Gość: papatka IP: 80.51.32.* 14.09.05, 10:36 Czy możecie mi polecic dobrego ginekologa, który tym się zajmuje? Prosiłabym o namiary i orientacyjną cenę. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: monikas Re: kielce - spirala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 11:33 właśnie mam za sobą zakładanie wkładki i jestam bardzo zadowolona z lekarza który to robił - dr. Grzegorz Świercz, przyjmuje na Rondzie w zielonym budynku - tym z jaskinią solną, niestety nie wiem ile ogólnie kosztuje założenie u niego wkładki, w każdym razie ja kupowałam ją sama ok 100 zł , a zapłaciłam jedynie za wizytę - przy zakładaniu - 80 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gargamel Re: kielce - spirala IP: 81.6.130.* 14.09.05, 16:43 Ja polecam dr Witolda Grotthussa - ma prywatny gabinet na ul.Sienkiewicz /za dawnym sklepem "Baty" na rogu z Paderewskiego - w kierunku Stacji PKP, coś około 60 metrów/. Przyjmuje we wtorki, środy i czwartki od 16-tej do 17-tej. Jest ok. i nie bierze drogo. Korzysta z tego gabinetu moja Pani. Odpowiedz Link Zgłoś