Dodaj do ulubionych

Talmudyczne GW-no

IP: *.futuro.kielce.msk.pl 06.04.06, 09:39
Wreszcie ktoś napisał kilka słów prawdy o tych kłamcach i manipulatorach
dlaczego usunęliście poprzedni wątek!!!!!!!!!!!!!!!!
współczuje tym co kupuja za własne pieniądze to talmudyczne GW-no poddajecie
się wyrafinowanej propagandzie 'lisa' michnika.
juz dawno sie przekonalem, ze GW jest powierzchowna, konformistyczna i
subiektywna w doborze informacji. Nie informuje o rzeczywistosci, tylko o tym
jak powinno byc, ale wedlug jej wlasciciela, ja juz dawno poznalem sie na tej
wybiorczej i nawet na nia nie spogladam. Smiac mi sie chce, gdy slysze
gadanine o wolnych mediach, z ust redaktorow GW. Tak sie boja o swoje miejsce
pracy, ze wszystko napisza co kaze im Michnik, a jego sympatie z Jaruzelskim,
Kiszczakiem i Kwasem wszystko potwierdzaja.
Obserwuj wątek
    • Gość: GaPol Re: Talmudyczne GW-no IP: *.futuro.kielce.msk.pl 06.04.06, 10:03
      Wybiórcza to niestety szmatławiec i polityczna trybuna różowego salonu.
      O "fachowosci" ludzi którzy tam piszą nie mozna powiedziec nic dobrego. Zreszta
      to jest pokłosie Maleszki i całego grona tzw. "opozycji koncesjonowanej" z
      Michnikiem na czele. Dzisiaj jest juz cale grono młodych nie skazonych komuna
      dziennikarzy, jednak zaden, który będzie chciał pisać rzetelnie pracy w
      Wyborczej nie dostanie - nie ma na to szans. Michnik wychował sobie tabuny
      godnych następców pokroju: Milewicz, Wrońskiego, Stasiaka itp pismaków oraz
      wierne grono czytelników - ćwiercinteligentów, którzy te papkę wyczytaną w GW
      uwazają za "prawdę objawioną". W Polsce niby to jest wolność słowa ale gdzie? W
      gazetach o niskim nakładzie typu (np. Gazeta Polska), czasem na jakichś tam
      stronach internetowych lub w TV ale najwczesniej o 22.30 kiedy wiekszosc ludzi
      już śpi (np. Konfrontacje). Zas fakty jakie sie tam przedstawia są
      przemilczane i pozostają bez echa. W myśl zasady: "nie mówić, nie ruszać, nie
      zrobi się smródu". Kiedyś tez miałem klapki na oczach, w latach 90tych
      głosowałem na Unie Wolności, nawet w ostatnich wyborach z dwóch swoich głosów
      jeden oddałem na PO bo wydawało mi się, że tak trzeba - dzisiaj jest mi za to
      wstyd. Ludzie poczytajcie troche, zacznijcie sie interesować, prawda was
      wyzwoli i nie bierzcie na powaznie wszystkiego tego co pisze wybiórcza czy
      leje TVN, ja rozumiem, ze praca, ze nie ma czasu, itp.....
    • Gość: "....zloty róg..." Re: Talmudyczne GW-no IP: *.futuro.kielce.msk.pl 06.04.06, 10:05
      CO ZA PÓŹNO to na próżno PISMACY z"GW" '!!! WASZE chamstwo WAS ZGUBIŁO - NIKT
      WAS już NIE KUPI - KOZŁY OFIARNE NIE POMOGĄ.....
    • Gość: aga Re: Talmudyczne GW-no IP: *.futuro.kielce.msk.pl 06.04.06, 10:07
      ogólnie rzecz biorąc to dobrze, że w wyborach wygrał PIS, przynajmniej Gazeta
      Wyborcza ma o czym pisać... to już się staje nundne, z tymi głupimi tekstami na
      temat obecnie rządzących...ja również nie czytuję tego typu pism, ciężko to
      stwierdzić, bo kiedys sięgałam po tą gazetę, ale może "GW-no" po
      prostu "schodzi na psy?"....
    • Gość: Polak Re: Talmudyczne GW-no IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.06, 10:17
      Brawo! Nareszcie ktoś napisał coś z sensem,ma umysł i oczy otwarte i potrafi
      dokonać selekcji wsród tej papy,którą nas od lat zewsząd karmią.
      • Gość: Gość Re: Talmudyczne GW-no IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.06, 10:25
        Nie podoba ci sie "GW" nie czytaj. Kupuj tygodnik Urbana.
    • Gość: janek ale masz naje..e do lba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.06, 11:44
      trzeba byc niezle pie..ietym zeby gadac sam ze soba;/ lecz sie!
      • Gość: Gość Re: ale masz naje..e do lba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.06, 11:50
        Masz rację. ale mógłby wykorzystać lustro zamiast forum.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka