Gość: kaszub IP: *.futuro.kielce.msk.pl 29.03.06, 13:34 Żałosny Donald Tusk zagubiony na całego..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mja Fafik z Pomorza. IP: *.futuro.kielce.msk.pl 29.03.06, 14:33 ALE PRZEWROTNY TEN TUSK ! Mówi o "brutalności zachowań i słów Kaczyńskiego" a przecież wszyscy widzą olbrzymią dysproporcję (co najmniej 10 razy częściej Tusk atakuje) w obrzucaniu się przez obu polityków. Pan Tusk i Platforma stosuje taktykę wg przedwojennego powiedzenia "żyd bije i żyd krzyczy". Chyba tylko zaślepieni fanatycy PO to przyjmują za dobrą monetę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziuta Fafik z Pomorza. IP: *.futuro.kielce.msk.pl 29.03.06, 14:35 TUSK - BEZRADNY SFRUSTROWANY PSEUDOINTELIGENT "Wyszło szydło z worka" - liderzy PO pokazali prawdziwą twarz i nie są już w stanie zapewnić sobie przychylność większości wyborców. Uważają że do jesieni zdążą na tyle mocno opluć PiS aby odsunąć od niego część wyborców i zapewnić sobie w ten sposób szanse na zwycięstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gfd Fafik z Pomorza. IP: *.futuro.kielce.msk.pl 29.03.06, 14:41 Historyk bez wiedzy o wlasnej rodzinie a pisze ksiazki o Kaszubach... Klamstwo na klamstwie i klamstwem pogania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgr inż. Fafik z Pomorza. IP: *.futuro.kielce.msk.pl 29.03.06, 14:44 Panie Tusk! coraz WIĘCEJ traci Pan w oczach milionów POLAKÓW kłótniami Pana zacietrzewienie, kłótliwość i złośliwość są zawsze źle postrzegane przez ludzi niezależnie od opcji politycznej. Jeżeli rzeczywiście chce Pan zrobić coś dobrego dla WSZYSTKICH POLAKÓW - a nie dla "wybranej grupy" przez PO - niech Pan zostawi kłótnie swoim partyjnym kłótliwym kolegom i dogada się wreszcie poza mediami w ciszy gabinetów z PIS!!! Wielu z nas, wykształconych i czujących się młodo POLAKÓW, ma dość tych KŁÓTNI i zaczyna marzyć o wyjeżdzie z naszego KRAJU, który przepomina coraz bardziej piękny rodzinny wielki dom z wrzeszczącymi i awanturującymi się na całą okolicę rodzicami i dziećmi,mającymi poczucie odrzucenia i braku zainteresowania ze strony rodziców;czy zapomniał Pan, że jeśli się chce to zawsze w drodze rozmów można dojść do kompromisu?! A MOŻE NIGDY PAN O TYM NIE WIEDZAŁ?!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Fafik z Pomorza. IP: *.futuro.kielce.msk.pl 29.03.06, 14:44 Tusku,Tusku-odpuść sobie. Jesteście coraz bardziej żałośni w tej PO. Nie macie nic do powiedzenia, a juz naprawdę nic wam się nie udaje powiedzieć i zrobić dla dobra Polski i Polaków. PiS przynajmniej jest PRZYJACIELEM Narodu, w przeciwieństwie do was. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezsilny Re: Fafik z Pomorza. IP: *.futuro.kielce.msk.pl 29.03.06, 14:46 tusk perfidny wilk udający baranka Mam wrażenie ,że w Polsce rządzi opozycja,bo media są po jej stronie,czuję się jak za komuny,z tą różnicą,że wtedy wszystkie mediachwaliły rząd i partię,a teraz,wszystkie media są przeciwko rządowi i PISowi,jaki wniosek?,że media zostały po tamtej stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawisza Re: Fafik z Pomorza. IP: *.futuro.kielce.msk.pl 29.03.06, 14:47 Dziwnym zbiegiem okoliczności wypowiedzi Tuska są plagiatem wypowiedzi posła na sejm III RP, niejakiego Wysockiego. Jeśli dokładnie przeczytać wypowiedzi Wysockiego i porównac wypowiedzi Tuska, można domyslić się kogo naprawdę reprezentuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lustro Re: Fafik z Pomorza. IP: *.futuro.kielce.msk.pl 29.03.06, 14:48 Tusk-smietnik historii,ktorej nie zna lub klamie Nocnej zmiany juz nie bedzie, a dla spoleczenstwa jestes skonczonym obludnikiem . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: git Fafik z Pomorza. IP: *.futuro.kielce.msk.pl 29.03.06, 14:50 Po Tusku będzie wielki plusk,a później zapłakany Rokita. Help me platforma tonie !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Komb. Re: Fafik z Pomorza. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.06, 15:20 jakiś ty żałosny w swoich atakach. Szczekać byle kundel potrafi. Napisz coś mądrego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość1 Re: Fafik z Pomorza. IP: *.futuro.kielce.msk.pl 30.03.06, 09:23 Naród się domaga Tuska odsunąć od władzy. Chcemy Marszałka Leppera i poprawy sytuacji w kraju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o.s.s.e Re: Fafik z Pomorza. IP: *.pu.kielce.pl 29.03.06, 17:57 Nie ma żadnych wątpliwości - choroba psychiczna. Najpewniej jakieś rostrojenie osobowości, ba! opętanie, tylko nie przez 1, ale dziesiątki demooonóówww!!! Czy dzieci kieleckich notabli z PIS'u nie mają nic lepszego do roboty? Ot, taka próbka: Tusk beee. IP: *.futuro.kielce.msk.pl Gość: lisia kita 29.03.06, 13:00 + odpowiedz Bleee, gupi tusk, łeeee. Tusk beee. IP: *.futuro.kielce.msk.pl Gość: bogdan 29.03.06, 13:01 + odpowiedz Tusk, jesteś gupi, poddaj się! Idź się powieś, gupolu. Tusk beee. IP: *.futuro.kielce.msk.pl Gość: henryka z warszawy 29.03.06, 13:02 + odpowiedz Rzeczywiście, panie Tusk, wstydziłby się pan!! Taki duży, a takie głupie głupoty wygładłuje. Wstyd mi za pana. Tusk beee. IP: *.futuro.kielce.msk.pl Gość: agent001 29.03.06, 13:04 + odpowiedz Tusk! widziałem cie wczoraj w nocy, jak grzebałeś w moim śmietniku!! Czegoś tam szukał, draniu! Nie wiesz, że cała Polska się ciebie wstydzi!? Czegoś tam szukał, pierukocie jedyn! Tusk beee. IP: *.futuro.kielce.msk.pl Gość: zbysiek spod z torunia 29.03.06, 13:05 + odpowiedz Tusk, moja rodzina i ja popełnimy jutro samobójstwo przez ciebie! Przez ciebie ************ *** **** ******, wylali mnie z roboty za chlanie na zmianie, moja stara zaczęła też chlać, a moje dzieciaki wyrzucili ze szkoły, bo podpaliły pół szatni i spaliły kurtek na 128 milionów starych zł. Tusk!!! jak mogłeś nam to zrobić!? ty i balcerowicz! Draniu!! * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * A swoją drogą to nawet śmieszne układać takie teksty. Ćwiczą wyobraźnię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iiil Re: Fafik z Pomorza. IP: *.futuro.kielce.msk.pl 30.03.06, 09:17 Kaczyński to gość. Impasuje Tuska jak się patrzy. A swoją drogą Tusk ma chyba rozdwojenie jażni. W sejmie krzyczał, ze widzi Leppera, patrząc na Kaczyńskiego. Teraz patrząc na Leppera przewiduje klęske Kaczyńskiego. To jest chyba obsesja, a moze paranoja, a moze jeszcze coś innego?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Fafik z Pomorza. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.06, 09:44 fajnie piszesz, mógłbyś robic za cyrkowego błazna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gfd Re: Fafik z Pomorza. IP: *.futuro.kielce.msk.pl 30.03.06, 11:40 gościu tylko tyle? salby jesteś..... Odpowiedz Link Zgłoś