paulinka194 03.03.06, 19:01 witam chciałabym zrobic taka małą ankietę. A mianowicie jaki był lub jest wasz ulubiony przedmiot w Szkole Podtawowej lub Gimnazjum. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wwewe Re: przedmiot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 19:03 pisownia poprawna i ortografia-j.polski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megadeth Re: Wychowanie seksualne. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 19:43 obecnie to należy pisać, że religia Odpowiedz Link Zgłoś
oryganion Re: Wychowanie seksualne. 03.03.06, 20:51 otóż była taka szkoła katolicka - na ulicy Słowackiego gdzie miałem przyjemnosc chodzic - dzisiaj ona wróciła - musze powiedzieć ze mimo stosowanych w Nazarecie kar - a były stosowane łącznie z dotkliwymi karami fizycznymi - ale nie polegajacymi na biciu lub znieważaniu w jakis cielesnym wymiarze - ale były. Mimo moich disziejszych niechetnych w stosunku do kleru myśli szkołe te mam w pamieci raczej ciepło - poza raczej grobowymi minami sióstr było tam sporo bardzo radosnych i pogodnych ludzi kórych z ciepłymi myślami dzisiaj wspominam. Nie pamietam lekcji religii w ogóle - a były. W porównaiu ze szkoła podstwową póżniejsza - szkoła ta była czysta, panował porządek a przerwy między lekcjami różniły sie zasadniczo. No i te bale noworoczne i świta z cała oprawą karnawału w porównaniu do drętwych akademiami w szkole tzw publicznej / gdzie juz pamietam lekcje religii! - ale raczej negatywnie/ Odpowiedz na pytanie jaki był ulubiony przedmiot w tamtych i obecnych czasach w szole np podstawowej niezaleznie od opcji - to oczywiście byłe lekcje wf - jak któś mi powie że uwielbiał lekcje np polskiego - normalnie nie uwierze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kogo Re: przedmiot IP: *.54.187.248.eltronik.net.pl 03.03.06, 20:53 dla mnie najprzyjemniejsze były przerwy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SmurfMądrala Re: przedmiot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 21:48 Przerwy,WF i troszeczkę j.polski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SmurfMądrala Re: przedmiot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 21:50 PS.zapomnialem o wychowaniu plastycznym/ale babki nie lubilem z wzajemnością/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gargamel Re: przedmiot IP: 81.6.130.* 12.03.06, 22:02 Dla mnie w podstawówce i średniej - ulubiony przedmiot to HISTORIA /jak niektó- rzy powiedzą "ta zafałszowana przez Komunę"/ oraz niezbyt częste WAGARY. Odpowiedz Link Zgłoś