Gość: Pimpuś Sadełko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 22:30 Po stadionie miały być tramwaje ! Zapomniałeś ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wuj Sam tak zapomniałem i mam to w d.u.p.i.e!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 24.01.06, 23:17 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Lubawski, a co z tramwajami ??? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 25.01.06, 11:04 właśnie,cisza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zx Re: Lubawski, a co z tramwajami ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 12:36 Sami sobie zapowidacie tramwaje. Może kupcie sobie kolejke elektryczną. Pisałem wam juz o tym - jesteście sierotami po komunie, bo rozwiazujecie nieistniejące problemy. Tramwajów nie ma i nie bedzie, bo nie są potrzebne. I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komuch Re: Lubawski, a co z tramwajami ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 13:18 Gość portalu: zx napisał(a): > Tramwajów nie ma i nie bedzie, bo nie są potrzebne. I tyle. Są potrzebne. I to bardziej niż stadion i parking - bo skorzystają wszyscy mieszkańcy i nie tylko. Cały świat wywala ruch z centrum i zastępuje go sprawną komunikacją miejską. W Polsce musi być odwrotnie. > Pisałem wam juz o tym - jesteście sierotami po komunie Lepiej być sierotą po komunie niż po obecnym "systemie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gargamel Re: Lubawski, a co z tramwajami ??? IP: 81.6.130.* 25.01.06, 13:47 Oczywiście tramwaje w Klerykowie będą - to pewne jak w BANKU. Nasz WEL weźmie się za to natychmiast po wyborach - gdy zostanie ponownie Prezydentem. Nijako przy okazji zrobi jeszcze: Europejskie Centrum Mody, ogromny Kompleks Handlowo-Usługowy w rejonie dworców PKP i PKS /z "likwidacją" i budową nowego dworca PKP - ze szklaną ścianą, dwoma poziomami peronów i parkingiem na dachu/, imponujące Warsztaty dla Artystów, Ogród Botaniczny na Karczówce, Ogród Zoologiczny, tunel komunikacyjny pod Wzgórzem Katedralnym, kolejkę linową /czy balonową/ na Telegrafie, remont Skoczni Narciarskiej, pasaż handlowo-gastronomiczny nad Silnicą /w wymianą podłoża Silnicy na "złocisty żwirek" i uruchomieniem wodolotu lub gondoli/, skrzyżowanie wielopoziomowe w miejsce ronda ul. Paderewskiego, przebudowę Płyty Rynku /wraz z wymianą uzbrojenia terenu sąsiednich ulic/, parking wielopoziomowy na Pl.Konstytucji, przebudowę Amfiteatru na Kadzielni /z zadaszeniem - aby nie kapało mu na głów- kę - o uruchomieniu produkcji biopaliw w mieście i budowie lotniska już nie wspominając. Oczywiście do chwili samych wyborów nasz Geniusz Łysogór "wyjdzie" jeszcze z kilkoma POMYSŁAMI, które znajdą się w jego Programie Wyborczym - do roku conaj- mniej 2030. Odpowiedz Link Zgłoś