Gość: olka IP: *.satbit.pl / 81.219.208.* 05.06.06, 11:26 Chce zamówić jakiś dobry tort na wesele... Jak myślicie gdzie jest najlepsza cukiernia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ckol Re: Najlepsza cukiernia IP: *.satbit.pl / 81.219.208.* 05.06.06, 12:02 U braci janusz Odpowiedz Link Zgłoś
jurek_inw Re: Najlepsza cukiernia 05.06.06, 12:08 Pasternak yo! :) I Sołtyki tez! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ckol Re: Najlepsza cukiernia IP: *.satbit.pl / 81.219.208.* 05.06.06, 12:02 U braci janusz Odpowiedz Link Zgłoś
moniakaa Re: Najlepsza cukiernia 05.06.06, 12:44 a ja najbardziej lubie torty od soltykow, sa lekkie i przepyszne i w wielu smakach, nie jakies margaryniaste brrr. zreszta zawsze mozna sprobowac kupic kawalek i ocenic samemu czy sie lubi czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANIAA Re: Najlepsza cukiernia IP: *.chello.pl 05.06.06, 12:47 a ja poleCAM CUKIERNIE NA BARWIMKU ..PYSZNE CIASTA I SĄDZĘ ŻE TANSZE NIZ U BANATKIEWICZA LUB SOŁTYKÓW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciasteczko Re: Najlepsza cukiernia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 12:53 ja polecam u Dorotki cukiernia na wspólnej.. przepyszne ciasta i orginalnie dekorowane torty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eol Re: Najlepsza cukiernia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 13:06 jasne że w Częstocicach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ckol Re: Najlepsza cukiernia IP: *.satbit.pl / 81.219.208.* 05.06.06, 14:18 Nie ale myślałam że sie raz nie wysłało i przez przypadek wysłałam 2... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: Najlepsza cukiernia IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 05.06.06, 16:20 Torty z "klasą" tylko u Januszków jeśli ktoś proponuje inne to jest tak jakby proponował marynarkę z bazarów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Najlepsza cukiernia IP: 82.139.11.* 05.06.06, 20:07 Bracia Janusz - Bohaterów warszawy. Dokładnie, to cukiernia w której niewiele jest, ale po torty ludzie z daleka przyjeżdżają i sa naprawdę super. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaika Re: Najlepsza cukiernia 05.06.06, 21:16 Podpisuję się, wypróbowałam i naprawdę są świetne, kształt też możesz zamówić jaki chcesz. Zamawiałam na urodziny syna z czystym sumieniem polecam Januszów. Tani nie są ale warto. Z Sołtyków jadłam ostatnio hmm... nie na margarynie , mam poważne wątpliwości. Z pewnością znakomite wyroby masz też w Czterech Porach Roku ( jestem fanką tortu orzechowego :-) ) Pewnie robią i weselne z pewnością też świetne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SmurfMądrala Re: Najlepsza cukiernia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 23:13 Cztery Pory Roku,bracia Janusz oraz śmietanowy w Soltykach. Sam sprawdzalem.I jak widac smakują nie tylko mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suprv Re: Najlepsza cukiernia IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.06.06, 23:34 Tylko "Cukiernia u Dorotki" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: berta Re: Najlepsza cukiernia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 00:16 Jeśli ktoś nie umie niczego upiec, a chce podać coś, co jest najbliżej ciasta domowego, polecam Dorotkę. Reszta ciast cukiernianych jest trochę sztuczna. Muszę jednak przyznać, że jadłam kiedyś tort "Januszowy" - był całkiem niezły. Ale smak - jak gust - może się różnić:). I nie podlega dyskusji:). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: furioso Re: Najlepsza cukiernia IP: *.gprspla.plusgsm.pl 06.06.06, 07:32 ooo pojawili sie już onanisci od dorotki - kiedyś uprawiała tu bezczelny marketing i widze ze jej sie znowu przypomniało Odpowiedz Link Zgłoś