peryhelium 10.03.06, 19:38 Po raz kolejny moja prośba o interwencje w SM przyniosła błyskawiczny i trwaly efekt. Jestem pod wrażeniem, to jedna z nielicznych struktur która w tym mieście działa i jest skuteczna. Tępić siemrańców i tak trzymać !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ekspierd Re: Straż Miejska rules 10.03.06, 21:42 heheh kiedyś pokazywali jak oleksemu założyli blokade bo postawił auto na kopercie dla niepełnosprawnych - wiecie jakie były słowa strażnika ? - Przepraszamy i naturalnie już zdejmujemy - twardziele :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ian_Curtis Re: buahahahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 08:59 kpisz albo robisz coś pod publiczkę, SM z Kielc są niewidomi (czyt. nic nie widzą, a szczególnie aut parkujących na ścieżce rowerowej) jak dla SM sa zbyteczni... Odpowiedz Link Zgłoś
peryhelium To nie żart... 13.03.06, 10:30 Dotychczas sądziłem podobnie jak Wy, że jest to niepotrzeban, a wręcz uciążliwa formacja, ale spróbujcie za ich pomocą wyegzekwować np. odśnieżenie chodnika...Jestem zaskoczony i to mile Odpowiedz Link Zgłoś