Dodaj do ulubionych

Chamy i buraki!!!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.06, 22:51
Wczoraj byłem nad zalewem w Chańczy. Taki syf jaki zastałem nad wodą ,to
tylko moi rodacy mogą zrobić! Czemu za zaśmiecanie nie ściga policja,straż
leśna ,przecież na mandatach za zaśmiecanie można nieżle podbudować budżet
państwa.
Obserwuj wątek
    • Gość: kielczok Re: Chamy i buraki!!! IP: 81.6.130.* 20.07.06, 23:15
      Często jadę nad zalew w Chańczy gdzie mimo tego ostatniego wypadku nadal po wo-
      dzie "szaleją" motorówki i motory wodne - często przy plaży obok kawiarni. Wójt
      Gminy Raków wystąpił bezpośrednio po wypadku z apelem do motorowodniaków - apel
      ten jak widać "można spokojnie o d... potłuc". Czas najwyższy aby wprowadzić na
      tym (stosunkowo niewielkim) zbiorniku wodnym całkowity ZAKAZ UŻYWANIA MOTORÓWEK
      I MOTORÓW WODNYCH - utrzymując tylko łodzie i żaglówki. Syf na plażach jest fak-
      tycznie spory.
    • Gość: kika Re: Chamy i buraki!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 07:57
      jestem za całkowitym zakazem używania motorówek na takim Zalewie jak Chańcza -
      ZAMAłY
      • Gość: SmurfMadrala Re: Chamy i buraki!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 10:20
        Zalew Chańcza ma slużyć wypoczynkowi w ciszy,spokoju i bezpieczeczeństwie.
        Precz ze skuterami wodnymi,motorówkami ,które śmierdzą,pierdzą i są
        niebezpieczne.Kilku wandali motorowodnych zaklóca wypoczynek tysiącom.
        Ich prostackie "zabawy" przenieść na wysypisko śmieci i do oczyszczalni ścieków.
        Spokój przyrody ponad obrzydliwe skutery,dość agresywnej techniki,nad woda
        musi zapanować cisza i bezpieczeństwo.Jeden idiota motorowodny zaklóci
        mir na calym akwenie.
        Motorówki tylko dla slużb porządku i bezpieczeństwa,jak w cywilizowanym
        kraju na ograniczonych wodach śródlądowych.

• Gość: forumek Re: Chamy i buraki!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 12:20
          W dniu gdy reportaż o wypadku kręciło TVN byłem w Chańczy. Policja pierwszy raz
          pojawiła się w rejonie plaży po południu ,gdy zorientowała się że jest
          telewizja.
          W ich pobliżu szalał gość na skuterze - policja nie interweniowała (pewnie po
          głowach kąpiących się szalał syn komendanta albo innego prominenta
          świętokrzyskiego)
          No cóż panowie są na wczasach ,a sprzęt jakim dysponują służy do rundek
          spacerowych z rodziną na pokładzie.
          • Gość: Ala Re: Chamy i buraki!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 12:54
            Szanowni forumowicze!W związku z tym, iż jesteśmy narodem brudasw i niechlujów,
            zadziwia mnie,że zwracacie uwagę na brud i smród wokoło nas.Czyżby wam
            przeszkadzała kupa śmieci na plaży?Chyba nie, skoro biwakujecie a metr obok was
            leży usypane śmietnisko, do którego dorzucacie swoje brudy.Widok na plaży w
            Chańczy, itp to śmieci, butelki, pety, kupy pod drzewami, rozłożone koce a na
            nich my -Polacy.

• Gość: gość [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 14:29
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
              • Gość: ehh ty pusty lbie "morze" ehh ... obronca "polskosci sie znalazl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 14:36
                ...
                • Gość: forumek Re: "morze" ehh ... obronca "polskosci sie znalaz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 16:26
                  Myślę ,że w naszym przypadku tylko kary mogą nauczyć porządku. Tylko kto ma
                  karać ,bo z zachowania naszych służb porządkowych wynika ,że sami sobie
                  musielibyśmy wlepiać mandaty.
                  • Gość: olo [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 16:39
                    Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • Gość: SmurfMądrala Re: Chamy i buraki!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 20:49
              ALA napisala tak celnie!świetny post!
              • Gość: Laluś Re: Chamy i buraki!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 10:13
                Jakie rodzice takie dzieci. Jeżeli teraźniejsi mieszczanie wiejscy widzieli jak to sie robi na ich podworcach czyt. gumnach, to teraz to samo robią, bo to takie swojskie, po domowemu. Na to patrzą ich dzieci i to samo będą robić.
                Ktoś napisał prawdę - chłop ze wsi wyjdzie lecz wieś z chłopa nigdy!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka