Dodaj do ulubionych

Beznadziejna Vectra

IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 11.02.03, 12:27
Jak się Wam podobają zmiany TKK Vectra ? Wyrzucanie programów RAI UNO i 3 Sat
a wsadzenie na ich miejsce BBC World (dlaczego nie Prime z polskimi napisami)
i Mango,które płaci za obecność w sieci kablowej. Kiedy wreszcie Vectrz
dołoży programy ,które ludzie chcą oglądać - Eurosport,Cartoon Network,Fox
Kids,National Geographic,Hallmark,Reality TV,MTV Polska i Classic.Raczej
znając stosunek do abonentów pogrobowców Maxtela - nigdy...
Obserwuj wątek
    • Gość: madax Re: Beznadziejna Vectra IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 11.02.03, 13:12
      Nie tylko że beznadziejne kanały to marna jakość, wieczne awarie i serwis
      który odpowiada jak się panu nie podoba to niech pan zrezygnuje. Myślałem że
      czasy sie zmieniły i usługodawcy powinno zależeć na abonentach, ale widocznie
      nie Vectrze.
      • Gość: kula Re: Beznadziejna Vectra IP: *.pu.kielce.pl / 192.168.192.* 17.02.03, 14:49
        Gość portalu: madax napisał(a):

> Nie tylko że beznadziejne kanały to marna jakość, wieczne awarie i serwis
        > który odpowiada jak się panu nie podoba to niech pan zrezygnuje. Myślałem że
        > czasy sie zmieniły i usługodawcy powinno zależeć na abonentach, ale widocznie
        > nie Vectrze.
        Trzeba zacząć od tego, że Vectra przejęła od Maxtela cały dobytek, z czego
        część (w postaci niektórych abonentów) bezprawnie. Mianowicie nie upoważniałam
        firmy do handlowania moimi danymi osobowymi, a teraz jestem ZMUSZANA przez
        Vectrę do podpisania umowy, której treść budzi poważne zastrzeżenia (tak o
        umowach oferowanych przez operatorów kablowych wyraził się Urząd Ochrony
        Konsumentów). Dlaczego Vectra każe mi (w umowie)zgadzać się na montaż urządzeń
        (przecież one już są), odbierać programy w wersji sygnału przetworzonego
        (czytaj: zniekształconego), informując, że nie mam prawa do swobodnego wyboru
        oferty programowej (w umowie jest zapis, wedle którego wybór i zmiana programów
        nie wchodzi w zakres umowy!?). To tylko niektóre moje zastrzeżenia do tego
        operatora. Dlatego rezygnuję z tego dziadostwa.

• Gość: qba Re: Beznadziejna Vectra IP: *.kielce.net.pl 17.02.03, 15:35
          jest okropienstwo, tylko kilka kanalow jest godne uwagi (Discovery,Planette
          i... no wlanie nawet niepamietam, nie ma np. MTV Classic i podobnych co w
          konkurencji PTK jest-dlaczego?
          I jeszcze jedna sprawa, zalegalem jakos z placeniem, bo skoro oni gowno daja to
          i ja moge sie spoznic pare miesiecy (czy nie?) no i ktoregos pieknego dnia
          obudzilem sie a tu w TV nic. Odcieli skubance!! bez zadnego powiadomienia ani
          nic. No to ja rowniez bez zadnego powiadomienia wytargalem na klatke schodowa
          taboret i przykrecilem kabelek ponownie i TV jest!!!
          Mogeprzeciez powiedziec ze to gowniarstwo mi rozlaczyo a ja tylko naprawilem,
          bo i tak do serwisu sie nie da dodzwonic wieczorami!!
          • zeluq Re: Beznadziejna Vectra 17.02.03, 17:29
            Gość portalu: qba napisał(a):

> I jeszcze jedna sprawa, zalegalem jakos z placeniem, bo skoro oni gowno daja
            to
            >
            > i ja moge sie spoznic pare miesiecy (czy nie?) no i ktoregos pieknego dnia
            > obudzilem sie a tu w TV nic. Odcieli skubance!! bez zadnego powiadomienia
            ani
            > nic. No to ja rowniez bez zadnego powiadomienia wytargalem na klatke
            schodowa
            > taboret i przykrecilem kabelek ponownie i TV jest!!!
            > Mogeprzeciez powiedziec ze to gowniarstwo mi rozlaczyo a ja tylko
            naprawilem,
            > bo i tak do serwisu sie nie da dodzwonic wieczorami!!
            Nie bronie vectry, nie korzystam z niej. Nie podoba ci sie to z rezygnuj.
            Postepujac jak postepujesz moge powiedziec, ze jestes zwyklym zlodziejem.
    • Gość: ash Re: Beznadziejna Vectra IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 17.02.03, 19:14
      W pełni się zgadzam z moim przedmówcą!!! Oferta programowa, jaką oferuje TK
      Vectra jest jednym słowem BEZNADZIEJNA. Dla porównania w Sandomierzu istnieje
      TK, gdzie miesięczny abonament wynosi w przybliżeniu 1$, a za to oferty
      programowej można pozazdrościć, pomimo iż mają tylko niespełna 30 programów. W
      pfercie są takie programy jak chociażby wspomniane wcześniej EuroSport i
      Cartoon Network. Czyli dwa z lepszych programów. I to tylko Sandomierz...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka