Dodaj do ulubionych

Do Pana Prokuratora

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 01:12
Pan , badz Pani lub toto - babateka obrazila pania prezydentowa w swoich
slowach na forum forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?
f=60&w=30989474&a=30992927 prosze o wyciagniecie odpowiednich wnioskow!!!!

Obserwuj wątek
    • Gość: edek Re: Do Pana Prokuratora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 01:12
      poprawny link
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=60&w=30989474&a=30992927
    • Gość: edek Re: Do Pana Prokuratora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 01:13
      a ty babateka czy tam korcipola czy kobylybbb zanim zaczniesz osadzac innych
      zastanow sie nad soba!
      • Gość: babetka Re: Do Pana Prokuratora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 01:15
        Podtrzymuję swoje zdanie o głupocie pani Kwaśniewskiej
        • Gość: edek Re: Do Pana Prokuratora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 01:18
          ta podrzymuj ile mozesz
        • Gość: Ptyś Re: Do Pana Prokuratora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.05, 08:59
          Podtrzymuje swoje zdanie o głupocie Babetka (Babetki)
    • Gość: babetka Mądrość pani Kwaśniewskiej? :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 01:18
      W dniu 25.06.2005r. było m.in. tak:

Poseł Zbigniew Wassermann
      Czy ja mógłbym poprosić świadka o rozważenie, czy istnieje związek...?

Pani Jolanta Kwaśniewska
      Nie istnieje.

Jeszcze nie powiedziałem między czym.

Pani Jolanta Kwaśniewska
      Panie pośle, ponieważ ja to powiedziałam w moim oświadczeniu. Proszę mi
      wybaczyć. Ja to powiedziałam dwukrotnie i raz jeszcze potwierdzam: nie istnieje
      związek. Pozycja, którą posiadam nie pozwala wyartykułować takiej prośby do
      mnie.

Ale proszę uprzejmie powiedzieć, proszę dokończyć...

Pani Jolanta Kwaśniewska
      Bardzo proszę.

Co świadek chciał powiedzieć, mówiąc, że nie istnieje związek?

Pani Jolanta Kwaśniewska
      Jakikolwiek on by nie był. Panie pośle, ja powiedziałam w moim oświadczeniu, że
      związek tego typu...

Tu mamy kłopot.
      • Gość: Ptys Re: Mądrość pani Kwaśniewskiej? :))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.05, 08:39
        Babetko, gdzie twój katolicyzm. Posługiwanie sie kłamstwo, obłuda,
        przewrotność, to ćiężkie grzechy. Czekają cię piekielne męki. Kocił ze smołą
        już jest przygorowany
        • Gość: babetka Re: Mądrość pani Kwaśniewskiej? :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 09:37
          Widzisz Ptysiu - najśmieszniejsze jest to, że nigdzie nie napisałam, że jestem
          katoliczką, a wręcz przeciwnie :) Jak więc np. Ty i Józio Niedziela doszliście
          do takich wniosków? :)

A to co napisałam nie jest kłamstwem. Jest to dokładnie zacytowany fragment
          stenogramu przesłuchania pani Joli. Możesz sam przeczytać całość. Datę chyba
          podałam.
          • Gość: Wiesiek Re: Mądrość pani Kwaśniewskiej? :))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.05, 11:05
            To się zdeklaruj kim jesteś. Należysz do sekty czy wyznawców Mahometa? "nigdzie
            nie napisałam, ze jestem katoliczką, wrecz przeciwnie> cytuję fragment spotu z
            dnia wczorajszego " starałam sie przedstawić, jak ja to rozumiem z punktu
            widzenia wierzącego. Wierzącego, że Bóg istnieje naprawdę. Że każdy uczynek na
            ziemi będzie policzony" Oj, będziesz smarzyc sie w piekle. Boga się wypierasz.
            Jeżeli to tylko punkt widzenia wierzącego a nie twój to po co ta cała dyskusja?
            Ja miałem na uwadze tylko wypowiedź jednego księdza, moim zdaniem niefortunną.
            Kierujesz się przekorą, czy obroną księdza? I nie rozumiem determinacji z jaka
            bronisz jego wypowiedzi. A juz zarzucanie mi, że jestem zwolennikiem mordowania
            dzieci, mówiąc eufemistycznie jest naduzyciem w dyskusji. hyba Ptys i Niedziela
            zauwazyli to samo. A fragmenty przesłuchań mnie nie obchodzą, nie jest to żaden
            dowód na głupotę. Znam wielu wykształconych ludzi, którzy w sądzie opowiadali
            brednie. I nie powinno się obrazac p. prezydentowej, tak jak nieprzystoi pisac
            o urodzie p. Kaczyńskiej. (to nie do ciebie)
            • Gość: babetka Czytaj Wiesiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 11:28
              Ależ ja się Wiesiu zadeklarowałam. Chociażby tu:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=60&w=30687539&a=30703123
              A jak wymagasz deklaracji od innych, to i Ty się jasno określ :)

Wypowiedź księdza jest wg mnie jak najbardziej fortunna. Przykro mi tylko, że
              ja przedstawiłam tak swoją interpretację wypowiedzi, że nawet Ty nie potrafisz
              tego zrozumieć. Pozostaje Ci chyba zwrócić się do księdza, aby Ci wyjaśnił, co
              miał na myśli. Bo zdrowie dziecka nie było w tej wypowiedzi najistotniejsze.
              Nie wiem, gdzie dostrzegłeś moją determinację. Starałam się tylko wytłumaczyć,
              ale nie mam daru przekonywania. Natomiast „Ptyś” i „Agnostyk1” rzeczywiście
              postrzegają świat specyficznie :)))
              I wcale Ci Ci Wiesiu nie zarzuciłam mordowania. Było dokładnie tak:
              - to Ty stwierdziłeś: „ale ja dziękuje za taką łaske, wolę dzieci zdrowe”. I to
              ty napisałeś: „prawda czy prowokacja” :)
              - a ja w tej konwencji zapytałam: „Chore dzieci pewnie byś udusił żeby się nie
              męczyły. Nieprawdaż?” :)

Już kiedyś napisałeś, że fragmenty przesłuchań Cię nie obchodzą. Rozumiem, że
              nie obchodzą Cię także inne wypowiedzi i uczynki, które przytoczyłam. Ja w
              żaden sposób nie obraziłam pani Kwaśniewskiej. Napisałam, że popisała się
              bezbrzeżną głupotą. I przytoczyłam żałosne próbki tych „popisów”.
              • Gość: Wiesiek Re: Czytaj Wiesiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.05, 12:29
                Sugestia jest forma zarzutu. Ciekaawe jak by ci odpowiedział prokurator na tak
                postawione pytanie, "pewnie pan wziął łapówke panie prokuratorze, skoro sprawa
                została umorzona. Nie wiem co tam zadeklarowałeś, bo mi się nie chce szukać.
                Masz prawo rozumieć inaczej, to twoja sprawa. Tylko po co ta cała heroiczna
                obrona? Jak już pisałem, tytul odnosił sie do cytatu, czy jest przekłamaniem
                prasowym, czy tez ksiądz przesadził. Ajak chce dostąpić łaski, to niech weźmie
                takie dziecko na utrzymanie. I niech nie wmawia ludziom, że to jest łaska, bo
                to jest nieszczęście. W/g słownika jęz. polskiego .<łaska> to pomoc i opieka
                udzielana czlowiekowi przez bóstwa bez jego zasługi. To jest tylko element
                polityki antyaborcyjnej. Mimo badań prenatalnych i stwierdzenia, że płód po
                urodzeniu nie będzie zdolny do samodzielnego życia, mimo,że ustawa zezwala na
                aborcję, ksiądz sugeruje tym zdaniem, -urodź kobieto, a dostąpisz łaski. I mam
                prawo z tym się nie zgodzić. Nie jestem zwolennikiem aborcji na rządanie, ale
                powinno z tym iść w parze odpowiednie ustawodawstwo, zapewniajace
                nowonarodzonym odpowiednie warunki bytu. Obecnie notujemy spadek przyrostu
                naturalnego mimo zabiegów kościoła i ustawodawcy. Jak się to ma do wyżu
                demograficznego w okresie "podłej" komuny, kiedy aborcja byla na żadanie?
                Kobiety pragną dzieci, chcą byc matkami, tylko trzeba im stworzyc warunki.
                Wprowadzono zasadę, że ludzi powyżej 60 roku zycia i 70 kg. wagi nie leczy się
                na raka. Czy to nie powolna eutanazja? Dlaczego kościól w tej kwestii nie
                podnosi larum?
                • Gość: babetka Re: Czytaj Wiesiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 14:10
                  Wiesiu, czy choć raz możesz nie wypisywać epistołek nafaszerowanych bzdurakami?

Jeżeli nie wiesz, co zadeklarowałam, to jest mi przykro. Link działa chyba
                  sprawnie. Nic szukać nie potrzeba.

Jak heroiczna obrona? Czego obrona? Po prostu tłumaczenie, jak ja rozumiem ten
                  tekst i jak wg mnie tekstu nie można interpretować. Tym bardziej, jeżeli
                  rozpatruje się ten tekst w oderwaniu od wiary.

A jakim Ty sposobem łaskę połączyłeś z aborcją? Gdzie ten biedny ksiądz napisał
                  o aborcji?

Ksiądz, a to Ty cytowałeś, napisał o „posiadaniu dziecka niepełnosprawnego”.
                  Znakomita większość dzieci staje się niepełnosprawnymi już po urodzeniu. Między
                  innymi w wyniku działalności rodziców. Gdzie tu miejsce na aborcję?

A gdzie ksiądz Bajda, w Twoim cytacie mówi – „urodź kobieto, a dostąpisz
                  łaski”? Ty Wiesiu po prostu kłamiesz.

Może Ty Wiesiu piszesz o jakimś innym tekście, bo zacytowałeś coś zgoła
                  odmiennego. Przypomnę Ci:

"Posiadanie dziecka niepełnosprawnego jest dla rodziny szczególną łaską,
                  ponieważ jest to zaproszenie do większej miłości, która jest darem z siebie w
                  wyższym stopniu niż w stosunku do zdrowego dziecka"

Przeczytaj to Wiesiu raz, potem drugi, potem trzeci, potem czwarty, potem
                  piąty... a później może przestaniesz pisać bzdury.

Widzisz Wiesiu, o tej eutanazji to ja pierwsza napisałam na forum. I to nie
                  jest tak, jak Ty piszesz. Tych ludzi się leczy tylko nie stosuje się pewnych
                  procedur bo dla nich szkoda. Wprowadzili to ludzie lewicy. Idole Agnostyka1,
                  Prezydenta6, Gargamela, Robal i chyba Twoi.

A kościół się temu sprzeciwia. Jeżeli nie wierzysz to posłuchaj Radio Maryja.
                  Wtedy usłyszysz własnousznie. I nie musisz się wstydzić słuchania. Tego
                  słuchają wszyscy od tak postępowych jednostek, jak Tusk i Cimoszewicz po tak
                  postępowe, jak Bożena Kizińska i Krzysztof Grzegorek.
    • Gość: edek Re: Do Pana Prokuratora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 01:18
      ciekawe jak twoja teczka w ipn? pewnie sie dobrze zachowala
    • Gość: edek Re: Do Pana Prokuratora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 01:19
      komuna lubila kapusiow
    • Gość: edek Re: Do Pana Prokuratora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 01:19
      a zansz ojca hejnala? to ta sama firma
    • Gość: babetka Kolejna mądrość pani Kwaśniewskiej? :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 01:19
      Pomazaniec Aleksander Kwaśniewski
      Kim jest Aleksander Kwaśniewski? Okazuje się, że pomazańcem Bożym i dlatego -
      jak wyznała jego żona w programie "Kropka nad i" - należy mu się szacunek od
      hierarchów Kościoła. Choć do programu zaprosiła ją gwiazda polskiego
      dziennikarstwa Monika Olejnik, prezydentowej udało się nie odpowiedzieć na
      żadne pytanie.
      Czy Jolanta Kwaśniewska jest za czy przeciw aborcji? Nie wiadomo, bo
      prezydentowa płynnie przeszła do długiej opowieści o setkach listownych próśb o
      pomoc, jakimi jest zasypywana. Czy w miejscach publicznych powinien wisieć
      krzyż? Nie było odpowiedzi. Dowiedzieliśmy się za to, że w domu prezydenckiej
      pary taki krzyż wisi, i to nie byle jaki, bo z rodzinnego domu Aleksandra
      Kwaśniewskiego.
      Czy domy publiczne powinny być zalegalizowane? O takich sprawach powinno się
      dyskutować w domowym zaciszu - wyznała pani Kwaśniewska, w końcu wywołując
      zdziwienie Moniki Olejnik. Prezydentowa bez trudu pokonała dziennikarkę i po
      środowej rozmowie w TVN można nabrać wątpliwości, czy to Olejnik, czy
      Kwaśniewskiej bardziej należy się nagroda Grand Press.
      Luiza Zalewska

tiny.pl/qbdv
    • Gość: edek Re: Do Pana Prokuratora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 01:21
      coraz czesciej dochodze do wniosku ze twoj ojciec byl komunista, a zly dotyk
      boli cale zycie
    • Gość: babetka Jeszcze jedna mądrość pani Kwaśniewskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 01:23
      Jolanta Kwaśniewska do przedstawicieli irlandzkiej firmy mającej zainwestować w
      Polsce:

„Tak to już bywa, że dobrze prosperujące firmy, które inwestują w Polsce,
      wspierają finansowo moją fundację”
      • Gość: edek Re: Jeszcze jedna mądrość pani Kwaśniewskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 01:29
        oj boli...
    • Gość: babetka Następna mądrość pani Kwaśniewskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 01:24
      10.04.2005r. Pani Prezydentowa Jola raczyła rzec:

„Siedział obok mnie premier Mazowiecki i był tak szczęśliwy, że aż miał wypieki
      na twarzy i kiedy już kończyliśmy obiad i mieliśmy jechać na lotnisko, wzniósł
      toast za cud”.
      • Gość: edek Re: Następna mądrość pani Kwaśniewskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 01:25
        oj boli...
    • prezydent6 Re: Do Pana Prokuratora 26.10.05, 06:30
      dajcie spokój Prokuraturze ,szykują sie do odpowiedzialnych zadań /nowa miotła
      w pogotowiu/ i realizacji hasła "IV Rzeczypospolita"
    • Gość: babetka Drogowskaz Joli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 09:14
      10.04.2005r. Pani Prezydentowa Jola raczyła rzec:

„Ja w swoich wielu wywiadach mówiłam, że już po pierwszym spotkaniu, że Ojciec
      Święty stał się dla mnie drogowskazem (...)
      Po wyjeździe Ojca Świętego czytałam jego Homilie i myślałam: Tak chcę żyć. To
      jest moja droga”.
      • Gość: babetka Droga świętości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 09:15
        Ale 10.04.2005r. Pani Prezydentowa Jola raczyła oprócz tego rzec:

„Wie pan, ja mam taką czystość w sercu i czystość moich intencji i nie mam
        żadnej takiej rzeczy, której miałabym się…”
        • prezydent6 Re: Droga świętości 26.10.05, 11:26
          a ty jak kataryna .Zobaczymy jak będziesz śpiewać za dwa lata?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka