Gość: Mellox IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 19:05 Czytalem dzisiaj o www.wojciechgepner.com - rzeczywiscie nie jest źle. Zna ktoś jeszcze jakieś fajne strony kielczan? Szczególnie artystyczne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ! Re: Kielczanie w sieci IP: *.futuro.kielce.msk.pl 13.05.06, 19:50 www.krecha.info - moje forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: Kielczanie w sieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 20:10 krecha dużo lepsza od jakiegoś gepnera o którym nikt nie słyszał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kpik Re: Kielczanie w sieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 00:41 Chłopaku! Widać nie zrozumiałeś pytania. Z całym szacunkiem do owej Krechy ale jaki artyzm widzisz w ogólnie dostępnym skrypcie forum phpBB z nałożoną skórką xabbBlue? Ja wiem, że autor owej Krechy zapewne dumny z niej jest niemiłosiernie... Ale uważanie jej za artystyczną jest równie nieodpowiednie jak nieopaczne upuszczenie bąka w salonie ;) Yo Madafaki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mellox Re: Kielczanie w sieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 20:57 taaaa, dzieki.... pytałem o ciekawe, indywidualne strony, np. artystów, a nie o jakiś lamerski bigos dla dzieciaków typu ta cała krecha... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mellox [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 21:26 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mellox Re: Kielczanie w sieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 21:41 Ale o co ci chodzi, tchórzliwy koleżko, podszywający się pod cudzy nick? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sztukator Re: Kielczanie w sieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 00:38 slabo jest w tej dziedzinie. www.wawroem.civ.pl/ - to nawet fajna strona (chyba - bo u mnie chodzi straaaasznie wolno). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gunia Re: Kielczanie w sieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 20:58 A na przykład kielecki artysta Kasa na swojej stronie ma najświeższe newsy datowane na 2004 r... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arb23 Re: Kielczanie w sieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 22:02 to chyba wyczerpuje temat: ewelin-4-kielce.blog.pl Odpowiedz Link Zgłoś