Dodaj do ulubionych

Kim jest p. Fatalski ?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 16:29
Jakoś nie kojarze owego człeka
Obserwuj wątek
    • Gość: megadeth Re: Kim jest p. Fatalski ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 19:35
      jak zwietrzył likwidację Chorych Kas to wrócił do ZUSa...
    • Gość: Stefan Pochocki Re: Kim jest p. Fatalski ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 07:20
      No dobrze ale kim on jest ? Na zdjęciach wygląda podejrzanie, no źle mu z oczu patrzy.
      • Gość: ...x... Re: Kim jest p. Fatalski ? IP: 212.244.153.* 08.09.05, 07:36
        szkoła w Moskwie... KGB...
    • Gość: bbb Re: Kim jest p. Fatalski ? IP: 81.6.129.* 08.09.05, 07:50
      dyrektor ZUS , omijaj gościa z daleka, kawał buca i tyle, ale cwaniaczek wielki
      • Gość: bzik Re: Kim jest p. Fatalski ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 08:00
        Dla mnie ZUS nadaje sie tylko do jednego - do likwidacji. Nieprzekazywanie
        skladek prywatnym ubezpieczycielom, afery z rentami, lekcewazenie ludzi,
        imprezy w najdrozszych restauracjach... scyzoryk mi sie w kieszeni otwiera, gdy
        mysle o tej instytucji. Fatalski jest na zawsze jakims dyrektorskim stolku - od
        kiedy pamietam. Czyli od mojego urodzenia:).
    • Gość: klim Re: Kim jest p. Fatalski ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 09:38
      i lata po wszystkich kieleckich prywatnych uczelniach i bawi sie w wykładowcę.
      DUPEK niesamowity!!!!!!!!
    • Gość: aga Re: Kim jest p. Fatalski ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.05, 10:16
      Był wykładowca na mojej uczelni, z pewnoscia zna sie na tym co robi, gadal z
      sensem tylko....no wlasnie jego zachowanie w stosunku do studentow a
      szczegolnie studentek ...delikatnie mowiac bylo malo kulturalne
    • Gość: ?????????????????? Re: Kim jest p. Fatalski ? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 10.09.05, 16:31
      człowiekiem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka