Dodaj do ulubionych

Czy Heniu Milcarz

IP: 161.53.86.* 01.10.05, 23:04
ten wsiowy spec, ktorego PZPR wytypowala na zaoczne studia, ktory sie na
niczym nie zna, naprawde zostal poslem?

Jezeli tak, to mam nadzieje, ze sobie chociaz onuce zmieni.
Obserwuj wątek
    • Gość: Gargamel Re: Czy Heniu Milcarz IP: 81.6.130.* 01.10.05, 23:15
      Tak - został Posłem. I to z 6-go miejsca na Liście SLD. Czego nie udało się
      osiągnąć wielu "miastowym" aktywistom Świetokrzyskiej Prawicy kończącym studia
      dzienne za Nieludzkiej Komuny. I nie ukończył On niestety żadnej Akademii
      Politycznej przy dawnym Komitecie Centralnym PZPR - studiował na normalnej
      uczelni. Dlatego jest tylko Prezesem Spółki "Wodociągi Kieleckie" - a nie
      Ministrem jednego z resortów. A co do "wyglądu" to ma bez porównania lepszy
      od jednego ze znanych miastowych Kielczan, którego wąsy wyglądają jak osrane.
      • Gość: lobotom Re: Czy Heniu Milcarz IP: 161.53.86.* 01.10.05, 23:33
        Tak, ukonczyl studia zaoczne, bo na dzienne byl za glupi.
        A jest szefem, bo wytypowali Go kolesie z PZPR i utrzymuje w Wodociagach rozne
        czerwone szumowiny.
        A co do osrania, to owszem, Henio ma osrany rozumek.
        • Gość: Gargamel Re: Czy Heniu Milcarz IP: 81.6.130.* 01.10.05, 23:38
          Chodzi o wąsy - Baranie.
          O wąsy osobnika pozującego w Kielcach na Sarmatę i Marszałka Piłsudskiego.
          O wąsy, które ostatnio krytykowały nawet dzieci z kieleckich przedszkoli.
          • Gość: lobotom Re: Czy Heniu Milcarz IP: 161.53.86.* 01.10.05, 23:46
            Masz racje, dobralo sie dwoch osrancow - Henio z osrnym rozumkiem i Wlodzio
            Stepien z osranym rozumkiem i osranymi wasami i brodka.

Ty tez krytykujesz, a dzieckiem chyba nie jestes. Jestes prymitywnym lektorem
            kieleckich czerwonych swin. Ale Ty nawet swinskiego rozumku nie masz.

A Heniowi nie pomoze nawet synek ulokowany po znajomosci w Radiu Kielce.
            • Gość: Gargamel Re: Czy Heniu Milcarz IP: 81.6.130.* 02.10.05, 00:06
              Broda i wąsy Pana Posła W.Stępnia są super - zawsze zadbane i eleganckie. Tak
              jak Pan Poseł H.Milcarz rozumek ma On też w porząsiu. Każdy z Nich swoim
              ilorazem inteligencji "przebija" bowiem średnio: 5-ciu intelektualistów od
              "Platfusów" i "PD", 8-miu kmiotków z "PSL", 10-ciu aktywistów "Pisuaru", 20-tu
              "Samoobrońców" i "Ligusów" - o innych nie wspominając. Mieszkańcy Województwa
              Świetokrzyskiego dumni będą z takich Posłów.
              • Gość: lobotom Re: Czy Heniu Milcarz IP: 161.53.86.* 02.10.05, 00:52
                Wasy i broda Stepnia sa chyba wtedy eleganckie, jak sobie wytrze o uda przy
                robieniu minety.
                A intelektualista to On jest taki, ze moze najwyzej z czerwonymi swiniami
                podyskutowac.
    • Gość: Gargamel Re: Czy Heniu Milcarz IP: 81.6.130.* 02.10.05, 00:17
      Dla ścisłości - mój własny iloraz inteligencji wynosi 145.
      Choć to mniej od Dody Elektrody, która ma 156 - nie "załamuję się" - bo
      znacznie więcej niż wynosi "pojemność mózgu" wielu czołowych działaczy
      Prawicy z nijakim J.M.Rokitą /który dał plamę w czasie telewizyjnego testu/
      włącznie. I co ważniejsze sam testu "nie pisałem" na zebraniu SLD. Ciekawe
      natomiast jest "Ile ty sam masz oleju w pale - PRAWICOWY GŁUPKU"?
      • Gość: lobotom Re: Czy Heniu Milcarz IP: 161.53.86.* 02.10.05, 00:55
        Ty, jak wnioskuje z Twoich wypowiedzi jestes polglowkiem. A Twoj iloraz
        (przyjmujac dzielnik dwa) rowna sie cwiercglowek.
        Podobnymi Tobie cwiercglowkami sa Stepien i Milcarz.
        • Gość: Kielczanin Re: Czy Heniu Milcarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 01:47
          Lobotom aleś Ty jest P A L A N T ! ! ! ! !.
          • Gość: lobotom Re: Czy Heniu Milcarz IP: 161.53.86.* 02.10.05, 01:54
            Nie musisz krzyczeć, jak mierni Stepien lub Milcarz.
            Juz lepiej byc paantem niz czerwona swinia z SLD lub SdPl.
            Zycze Wam, abyscie stali sie palantami, ale nie czlonkami.
            • Gość: Kielczanin Do Lobotoma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 02:18
              Przepraszam tak mi się napisało, ale na prawdę Ty jesteś Palant.
              Wypisujesz na tym forum same bzdury, inwektywy i dziwisz się
              że nazwałem Cię Palantem.
              O Pogromie Kieleckim nie masz zielonego pojęcia.
              Mylisz ludzi i nazwiska z tego i późniejszego okresu.
              A wystarczy ruszyć dupę i przejść się do IPN'u.
              Ty jesteś jak bolszewik. Zawinił jeden nie można go znaleźć wybić wszystkich.
              Piszesz o wykształceniu i jak je zdobyli niektórzy politycy, a wiesz Ty
              mileńki jak zdobyły wykształcenie takie tuzy jak: Koza, Przybylski i wielu
              innych.
              Ty jak bolszewik coś nie pasuje to trzeba naciągnąć.
              Ty jak Stalin "Kto przeciwko nam ten za Leninem" (do grobu).
              • Gość: lobotom Re: Do Lobotoma IP: 161.53.86.* 02.10.05, 02:28
                A co Ty wiesz o pogromie kieleckim?
                Jezeli cos wiesz, to uswiadom mnie prosze.
                Czy wiesz, ktory z komunistow jest za to odpowiedzialny i ktory komunista
                mordowal?
                Mnie nie obchodza komunisci i SB-cy typu Koza i Przybylski.
                Mnie w tej chwili obchodzi to, ze Kielczanie wybrali do Sejmu kretynow i
                kryminalistow w osobach Stepnia i Milcarza.

No, zdradz sie ze swoja wiedza na temat pogromu! :)
    • Gość: Gargamel Re: Czy Heniu Milcarz IP: 81.6.130.* 02.10.05, 02:58
      Walnij się już do wyra Lobotom - zaśnij "w poczuciu dobrze spełnionego
      obowiązku". Oczywiście tylko ty masz rację - w sprawie Pogromu Kieleckiego
      również. Dokonane za Rządu Koalicji "PiS" i "PO" badania tej sprawy wykażą,
      że nie tylko była to "szyta grubymi nićmi prowokacja UB" w której brali
      udział Rodzice SLD-owskich Posłów H.Milcarza i W.Stępnia - ale co więcej
      uczestniczące w niej Wredne Żydowskie Parchy /z rodowodem komunistycznym -
      jak u każdego Żyda/ same wyskakiwały z okien budynku na Plantach. Natomiast
      niewinni członkowie załóg największych kieleckich zakładów pracy /w tym Huty
      "Ludwików", którą komuniści przemianowali na "Polmo FSS"/ bezskutecznie
      usiłowali ich ratować - "trzeźwiąc" niektórych w Silnicy. Wielu niewinnych
      skazanych następnie w sfingowanym pokazowym procesie brało pewnie wtedy udział
      w nabożeństwach kościelnych - co było "normalką" w ówczesnym Klerykowie. I masz
      rację Drogi Lobotom - antysemitami mogą być tylko Komuniści, a nie Prawdziwi
      Polacy-Patioci-Katolicy. Tylko czy napewno nijaki Kandydat na Prezydenta Bubel
      był członkiem PZPR i obecnie należy do SLD lub SDPL ?
      • Gość: lobotom Re: Czy Heniu Milcarz IP: 161.53.86.* 02.10.05, 03:16
        Skoro twierdzisz, ze rodzice H.Milcarza i W.Stepnia brali w pogromie udzial, to
        sklonny jestem Ci uwierzyc i zrozumiec Ich motywy.
        Czy myslisz, ze rodzice H.Milcarza i W.Stepnia po otrzezwieniu Ich przez ORMO-
        wcow z Huty Ludwikow, poszli i splodzili obecnych poslow z SLD?

Czy myslisz, ze rodzice H.Milcarza i W. Stepnia brali pozniej udzial w mszach
        swietych i sprawili, ze aresztowano i torturowano biskupa Kaczmarka, ktorego z
        pozycji pryncypialnych potepily takie jednostki jak Tadeusz Mazowiecki i Adam
        Massalski?
        Nie da sie ukryc, ze komunisci, w tym kieleccy, wspolpracowali czynnie z
        niemieckimi faszystami w dziele eliminacji Zydow.
        Przykre jest to, ze pozniej wzieli sie sami za eliminacje Zydow.
        • Gość: Gargamel Re: Czy Heniu Milcarz IP: 81.6.130.* 02.10.05, 03:41
          Chłopie - wali ci na mózg.
          Co aresztowanie Biskupa Czesława Kaczmarka miało wspólnego z Pogromem Kieleckim
          - możesz wiedzieć tylko ty. Jeszcze trochę i będziesz twierdzić, że "całą rzecz
          należy sprawdzić empirycznie" - tak jak ci Obrońcy Dobrego Imienia Polaków w
          Jedwabnem, którzy "prowadzili dyskus" o tym czy w spalonej stodole mogło się
          zmieścić aż tak wielu Żydów ? Daj już spokój H.Milcarzowi i W.Stępniowi - nie
          uważaj mnie też za kretyna, który nie zdaje sobie sprawy z tego, iż w tej
          strasznej zbrodni "maczali palce" funkcjonariusze bezpieki. Nie zmienia to
          faktu, że dokonano tego rękami Polaków - mieszkańców Kielc - miasta w którym
          obydwoje żyjemy /moja Rodzina od blisko 200 lat/. I czy chcemy, czy nie obciąża
          to pośrednio i nasze sumienia - twoje Antykomunisty i Praktykującego Katolika
          /prawdopodobnie nim jesteś/ i moje Lewicowca i Ateisty. Dlatego skończmy
          dyskusję na ten temat na tym forum - myśląc o tym, że należy robić wszystko aby
          w "podobnym bagnie" nie taplały się nasze dzieci.
          • Gość: lobotom Re: Czy Heniu Milcarz IP: 161.53.86.* 02.10.05, 10:28
            Aresztowanie i torturowanie biskupa Kaczmarka mialo bezposredni zwiazek z
            pogromem. Biskup po prostu za duzo o tym wiedzial.
            Zydow w Jedwabnem palili Niemcy.
            A Zydow w Kielcach mordowali komunisci. A jezeli posluzyc sie slowami
            ambasadora Izraela, to Polacy, kitorzy byli i sa komunistami, nie sa Polakami.
            W takim razie Ty, Stepien i Milcarz nie jestescie Polakami.
            A Wy i wasze dzieci zawsze bedziecie taplali sie w gnoju. I tam jest Wasze
            miejsce.
            • Gość: Gargamel Re: Czy Heniu Milcarz IP: 81.6.130.* 02.10.05, 10:37
              Szkoda słów. Żal mi ciebie.
              Nie masz mózgu chłopie.
              • Gość: lobotom Re: Czy Heniu Milcarz IP: 161.53.86.* 02.10.05, 10:59
                A mnie jest zal Ciebie, bo bronisz zlodziei, ktorzy nie sa Polakami. Zlodzieje
                kiedys wyladuja w wiezieniu, a Ty pozostaniesz glupi.
                • Gość: Kielczanin Do Lobotoma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 13:08
                  Ja Katolik powiem Ci tak "Synu Ciebie szatan opętał".
                  Pomodlę się za Ciebie i Twoje nawrócenie Synu.
                  Amen.
            • baba53 Re: Czy Heniu Milcarz 18.10.05, 11:01
              lobtom czemu Twoje IP jest z zagranicy-University Computing Centre Josip
              Marochnica bb Zagreb ?Czy Ty jesteś tan jako szpion ?
    • Gość: olo Re: Czy Heniu Milcarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 12:56
      Jak ten geniusz gór świętokrzyskich pogodzi sie ze stratą pensyjki w
      wodociągach? Biedus wygrał i teraz ma problem. Cóż panoszy sie po kraju
      zagnańska chołota.
      • Gość: babetka A Edzik Adamiec? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 13:04
        A ja słyszałam, że Edzika Adamca wyrzucili z ARiMR.
        Czyżby to oznaczało, że ktoś poznał się na walorach umysłowych tego miernego
        aparatczyka?
        • Gość: Gargamel Re: A Edzik Adamiec? IP: 81.6.130.* 16.10.05, 13:20
          Osobiście wątpię w to czy tak naprawdę Panu Posłowi H.Milcarzowi zależy na
          dalszej pracy w Spółce "Wodociągi Kieleckie"? Jeśli przepisy ustawy na to
          pozwalają /w odniesieniu do spółek będących własnością samorządów/ to będzie
          mógł zostać i nasz Geniusz "nie da rady" obsadzić tam swojego Kumpla - tak
          jak to uczynił w "Międzygminnym Związku Wodociągów i Kanalizacji" z nijakim
          Sławciem Brożyną z LPR. Nie wspominając o imunittecie poselskim - i tym, że
          bez tego wyboru na rozwiązanie umowy o pracę z Panem H.Milcarzem nasz Geniusz
          musiałby uzyskać zgodę Sejmiku Powiatowego. Jeśli ustawa nie pozwala na łaczne
          wykonywanie mandatu poselskiego i zajmowanie stanowiska Prezesa Zarządu tej
          Spółki - Pan H.Milcarz nie będzie się trzymał "na siłę" tego stołka.
          Natomiast jak daleko sięgam pamięcią - nie mogę sobie przypomnieć aby Pan
          Dyrektor Edward Adamiec był kiedykolwiek aparatczykiem tj. etatowym
          pracownikiem PZPR. Jego przydatność na zajmowanym stanowisku nie budzi żadnych
          wątpliwości i "Pisuarowi" ciężko będzie znaleść takiego "fachurę".
          • Gość: babetka Re: A Edzik Adamiec? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 13:31
            Pan Adamiec był zawsze aparatczykiem. Od samego początku. Nawet w Exbudzie,
            przesyconym SB-kami i TW SB został dyrektorem ds. pracowniczych, które to
            stanowisko "z urzędu" przypadało SB-kom, czyli kwiatowi lewicy.
            • Gość: Gargamel Re: A Edzik Adamiec? IP: 81.6.130.* 16.10.05, 14:27
              Pojęcie aparatczyka sprowadza się do osób, które jako etatowi pracownicy
              aparatu partyjnego PZPR pobierali pensje z funduszy tej Partii. Na upartego
              można tak nazywać również te osoby które pełniły w PZPR np. funkcje Sekretarzy
              nie będąc na etatach partyjnych. Jeśli mnie pamięć nie myli to w Exsbudzie I-
              szym Sekretarzen Komitetu Zakładowego PZPR był zmarły kilka lat temu Władysław
              Pokrzepa - nie miał on jednak etatu partyjnego i funkcję tę pełnił społecznie
              pracując jako Dyrektor Zakładu Zatrudnienia Pracowników Umysłowych. Natomiast
              Pan Edward Adamiec przeszedł do tej firmy ze stanowiska Naczelnika Gminy
              Zagnańsk i nigdy nie pełnił w Exsbudzie funkcji partyjnych. Nie widziałem też
              jego nazwiska na żadnej z opublikowanych list Tajnych Współpracowników SB.
              • Gość: babetka Re: A Edzik Adamiec? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 14:46
                W Exbudzie nie było Zakładu Zatrudnienia Pracowników Umysłowych.
                Twoja definicja aparatczyka mnie nie interesuje.
                To, że nie widziałeś, to nie oznacza, że nie był współpracownikiem podobnie jak
                pani Tarnowska, która przeszła do Exbudu ze stanowiska, na którym odpowiadała
                za kadry w UW. Lista Wildsteina to tylko mały ułamek rzeczywistości. Nie ma na
                niej ogromnej większości nazwisk funkcjonariuszy i współpracowników nawet tych
                niewątpliwych.
                Przed panem Adamcem dyrektorem ds. parcowniczych był Henryk Podgórski.
                I każdy wiedział, że kadrami w Exbudzie zajmowali się lub funkcjonariusze lub
                współpracownicy SB.
                Jeżeli zostanie przeprowadzona rzetelna lustracja, to z pewnością wszystko to
                się potwierdzi.
                • Gość: Sylwia Re: A Edzik Adamiec? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 18:41
                  Edzik Adamiec juz kombinuje jak zachować stołek dyrektora AriMR. Jako vice w
                  Warszawie nie miał szans.Kto bez poparcia czerwonych zostaje viceprezesem?
                  Zobaczymy czy teraz osłonią go kolesie Henio Milcarz i Henio Długosz przed
                  prawicowymi porządkami.Jakby dobrze poszukac to wiele ma do ukrycia ten Edzik.
                  • Gość: Gargamel Re: A Edzik Adamiec? IP: 81.6.130.* 17.10.05, 20:05
                    Droga Sylwio - wymienieni przez ciebie działacze SLD nie są już w stanie "osło-
                    nić" samych siebie, o Dyrektorze E.Adamcu nie wspominając. Były Baron H.Długosz
                    jest w "przededniu" rozpoczęcia odsiadki za znaczący udział w Aferze Staracho-
                    wickiej, a aktualny Przewodniczący SLD H.Milcarz ma "problemy" we własnej Partii
                    z utrzymaniem się na tej funkcji. W SLD "czas wszechmocy" dawnych Baronów minął
                    bezpowrotnie nawet we własnej formacji politycznej.
              • Gość: babetka A co tu zresztą gdybać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 14:49
                Udaj się do swoich towarzyszy i zapytaj np. o pana Zaraskę.
                Dlaczego został szefem i dlaczego pozwolonu Mu rekrutować ludzi na wyjazdy
                zagraniczne.
                • Gość: Gargamel Re: A co tu zresztą gdybać IP: 81.6.130.* 16.10.05, 17:24
                  O Pana Witolda Zaraskę pytać nikogo nie trzeba - jest On osobą powszechnie
                  znaną i zasłużoną dla naszego Województwa. Natomiast Pan dr Henryk Podgórski
                  był wcześniej Komendantem Miejskim Milicji Obywatelskiej w Kielcach - mundu-
                  rowym funkcjonariuszem MO w stopniu pułkownika. I jako taki nie mógł być
                  zwerbowany do SB.
                  • Gość: walek Re: A co tu zresztą gdybać IP: 81.6.129.* 16.10.05, 17:38
                    a kto zajmował się w Exbudzie kastingiem dupodajek ?
                    • Gość: Gargamel Re: A co tu zresztą gdybać IP: 81.6.130.* 16.10.05, 17:42
                      Pewnie jakiś Prawicowy Fachowiec - jakich w tej firmie nigdy nie brakowało,
                      gdyż Zaraska obstawiał się od 1989 roku zawsze na dwie strony.
                  • Gość: babetka Re: A co tu zresztą gdybać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 18:24
                    Co do Podgórskiego, to nie musiał być werbowany. To był ten sam resort i
                    współpracował naturalnie.
                    Adamiec i Pokrzepa współpracowali bo takie były zasady.
                    A o Zaraskę radzę zapytać doświadczonych towarzyszy z PZPR.

P.S.
                    Przypomnę, że były jeszcze służby wojskowe, których na liście Wildsteina nie
                    ma. A w swoim czasie dużą przychylność dla Exbudu wykazywał m.in. generał Oliwa.
                    A czy wiesz, kto był dla Exbudu organem założycielskim?

To taka mała zagadka.

Ale popytaj starszych towarzyszy. Z pewnością dowiesz się wiele o Zarasce i
                    Exbudzie.
                    Popytaj też, kim w czasach socjalizmu byli kadrowcy w dużych zakładach pracy.
                    • Gość: Ankaka Re: A co tu zresztą gdybać IP: 213.77.117.* 16.10.05, 20:00
                      Dyskusja w tym wątku sięgnęła dna. Nie wiem, dlaczego takich gości jak lobotom
                      w ogóle sie zauważa. To coś niebywałego. A gargamel tez wątek o wąsach mogł
                      sobie darowac, nie zniżać się do prymitywu. Uderzające, jak mala jest wiedza o
                      ludziach, o których podejmowane są wątki na tym forum. Argument, że Milcarz
                      jest wsiowy, to takie kieleckie. nigdzie indziej w Polsce, a mieszkałam w 8
                      miastach wojeódzkich w swym długim życiu, nie słyszało się w ogóle takiego
                      argumentu jao dyskwalifikującego kogokolwiek. A w Kielcach jest on zawsze na
                      topie, tak głębokie są kompleksy, takie przekonanie, że wieś o brud i
                      miernota.A ja wędrując po Górach Świętokrzyskich, po Ponidziu, spotkałam
                      właśnie na wsiach ludzi mówiacych tak ladnym językiem, tak zakocanych w swej
                      ziemi, nie umiecie docenić tego, kielczanie, co macie pod bokiem. A apropos
                      zmiany unuców zalecanej przez lobotoma Henrykowi M., to brud w Kielcach niczego
                      ze wsią nie ma wspólnego. Przejedźcie sie windą w naszych biurowcach, woń
                      perfum polecanych przez babskie gazety przeznaczonych dla płci obojga,
                      przesiąknieta jest potem i smrodem niepranych garsonek i garniturów, jak
                      najbardziej wielkomiejskich. Zobaczcie w jkaim stanie są toalety w wielkich
                      firmach, ciężki wstyd. Polecam je lobotomowi, bo on lubi taki miejsca, w nich
                      może przekonywująco okazywać swoją wyższość. Tak to jest, gdy woń kadzidła
                      przesłania wszystko inne.
                    • Gość: Gargamel Re: A co tu zresztą gdybać IP: 81.6.130.* 16.10.05, 20:27
                      Całą wymienioną czwórkę znam osobiście Droga Babetko - łącznie ze zmarłym
                      Władysławem Pokrzepą. Jestem raczej pewien, że żaden z nich nie był na tyle
                      głupi aby podpisywać zobowiązanie do współpracy z SB. Nie wyklucza to jednak,
                      że z "tytułu pełnionych obowiązków służbowych" mogli być oni zmuszeni do
                      rozmawiania o okreslonych sprawach z tzw. Opiekunami SB. Myślę jednak, że
                      czyniło to również /znacznie chętniej/ wielu ówczesnych tzw. Działaczy Opozycji.
                      Jeśli w dawnej NRD współpracował ze STASI podobno co 4-ty obywatel - to w PRL-u
                      mogło być podobnie, przy założeniu, że procent współpracowników wśród księży
                      był znacznie wyższy.
                      • Gość: babetka Re: A co tu zresztą gdybać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 20:47
                        Oni byli na tyle głupi lub na tyle zeszmaceni, że należeli do PZPR.
                        Być może nie podpisywali, ale gorliwie współpracowali i tym samym byli TW SB
                        lub wręcz SB funkcjonariuszami.
                        I nikt ich nie zmuszał, bo zmuszać nie musiał. Oni byli chętni.
                        Nie przeczę, że działacze "opozycji" współpracowali. Przecież Kiszczak do
                        okrągłego stołu nie zaprosił (w zdecydowanej większości) wrogich sobie osób.
                        Przecież nikt nie powie, że Kiszczak był skończonym kretynem.
                        Nikt także nie powie, że księża nie współpracowali. Ja osobiście mam nawet
                        podejrzanego pewnego hierarchę z Lublina.
    • Gość: Gargamel Re: Czy Heniu Milcarz IP: 81.6.130.* 16.10.05, 21:02
      Trudno ci chyba żyć Babetko z takimi podejżeniami. Bo musi cierpieć OWCA w
      stadzie która myśli ciagle o tym, że PASTERZ to ŚWINIA. Współczuję mocno.
    • Gość: babetka Milcarz potępia Kwaśniewskiego i SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 13:47
      Dzisiaj w Radio Kielce pan Henio Milcarz powiedział, że przychyla się do tego
      żeby oddać głos na pana Tuska. Wprawdzie program pana Kaczyńskiego jest bliski
      sercu pana Henia Milcarza, ale pan Henio Milcarz opowie się za „równowagą na
      scenie politycznej”, ponieważ sami widzimy, do jakiej ruiny kraju doprowadziły
      rządy jednej opcji.

Pan Henio Milcarz z przyzwoitości nie wspomniał, że tą „jedną opcją”, która
      doprowadziła kraj do ruiny jest SLD i Aleksander Kwaśniewski.

Chociaż niezbyt cenię pana Henia Milcarza, to tym razem gratuluję mu
      pryncypialnej krytyki pana Kwaśniewskiego i SLD, której pan Milcarz jest
      prominentnym członkiem.
      Do tego trzeba mieć nie lada odwagę.

I nigdy bym nie pomyślała, że w głowie Henia Milcarza może powstać choćby cień
      myśli rozsądnej.
      Ale przyznaję – myliłam się. Co więcej, w pełni się z panem Heniem Milcarzem
      zgadzam – rządy Kwaśniewskiego i SLD to najgorsze i najbardziej kryminogenne
      rządy, które doprowadziły Polskę do ruiny.
      • Gość: Gargamel Re: Milcarz potępia Kwaśniewskiego i SLD IP: 81.6.130.* 17.10.05, 13:55
        Co do wypowiedzi Pana Posła H.Milcarza - przyznaję, że nie była zbyt trafna.
        Co do rządów SLD to jeśli nawet zapomniałaś o AFERANTACH z Unii Wolności i
        Kongresu Liberalno-Demokratycznego oraz Złodziejaszkach z AWS-u - bądź pewna,
        że teraz doczekasz się znacznie LEPSZYCH.
      • Gość: Kielczanin Do "Babetki" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 00:21
        • Gość: babetka Re: Do "Babetki" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 00:26
          Zbyt wiele to do mnie nie napisałeś :)

Dobranoc :)
      • Gość: Kielczanin Do "Babetki" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 00:28
        Szanowna Pani a raczej panie "Babetek". Ukrywając się pod żeńskim pseudonimem
        i będąc zarazem dziennikarzem GW-Kielce jest podłością.Brak panu odwagi
        cywilnej gdy wypowiada pan takie bzdury a mnie się wydaje iż boi się pan
        odpowiedzialności za to co pisze na forum.
        Zachowuje się pan jak rasowy UBek nie SBek ale UBek.Grę którą pan prowadzi
        na tym forum jest poprostu zwykłym ku ....wem. Może pana ptasia grypa dosięgnie.
        • Gość: babetka Re: Do "Babetki" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 10:11
          No, no, no, jednak kolega coś napisał. I to napisał kolega coś bardzo
          przenikliwego. To chyba przenikliwość godna Henia Milcarza.
          • Gość: człowiek Re: Do "Babetki" IP: *.kielce.pl / 193.25.222.* 18.10.05, 11:16
            jak ty modra jestes . Rany Boskie lub. Maryja zawsze dziewca !!
          • Gość: Kielczanin Re: Do "Babetki" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 17:57
            Ale przynajmniej nie "Krwawego Felka" czyli Feliksa Edmundowicza Dzierżyńskiego
            szanowny pismaku.A tak na marginesie to nie za często zmieniasz Pan "Nick" a
            tak w ogóle to co na to admin tego fora.No chyba żeś Pan pod specjalną opieką.
            To dzięki takim ludziom jak Pan niektórzy chcą wprowadzić cenzurę w necie.
            I na koniec nic nie wiem o przenikliwości Pana posła Henryka Milcarza. Dla
            mnie nie jest ważne z jakiej partii jest delegowany do Parlamentu ważne aby
            godnie mnie reprezentował. Dotyczy to także pozostałych posłów i posłanek.
            W niedzielę zostanie wybrany nowy Prezydent Państwa, obaj kandydacie nie są
            mi bliscy ale jeden z nich dostąpi godności "Głowy Państwa" a moim obowiązkiem
            jest go szanować.Cały ten podział obywateli na różne grupy polityczne jest
            wrogi naszemu państwu.Jeden mądry człowiek powiedział tak:" demokracja w Polsce
            zapanuje wówczas gdy pod jednym pomnikiem "Walczyli za Polskę" ramię przy
            ramieniu staną kombatanci AK,NSZ,AL,BCh itd.Potrzeba nam zgody a nie prywaty.

• Gość: babetka Re: Do "Babetki" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 18:09
              Cóż, towarzysz Felks jest ideowym poprzednikiem SLD w tym pana Henia.
              A jak często zmieniam te nicki? Uświadom mnie Łaskawco.
              Pozwolę sobie wątpić w to, że pan Henio może godnie kogokolwiek reprezentować.
              No, chyba, że Ciebie.
              A ja mogę szanować kogoś, kto jest tego szacunku godny. Bo to nie urząd
              powoduje, że mam dla osoby szacunek.
              To tak, jak z Kwaśniewskim w Charkowie.
              Pewnie, że podział polityczny jest wrogi. Jak nie było podziału tylko była PZPR
              to panowała powszechna szczęśliwość.
              A wroga można zawsze było zakatrupić.
    • Gość: gość5 Re: Czy Heniu Milcarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 19:34
      A,kto to jest H. Milcarz
      • Gość: Gargamel Re: Czy Heniu Milcarz IP: 81.6.130.* 18.10.05, 21:25
        Co w dzisiejszych czasach dość dziwne wśród tzw. ludzi na stanowiskach -
        PORZĄDNY CZŁOWIEK - i to ze środowiska Lewicy.
    • Gość: babetka Katolik Milcarz w PiS? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 20:22
      Pan Henryk Milcarz poseł SLD poszedł w niedzielę do kościoła, dał na tacę 50
      złotych, a następnie udał się do lokalu wyborczego i oddał głos na pana Tuska.
      Pan Henryk Milcarz wprawdzie nie zgadza się z programem Tuska i popiera program
      PiS, ale zrobił to w imię zachowania równowagi.
      Pan Henryk doszedł do takiego wniosku po tym, jak pan Kwaśniewski z SLD
      doprowadzili kraj do ruiny.

Natomiast dzisiaj w Radio Kielce było m.in. tak:

Henryk Milcarz – (...) Jeśli chodzi o to, co się wydarzyło w dniu wczorajszym,
      ja również się cieszę, ale z nieco innego powodu, że nareszcie skończyły się w
      Polsce wybory. Jest pora najwyższa żeby się wziąć właśnie do solidnej pracy. Ja
      bym zachęcał yyy...

Marzena Sobala – A pan wygrał, czy przegrał wczoraj?

H.M. – yyyy To znaczy yyy ja w pewnym sensie przegrałem, bo oddałem głos na
      yyyy kandydata Tuska. Z drugiej strony gdyby PiS yyy dotrzymał obietnic
      składanych w kampanii wyborczej, to mógłbym powiedzieć, że w pewnym sensie
      odniosłem sukces ponieważ no PiS mocno socjalny y yy prezentował program, a to
      jest zawsze bliskie socjaldemokracie.

Wydaje się, że gorliwy katolik pan Henryk Milcarz utożsamia się z PiS-em. Jest
      wielce prawdopodobne, że pan Milcarz opuści SLD i wstąpi do PiS, a to z tego
      względu, że jako gorliwy katolik ma już dość obcowania z kryminalistami w SLD.
      • Gość: Kielczanin Re: Katolik Milcarz w PiS? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 21:04
        Co Pan redaktor "Babetka" zmienił orientację polityczną z PO na PIS.
        Co nowe zadanko zlecono aby rozkręcić troszkę forum.
        Ja to się cieszę że wygrał pan L.Kaczyński, może wreszcie dobierze się
        do dupy takim redaktorzynom jak "Babetka" a pobierają za to niesłuszne profity.
        Przecież obiecał że przyjrzy się "kominom" płacowym, ale będzie ubaw.
        A tak na marginesie to zdrowo myślący w PO za klęskę Tuska obwiniają własnie
        Kostka Miodowicz.
      • Gość: Gargamel Re: Katolik Milcarz w PiS? IP: 81.6.130.* 24.10.05, 21:44
        Babetka - skoro tak dobrze wiesz o tym co "robi" Pan Poseł H.Milcarz w każdą
        niedzielę w kościele w Zagnańsku - może jesteś GOSPODYNIĄ u tamtejszego
        Proboszcza ? Co do "politycznej przyszłości" Pana Posła - żadne spekulacje nie
        mają sensu do czasu gdy sam nie złoży np. deklaracji o przystąpieniu do "Mohero-
        wych Beretów" Ojca Rydzyka z Radia "MA-RYJA". W co ja osobiście wątpię.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka