Gość: JaKi IP: 2.4.STABLE* / 10.140.82.* 07.09.02, 22:04 jak sciagaja naleznosci? Faktycznie kazda jest sciagnieta? Mam mandacik za 50 PLN ale jakos nie kwapie sie z zaplaceniem z nadzieja ze umknie im gdzies ;D -- JaKi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dm_ Re: parkingowi i ... 08.09.02, 10:12 Gość portalu: JaKi napisał(a): > jak sciagaja naleznosci? Faktycznie kazda jest sciagnieta? Mam mandacik za > 50 PLN ale jakos nie kwapie sie z zaplaceniem z nadzieja ze umknie im no prosze:) nie jestem sama, przybij piatke, tez nie zaplacilam, wisi juz drugi miesiec. Wurzylam sie bo poszlam tylko na pare minut do b.slaskiego, caly parking pod bankiem zajety, wracam a tu niespodzianka. Olewam to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JaKi Re: parkingowi i ... IP: 2.4.STABLE* / 10.140.82.* 08.09.02, 10:19 dm_ napisała: > no prosze:) > nie jestem sama, przybij piatke, tez nie zaplacilam, wisi juz drugi miesiec. > > Wurzylam sie bo poszlam tylko na pare minut do b.slaskiego, caly parking pod > bankiem zajety, wracam a tu niespodzianka. Olewam to. > Ja postawilem sie na Kopernika - na wprost poradni na Kosciuszki - wracam po 20 min a tak zatknieta kartka :-/ ale okreslili dokladnie miejsce postoju - "kolo kiosku RUCH-u". A niech mi udowodnia ze mialem cos takiego zatknietego - jakis bachor wyjol mi ja i nie mialem szansy jej zobaczyc ;-) > pozdrawiam :-) A rownierz pozdrawiam i zycze milej niedzieli -- JaKi Odpowiedz Link Zgłoś
dm_ Re: parkingowi i ... 08.09.02, 10:25 Gość portalu: JaKi napisał(a): > Ja postawilem sie na Kopernika - na wprost poradni na Kosciuszki - wracam po > 20 min a tak zatknieta kartka :-/ ale okreslili dokladnie miejsce postoju - > "kolo kiosku RUCH-u". A niech mi udowodnia ze mialem cos takiego zatknietego - > jakis bachor wyjol mi ja i nie mialem szansy jej zobaczyc ;-) oo, dzieki za pouczenie:))) Na Silnicznej pelno dzieci sie bawi. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frog Re: parkingowi i ... IP: 213.77.1.* 08.09.02, 19:53 ja dostałem takie samo pisemko w listopadzie 2001r i jeszcze nie mam do tej pory wezwania do zapłaty. A swoja droga słyszałem ze robia to bezprawnie, czy to prawda? Odpowiedz Link Zgłoś