Dodaj do ulubionych

Do opiekuna tego forum pana m0by

28.06.06, 14:13
Będę wdzięczna za informację dlaczego pan z mojego wątku pt. "były sobie 342
wątki o tolerancji" usunął nieudolnie bodajże 3 posty?

Pragnę panu przypomnieć, że tytuł tego watku jest taki ponieważ w ubiegłym
roku cenzor z GW raczył usunąć 342 razy watek pod takim tytułem.

Od ponad roku żaden post z tego wątku nie został usunięty. Obecnie pojawił
się pan, który usuwa, jak widzę wg swojego widzimisię.

Co się panu nie podobało łaskawco?
Obserwuj wątek
    • korcipola Re: Do opiekuna tego forum pana m0by 28.06.06, 14:24
      Z tego co zauważyłam to pośród usunietych postów jest wypowiedź Gargamela,
      która była jedną z najbardziej merytorycznych, na jaką Gargamel zdobył się na
      tym forum.
      Gargamel napisał o kieleckim zbrodniarzu z UB Wacławie Ziółku.
      W tym miejscu zwracam się z prośbą do Gargamela, aby umieśćił swoją wypowiedź
      ponownie.
    • Gość: babetka Pragnę dopowiedzieć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 14:43
      że opiekun tego forum bez zdania racji kasuje wątki informujące o planowanej
      manifestacji syfilityków przeciwko panu Giertychowi.
      • voyevoda1 to debil z poplecznikami w redakcji może redaktor 28.06.06, 14:51
        to wielce prawdopodobne!
    • Gość: behemot Re: Do opiekuna tego forum pana m0by IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 15:41
      > Od ponad roku żaden post z tego wątku nie został usunięty. Obecnie pojawił
      > się pan, który usuwa, jak widzę wg swojego widzimisię.

Gazeta Wyborcza ma, jak widać, ogromny autorytet w pewnych kręgach.
      Jeśli coś nie zostało po raz 343 usunięte z Forum przez Gazetę to wniosek z tego, że w ogóle ma być nieusuwalne? He, he, he - argumentum ad autoritatem - niedługo pewnie się na Kwacha zaczniesz powoływać: "Kwachu mie nie kasuje to i wy mie nie kasujta".

Ten mOby wydaje się być sympatycznym człowiekiem. Może byś się kobyła na jakiś czas zajął czym innym? Daj mu spokój. Potem sobie będziesz wątek pielęgnował.
      • korcipola Miły sercu memu Behemocie! 28.06.06, 15:54
        Kobylybbb wdał się w konflikt z wielce szanowną Redakcją Gazety Wyborczej i
        został przez Gazetę uśmiercony.
        Ja wyraźnie odcięłam się od tego zdegenerowanego bydlaka i poswięciłam sie
        krzewieniu tolerancji.
        Robię to, jak chyba dostrzegłeś, w jednym wątku, aby uniknąć zarzutu o
        spamowanie bycie trollem itp.
        Ale z tym rokiem, to się pomyliłam. Zostały usunięte przez Gazetę posty Jakuba
        z Sandomierza. Tym niemniej nic innego nie było usuwane.

I zdarzyło się, że człowiek z SLD, Gargamel, który obecnie podpisuje
        się "kielczok" odp[owiedział na moją prośbę i napisał co nieco o zbrodniarzu
        Wacławie Ziółku, za co zresztą wyraziłam Gargamelowi podziękowanie, bo był to
        jeden z nielicznych, a w zasadzie jeden jegoi post, który był merytoryczny, nie
        przepisany z tygodnika "Nie" lub "Faktów i Mitów" i wnosił wiedzę histopryczną
        o zbrodniarzach z Kielc.
        I ten jedyny rozsądny post Gargamela został przez nowego opiekuna wykasowany.
      • voyevoda1 to głupek, pewnie komuch - dopytywał się na forum 28.06.06, 15:57
        gdzie jest ogłoszony przemarsz syfilytyków przeciw ministrowi Romanowi.
    • korcipola Panie m0by! 29.06.06, 19:22
      Obrzydzeniem napawa mnie praktyka kasowania postów Gragamela, który wprawdzie
      nie cieszy się moją sympatią, ale jest człowiekiem chociaż komunistą.
      Jest takim samym człowiekiem, jak gej, Żyd, Afrykaner, czy nawet Czukcz.

Stosowanie w stosunku go Gragamela stalinowskich praktyk jest podłe. Proszę się
      zastanowić panie m0by, czy stosowanie takich praktyk pochwaliłby pan Adam
      Michnik.
      • Gość: as Re: Panie m0by! IP: 82.139.11.* 29.06.06, 20:09
        jak by ci to tak delikatnie powiedizec zebys zrozumial... moze tak - spie..j, stare czasy sie skonczyly, mozesz se pisac a za chwile twoje brednie beda skasowane, dzieki czemu wreszcie po latach forum bedzie normalniejsze.
        • korcipola Re: Panie m0by! 29.06.06, 20:18
          Gość portalu: as napisał(a):

> jak by ci to tak delikatnie powiedizec zebys zrozumial... moze tak - spie..j,
          s
          > tare czasy sie skonczyly, mozesz se pisac a za chwile twoje brednie beda
          skasow
          > ane, dzieki czemu wreszcie po latach forum bedzie normalniejsze.

Stare czasy się skończyły?
          Czyli nastały czasy nowe. Tylko czy na pewno nowe?
          Czy po prostu powróciły czasy stalinowskie, jak w artykułach pana Michnika
          o „pogromie” w Kielcach?
          Bo pan Michnik powraca do starej NKWD-owsko – UB-ckiej wersji, w której
          niebagatelną rolę zbrodniarza przypisano biskupowi Kaczmarkowi.

Ostatecznie nie byłoby w tym nic dziwnego, bo w najwyżwszych kręgach „elit”
          dostrzegam zadziwiająco wielu potomków komunistycznych zbrodniarzy i to po
          wszystkich stronach sceny politycznej.
          • Gość: as Re: Panie m0by! IP: 82.139.11.* 29.06.06, 20:19
            jakie to sie wyszczekane zrobilo... a poszedl ty w buroki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka