Gość: Yahagi IP: spc:* / 126.87.180.* 25.10.02, 10:25 Na Radomiu mają wątpliwości, że jestem w stanie napisać na naszym forum: 'Kocham Radom' Więc piszę: KOCHAM RADOM !!! (QQ - no i jak Ci ..??) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pello Re: Tam Radom !!! IP: *.internet.radom.pl 25.10.02, 10:40 Gość portalu: Yahagi napisał(a): > Na Radomiu mają wątpliwości, że jestem w stanie napisać na naszym > forum: 'Kocham Radom' > > Więc piszę: KOCHAM RADOM !!! > > (QQ - no i jak Ci ..??) > Yahagi, za co??? Bez przesady, można to miasto lubić, ale kochać? Ja tam wolę kochać żonę, ale lubię także Kielce np. za bliskie wyciągi narciarskie. A zima tuż, tuż. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yahagi Re: Tam Radom !!! IP: spc:* / 126.87.180.* 25.10.02, 11:15 Pello: co Ty tak bez wyobrazni ? przeciez nie mam na myśli miłości fizycznej. Po prostu nic do Radomia nie cierpie i nie podejrzewam każdego mieszkańca tego miasta o jakieś prowokacje, jeżeli wypowiada sięciepło o Kielczech...no nie..?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pello Re: Tam Radom !!! IP: *.proxyplus.cz / 10.0.0.* 25.10.02, 12:57 Gość portalu: Yahagi napisał(a): > Pello: co Ty tak bez wyobrazni ? przeciez nie mam na myśli miłości fizycznej. > Po prostu nic do Radomia nie cierpie i nie podejrzewam każdego mieszkańca tego > miasta o jakieś prowokacje, jeżeli wypowiada sięciepło o Kielczech...no nie..?? :-)))))))). Wyobraziłem sobie miłość fizyczną Kielc z Radomiem. To coś z Monty Pytona. Ale supero. Kielce i okolice są przepiękne o tej porze roku. Polecam Górę Bukową. Zwala z nóg. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś