Gość: mamabaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 22:33 jeżeli są takie zajęcia na którymś z naszych basenów, byłabym wdzięczna za informacje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kielczanin Re: aquaaerobic w w Kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 09:00 Są. Na Toporowskiego w szkole nr 27 są takie zajęcia. Niestety nie potrafię Ci powiedzieć w jakich dniach i godzinach, najlepiej zadzwoń do szkoły i się dowiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamabaka Re: aquaaerobic w w Kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 10:11 dziękuję za informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalka Re: aquaaerobic w w Kielcach IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 02.01.06, 21:50 jak juz wiesz to podziel sie z nami wszystkimi :) Odpowiedz Link Zgłoś
aniav244 Re: aquaaerobic w w Kielcach 09.01.06, 13:24 byłam na tych zajęciach, za wiele się nie zmęczyłam. chyba wiecej nie pójdę- lepiej popływac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edyta Re: aquaaerobic w w Kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.06, 22:58 na Slichowicach tez jest.. chyba we wtorki i piatki jak sie nic nie zmienilo - najlepiej zadzwon, 45 min- 15 zł ale zadna rewelacja , a 45 min samego basenu 5 zl a basen polecam , szkoda ze tak ubogo w tych naszych Kielcach o takie sportowe atrakcje...nawet Ostrowiec ma lepiej pod tym katem...coz ...pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: aquaaerobic w w Kielcach IP: *.proxy.gov.pl / *.mofnet.gov.pl 10.01.06, 12:10 a mozesz podac tel na slichowice?lepiej jest na slichowicach czy na toporowskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edyta Re: aquaaerobic w w Kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 16:00 prosze bardzo:)) podaje link o basenach kieleckie.net/uroda/baseny.html tam sa wszelkie tel i info o naszych basenach a jak bedziesz chciala wiecej informacji to daj znac to odp ale dopiero w czwartek bo wtedy dopiero wroce .. troche sie wychodzilo, na studiach Krakowska-oj porazka ale choroby towarzyskiej sie nie nabawilam:)) pozniej toporowskiego byl niby mam tam najblizej ale jakos nie ..wole dalej na slichowice ..dlugosc basenow jest taka sama, ratownikow tyle samo ...choc ostanio jak bylam bylo ich az 4 :)) wiec ratowac ma kto, pozdrawiam i do zobaczenia na basenie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: aquaaerobic w w Kielcach IP: *.proxy.gov.pl / *.mofnet.gov.pl 11.01.06, 08:07 dzieki wielkie. chciałabym wybrac sie tam jutro:-)w jakie dni chodzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edyta Re: aquaaerobic w w Kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 22:59 juz wrocilam i juz odp:)) ja chodze w poniedzalki tak ambitnie podeszlam do tematu ze wykupilam wszytskie poniedzialki do wakacji:)) dostalam plastikowa karte i mam spokoj z wejsciowkami ...to sie nazywa dlugoterminowe postanowienie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: aquaaerobic w w Kielcach IP: *.proxy.gov.pl / *.mofnet.gov.pl 12.01.06, 12:24 chciałam isć dzisiaj, ale niestety nie ma wolnych miejsc:-((( buuuu ile wczesniej mam zadzwonic zeby sie gdziekolwiek na basen wcisnąć? na toporowskiego tez brak miejsc:-( Odpowiedz Link Zgłoś