Gość: gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 17:59 słyszałęm, że pójdą tam biedaki, którzy nie maja sie za co bawić albo nikt ich nigdzie nie zaprosił. Ja ide do exbudu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: biedak Re: sylwester przed ratuszem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 18:22 ciągnij się lamusie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dżony Re: sylwester przed ratuszem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 21:35 W tym roku będzie badziewie impreze prowadzi radio Kielce.... za nasze pieniądze twu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fellatio Re: sylwester przed ratuszem IP: 81.6.130.* 26.12.05, 22:03 A ja lubię te zabawy bo zawsze udaje się mi tam załapać na jakąś chatę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wmordejeża Re: sylwester przed ratuszem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 22:59 >Gość portalu: gość napisał(a): >Ja ide do exbudu. chyba pod exbud, -patrzeć na samochody pojdziesz. exbud to ty widziales... jak poldomierzem z rejestracją TKI jechales do supermarkietu...:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: sylwester przed ratuszem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 11:24 głąbie... exbudu to nie ma już dawno dawno.Teraz to jest kongresowy.Chwalidupo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: sylwester przed ratuszem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 21:10 napiję się za twoje zdrowie żebyś nie zamarzł przed ratuszem, włóczęgo Odpowiedz Link Zgłoś
t-mon Re: sylwester przed ratuszem 27.12.05, 21:21 ja chadzałem na sylwestra kiedy ty jeszcze spałeś o tej godzinie i zawsze chodze na rynek-oblać dziewczyny szampanem i zobaczyć co tym razem miasto przygotowało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: sylwester przed ratuszem IP: *.devs.futuro.pl 28.12.05, 19:23 A przygotowałooo!występ zespołu Pieśni i Tanca KIELCE! Rewelka.Zatanczymy obertasa pod ratuszem jak na wieś Kielce przystało. Odpowiedz Link Zgłoś