Gość: Radom IP: *.radom.pilicka.pl 13.12.05, 10:14 Witam wszystkich KIELCZAN:-) Powiedzcie mi jakie radio jest najlepsze w Kielcach, pod względem: - dla młodzieży - dla starszych - najczęściej słuchane - najwięcej reklamujące się ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: @ Re: Które radio? IP: 213.199.233.* 13.12.05, 10:21 Radomianinie witaj > Kielcach, pod względem: > - dla młodzieży zalezy dla jakiej, tej dyskotekowej to Radio Fama lub Radio Tak, tej studenckiej Radio RMF lub Radio Zet > - dla starszych zalezy od nastroju, ale te trzy tylko w zależnośći kolejności indywidualnej Polskie Radio Kielce, Radio Zet, Polskie Radio III > - najczęściej słuchane jak wyzej, w zależności od wieku > - najwięcej reklamujące się w TV to np Radio ZET czy RMF, lokalnie radia nie reklamuja sie w TV lecz na łamach prasy, sa to wszystkie lokalne radia > ??? :) ;) ;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lamia Re: Które radio? IP: *.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.05, 10:05 @ co Ty piszesz? od kiedy Radio TAK jest dla dyskotekowej młodzieży? Fama owszem, ale TAK? chyba nie słuchałeś tego radia...wprowadzasz Radomiaka w błąd. Poza tym Radom wyraźnie pyta o radio w KIELCACH a wiec jak mniemam chodzi mu o radio lokalne, więc po co mu wymieniacie ogólnopolskie rozgłośnie np Zet, RMF czy Trójka, czy uważacie, że jak ktos jest Radom to już totalny przygłup i nie zna tych rozgłośni???? Żenada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Droga Lamio IP: *.pkp.kielce.msk.pl 16.12.05, 17:59 pisze na co mam ochote i jakie jest moje spostrzezenie TAK nie jest dla wielu ambitnym radiem i wg studentow uczelni (a sa to raczej ludzie przyjezni) nie słucha go wiekszosc, ok 70%, a raczej sluchany jest przez licealistow i gdzies w okolicach 15-19 lat Radom sie pyta wiec dostał odpowiedz i jesli by zapytal o radia regionalne to nie pisalbym o Zetce cz RMFie bom czlowiek inteligentny i rozumny a w Kielcach slucha sie wszystkiego np takich rzeczy jak VirginRadio z UK (przez internet oczywiscie) nie rozumiesz sensu wypowiedzi to sie nie irytuj i nie odzywaj a bedzie lepiej dla wszystkich pozdrawiam bez złośliwości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bluendżel Re: Które radio? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 13.12.05, 21:28 Najlepsze radio w Kielcach, pod względem: - dla młodzieży zdecydowanie Eska - dla starszych chyba Radio Kielce - dla osób w średnim wieku (dodam taką kategorię) Trójka, Radio Plus - najczęściej słuchane RMF, Zetka - najwięcej reklamujące się chyba wszystkie po trochu, nikt się nie wyróżnia pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja-Ga Re: Które radio? IP: 82.139.11.* 13.12.05, 23:38 Tylko Radio Kielce!!tego słucham! rzetelna,profesjonalna informacja,publicystyka na odpowiednim poziomie,informacje kulturalne na poziomie,bloki wieczorne dla młodzieży/choć za nimi nie przepadam/ też na poziomie/muza która zaspokoi najbardziej wyrafinowane ucho/ Jednym słowem to naj... profesjonalne radio w regionie. To moje subiektywne odczucie. pozdr. Ja-Ga Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: Które radio? 14.12.05, 06:42 a ja jeśli jestem w województwie to słucham głównie Radia TAK:) Odpowiedz Link Zgłoś
veilchen_ck Re: Które radio? 14.12.05, 08:44 dla studentow rmf fm lub zet? hmmmmmmm... nie chce tego komentowac.. :) zbyt daleko idace wnioski.. jak dla mnie najlepsze radio, ktore mozna odbierac u nas to radio bis.. momentami trojka.. w wawie to antyradio i radio kampus.. a wczoraj zaopatrzylem sie w plyte niegrzeczne dzieci eteru i zakazane piosenki :)))) antylista rules.. pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felus Najlepsze jest Radio Maryja IP: 83.167.193.* 14.12.05, 08:52 I wszyscy sluchaja tylko niektorzy nie chca sie przyznac Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: Najlepsze jest Radio Maryja 14.12.05, 08:53 Babetka napewno i wszyscy ludzie KWAczyńskiego L.:) Odpowiedz Link Zgłoś
veilchen_ck Re: Najlepsze jest Radio Maryja 14.12.05, 09:33 radia maryja chetnie bym posluchal jesliby cos obiektywnego mieli do powiedzenia.. a i muzyke w moim guscie puscili.. ale nie bede sie zmuszac przeciez.. bo chyba na tym polega wolny wybor.. bo jedyny sluszny wybor to juz przerabialismy historycznie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felus Re: Najlepsze jest Radio Maryja IP: 83.167.193.* 14.12.05, 09:38 A co powiedzieli nieobiektywnego? Rzeczywiscie nie puszczaja bum trarabum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radom Re: Najlepsze jest Radio Maryja IP: *.radom.pilicka.pl 14.12.05, 10:00 Dziękuję baaardzo!!!!! Za odp. A propo radia M. ja go nie słucham i nie chodzi wcale o to, że się nie chcę przyznać. A które jest lokalne, oprócz R. Kilce, o tym radio wie każdy radomianin:-), ja się na nim wychowałam. Jest jakieś inne lokalne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felus Re: Najlepsze jest Radio Maryja IP: 83.167.193.* 14.12.05, 10:05 Zaluj ze nie sluchasz. Duzo tracisz. Wszyscy inteligentni ludzie sluchaja. Dla kretynow jest np. radio Fama :) Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: Najlepsze jest Radio Maryja 14.12.05, 10:07 lolakne- Radio Tak, Fama. Odpowiedz Link Zgłoś
veilchen_ck nieobiektywizm... 14.12.05, 10:08 drogi felku.. droga felko.. radio m. nie jest obiektywne w postrzeganiu otaczajacego nas swiata.. nie, zle sie wyrazilem.. to nie samo radio maryja jest nieobiektywne.. to ludzie, ktorzy nim zarzadzaja... posluguja sie typowymi demagogicznymi haslami, zeby wzbudzac nienawisc wsrod ludzi.. podburzac jednych na drugich.. i uwazaja, ze sa jedynym dobrem w tej naszej ojczyznie.. a co do muzyki, to chetnie uslyszalbym kapele negatyw, myslovitz, hurt, łąki łan, rammsteina, archive, machine head, nawet u2 :))) nie znam tego twojego okreslenia na muzyke.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: nieobiektywizm... IP: 81.168.161.* / *.lubin.dialog.net.pl 14.12.05, 10:33 Przytocz jakies przyklady demagogicznych hasel, ktore wzbudzaja nienawisc i podburzaja jednych na drugich. A co do muzyki, to jest obecnie tyle możliwosci zeby sobie dobrac odpowiednią, że radio do tego nie jest potrzebne. Odpowiedz Link Zgłoś
veilchen_ck Re: nieobiektywizm... 14.12.05, 10:53 rzuce hasla.. chociaz trzeba bys slepym i gluchym, zeby nie zarejestrowac tego.. albo po prostu nie sluchac radia m. i kierowac sie tylko wyidealizowanym obrazem, ktory ma sie nijak do rzeczywistosci.. - homoseksualizm - ksenofobia - feminizm - fanatyzm pozdrowienia dla wszystkich bliznich ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: nieobiektywizm... IP: 81.168.161.* / *.lubin.dialog.net.pl 14.12.05, 11:07 Nie rzucaj haseł, bo to jest odpowiednie dla komunistycznych łajdaków tylko przytocz przykłady. Jest tych przykładów z pewnością mnóstwo. Jeżeli nie masz przykładów, to włącz to radio i z pewnością od razu usłyszysz coś emanującego - homoseksualizmem - ksenofobią - feminizmem - fanatyzmem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lamia nie na temat IP: *.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.05, 11:15 pragnę zauważyć, że autor postu pytał o co innego... Odpowiedz Link Zgłoś
wojlu Re: nie na temat 14.12.05, 11:25 Dyskusje na temat Radia Maryja, rzadko kiedy są konstruktywne. Szkoda. Ale a propo stacji katolickich (choć radio Maryja nie nazwałbym takim mianem), zawsze można włączyć Radio Plus. Określiłbym je jako normalne radio, a od Radia Maryja rózni je to, że nie słyszałem nigdy, aby kogokolwiek obrażało. Poza tym - odpowiadajac na post Radomia - jest to radio lokalne. Z lokalnych mamy jeszcze Taka i Famę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilu A kogo obrazilo Radio Maryja? IP: 193.194.70.* 14.12.05, 11:31 Chyba ze mowienie prawdy kogos obraza :) Odpowiedz Link Zgłoś
veilchen_ck Re: nie na temat 14.12.05, 11:28 Lamia: przychylam sie do wniosku.. Jurek... jak mam Ci udowodnic, ze czasem slucham Radia M.? wlasnie, zeby wiedziec dokladnie co i jak wyglada? rozmowe uwazam za bezproduktywna.. ja swoje a Ty swoje.. sluchajac radia Kampus nie slysze, ze mezczyzna, ktory z innym mezczyzna jest chory i nalezy go eliminowac.. tez nie slysze, ze Niemiec jest be i wykupi nasza ziemie.. a jak ktos zadzwoni i powie cos na antenie i autor sie nie zgadza z tym to nie pada zdanie "to szatan dzwonil", ja jestem jak najbardziej za Radiem M. w formie radia religijnego.. ale nie politycznego.. chodzi mi o sprawiedliwa ocene.. ale jak widac wszedzie jest to walka z wiatrakami.. :)) pozdrowienia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilu A dlaczego Radio Maryja ma byc religijne? IP: 193.194.70.* 14.12.05, 11:34 To katolicy nie moga nic powiedziec o polityce? Najdorsze jest chyba to, ze w tym radiu mowia prawde. A prawda jest dla elitek bolesna :) Zreszta to radio w 90% nadaje program religijny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bziQ Re: A dlaczego Radio Maryja ma byc religijne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 08:56 Prawda jest jak dupa - kazdy ma swoja;))). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilu Radio Maryja jest najlepsze IP: 193.194.70.* 14.12.05, 11:26 Jest dla wszystkich inteligentnych ludzi. Jest najczesciej sluchane i nie musi sie reklamowac. A dowodem na to jest to ze PiS i Kaczynski wygrali wybory :) Odpowiedz Link Zgłoś
veilchen_ck Re: Radio Maryja jest najlepsze 14.12.05, 11:30 i tym optymistycznym akcentem i jedynie slusznym ;)))) proponuje zakonczyc te dyskusje.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lamia Amen IP: *.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.05, 11:36 ..rzekliby w "Maryi" lol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radom Re: Amen IP: *.radom.pilicka.pl 14.12.05, 15:08 Lamia, dzięki za przypomnienie o co chodziło w poście:-), a wam za wyczerpującą!!! odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: albert Re: Które radio? IP: *.wseia.edu.pl / 217.96.114.* 16.12.05, 08:26 radio tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o.s.se Re: Które radio? IP: *.pu.kielce.pl 16.12.05, 17:43 czy wyście z byków pospadali? Toć radyjo dobre na wszystko, dla dużego i małego. Radyjo dla wszystkich! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dla mnie de bezt Re: Które radio? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.05, 17:22 nalepsze dla mnie: bis, trojka, radiostacja wsrod nastolatkow: eska i fama, radiostacja starsi: radio kielce, polskie radio 1 wydaje sie, ze najabrdziej popularne: radio kielce i pewnie jedynka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anatol Re: Które radio? IP: 80.48.137.* 18.12.05, 02:08 proponuje tak fm- muzyka dla starszych Odpowiedz Link Zgłoś