Dodaj do ulubionych

Przedwyborcze ruchy na prawicy

• Gość: Grześ Mądre posuniećie po prawej stronie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 11:41
      Bo najmocniejszym kandydatem prawicy jesteś Ty Wojtuś.
    • Gość: Ula Zagłosujje na Lubawskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 11:41
      Spoko gośc, całkiem luzak jak na polityka.
    • Gość: Halinka O Heh szkoda, że nie ejst on sołtysem u mnie w gmnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 11:43
      Bo bym zagłosowała na niego.
    • Gość: Wyborca Korony Dziękuje za Stadion Panie Lubawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 11:47
      Zagłosuje na Pana choć nie głosowałem wcześniej na Pana.
    • Gość: Milka Zagłosuje na Piłsudskiego:P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 11:50
      Dość już, ludziom którzy nasze miasto chcą zacofać.
    • Gość: CAR I Pis lepiej już myśli-Lubawski jako jedyny kandydat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 11:50
      On jest najlepszym cżłowiekiem na to stanowisko przez ostatnia juz mijającą
      kadencje sprawdził się na tym stanowisku.
    • Gość: Tereska 23 Dla innych WEl a dla mnie mój prezydent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 11:51
      Zagłsouje na niego bo jestem dumna z tego co on robi dla mego miasta.
    • Gość: Heniek Re: Przedwyborcze ruchy na prawicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 11:55
      Głosuje tylko na jednego na Wojciecha.
      • Gość: Niegargamel Re: Przedwyborcze ruchy na prawicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 16:48
        Jezu, Wojtek czy ty nie masz wstydu? Czy może ktoś na własną rękę tak wchodzi
        ci bez mydła w d...? Przecież za te parę milionów za działkę na Ślichowicach to
        ty powinieneś odpowiadać, a nie Parafina!!! I co takiego wielkiego zrobiłeś, że
        karzesz komuś wypisywać takie laurki pod swoim adresem na tym forum? Nie rób
        już wstydu i daj sobie spokój z kandydowaniem, bo lepiej samemu zrezygnować niż
        dostać po tyłku, tak jak kiedyś dostał od ciebie Stępień. Kończ waść, wstydu
        oszczędź!!!
    • Gość: Gargamel Re: Przedwyborcze ruchy na prawicy IP: 81.6.130.* 21.04.06, 16:49
      PREZYDENTEM KLERYKOWA MOŻE ZOSTAĆ TYLKO WIERNY SYN KOŚCIOŁA WATYKAŃSKIEGO WOJ-
      CIECH LUBAWSKI ZWANY WELEM I GENIUSZEM ŁYSOGÓR - TAKO ŻECZE CZRNE I FIOLETOWY
      BAŻANT KAZIU RYCZAN. WEL JEST WIELKI I MOC JEST Z NIM.
    • Gość: rafik JAk zwykle gdy Lubawski wygrywa to mysla ze on .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 15:39
      pisze sam, przeciez to jeste smieszne, wybory pokaza wam kto wygra i bedzie to
      Lubawski
    • Gość: OLGA Re: Przedwyborcze ruchy na prawicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 15:46
      Mądre posuniecie prawicy gwarantuje jej wygraną.
    • Gość: Axel PIs z PO i SS2002 naszczescie że myśla dobrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 15:46
      Bo nie chce by Lewica wygrała wybory do rady maista i na prezydenta.
      • Gość: Yeti Re: PIs z PO i SS2002 naszczescie że myśla dobrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 09:59
        ja tez nie chce.
    • Gość: Milenka Suchanski,Grzela,Lubawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 15:51
      Lubawski moze miec przeciwnika bardziej w osobie suchanskiego niż Grzelowej.
      Jednak sądze iż W.Lubawski wygra
      • Gość: Przemo Re: Suchanski,Grzela,Lubawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 15:52
        Przemo- mówi LUbawski wygra, miałem dziś wizje.
        • Gość: MArks Re: Suchanski,Grzela,Lubawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 15:55
          A co zrobili dla regionu Siejka i Grzelowa???? Lubawski-kibicuje panu.
    • Gość: ULA Gdu Lubawski ma popracie mówia, że to 1 osoba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 15:58
      Smiech na sali. Panowie z lewej strony, wy nie możecie zdzierżyc tego, że
      według jak wy go nazywacie cyt"WEL" zwycięzy z każdym waszym towarzyszem. Dla
      mnie Lubawski jest najlpeszym kandydatem na to stanowisko, wasz porażka panowie
      już w październiku.
    • Gość: Ubek Bezpodstawne oskąrżenia wobec Lubawskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 16:07
      JAk zawsze już nie mają sie czego chwycić a sondażw Echu Dnia pokazał swoje.
      • Gość: Jaga Lewica też głosuje na Lubawskiego IP: 81.219.132.* 22.04.06, 17:53
        Tak naprawdę, to znam wielu ludzi z lewicy, którzy też zagłosują na
        Lubawskiego, bo po prostu jest spoko, nie udaje kogoś inego niż jest, nie stał
        się wazonem, urzednicy z magistratu wolą go 1000 razy od W. Stępnia. Nie dość,
        że luzak, normalny gość, to jeszcze zadbał, aby Kielce nie kojarzyły sie z
        zaściankiem a z kulturą z wyższej półki. Nie zapomniał o młodzieży - Korona.
        Ciekawe tylko, czy PIS noie rozbije głosów prawicy za wszelką cenę wystawiajac
        swojego, czyli Banasia.
        • Gość: Jaga Re: Lewica też głosuje na Lubawskiego IP: 81.219.132.* 22.04.06, 20:15
          A Gargamel i Kielczanin na kogo zagłosują jesli chodzi o prezydenta Kielc?
          macie Chłopcy zagwozdkę.
          • Gość: Yeti Re: Lewica też głosuje na Lubawskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 07:03
            Popieram. ale i tak zagłosuje na Lubawskiego
          • Gość: Gargamel Re: Lewica też głosuje na Lubawskiego IP: 81.6.130.* 24.04.06, 10:59
            Nie wiem tego co zrobi "Kielczanin", ale co do mnie to:

W pierwszej turze na pewno nie zagłosuję na JERZEGO SUCHAŃSKIEGO nawet gdyby
            był on jedynym kandydatem Kieleckiej Lewicy. I to nie dlatego, że zwalczał on
            niesławnej pamięci byłego Barona Świętokrzyskiego Henia Długosza - lecz dlatego,
            że nie wierzę ani za grosz w lansowaną przez niego "altruistyczną lewicowość" i
            dość już mam GNOJU jaki narobili w SLD bogaci biznesmeni, którzy "uczciwymi spo-
            sobami" dorobili się milionowych majątków. Jeśli będzie startowała skazana z gó-
            ry na PRZEGRANĄ wybrana w PRAWYBORACH SLD dr JOANNA GRZELA - honorując wynik
            tych prawyborów jako Członek SLD oddam swój głos na tę kandydaturę. Jeśli jednak
            ZREZYGNUJE ona, lub zostanie zmuszona do rezygnacji na rzecz SUCHEGO - zagłosuję
            pewnie na jakiegoś tzw. kandydata niezależnego. Ponieważ za ROBIENIE WODY Z MÓ-
            ZGU wyborcom uważam działalność wszelkiego rodzaju Forów Obywatelskich i Spół-
            dzielczości /w tym Mieszkaniowej/ - będzie to prawdopodobnie Pan ZBIGNIEW KOŚMI-
            DER. Jest to stosunkowo Barwna Postać o wyraźnych poglądach antyklerykalnych.

W drugiej turze wyborów /bo na 100% do niej dojdzie mimo zapewnień niektórych
            zwolenników WEl-a/ nie poprę w żadnym wypadku SUCHEGO, który gdyby kandydował
            pozbawi szansy udziału w niej JOANNĘ GRZELĘ. Jeśli jednak ZBASTUJE on przed wy-
            borami pozostanie mi oddanie głosu na JOANNĘ GRZELĘ.

Wszystko co powyżej ma sens tylko w sytuacji kiedy Wojciech Lubawski będzie je-
            dynym Kandydatem Kieleckiej Prawicy. Jeśli jednak GNOM Gosiewski doprowadzi do
            zgłoszenia Kandydata "Pisuaru" - w II-giej turze znajdzie się ten Kandydat /obo-
            jętne kto to będzie/ i GENIUSZ ŁYSOGÓR. Wtedy faktycznie PROGNOZA zawarta w
            poście "Jagi" może się sprawdzić. Wielu Członków Kieleckiej Lewicy nie pozosta-
            nie w domach i na zasadzie wyboru MNIEJSZEGO ZŁA zagłosuje na WEL-a. Nie jest
            wykluczone /choć mało prawdopodobne/, że i ja tak zrobię. Ostatecznie nasz obec-
            ny GENIUSZ choć KŁAMCZUSZEK i NAWIEDZONY WIZJONER oraz KLERYKAŁ - nie jest jed-
            nak ŚWINIĄ jak większość WSPÓŁTOWARZYSZY WALKI dwóch KACZORÓW.
            • Gość: Ebi Ale Lubawski ma teraz najwieksze szanase IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 11:36
              I czemu skreślasz od razu Grzelową?? ja głosuje na LUbawskiego ale wytłumacz mi
              coś, nie bedę pisał bzdur(boi ty głosujesz na lewice) ale wytłumacz mi tylko
              jedno, czemu skreślasz od razu Grzelowa????
              • Gość: Gargamel Re: Ale Lubawski ma teraz najwieksze szanase IP: 81.6.130.* 24.04.06, 23:36
                To wyjątkowo sympatyczna kobieta stworzona wręcz do pełnienia funkcji reprezen-
                tacyjnych - nadająca się bardzo np. na Posła na Sejm. I wielka szkoda, że będąc
                tak popularną w naszym województwie nie startowała w wyborach parlamentarnych.
                Nie ma jednak takiego ŁBA jaki miała Franciszka Cegielska - i nie nadaje się ani
                na Prezydenta Kielc ani też na Wojewodę Świetokrzyskiego. Była słubiutką Radną w
                poprzedniej kadencji - nie ma pojęcia o Kielcach i każdy konkurent "zniszczy" ją
                w trakcie dyskusji o problemach Miasta. Ponadto Kielce to nadal GRAJDOŁ w którym
                prawdopodobnie jeszcze przez kilka kadencji wyborów takich nie zdoła wygrać żad-
                na KOBIETA ani tzw. MŁODY CZŁOWIEK przed ukończeniem 40-go roku życia. Jedynym
                jej sukcesem może być /co nie jest wykluczone/ uzyskanie lepszego wyniku od SU-
                CHEGO i wejście do II-giej tury wyborów.
            • Gość: Tomasz Jestem symaptykiem lewicy ale.... glosuje na W.L. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 13:56
              Bo nie widze kandydata dla siebie wstydze sie tego co sie dzieje w kregu lewicy
              kielckiej.
              • Gość: ..... Re: Jestem symaptykiem lewicy ale.... glosuje na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 10:03
                Bez problemu moge pwoiedzieć, że zrobił wiele, przegrana lewicy chyba z góry
                jest wiadoma.
            • Gość: bziQ Re: Lewica też głosuje na Lubawskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 00:21
              Tylko nie mow, ze jestes Kosmidrem samym:))).Pozdro
    • Gość: MIxer Re: Przedwyborcze ruchy na prawicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.06, 15:07
      Głosowałem wcześniej na lewice ale nie ma mowy zagłosuje na Lubawskiego
    • Gość: Iga Zagłosuje na Lubawskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.06, 15:08
      Zagłosuje na niego
    • Gość: Aldo Cienki koniec lewicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.06, 15:20
      Prawica w konću się dogadała a to będzie cienki koniec lewicy w CK.
      • Gość: Remik Re: Cienki koniec lewicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 09:58
        popieram
    • Gość: Megi Lewica w plecy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.06, 15:21
      Dzięki Bogu.
    • Gość: Monia27 Re: Przedwyborcze ruchy na prawicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 07:03
      Także popieram kandydature W.Lubawskiego
    • Gość: wwwwwwwww Re: Przedwyborcze ruchy na prawicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 07:07
      Wojciech LUbawskie prezydentem wszystkich Kielczan jest !!!!!!!!
    • Gość: Kibol Dzięki za stadion IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 07:08
      Zagłosuje n Pana.
    • Gość: Karol B Prawicam razem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 07:08
      Jedyna mądra alternatywa na lewice.
      • Gość: Wicek O Re: Prawicam razem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 09:58
        Popieram kolege tak jak wcześniej
    • Gość: Felek Jednoczcie się prawico IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 07:12
      Po cholera mamy oddawać miasto gdy coś zaczyna kwitnąć tu.
    • Gość: Michał z Uroczyska Re: Przedwyborcze ruchy na prawicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 08:23
      Może i nie jest on supoer prezydentem ale wole jego niż jakieś nowe
      experymenty, zdeczka dla mista coś zrobił.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka