Dodaj do ulubionych

Inwestycje / remonty w Kielcach

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.05, 14:50
Przedstawiam liste inwestycji/remontów w Kielcach. Jeśli coś pominąłem to
dopiszcie!
1. budowa stadionu piłkarskiego na ul.Ściegiennego
2. budowa hali sportowej przy ul. Bocznej
3. budowa kościoła na Ślichowicach
4. budowa kościoła na ul.Warszawskiej (os.Sady)
5. budowa budynku przy dworcu PKP
6. budowa budynku przy dworcu PKS
7. remont hotelu Łysogóry naprzeciwko dworca PKP
8. budowa hotelu koło ronda u zbiegu ulic Paderewskiego, IX wieków itd..
9. budowa budynku przy ul.Paderewskiego (koło parku miejskiego)
10. remont ul. Sienkiewicza (w stronę KCK-u)

jak widać inwestycji sporo, miasto staje się coraz bardziej kolorowe i
przyjemne dla oka. Czy są jeszcze jakieś remonty lub budowy których nie
wymieniłem?
Obserwuj wątek
    • Gość: keraj Re: Inwestycje / remonty w Kielcach IP: 213.199.233.* 27.10.05, 14:58
      sporo pominoles

zajrzyj na www.inwestycje.prv.pl
    • Gość: jurek Re: Inwestycje / remonty w Kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 15:10
      No jeszcze o wielu rzeczach zapomniales :)
    • Gość: Kielczanin Re: Inwestycje / remonty w Kielcach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.05, 15:43
      rzeczywiście, że stronka jest super! wszystkie inwestycje od A do Z
    • Gość: jurek Re: Inwestycje / remonty w Kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 18:53
      niestety nie wszystkie :( ale znaczna czesc :]
    • Gość: Gargamel Re: Inwestycje / remonty w Kielcach IP: 81.6.130.* 27.10.05, 20:13
      Jak mogłeś Drogi Kielczaninie zapomnieć o budowie kościoła na Osiedlu
      Jagiellońskim - budowie wielokrotnie oprotestowywanej przez mieszkańców
      tego Osiedla. Sprawa jest podobno w Sądzie Administracyjnym - co jednak
      nie przeszkadza CZARNYM jej kontunuować. A tak na marginesie to trochę
      dużo tych kościołów.
      • Gość: darek Re: Inwestycje / remonty w Kielcach IP: 83.238.121.* 27.10.05, 21:22
        Tak prawdę mówiąc to nie umieszczałbym kosciołów w dziale inwestycje,w końcu
        budowane są z datków parafii i służą tylko wybranej grupie wiernych,czyli są to
        obiekty kultu religijnego,a to zupełnie inna sprawa.
      • Gość: behemot podobno... IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.05, 23:26
        > podobno

Podobno byliście towarzyszu niedouczonym PZPR-owcem, któremu Partia dała etat w Komitecie Wojewódzkim. Jak się zaczęły strajki, to uciekliście na 10 lat na zachód. Teraz, jak juz kraj się trochę podźwignął po waszych rządach, to wróciliście i znowu jesteście najmądrzejsi. Znowu wiecie najlepiej kto jest dobry, a kto jest zły. Znowu dajecie koncert nieuctwa i braku kompetencji.

Podobno, jak się ktoś tyle razy sprzedał na wschodzie i na zachodzie, to juz teraz nie cofnie się przed żadną podłością. Widać to w waszych atakach na Kosciół i na ludzi, którzy próbują tu robić porządek po waszych nieomylnych, bolszewickich rządach.
        • Gość: Gargamel Re: podobno... IP: 81.6.130.* 27.10.05, 23:45
          Strajki przeżyłem w Polsce - Partia nigdy nie dawała mi etatu w Komitecie
          Wojewódzkim - w dawnej PZPR jak wielu innych pełniłem funkcje pochodzące z
          wyborów /tajnych - w co trudno ci uwierzyć/. Co do wyjazdu to jak wielu
          Komunistów w okresie zaborów i międzywojennym pojechałem na Zachód po to
          aby przekonać się o tym jak wygląda prawdziwy Kapitalizm - o którym ty
          prawdopodobnie "słyszałeś wiele dobrego". Uzupełnij swoje archiwum o te
          informacje - esbeckie metody ewidencji nie są ci prawdopodobnie obce.
          • Gość: behemot Re: podobno... IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.05, 00:11
            > Partia nigdy nie dawała mi etatu w Komitecie Wojewódzkim

Ops, faktycznie przeholowałem, żeby trafić do KW na ogół należało umieć poprawnie pisać, a wy do tej pory macie z tym problemy. Podobno więc pracowaliście na innym (nie mniej ważnym) odcinku.

> pojechałem na Zachód po to
            > aby przekonać się o tym jak wygląda prawdziwy Kapitalizm

Jak to, ku.., to nawet i wy - partyjny - nie uwierzyliście towarzyszom Gomułce i Gierkowi na słowo, że kapitalizm to zgnilizna i sprawdzaliście to osobiście aż 10 lat? No i jak ten socjalizm miał nie runąć?
            Uratujcie moją wiarę ideały bolszewickie i napiszcie chociaż, że wszystkie zarobione, burżujskie pieniadze rozdaliście bezrobotnym niemcom skrzywdzonym przez prawdziwy kapitalizm.

P.S. Czy "Kapitalizm" o którym piszecie to jest normalny kapitalizm, czy jakaś jego odmiana ...czy znowu byk ortograficzny?
    • Gość: flacha a co z tramwajem ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 22:37
      • Gość: preczczynieprecz <a href="https://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=60&w=2529" targe IP: *.chello.pl 27.10.05, 23:29

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka