Dodaj do ulubionych

W Platformie Obywatelskiej bez zmian

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 10:05
Panie redaktorze nie widzi Pan jak sprtnie manipuluje dziennikartzami Lecki
facio przegral wybory z kretesem i juz bez zadnych cudow nad urna sam Lecki
byl w komisji i podpisal sie pod wynikami .Coz przegrywac tez trzeba umieci
Obserwuj wątek
    • Gość: Izydor Pan Grzegorek szuka poparcia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 10:14
      Teraz w Kielcach szuka poparcia?No właśnie bo tam go nikt nie zna i ludzie nie
      wiedzą co to za ,,ziółko''.W Skarżysku zrobili bagno to teraz do Kielc się
      przenieśli.Pogonić to ,,kolesiostwo''precz.Wstydu taki niema.Fe!!!
      • Gość: arek Re: Pan Grzegorek szuka poparcia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 10:54
        Lecki robi zla przysluge Grzegorkowi czy on tego nie widzi Leckiego5 ninut
        minelo
      • Gość: VIP Re: Pan Grzegorek szuka poparcia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 13:31
        Izydor Sisiorku ch..a wiesz a piszesz na Grzgorka i Łęckiego jakiś tam głupoty.
        Tylko zeby Ci język w dupe nie wskoczył z zazdrości.
    • Gość: klik Re: W Platformie Obywatelskiej bez zmian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 10:20
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=60&w=39589427
    • Gość: klk Re: W Platformie Obywatelskiej bez zmian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 10:29
      Ł był w kmisji skrutacyjnej,do której został wytpowany,ponieważ zachodziły
      przesłanki ,że koledzy mają zamiar zrbć czary mary w razie czego przy urnie.I
      nie podpisał się pod ustawionymi wyborami lecz pod prawidłowym przebiegiem
      liczenia głosów.A to jest pewna różnica.Więc proszę,nie manipuluj Bolek opinią
      publiczną.
      • Gość: paranoik szkoda gadac IP: 83.71.167.* 04.04.06, 14:26
        ...zawsze mi sie wydawalo ze tylko PO...
        ...bedac czescia opinii publicznej dochodze jednak do wniosku, ze Wy wszyscy, niezaleznie od przynaleznosci macie siano pod sufitem...
        ...tzw opinia publiczna, w znakomitej wiekszosci ma to wszystko w d..ie...
        ...a tych co jeszcze sie jako tako interesuja i maja nadzieje na lepsze, to tylko mi szkoda, bo sie nigdy nie doczekaja skoro zgraje tzw politykow patrza tylko jak by tu swoj tylek posadzic jak najwyzej i napelnic kieszenie...
      • Gość: vip Re: W Platformie Obywatelskiej bez zmian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 13:42
        klik, dlaczego piszesz kłamstwa o Łęckim? :) boisz sie go? pewnie tak :) ale z
        Ciebie Ch..aszek :) nie buj sie Łęckigo, on Ci nic nie zrobi :)
        • civitas4 Re: W Platformie Obywatelskiej bez zmian 09.04.06, 17:46
          Jeśli ludzie stojący po stronie Łęckiego mają taką samą wiedzę i doświadczenie
          jak znajomość ortografii to serdecznie gratulujemy Platformie. Dobrze,że
          niektórzy ambitniejsi i dużo, dużo bardziej zdolni chcą odgrodzić się od Was
          grubą kreską. Wstyd !! Panie VIP......
          • Gość: Klik Re: W Platformie Obywatelskiej bez zmian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 23:44
            Pisanych z dużej czy też z małej vip-ów nie rozumiem do końca.Ale ze rozumieniem
            twoich intencji czwarty obywatelu tez mam kłopot.Czy ty ,to należysz do
            PC(platforma civitas)do UW-gruba kreska z patentem na nieomylność a efekty
            widzimy,czy też do PO ,lecz zwolennikiem grubej kreski jesteś ,pnieważ ty lub
            twój bliski kamrat z lustrcją macie jakoweś pierepałki? Czy jesteście bardziej
            zdolni?-tu bym "polaryzował",czy bardziej ambitni? -myślę że jednakowoż. Czy
            bardziej zawzięci?- to i owszem,lecz mylisz zawziętość z ambicją. Ale może
            faktycznie racja jest po waszej sronie.Nie jestem osłem ,więc spróbujcie się
            spotkać i siłą argumentów ruszyć mnie z miejsca.Adieu.
        • Gość: Klik Re: W Platformie Obywatelskiej bez zmian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 22:36
          Kolego very IMPOTENT person !Czy ja sie wdawałem z tobą w very impotent
          polemikę? Nie ! Czy ja cie obrażam?-NIE!.Czy to ja używam wobec your V impotent
          person obrażliwych określeń ? Nie!.Proszę cię więc grzecznie acz stanowczo:
          Odpier.....l sie z łaski swojej!!!!!!
    • Gość: klik Re: W Platformie Obywatelskiej bez zmian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 10:51
      Nie jest dyshonorem przgrać w uczciwej walce,natomiast jest dyshonorem nie dać w
      gębę oszustom i tchórzom.Więc czujcie sie panowie spoliczkowani.I nie oczekuję
      na danie satysfakcji.Wam ,jako prostaczkom i przekręciarzom ten przywilej nie
      przysługuje.
      • Gość: DANEK Re: W Platformie Obywatelskiej bez zmian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 11:01
        jak tam na poczatek klik 85na40
        • Gość: Maria Re: W Platformie Obywatelskiej bez zmian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 11:09
          Lecki musi odejsci niech zajmie sie normalna praca bo niewie co znaczy placic
          ZUS mysleci czy fima padni czy szef zwolni w zyciu nie pracowal do roboty jak
          nie to do PiSu
          • Gość: wiesiek Re: W Platformie Obywatelskiej bez zmian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 11:22
            Ooooo!Maszynka do głosowania wydała glos.
          • Gość: vip Re: W Platformie Obywatelskiej bez zmian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 13:34
            każdy sam sobie kreuje rzeczywistość, nie wiesz o tym? Penie nie wiesz skoro
            piszesz takie rzeczy. Skoro Łęcki wykreował sobie taką rzeczywistośc to chwała
            mu za to, a Ty nie atakuj ludzi tylko dlatego ża sama jesteś nieudaczniczką i
            kaleką życiową, okej?
        • Gość: klik Re: W Platformie Obywatelskiej bez zmian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 11:09
          Danek!Zapiekło?-no to przyjmij plaskacza z drugiej strony. Gdyby większość miała
          racje,to w mniejszości byliby sami biedni i głupi.
        • Gość: klik Re: W Platformie Obywatelskiej bez zmian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 11:35
          Tobie to by Danek pasowało tak jak w PRLu-85 do 0 i masz powód do dumy z
          przekrętu-prostackie!Plaskacz
          • Gość: Gonzo Co ty wiesz o PRL-u? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 11:52
            Można przegrać z klasą, a można tak jak ty - opluwając wszystko dookoła (tak
            padał rząd J. Olszewskiego - przypominam).
            www.swietokrzyskie.platforma.org/?news=176
            Daj sobie człowieku sianka i zrób coś dla organizacji, samo pyszczenie na forum
            nie wystarczy, no chyba, że Ci za to płacą Twoi pryncypałowie. - Bez odbioru.
            • Gość: chillout Już wróble gadają,że PO się podzieli.! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 14:05
              Te lokalne podchody nie mają znaczenia.PO jest bez przyszłości...
              / Chwała Bogu !!!.. /.Farbowane lisy z d.PZPR,piątej kolumny Unii Wolności i
              póżniejszej Koalicji Lewych Dochodów już przegrali,ale o tym nie wiedzą..

Niebawem nastapi przesilenie...
              ===================================
              TYLKO NIE PISAĆ MI OBRAŹLIWYCH GŁUPOT!!!

PRZEKONACIE SIĘ JUŻ NIEDŁUGO....

• Gość: lucek_ek Re: Już wróble gadają,że PO się podzieli.! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 18:22
                Hehehehehe.
                Czekamy na twoja przyszlosc. Juz jest zabawnie ale niedlugo bedziemy boki rwali ze smiechu. Lepper to jest nowa jakosc, czlowiek przyszlosci. Lepper odnowiciel, wyzwoliciel. PiS i Samoobrona, weselmy sie i radujmy. MORALNOSC i MADROSC, BEZKOMPROMISOWOSC, IDEOWOSC.
                Polska wkroczy na sciezke szybkiego rozwoju i prosperity. Gospodarka rozkwitnie,zdobedziemy uznanie w oczach opinii miedzynarodowej. Putin i Lukaszenko abdykuja i poprosza o aneksje swoich krajow.
                A palnij ze sie w glowe o parapet i zacznij robic zapasy maki.
                • Gość: chil Re: Już wróble gadają,że PO się podzieli.! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 20:42
                  Tą scieżke szybkiego rozwoju i prosperity oraz rozkwit gospodarki obiecują
                  kolejne rządy zgniłego kompromisu! I co?

To Ty się puknij młotkiem w ten zakuty liberalno-internacjonalistyczny łeb!
            • Gość: kLIK Re: Co ty wiesz o PRL-u? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 15:59
              Może masz rację Gonzo.I faktycznie ,pamiętam PRL jak przez mgłę.Mea culpa.
              Przepraszam wszystkich,którzy poczuli się nieswojo.Jestem otwarty(a) na
              zrobienie czegoś konstruktywnego dla ORGANIZACJI.Czekam na propozycje-ale tylko
              takie ,ktore podczas robienia sobie przed lustrem porannego makijażu ,nie
              spowodują odruchu wymiotnetgo,gdy spojrzę sobie w twarz.
              Ps; A propos wynagrodzenia,to jak każda szanująca się prostytutka biorę kasę za
              mówienie prawdy, z góry .Jak można dawać du......py za obietnicę możliwości
              obejrzenia katalogu ze świecidełkami,który jeszcze nie został zamówiony w
              mającym właśnie powstać Handlowym Domu Wysyłkowym ??????????
              • Gość: lucek_ek Re: Co ty wiesz o PRL-u? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 18:13
                No jak widac mozna :))))
                Z tych 85 osob glosujacych na Artura Gierade powiedzmy ok. 15 - 20 moze liczyc na cos konkretniejszego. Tzn bez szalenstw jakies stanowisko wewnatrzpartyjne nie wiecej. Reszta czyli ponad 60 osob dala dupy za wyobrazenie swiecidelka zamieszczonego w niewydrukowanym katalogu nie istniejacego jeszcze domu wysylkowego.
                • Gość: Lbr Re: Co ty wiesz o PRL-u? IP: 4.67.40.* 04.04.06, 18:53
                  Jezeli w Kielcach,bedzie mieszal pulkownik Miodowicz,bardziej
                  zwiazany z Krakowem,niech PO zapomnie o poprawieniu swojego
                  wizerunku,jemu blizej do PiS,ta sama awanturnicza mentalnosc,
                  oraz brak skrupulow w dazeniu do wladzy!Ma to w genach po PRLu!!!
                • Gość: berta Re: Co ty wiesz o PRL-u? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 19:37
                  Boże, nie mogę tego czytać. Widocznie jestem jednak masochistą;). Lucku,
                  powiedz mi, czemu sądzisz, że wszyscy członkowie PO liczą na jakieś stanowiska
                  i mają coś obiecane? Jak mówią starzy Polacy:"Każdy sądzi według siebie". Mogę
                  więc wiedzieć, co Ci obiecał Łęcki lub/i Szrek? Sorry, ale nie widzę tych panów
                  jako liderów partyjnych.
                  Jeszcze raz powtórzę: dyskusjami na tym poziomie kompromitujecie swoją partię.
                  Robicie to przed wyborami samorządowymi. Może tak naprawdę jesteście z PiSu?
                  Jeśli tak, to szacuneczek:P. Rezultat osiągnięty. Bo ja w tej chwili, po
                  przeczytaniu tych waszych nędznych, pokazujących małość, ograniczenie,
                  krótkowzroczność i głupotę, dyskusji na forum GW, nie mam na kogo głosować.Aż
                  strach się bać, że tacy właśnie ludzie będą odpowiedzialni za politykę
                  regionalną. Ja się boję.
                  • Gość: berta Re: Co ty wiesz o PRL-u? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 23:18
                    Dziękuję za dyskusję. Wnioski są bardzo przykre.
                    PS. Nie jestem z PiSu:).Nie oczekuję żadnego stanowiska. Nikt z PiSu mi nie
                    odpowiedzial:). A moze sie myle?:P
                    Chcę po prostu innej Polski dla młodych ludzi. Moja Polska była siermiężna i
                    nijaka. Teraz pracujemy na Irlandię.I na parę innych krajów. Czemu nie jesteśmy
                    w stanie pracować na Polskę? Jak możemy sobie pozwolić na kształcenie młodych
                    ludzi w naszym kraju (płacimy na to nasze podatki)? Studia dzienne są
                    bezpłatne. Powiem więcej: jak możemy sobie pozwolić, by ci mlodzi (wyksztalceni
                    za nasze pieniadze) ludzie wyjeżdżali do Irlandii lub do Stanów?
                    Jesteśmy bardzo bogatym krajem. Naszych młodych, wykształconych ludzi już w
                    Polsce nie ma. Są w Irlandii. Co dalej?
                    • Gość: paranoik zawsze tak bylo IP: 82.22.252.* 04.04.06, 23:52
                      ...zawsze tak bylo, ze ten madry musial pracowac na/dla/za tego glupa...
                      ...tak jest i do tej pory, nizaleznie gdzie sie pracuje...to przykre...
                      ...podobno inteligencja przewyzszaja nas jedynie holendrzy i niemcy, podczas gdy irlandczyk jest na poziomie powaznej ociezalosci umyslowej....
                      ...i co ??? - patrz akapit pierwszy...
                      ...potrzebna jest operacja genetyczna...
                      • Gość: berta Re: zawsze tak bylo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.06, 00:02
                        A ja jeszcze raz zapytam: jak sobie możemy na to pozwolić?
                        Dobranocki:)

PS. Ja nie chcę operacji. Nie chcę stracić genetycznie:).
                        • Gość: bolek Re: zawsze tak bylo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.06, 10:46
                          traz to nie rozumie kto jest kto Lecki to ten madry to kim jest Grzegorek
                          • Gość: Autor Re: zawsze tak bylo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.06, 14:26
                            Grzegorek jest posłem,Łęcki jego asystentem a bolek jest osłem; Zbigniewem B
                            albo Artkiem G-a to jedno i to samo.
                            • Gość: bolek Re: zawsze tak bylo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.06, 17:15
                              85 na 4o ale jaja i to nie wiwlkanocne panie Arek pozdrow Pana Rekina
                              • Gość: Wodzu Re: zawsze tak bylo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.06, 17:49
                                Prędzej wojne wygra 40-stu patriotów ,niż 85-ciu najemnych idiotów.A najmici to
                                do siebie mają,żę tam idą ,gdzie im więcej dają.
                                A że wszyscy wiedzą ,żes jest bolek zdrajca,zdradż nam,czemu wódz twój
                                trzyma cię za jajca.( i to nie wielkanocne)
                                • Gość: vip Re: zawsze tak bylo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 13:56
                                  śmieszni jesteście wy wszyscy Pajace, bo piszecie o sobie anonimowo a przecież
                                  sie znacie :) tak prawde mówiac to dla mnie Polska to jeden wielki śmietnik i
                                  mogła by nie istnieć :)
                                  • Gość: Klik Re: zawsze tak bylo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 23:04
                                    Ty vip to jesteś raczej iip-intellect impotent person.Jeżeli cie nie interesuje
                                    Polska,to po jaką cholerę zabierasz głos w dyskusji!?Ty to nawet miana pajaca
                                    godzien nie jasteś.I wiesz jaka jest między nami różnica? Mnie zależy na tym by
                                    nasza Polska była rządzona sprawnie,przez mądrych ludzi i wiele robię w tym
                                    kierunku a ty,jak widzę,stoisz z boku(gdzieś to niedawno słyszałem)i mówisz że
                                    jest śmietnik-ścierę i do sprzątania!!!albo na wysypisko i sam się utylizuj!
                        • Gość: paranoik operacja genetyczna IP: 82.22.252.* 05.04.06, 21:54
                          ...nie wiem czy mozemy sobie pozwolic...
                          ...wazne czy chcemy sobie na to pozwolic...
                          ...ja w kazdym razie operacji sie nie poddam, publicznie zawsze mozna symulowac w razie potrzeby, a teorie wzglednosci zglebiac w zaciszu domowym...
                          • Gość: Kielczanin Re: operacja genetyczna IP: *.dyn.optonline.net 06.04.06, 03:52
                            Kompletnie nie rozumiem co zglebia paranoik(a moze to jednak
                            pomrocznosc jasna(Lechu gdie jestes?).Ta pomrocnosc to chyba
                            jakis fajny stan sponiewierania,ale nie mam pojecia jak sie
                            ma do bialej goraczki i delirium tremens,moze by jakis lekarz
                            to naswietlil,byle nie byl z PiS,bo te stany u nich widac!
                            Jak zwykle rewelacyjny komentarz Gargamela,
                            skad Ci to przyszlo do glowy,mysle o tym czlowieku dokladnie
                            tak samo,telepatia czy co,bo napewno nie pomrocznosc tylko Pomroczna!
                • Gość: Stefan Co obiecał Gierada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.06, 11:21
                  Pytasz co obiecał Gierada? Obiecał jedno, że ani Łęckiego, ani Szreka, ani
                  ludzi ich pokroju nigdy więcej nie będzie na listach wyborczych PO - bo to
                  obciach. Słowa te wystarczyły dla poparcia 85 przyzwoitych ludzi. Pozostało 40
                  biedaków, w tym 10 (słownie: dziesięciu) od Łęckiego i 30, zrobionych w bolo,
                  od Szreka.
                  Oznacza to jedno, powiedziano Wam - dość!!! Teraz zamiast jęczeć i płakać
                  ustawcie się w kolejce do pisu. Powodzenia, Gosiewski będący dla Łęckiego
                  wzorem (mówił o tym "Gazecie" po wyborach) czeka z otwartymi ramionami.
                  • Gość: Oświecona Re: Co obiecał Gierada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.06, 14:04
                    Oj Stefan ,Stefan!
                    Kłamcuszek jesteś i wichrzyciel.
                    Jestem jedną z tych 85" przyzwoitych" i mnie oświeciło i wstyd mi. Jeśli
                    twierdzisz,że wystarczyły słowa Gienka-ktorych wcale nie wypowiedział,to jak
                    wyjaśnisz fakt,że zbiliście nas w kupę i daliście kartki z nazwiskami i
                    przydzieliliście opiekunów tzw;"dziesietników" ,których zadaniem było pilnowanie
                    by nkt się nie odważył głosować zgodnie ze swoim sumieniem.a mnie osobiście dano
                    do zrozumienia,że pracę trzeba szanować. W powiecie mnie i jeszcze z 25-30 osób
                    nie upilnujecie.
                    • Gość: Oświecona. Re: Co obiecał Gierada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.06, 14:28
                      Stefan!
                      Wyjaśnij mi proszę jeszcze jedno,bo do konca to jeszcze oświecona nie jastem.
                      Dlaczego 2 minuty przed rozpoczęciem wyborów,zarząd koła tzw.Miejskiego,podjął
                      uchwałę o przyjęciu kolegi Łeckiego w poczet członków koła.
                      Ja ,jak i wielu nowoprzyjętych do PO nie mieliśmy okazji poznać Konrada i całą
                      wiedzę opieraliśmy na waszych konfabulacjach jak sie okazuje.Straszyliście mnie
                      "czarnym ludem" a okazało sie ,że to bardzo rzeczowy ,mający swoje zdanie
                      człowiek,któremu na sercu leży dobro i jedność w PO i który za wszelką cenę chce
                      uchronić naszą organizację przed oszołomami. Po poznaniu Konrada i posła G ja i
                      jeszcze kilkanaścioro z nas nie mamy już żadnych watpliwości na kogo oddać za
                      kilka dni swój cenny ,suwerenny głos
                      • Gość: bziQ Re: Co obiecał Gierada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.06, 23:39
                        Dobre;))). Skąd ja znam tę retorykę?:)))) Jeśli twoja praca zależy tylko od
                        przynależności partyjnej, to ja ci szczerze współczuję. Naprawdę nic nie
                        umiesz? Tylko przynależysz? No to musisz słuchać swojego wodza. I wypisywać
                        infantylne głupoty.Nie ma rady;P.
                      • Gość: Stefan Re: Co obiecał Gierada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.06, 10:27
                        Oj Oświecona (y?) - wpuszczają Cię do Media Markt? Sądząc po poziomie
                        wypowiedzi to nie. K.Ł. - jaki człowiek? No na ludziach to się nie znasz bidulo.
                        Głównym celem "kolegi" jest oglądaie swojej twarzy w TV, słuchanie swego głosu
                        w radiu i czytanie swojego nazwiska w gazetach. Faktycznie - zajebisty facet :)
                        Więcej takich w życiu społecznym, "bedzie leepiej", TYle, że Leppera już mamy.
                        • Gość: Oświecona Re: Co obiecał Gierada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.06, 13:15
                          Już wpuszczają.Ale od niedawna-od kiedy mnie oświeciło w co gracie.A na moje
                          pytanie jakoś nie uzyskałam odpwiedzi.
                          • civitas4 Re: Co obiecał Gierada 07.04.06, 14:20
                            No tak......doszło już do tego, że ludzie od strony Łęckiego zmieniają płeć.
                            Oświecony jest Oświeconą to co bedzie dalej......strach pomyśleć. Skoro
                            Oświecony/a jest jakimś pierwszakiem w Platformie to skąd zna pewne rzeczy, o
                            których wiedzą tylko dobrze zaznajomieni z gwardią zaawansowaną. A może to
                            rodzaj 'cichej' walki...
                          • Gość: Stefan Re: Co obiecał Gierada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.06, 14:30
                            A jakie było pytanie, bo jakoś przeoczyłem... Tak na marginesie to czemu nie
                            piszesz, że Łęcki rozdał wszystkim "swoim" zielone długopisy żeby się nie
                            wyłamali i nie zagłosowali zgodnie ze swoim sumieniem i zdrowym rozsądkiem,
                            czyli przeciwko jemu i Stanisławowi? Czemu nie dodasz, że biegał między rzędami
                            i wrzeszczał - "skreślajcie pierwszych 38!". Oprzytomniej, otwórz oczy i zdaj
                            sobie sprawę z kim, w osobie KŁ, masz przyjemność się zadawać. "Dziesiętnicy" -
                            ha, ha, ha - to chyba u was.
                            • Gość: 123 Re: Co obiecał Gierada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.06, 16:48
                              a może
                            • Gość: Klik Re: Co obiecał Gierada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.06, 18:45
                              po stylistyce i nieskładnej składni poznaję ,że to sekretarz Gienka -niejaki
                              Lapsus sie do kompa dorwał pod nieobecność pryncypała,którego jeszcze wyższy
                              pryncypał "poszoł won" zwany,w uznaniu zasług za morze wysłał. A jeśli sie
                              domagasz to mogę upublicznić,ktory z was sypnął,że macie zamiar sfałszować
                              wybory i stąd te długopisy co by trudniej było.Długopisy to ja a nie Ł rozdał.A
                              i klamstwem jest ,że między rzędami biegał,bo w komisji skrutacyjnej był i głosy
                              liczył.
            • Gość: prześmiewca Re: Co ty wiesz o PRL-u? IP: *.satbit.pl / 81.219.208.* 06.04.06, 09:01
              www.swietokrzyskie.platforma.org/?news=153
              Mnie się tam podoba artykuł sekretarza Brzezińskiego. Nic to, że z błędami i
              niegramatycznie, ale za to słusznie, po linii i z użyciem słów trudnych...
              wzorem Pryncypała. Nie ma to jak czytać do poduszki słowniczek wyrazów
              obcych... ;-)
            • Gość: prześmiewca Re: Co ty wiesz o PRL-u? IP: *.satbit.pl / 81.219.208.* 06.04.06, 09:01
              www.swietokrzyskie.platforma.org/?news=153
              Mnie się tam podoba artykuł sekretarza Brzezińskiego. Nic to, że z błędami i
              niegramatycznie, ale za to słusznie, po linii i z użyciem słów trudnych...
              wzorem Pryncypała. Nie ma to jak czytać do poduszki słowniczek wyrazów
              obcych... ;-)
            • Gość: Klik Pacta servanda sunt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.06, 22:26
              Otworzyłem link i aż oczy ze zdumienia przecieram . Toż to Łęcki i przyjaciele
              dla promowonia pozytywnego wizerunku PO w ciągu tygodnia robią dwa razy więcej
              niż wy w ciągu 9(DZIEWIęCIU)miesięcy. A tam czytam; rozwiązaliśmy, wyrzuciliśmy,
              koła zlikwidowaliśmy,powiaty rozwiązaliśmy.A jakoś nie znalazłem informacji,że
              zrobiliście cokolwiek przez 9 miesięcy by pozszywać pęknięcie wywołane przez
              Świetokrzyskiego Nikifora riposty i "tfurcy" słynnego poematu dygresyjnego pt:
              "Poszoł Won"
              Nie możemy się rownież doczekać nie ukarania,ale przynajmniej wskazania winnych
              fatalnie,w sposób amatorski prowadzonej kampani wyborczej.Zamiast dać sie
              wmanipulować w wojenkę z Łęckim,trzeba było zrobić wszystko by Konrad został
              szefem kampani wyborczej w regionie,bo doskonale wiecie ,że jest w tym
              najlepszy.Ale nie-wygrały ambicyjki.I kogo udało sie wam mondrale wypromować ??
              NIKOGO! Poseł Miodowicz nie potrzebował promocji-był pewniakiem i nikt nie miał
              wątpliwości,że zdobędzie mandat.Gdybyście nieodmawiali współpracy to mogliśmy
              spokojnie wprowadzić do sejmu conajmniej 4 posłów.I czy czwartym byłby Szrek,
              Wrzałka czy też Cichy nie ma w tym miejscu znaczenia-każdy z nich byłby podporą.
              A jakie są fakty:Miodowicz i Pacelt wypromowali sie sami,my pomogliśmy wejśc
              Grzegorkowi i Okle a wy kochani przyjaciele NIKOMU-powinniście za to dostać kopa
              w du......pę od Miodowicza-a tu nic-i w tym mijscu zdurniałem( dla ułatwienia,
              zamiast faktow, tego ostatniego słowa można się uczepić w ripoście).Jeśli w ten
              sam sposób przegracie samorząd,to obiecuję,że nie będę się wdawał w polemiki
              tylko bez zbędnych wyjaśnień po prostu przypier.........szefowi powiatu w gębę.
              Ma to jak w banku(no chyba że wybierzecie kobietę sic!:))))) Jest jeszcze jedno
              wyjście. Może w końcu siądziemy do stołu i udowodnimy wszystkim,że można budować
              a nie burzyć.Z naszej strony jest wola.A z waszej? To jest bardzo poważna
              propozycja.A na dowód oświadczam ,że kończę na tym forum docinki i zaczepki.Co
              koledzy na tą propozycję???
              • civitas4 verba veritas.......? 07.04.06, 23:13
                Pozwolic aby Konrad został szefem kampani wyborczej? I tak niezły cyrk był
                przed wyborami prezydenckimi - starczy!
                > Jeśli w ten
                > sam sposób przegracie samorząd,to obiecuję,że nie będę się wdawał w polemiki
                > tylko bez zbędnych wyjaśnień po prostu przypier.........szefowi powiatu w
                gębę.

Brawo kolego klik! Brawooo.......
                To moze sam poprowadzisz platforme do wyborów samorzadowych?
                szkoda słów......
                • Gość: klik nuda veritas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.06, 00:27
                  o ,sancta simplicitas!!!!!
              • Gość: berta Re: Pacta servanda sunt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.06, 09:10
                Faktycznie,ugrupowanie Łęckiego zrobiło dużo dla zareklamowania wyborcom
                lokalnych polityków PO. Dobrze, że wspominasz kampanię wyborczą. Też bardzo mi
                się podobało, że zalepialiście plakaty kandydatów z tej samej partii. To
                świadczyło o niesłychanie dużej klasie i zasadach, którymi zawsze powinno się
                kierować ugrupowanie prawicowe:).
                Ta dyskusja na forum pokazała mi, że nie mam na kogo głosować. Dobrze, że
                pokazaliście to już przed wyborami, przynajmniej uniknę rozczarowania
                powyborczego.Oczyma wyobraźni widzę, co bylibyście w stanie zrobić dla większej
                władzy i pieniędzy. Wtedy o PiSie pomyślałabym pewnie z rozrzewnieniem:).
                Kreślenie głosów zielonymi długopisami, głosowanie "blokowe", obrażanie się na
                siebie... tak, właśnie o to chodzi polskim wyborcom. Jeszcze nam mało tego
                gnoju wokół.
                Gdy tak sobie na was patrzę, drodzy panowie, nie mogę się powstrzymać od myśli,
                że oto obserwuję kompletnie niedojrzałych chłopców (facetom podobno może tak
                zostać do późnej andropauzy) w krótkich spodenkach, którzy wyszarpują sobie
                wiaderko z piaskiem. Problem polega na tym, że wiaderko to jest już prawie
                puste, bo przy wyszarpywaniu większość piasku już się wysypała. O co więc toczy
                się ta walka?
    • Gość: Gargamel Re: W Platformie Obywatelskiej bez zmian IP: 81.6.130.* 05.04.06, 18:19
      Rany Boskie co się dzieje u tych Kieleckich "Platfusów"?
      Wy Towarzyszu Pułkowniku Kostku, któremu Tatuś nadał imię po wielkim Marszałku
      Konstantym Rokosowskim - złapcie to całe TOWARZYCHO krótko ZA MORDĘ. A jeśli nie
      wiecie jak się to robi - zapytajcie swojego OJCA, który jako Członek Biura Poli-
      tycznego Komitetu Centralnego PZPR tak właśnie KIEROWAŁ kiedyś całym OPZZ-tem.
      • Gość: Weteran Re: W Platformie Obywatelskiej bez zmian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.06, 17:56
        Łęckiego można nie lubić lub lubić .Ale przynajmniej ,gdy on był szefem powiatu
        to zebrania odbywały sie regularnie i w sposób merytoryczny i ciekawy były
        prowadzone. I ludzie przychodzili.A teraz co? Parę osób i jakieś wydumane,
        nieskładnie dukane ble, ble ,ble i pięć osób.
        • Gość: Lbr Re: W Platformie Obywatelskiej bez zmian IP: 4.67.40.* 06.04.06, 19:42
          Do trafnej charakterystyki(przez Gargamela i Kielczanina) plk.Miodowicza
          dodam uwage,ma on we krwi zakodowane przeswiadczenie nastepujace:
          wladza z kazdej partii moze wszysko zrobic z ludzmi
          ktozy im stana na drodze.
          Np. opluc przez"zeby jak perly"Prof.Nalecza,
          ze toczy on piane.Choc widac bylo,iz argumenty Nalecza sa druzgoczace
          dla Miodowicza!
          Ale wydawalo mu sie,ze juz ma wladze.
          Mam nadzieje-wyborcy tym razem
          nie nie dacie mu szansy aby Was wiecej kompromitowal!
    • Gość: vip Re: W Platformie Obywatelskiej bez zmian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 13:52
      oj bole bolek, trzeba umieć sie odnaleść... a Ty chyba nie umiesz :) wielu nie
      ptrafi :) może lepiej nie pisz nic więcej bo jakiś taki ciapowaty jesteś
    • Gość: fds Re: W Platformie Obywatelskiej bez zmian JĘKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 17:13
      fakty.interia.pl/ziemkiewicz/news?inf=679359

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka