Dodaj do ulubionych

czy Pan Prezydent tego nie widzi ?

30.01.06, 19:14
Czy Szanowny Pan Prezydent nie wychodzi ze swego biura i niwe widzi tych
zwałków sniegowych wokół jego siedziby ?
Jeżeli tego nie dostrzega to jak maja wygladać ulice miasta zarządzane przez
niego ?
Za co biorą pieniądze podległe mu służby patrolowe kontrolujące zaparkowane
samochody ? żadne z miejsc kwalifikowanych do postoju nie uprawnia do tego !
Dojścia do przejść ulicznych nie odsnieżone -mimo iż snieg nie pada już ponad
10 dni !
Na co Pan i Pana podwładni czekają ?Pokaż Pan charakter i w tym kierunku a
nie tylko jako miłośnik kultury!
Czekam na Pana reakcję .
Obserwuj wątek
    • bigbruno Re: czy Pan Prezydent tego nie widzi ? 30.01.06, 21:42
      To taka tradycja-syf na ulicach.Lód,błoto pośniegowe i zaspy na każdym kroku.Zęby można sobie wybić,nogi i ręce połamać.Starsi ludzie ze strachu przed upadkiem nie wychodzą z domów.Gdyby jeszcze śnieg padał wczoraj czy dwa dni temu,człowiek by zrozumiał.Tymczasem cała para ratusza idzie na bardziej medialne pomysły.Mam głęboko w poważaniu czy prezydentem jest czarny,czerwny czy różowy.Jeśli podległe mu służby nie potrafią doprowadzić miasta do przyzwoitego stanu w parenaście dni po opadach śniegu to odnoszę wrażenie że ktoś tu zapomina o swoich obowiązkach.
    • Gość: megadeth Re: czy Pan Prezydent tego nie widzi ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 21:42
      On jest zaślepiony tablicami i stadionem. A w jego światłym umyśle kłębią się
      nowe pomysły na pomniki i nie będzie sobie zawracał głowy pierdołami jak śnieg.
    • Gość: Gargamel Re: czy Pan Prezydent tego nie widzi ? IP: 81.6.130.* 30.01.06, 21:48
      Drogi "baba53" - czy ci naprawdę nie wstyd zawracać DUPĘ naszemu WEL-owi tak
      przyziemnymi sprawami jak jakiś śnieg na dachach czy ulicach ? Przecież nasz
      Geniusz Łysogór jest stworzony do WYŻSZYCH CELÓW - budowy pomniczków, produkowa-
      nia oratoriów i golgot, zabudowy Klerykowa kolejnymi BUDOWLAMI "prawicowego soc-
      jalizmu".
      • prezydent6 Re: czy Pan Prezydent tego nie widzi ? 31.01.06, 09:01
        Jestem pełen uznania dla "pasji "Pana Prezydenta-rozchmurzył trochę oblicza
        kielczan,lecz uważam iz "baba53' ma rację.Przyziemne sprawy winny być
        bliższe "gospodarzowi" miasta niż strawa duchowa !
    • Gość: zz Re: czy Pan Prezydent tego nie widzi ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.06, 21:53
      z góry dostali instrukcje że zaraz bedzie odwilz i gotowa jest ustawa o końcu
      zimy - w 2 dni przejdzie - ja sie boje bardziej sopli - jak ta odwilz przyjdzie
      to prawdopodobieństwa trafienia soplem w głowe mieszkańca CK jest ogromne zima -
      jak przyjdzie wiosna gzymsem - jak zginie ktos od sopla - to po akcji dachy
      będzie akcja spole - natomiast akcja rozbierania barykad śniegowych nigdy nie
      nastąpi - nie ma sił i środków- a co ich to wkońcu obchodzi - przeciez przed
      urzedem - znaczy w środku stanowiska dyrtektorów sa odśnieżone - do sopli daleko
      - co im tam bedzie kto zawracsał f=głowe - ona jest do wyższych celów - myśli o
      przyszłości Narodu a nie o jakieś rozwalonym soplem pustym łbie
    • Gość: zz Re: czy Pan Prezydent tego nie widzi ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.06, 09:07
      tyraz aby dostać mandat trzeba nie tylko stanać w strefie i bezczelnie sie
      oddalic - o nie - musisz odgarnąć śnieg łopata potem zatrzymac się i dopiero
      bezczelnie oddalić - no chyba że odwalanie barykady śniegowej potrwa za długo i
      wtedy będziesz to robił w asyście Straży Miejskiej Jakby do tego dodali kapelana
      Straży Miejskiej - i np jakąś Miss Śnieżynek 2006 - to by było rażniej - na
      pamiatke dostał byś od kapelana oczywiście obrazek od Staży Miejskiej mandat -
      jeden za to że śmiesz sie zatrzymać , drugi za zburzenie barykady sniegowej a od
      Miss Snieżynek w nagrodzie pocieszenia Uśmiech 2006
      • bigbruno Re: czy Pan Prezydent tego nie widzi ? 31.01.06, 09:56
        Prezydent widzi,ale zza szyby auta.I tłumaczenia o kosztach,braku środków technicznych i innych przeszkodach w odśnieżeniu centrum miasta mnnie nie przekonują.Jeśli dali sobie radę z posprzątaniem Łodzi,czy Krakowa to i u nas mogłoby się udać.Trzeba tylko chcieć.Drażni mnie to zaniedbywanie podstawowych obowiązków jakie powinno świadczyć obywatelom miasto.Może odśnieżanie jest za mało medialne?Łatwiej w telewizji opowiadać o swoich wizjach i "uroczyście otwierać" betonowe tablice.Miasto potrzebuje po pierwsze dobrego gospodarza,a dopiero później kustosza i mecenasa kultury.
        • Gość: biskup Re: czy Pan Prezydent tego nie widzi ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.06, 10:43
          urzedu nie trzeba odsniezac zato pod katedra praca wre , wywrotki , ciagniki do
          odsniezania. Skad sa te sprzety ?? jak myslice ?? z miejskiej zieleni. tylkow
          Kielcach takie cuda sa ze kosciól jest wazniejszy niz wszystkie instytucje w
          miescie. Brawo Lubawski !!!!!!!!
          • Gość: zz Re: czy Pan Prezydent tego nie widzi ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.06, 10:44
            a na rogu Seminaryjskiej i hipotecznej - jaki sprzet i ludzie miejscy są - -juz
            pare metrów dalej nie przejdziesz - to widać , slychac i czuć
            • Gość: Ga--ga Przykro to stwierdzić dupku wołowy IP: 83.18.27.* / *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.06, 11:06
              Ale nie ma czegoś takiego jak "na rogu Seminaryjskiej i hipotecznej".

Rusz to stare dupsko z chałupy i poznaj Kielce baranie :)
              • Gość: Ga--ga Re: Przykro to stwierdzić dupku wołowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.06, 11:16
                Dlaczego podszywasz się pod mój nick ? czy nie stac cie na wymyślenie swojego?
                • Gość: zz Re: Przykro to stwierdzić dupku wołowy IP: 83.18.27.* / *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.06, 11:29
                  Właśnie, podszywa się skur.wysyn jeden a do tego kłamie.

Ja nie mam starego dupska. Ja mam zgrabną lewicową dupcię, którą bardzo chętnie
                  udostępniam spragnionym.
                  • Gość: zznie podrabiany Re: Przykro to stwierdzić dupku wołowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.06, 12:23
                    i zaraz chichot sie będzie dziwił ze zmienie nick
    • Gość: SzakaL Odsnieżaja tylko nie nadąrzają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 11:14
      Odśnieżają inne kamienice sam widxziałem na własne oczy, ale teraz bardziej
      wzieli się ca hipermarkety i wieksze Hale bo tam jest zagrożenie np Chłodnie
      Kielce, jakby zawalił się dach to kaplica, przecież tam jest amoniak. NIe
      jeźcie tak na tego Lubawskiego komuchy.
    • Gość: Edyta W. Lubawski wiele robi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 11:15
      Za czasów Lubawskiego jest to szybciej robione niz za Stepnia może Panowie i
      Panie warto przeczytavc artykuły z gazet sprzed 5 lat????porównacie.
      • bigbruno Re: Lubawski wiele robi 31.01.06, 11:42
        Naprawdę do wszystkiego musicie mieszać politykę.Co mnie obchodzi za którego prezydenta jak było odśnieżane?! Idąc wczoraj czy w niedzielę przez miasto widziałem
        jaki jest syf na ulicach! Ja nie czepiam się bezpodstawnie Lubawskiego,tylko próbuję tu uskutecznić "konstruktywną krytykę".Zależy mi na tym aby moje miasto wyglądało porządnie,sam z łopatą na ulicę nie polecę! Po to płacę podatki i opłacam miejską strefę parkowania,żeby takie podstawowe sprawy jak porządek w centrum były załatwione.Pewnie dlatego jestem "komuchem".
        • Gość: Paula Re: Lubawski wiele robi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 11:46
          Nie sądze, że jesteś komuchem, ale nie zaprzeczysz iz jest lepiej w mieście niz
          było. I fakt w takich dniach nie trzeba mieszać polityki w tych dniach Tragedii
          narodowej. Jednak teraz słuzby prawie wszystkie skierowane są na obiekty
          bardziej zagrozone Tesco,Real,Makro, chlodnia Kielcem, tam ponoc o mało co nie
          doszło do tragedi a tam jest amoniak.
    • Gość: Artur Juz jest odśnieżone IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 11:40
      Po co atakujeie go, i podajecie juz nie prawde. Przejdźcie sie bo już jest
      odśnieżone.
    • Gość: Megi Odśnieżanie jest ok. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 11:41
      Panowie z elektoraatu Lewicowego chyba zaczeli kampanie, ale i to wam nie
      pomoże.
      • bigbruno Re: Odśnieżanie jest ok. 31.01.06, 11:49
        Tak Megi,elektorat lewicowy lubi czyste ulice,hehe.Komuchy się czepiają prezydenta.Pod osłoną nocy przywożą śnieg do centrum i posypują chodniki.Na złość prawicy i prezydentowi.Paranoja.Cóż się dziwić,że przy takim myśleniu rozkwitają w Polsce takie kwiatki jak ojciec dyrektor czy tow.Długosz.
        • Gość: Megi Re: Odśnieżanie jest ok. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 11:55
          Ty masz jakąś schizofremie, gdzie napisałam i ktoś inny, że wy przywozicie
          snieg do miasta, palnij się w łeb. A co za Stepnia jak było, było o wiele
          gorzej. On nic nie robił. A co może powiesz , żre choc złotówke z Uniii
          ściagnął??? Miał dyrektora, który miał się zajmowac tym, ponoc zarabiał 6 tys
          zł i nawet złotówki nie ściągnął. Człowieku w mieście się wiele robi tylko wy
          nic nie widzicie.
    • Gość: tomek z Szydłowka Wstydźcie sie Lewusy w takiej chwili atakujecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 11:44
      W takiej chwili, po takiej tragedii, zamist przez 3 dni żyć w smutku i rozpaczy
      i skupieniu to wy atakujecie. Tacy jesteście katolicy, was nawet najweksza
      tragedia nie nauczy niczego, wy poprostu jesteście bez skurupułow betony.
    • Gość: EBI Prezydent to widzi. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 11:48
      Nie nażekajcie bo co by nie zrobił w tym mieście to wszystko jest źle, ciekawe
      czemu Stępnia nie atakowaliście, jak miasto i spółki miejskie miały straty, bo
      ktoś się na tym najprawdopodobniej wzbogacił , sprawy są już w sądach, czas
      pokaże jak było.
    • Gość: Merry Blue Lewica zaczyna kampanie,na necie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 11:52
      I tak wam to nic nie pomoże, Lewica zaczyna kampanie zwłaszcza na necie, Nic
      wam juz nie pomoże.
      • bigbruno Re: Lewica zaczyna kampanie,na necie 31.01.06, 11:54
        Tylko po diabła zmieniasz nicka tyle razy? To praca czy hobby?
        • Gość: Megi Re: Lewica zaczyna kampanie,na necie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 11:56
          Sprawdz sobie człowkieku, że ja pod nickiem Megi mamm inny Id niz inni
          internauci, widac jaki jesteś pusty skoro tego nie widzisz.
        • Gość: Megi Bigbruno to działacz SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 11:57
          SLD zaczyna kampanie a Bigbruna to stary beton
          • Gość: Gość Re: Bigbruno to działacz SLD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.06, 12:06
            Jak widać z dyskusji każda sprawa nabiera politycznego charakteru. Nawet
            zalegający snieg. Wypowiedzi za kogo było lepiej są pozbawione sensu. Każda
            władza powinna robic lepiej od poprzedniej. A najlepiej to było za
            Piłsudskiego, jak mawiała moja babcia, bo wtedy miała 20 lat
    • Gość: Zariasz1981 Wołowiny atakują prawice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 11:59
      Grupa LEwicowa wykorzystuje formu gazety wyborczej do obczerniania, wszystkich
      i wszystkiego co sie dzieje w mieście. PAnowie to obczernianie wam nic nie
      pomoże jesteście juz na dnie tak jak dawniej na dnie było AWS.
    • Gość: Xzbit Dość lewicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 12:06
      Dość już tych obelg pod kontem innych ludzi.Najbardziej propaguje je forum
      lewicowe.
      Panowie jest taka piosenka elektrycznych Gitar. cyt"to już jest koniec, nie
      masz już, " Panowie jesteście wolni możecie iść.
      • Gość: biskup Re: Dość lewicy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.06, 12:20
        ktos zaczął mieszacz tu polityke. Czyzby Lubawski nie był zwierzchnikiem słuzb
        odpowiedzialnych za odsniezanie ?? Pal cholera czy jest z lewicy czy z
        prawicy , odnsniezanie to dno i odpowiada za to posrednio L
    • Gość: Lewiczan Mam już dośc tego narzekania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 12:59
      Co zrobi ten Lubawski to cały czas dostaje od niektórych ludzi w łeb. Dajcie
      spokój , ludzie ochłońcie, czy wasz towarzysz cos zrobił dla tego maista?
    • Gość: Jedruś co za zakłamanie tu panuje,towarzyszy z lewicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 13:05
      a czepta sie tranwaja Betony
    • Gość: Agniecha To chyba wina prezesa POKORY z RPZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 13:14
      Zaraz za co dostaje pensje prezes Pokora z Rejonowego Przedsiębiorstwa Zielni
      Miejskiej. To on odpowiada za czystośc naszego miasta i za odśnieżanie. Wiec
      może to do niego skierujcie swe oszczerstwa? Bo to chyba za waszego prezydenta
      Stepnia został on prezesem RPZ i bierze około 7 tys zł. Czy prezydent musi
      zajmowac sobie taki pierdołami głowe, za co są odpowiedzialni prezesi spólek w
      tym przypadku prezes Pokora??? Z całym szacunkiem dla Pana prezesa ale to do
      jego chyba obowiązków należy odśnieżanie miasta jak tak narzekacie. Bo mi się
      wydaje , że w 85 proc to on ze swoich oboiązków się wywiązuje.
      • baba53 Re: To chyba wina prezesa POKORY z RPZ 31.01.06, 13:21
        napisałam tą wiadomość bo wczoraj przyszło mi "brnąć' do siedziby władz miasta
        i po tej wędrówce kozaczki out-koszalin,całe białe od soli a mokre aż do dziś.
        Nie miałam zamiaru czynić tu jakoweś polityczne afronty na lewo czy prawo
        lecz moim przesłaniem było zwrócić uwagę na "zło" które czai sie na chodnikach
        i miejscach do parkowania.Darujmy sobie wycieczki polityczne bo nigdy nie
        będziemy mieli "gospodarza" miasta tylko namaszczonego politycznie
        urzędnika.
        • Gość: Agniecha Baba57 bądź facetem. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 13:34
          Skoro jest lód na drogach i chodniakach a także śniego (bo wiadomo chyba , że
          jest zima) to chyba normalna sprawa jest taka, że jest mokro i, że na
          chodnikach znajduje sie sól. Ja także chodze po mieście w butkach na wysokim
          obcasiku i tez mam je brudne od soli ale nie narzekam. Badź facetem z jajami. A
          coLubawski ma wziąźć odkurzacz i posprzątać nim cała wode w mieście???zastanów
          się czy Twe wypowiedzi maja wogóle mają sens. A jak myślisz, jak jest w innych
          miastach?? tam myślisz, że jest sucho w zime??? Twoje oksarżenia są
          bezpodstawne i dość prymitywen.Przepraszam jeśli Cię uraziłam. Pozdrawiam i
          rozchmurz sie.
          • Gość: zz Re: Baba57 bądź facetem. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.06, 14:10
            oczywiście te barykady snieżne, sople na dachach i gzymsach, podjazdy dla
            niepełnosprawnych nie do przejścia przez sprawnych itd itd to jest matka natura
            i koniec. Dopóki komuś sopel głowy nie urwie , albo złamie kręgosłup - bo od
            rzeczy jest wzniośle się wyrażać jak przyjdzie coś konkretnego zrobić i bez
            specjalnych pism to juz jest kłopot. I nie ma tu znaczenia Stępień czy Lubawski
            tylko notoryczne zaniedbywanie obiowiązków i lenistwo wielu przy ogólnym
            przyzwoleniu towarzystwa . Przypominam śnmieg jest biały
            • Gość: HalinaII do zz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 14:55
              To może pisz pisma do RPZ i do Straży miejskiej a nie do prezydenta. Moi m
              zdaniem on nie zaniedbuje swoich obowiażków.Pozdrawiam.
              • Gość: zz Re: do zz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.06, 15:01
                dawno straciłem ochotę gdzieś koło Gierka - tu niczego nikt nie zrobi - zawsze
                znajda jakąś przyczyne, która oczywiście jest nieusuwalna - albo snieg, albo
                deszcz, albo wicher,ogień itd - siły natury po prostu. I żeby jeszcze uciec od
                sprawy to sie nadaje temu jakiś przymiotnik polityczny - i wtedy juz koniec
                • Gość: SzakaL Re: do zz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 15:18
                  wiesz jest takie łacińskie przysłowie Vis Maior(siła wyższa) ja jednak
                  stwierdzam iż miasto Kielce idzie ku dobremu kierunkowi, przez te pare lat
                  zastoju napewnp jest wiele do zrobienia i obecny prezydent robi to by było
                  lepiej takie jest moje prywatne zdanie , że nasze miasto idzie ku dobremu
                  kierunkowi.
                  • Gość: zz Re: do zz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.06, 15:27
                    oby tak było jak mówisz ale to sa tylko nasze życzenia - nikt nie neguje tego
                    zwłaszcza jak się pamięta inne Kielce. Ale to jest względne - sa też inne miasta
                    , ktore sie rozwijają szybko - czy możemy to z czystym sumieniem powiedzieć o
                    naszym mieście. Każdemu kto w tym mieście mieszka od paru lat czy
                    kilkudziesięciu lat zależy na jego rozwoju.
                    • Gość: SzakaL Re: do zz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 15:34
                      fakt masz także racje, jednak naprawde widze juz troszke inne Kielce niz były
                      wcześniej. Podzielam także Twoje zdanie, że nadal trzeba dążyć do innych
                      lepszych miast. Fakt inne miasta sa innymi. Jednak sądze, że obrano dobrą
                      droge. Wegdług mnie przydałoby sie coś spektakularnego w tym miescie jak np.
                      ściągniecie jakiegoś powaznego inwestora do Kielc, co wiązałoby się z jakże
                      potrzebnymi miejscami pracy w naszym mieście.
                      • Gość: zz Re: do zz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.06, 15:52
                        bardzo ważne .Ale to włąśnie od wielu lat sie nie udaje. Mimo potęcjalnie
                        dobrych warunków - połozenia,zasobów intelektualnych, pięknego otoczenia ,całego
                        regionu i wielu innych zalet. Zawsze rodzi sie pytanie dlaczego. Potęcjalni
                        inwestorzy patrzą na wszystko. A konkurencja jest ogromna. Jeżeli juz to
                        wybieraja albo Region południowy Sląsk-Kraków albo Warszawę. Nie odkryje tutaj
                        Ameryki że podtawowy problem to jest oczywiście infrastruktura - juz nawet nie
                        chodzi o to że ominie nas autostrada - ale to co jest wymaga olbrzymich nakładów
                        - a samo województwo temu nie sprosta. Pieniądze z Unii tez płyną dośc marnie.
                        Jak sie posłuchało Pana Hausnera - to juz ręce opadają. Cała ekipa SLD-owska
                        zrobiła niewiele. Cała nadziej w tym ,ze kiedyś warunki inwestowania w
                        wymienionych regionach będa coraz trudniejsze - i moze w końcu świętokrzyskie
                        zostyanie zauważone. Ale to jest dośc odległa perspektywa. Do tej pory to raczej
                        wieksze firmy albo upadaja albo sie wynoszą. Osobiście nie zazdroszcżę obecnym i
                        przyszłym władzom Kielc czy województwa - każdy ciągnie w przeciwnych kierunkach.
        • Gość: Karol z Bilczy W Kielcach jest jak w całej Polsce-bez ataków !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 13:53
          Jestem zawodowym kierowcą cieżarowym i dużo jeżdże z racji swego zawodu,
          stwierdzam jedynie tylko fakt, iż w Kielcach jest jak w pozostałych miastach
          nawet o wiele lepiej. Przedwczoraj wracałem z trasy z Bydgoszczy i jechałem
          przez Łódżź , tam naprawde jest fatalnie, wiec tylko stwierdzam iż moje zdanie
          jest takie, że w Kielcach nie jest źle.
    • Gość: Pinochet Baba57 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 13:19
      Ej nie kantuj ludzi, przejścia nie odśniezone powiec tylko gdzie??chyba
      mieszkasz na jakims zadupiu bo w mieście nie widze żądnego przejścia przez
      które by sie nie dało przejść chyba , że jesty tylko jedno zapomniałem. Fakt
      jest tylko jedno przejście zasypane przed kielcką siedzibą SLD, ale to wy sobie
      je odśnieżcie a nie z naszych podatków będzie mieli je odśnieżone.Już dośc
      naszych pieniędzy z podatków znikało w całej Polsce.
    • Gość: Karol z Bilczy Bez ataków,w Kielcach nie jest źle. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 13:55
      Jestem zawodowym kierowcą cieżarowym i dużo jeżdże z racji swego zawodu,
      stwierdzam jedynie tylko fakt, iż w Kielcach jest jak w pozostałych miastach
      nawet o wiele lepiej. Przedwczoraj wracałem z trasy z Bydgoszczy i jechałem
      przez Łódżź , tam naprawde jest fatalnie, wiec tylko stwierdzam iż moje zdanie
      jest takie, że w Kielcach nie jest źle.
    • Gość: Bernard z Białogon Byłem sam światkiem jak Straż Miejska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 14:00
      Wczoraj będąc na jednej z ulic Kielc, byłem świadkiem jak pieszy patrol straży
      miejskiej wystawiał mandat (najprawdopodobniej właścicielowi posesji) za nie
      odśnieżenie z dachu śniegu plus jeszcze dostał nagane za niezbyt staranne
      oczyszczenie chodnika obok swojej posesji. Jeśli ktoś jest zainteresowany to
      podam nawet adres tej posesji.
    • Gość: Iga Nie jest tak źle. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 14:51
      Nie jest tak źle teraz w zime w mieście, fakt iz przydałoby sie tylko wiecej
      patroli Strazy miejskiej by konsekwentnie karały niepozbieranych właścicieli
      kamienic.
    • Gość: Adriam K.z Uroczys dziwne! nie widziałem żadnego zaśnieżonego przejsc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 15:25
      NIE WIDZIAŁEM ŻADNEGO NIEPRZEJEZDNEGO I ZAŚNIEŻONEGO PRZEJŚCIA DLA PIESZYCH,
      PROSZE MI PODAC CHOĆ JEDNO TAKIE PRZEJŚCIE, NO CHYBA JAK KTÓRYS Z INTERNAUTÓW
      NAPISAŁ POD SIEDZIBĄ SLD.
    • Gość: Gargamel Re: czy Pan Prezydent tego nie widzi ? IP: 81.6.130.* 31.01.06, 15:35
      Pan Prezydent Klerykowa zawsze WSZYSTKO WIDZI.
      Jak w tym filmie "1000 OCZU DOKTORA MABUSE".
      • Gość: Arczi78 Widzi widzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 15:42
        Widzi , ale takich komuchów jak Ty to napewno nie zobaczy, i w dodatku
        ateistów, antyklerykowców
    • Gość: Marcyś IPN to chyba zlustruje Baba53 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 15:39
      Takie betony sa w naszym mieście juz niepotrzebne/.
      • baba53 Re: IPN to chyba zlustruje Baba53 31.01.06, 19:49
        nie mam na to ochoty kochany !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka