlatego cie nie bylo...Ok nieobecnosc usprawiedliwiona, teraz jednak trzeba nadrobic zaleglosci i wyrobic z 200% normy :) Aha wykazalbys sie w watku o nastepnym ognisku. Odpowiedz Link Zgłoś
dm_ Re: kamerka - Kielce 03.09.02, 11:11 wyrwizab napisał: > A to dlatego cie nie bylo...Ok nieobecnosc usprawiedliwiona, teraz jednak trzeb > a nadrobic zaleglosci i wyrobic z 200% normy :) Aha wykazalbys sie w watku o na > stepnym ognisku. dobrze gadasz wyrw Odpowiedz Link Zgłoś