Dodaj do ulubionych

Lubawski, a co z tramwajami ???

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 22:30
Po stadionie miały być tramwaje ! Zapomniałeś ???
Obserwuj wątek
    • Gość: Wuj Sam tak zapomniałem i mam to w d.u.p.i.e!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 24.01.06, 23:17
    • Gość: olo Re: Lubawski, a co z tramwajami ??? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 25.01.06, 11:04
      właśnie,cisza
      • Gość: zx Re: Lubawski, a co z tramwajami ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 12:36
        Sami sobie zapowidacie tramwaje. Może kupcie sobie kolejke elektryczną.

Pisałem wam juz o tym - jesteście sierotami po komunie, bo rozwiazujecie
        nieistniejące problemy.

Tramwajów nie ma i nie bedzie, bo nie są potrzebne. I tyle.
        • Gość: komuch Re: Lubawski, a co z tramwajami ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 13:18
          Gość portalu: zx napisał(a):

> Tramwajów nie ma i nie bedzie, bo nie są potrzebne. I tyle.

Są potrzebne. I to bardziej niż stadion i parking - bo skorzystają wszyscy
          mieszkańcy i nie tylko. Cały świat wywala ruch z centrum i zastępuje go sprawną
          komunikacją miejską. W Polsce musi być odwrotnie.

> Pisałem wam juz o tym - jesteście sierotami po komunie

Lepiej być sierotą po komunie niż po obecnym "systemie"
    • Gość: Gargamel Re: Lubawski, a co z tramwajami ??? IP: 81.6.130.* 25.01.06, 13:47
      Oczywiście tramwaje w Klerykowie będą - to pewne jak w BANKU.

Nasz WEL weźmie się za to natychmiast po wyborach - gdy zostanie ponownie
      Prezydentem. Nijako przy okazji zrobi jeszcze: Europejskie Centrum Mody,
      ogromny Kompleks Handlowo-Usługowy w rejonie dworców PKP i PKS /z "likwidacją"
      i budową nowego dworca PKP - ze szklaną ścianą, dwoma poziomami peronów i
      parkingiem na dachu/, imponujące Warsztaty dla Artystów, Ogród Botaniczny na
      Karczówce, Ogród Zoologiczny, tunel komunikacyjny pod Wzgórzem Katedralnym,
      kolejkę linową /czy balonową/ na Telegrafie, remont Skoczni Narciarskiej, pasaż
      handlowo-gastronomiczny nad Silnicą /w wymianą podłoża Silnicy na "złocisty
      żwirek" i uruchomieniem wodolotu lub gondoli/, skrzyżowanie wielopoziomowe w
      miejsce ronda ul. Paderewskiego, przebudowę Płyty Rynku /wraz z wymianą
      uzbrojenia terenu sąsiednich ulic/, parking wielopoziomowy na Pl.Konstytucji,
      przebudowę Amfiteatru na Kadzielni /z zadaszeniem - aby nie kapało mu na głów-
      kę - o uruchomieniu produkcji biopaliw w mieście i budowie lotniska już nie
      wspominając.

Oczywiście do chwili samych wyborów nasz Geniusz Łysogór "wyjdzie" jeszcze z
      kilkoma POMYSŁAMI, które znajdą się w jego Programie Wyborczym - do roku conaj-
      mniej 2030.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka