03.03.06, 19:01
witam chciałabym zrobic taka małą ankietę. A mianowicie jaki był lub jest
wasz ulubiony przedmiot w Szkole Podtawowej lub Gimnazjum.
Pozdro
Obserwuj wątek
    • Gość: wwewe Re: przedmiot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 19:03
      pisownia poprawna i ortografia-j.polski
    • ubek-kubek Wychowanie seksualne. 03.03.06, 19:36
      Zwłaszcza zajęcia praktyczne.
      • Gość: megadeth Re: Wychowanie seksualne. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 19:43
        obecnie to należy pisać, że religia
        • oryganion Re: Wychowanie seksualne. 03.03.06, 20:51
          otóż była taka szkoła katolicka - na ulicy Słowackiego gdzie miałem przyjemnosc
          chodzic - dzisiaj ona wróciła - musze powiedzieć ze mimo stosowanych w Nazarecie
          kar - a były stosowane łącznie z dotkliwymi karami fizycznymi - ale nie
          polegajacymi na biciu lub znieważaniu w jakis cielesnym wymiarze - ale były.
          Mimo moich disziejszych niechetnych w stosunku do kleru myśli szkołe te mam w
          pamieci raczej ciepło - poza raczej grobowymi minami sióstr było tam sporo
          bardzo radosnych i pogodnych ludzi kórych z ciepłymi myślami dzisiaj wspominam.
          Nie pamietam lekcji religii w ogóle - a były. W porównaiu ze szkoła podstwową
          póżniejsza - szkoła ta była czysta, panował porządek a przerwy między lekcjami
          różniły sie zasadniczo. No i te bale noworoczne i świta z cała oprawą karnawału
          w porównaniu do drętwych akademiami w szkole tzw publicznej / gdzie juz
          pamietam lekcje religii! - ale raczej negatywnie/ Odpowiedz na pytanie jaki był
          ulubiony przedmiot w tamtych i obecnych czasach w szole np podstawowej
          niezaleznie od opcji - to oczywiście byłe lekcje wf - jak któś mi powie że
          uwielbiał lekcje np polskiego - normalnie nie uwierze
    • Gość: kogo Re: przedmiot IP: *.54.187.248.eltronik.net.pl 03.03.06, 20:53
      dla mnie najprzyjemniejsze były przerwy
    • Gość: SmurfMądrala Re: przedmiot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 21:48
      Przerwy,WF i troszeczkę j.polski
      • Gość: SmurfMądrala Re: przedmiot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 21:50
        PS.zapomnialem o wychowaniu plastycznym/ale babki nie lubilem z wzajemnością/
    • Gość: Gargamel Re: przedmiot IP: 81.6.130.* 12.03.06, 22:02
      Dla mnie w podstawówce i średniej - ulubiony przedmiot to HISTORIA /jak niektó-
      rzy powiedzą "ta zafałszowana przez Komunę"/ oraz niezbyt częste WAGARY.
    • Gość: itd Re: przedmiot - krzesło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 14:03
    • hamsterek Re: przedmiot 13.03.06, 14:11
      matematyka
    • michel2 Re: przedmiot 13.03.06, 21:58
      Historia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka