Dodaj do ulubionych

Restaruacje i puby

29.01.03, 15:06
Mam propozycję: zróbmy ranking knajpek, restauracji i kawiarni kieleckich.
Miejsc, gdzie dorosły człowiek może zjeść, napić się kawy lub piwa. Moim
typem jest jednak Patio - ostatnio wcale nie najdroższe w Kielcach. A propos
czy ktoś był w restauracji greckiej?
Obserwuj wątek
    • hamsterek Re: Restaruacje i puby 29.01.03, 15:10
      mojaewa napisała:

> Mam propozycję: zróbmy ranking knajpek, restauracji i kawiarni kieleckich.
      > Miejsc, gdzie dorosły człowiek może zjeść, napić się kawy lub piwa. Moim
      > typem jest jednak Patio - ostatnio wcale nie najdroższe w Kielcach. A propos
      > czy ktoś był w restauracji greckiej?

Tak byłem i polecam. Jedzonko smaczne i tanie miła atmosfera i obsługa tylko na
      razie nie ma piffka ale będzie za 2-3 tyg. Naprawdę mniaaam :-)))
    • Gość: nube Re: Restaruacje i puby IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 29.01.03, 19:01
      Bardzo lubię chodzić do Wesołej Kawki. Mają tam pyszną cappuccino a la Kafka.
      Podoba mi się atmosfera tej kawiarni. Spokój, gdzieś z boku sączy się kojąca
      muzyka. Jeśli jestem sama, mogę sobie tam spokojnie poczytać przy dobrej kawie.
      A czy był ktoś z Was w kawiarni Primavera na Paderewskiego? Jak tam jest?

Pozdrowienia
      nube
      • zeluq Re: Restaruacje i puby 30.01.03, 00:51
        Gość portalu: nube napisał(a):
        > Bardzo lubię chodzić do Wesołej Kawki. Mają tam pyszną cappuccino a la
        Kafka.
        > Podoba mi się atmosfera tej kawiarni. Spokój, gdzieś z boku sączy się kojąca
        > muzyka. Jeśli jestem sama, mogę sobie tam spokojnie poczytać przy dobrej
        kawie.
        W kawce owszem jest calkiem przyjemnie ale cicho to tam nie jest, gdy jest
        full osob jest straszny gwar.
        • Gość: gość Re: Restaruacje i puby IP: *.dss.com.pl 30.01.03, 10:54
          Primavera? A gdzie to jest?
          Kafka jest fajna. Sądząc z tłumku, który tam zwykle przebywa nie tylko ja tak
          myślę. Kiedys chodziłam do Czterech pór roku, ale te ceny... Chyba z księżyca.
          Rurka z kremem 3 zł.!!! To zdzierstwo!!!
          Byliście w Cafe Arizona w Centrum Handlowym? Dają tam dobrą kawę latte?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka