Dodaj do ulubionych

sylwester przed ratuszem

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 17:59
słyszałęm, że pójdą tam biedaki, którzy nie maja sie za co bawić albo nikt
ich nigdzie nie zaprosił. Ja ide do exbudu.
Obserwuj wątek
    • Gość: biedak Re: sylwester przed ratuszem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 18:22
      ciągnij się lamusie
    • Gość: Dżony Re: sylwester przed ratuszem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 21:35
      W tym roku będzie badziewie impreze prowadzi radio Kielce.... za nasze
      pieniądze twu...
    • Gość: fellatio Re: sylwester przed ratuszem IP: 81.6.130.* 26.12.05, 22:03
      A ja lubię te zabawy bo zawsze udaje się mi tam załapać na jakąś chatę.
    • Gość: wmordejeża Re: sylwester przed ratuszem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 22:59
      >Gość portalu: gość napisał(a):
      >Ja ide do exbudu.

chyba pod exbud, -patrzeć na samochody pojdziesz. exbud to ty widziales... jak
      poldomierzem z rejestracją TKI jechales do supermarkietu...:):):)
    • Gość: kaja Re: sylwester przed ratuszem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 11:24
      głąbie... exbudu to nie ma już dawno dawno.Teraz to jest kongresowy.Chwalidupo
      • Gość: gość Re: sylwester przed ratuszem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 21:10
        napiję się za twoje zdrowie żebyś nie zamarzł przed ratuszem, włóczęgo
        • t-mon Re: sylwester przed ratuszem 27.12.05, 21:21
          ja chadzałem na sylwestra kiedy ty jeszcze spałeś o tej godzinie i zawsze chodze na rynek-oblać dziewczyny szampanem i zobaczyć co tym razem miasto przygotowało.
          • Gość: lolo Re: sylwester przed ratuszem IP: *.devs.futuro.pl 28.12.05, 19:23
            A przygotowałooo!występ zespołu Pieśni i Tanca KIELCE! Rewelka.Zatanczymy
            obertasa pod ratuszem jak na wieś Kielce przystało.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka