Dodaj do ulubionych

Language house

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.06, 19:51
Chciałabym zapisać na zajęcia jęz. angielskiego do tej szkoły 6 letnie
dziecko. Co sądzicie o tej szkole i zajęciach w niej dla dzieci?
Obserwuj wątek
    • Gość: ticzer Re: Language house IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.06, 21:31
      nie polecam ;-(( moje dziecko po tygodniu nie chciało chodzic
      • Gość: mijan35 Re: Language house IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 14:19
        Przykro mi to powiedzieć, ale niestety rowniez nie polecam.Moje też nie chciało
        chodzić.Powinni się zająć tym co robią dobrze, a nie wszystkim naraz.Tak to jest
        z tymi szkołami. Wszystkie sie we wszystkim specjalizuja a tak sie chyba nie
        da.A jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego.Taka prawda.
      • Gość: gość Re: Language house IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 09:29
        A moje dziecko wręcz przeciwnie chodzi tam już od 2 lat i jest bardzo
        zadowolone.
        • agaroba5 Re: Language house 16.09.06, 09:34
          To bardzo fajnie. A dziecko to synek czy córeczka, bo rodzice to jednak
          częściej doprecyzowują takie szczegóły.
    • Gość: remik Re: Language house IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 14:26
      ujdzie.zadna rewelacja.tez sie zgadzam ze ta szkola to niezly mix.
    • tata2006 Re: Language house 15.09.06, 16:31
      witam, a ja mam całkiem przeciwne i BARDZO POZYRTYWNE ZDANIE O LANGUAGE HOUSE.
      moje dziecko chodzi tam już od trzech lat i do tego jeszcze z ogromnym
      entuzjazmem.Muszę przyznać że najlepszym sprawdzianem umiejętnośći mojego
      dziecka byly tegoroczne wakacje, ktore spedziliśmy za granicą. Bylem
      zaskoczony gdy moja córka bez najmniejszych problemow potrafila zamowic posilek
      z restauracji, kupić pamiątki w sklepie itp (moje dziecko ma dopiero 10lat).
      Nie wiem skąd wziely sie takie bzdurne opinie o naprawdę dobrej szkole. Polecam
      i myślę ze jeżeli zapiszesz tam swoja córkę to nie pożałujesz. pozdrawaim
      tata2006
      • Gość: Pawel Re: Language house IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 22:08
        Daj se zbosiu spokoj
        • Gość: ala Re: Language house IP: 82.139.11.* 15.09.06, 22:45
          Ty też poznałeś? Hehehe.
          • Gość: Paweł Re: Language house IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 09:03
            Gdy naklejki na koszach i rynnach nie pomagają pan derektor zbos podszywa sie
            tu i tam i wypisuje bzdury, ktore nie maja pokrycia z rzeczywistoscia.... No
            coz, takie czasy...
            • Gość: ala Re: Language house IP: 82.139.11.* 16.09.06, 09:18
              A ojciec, to by pewnie zwyczajnie powiedział: moje dziecko umiało się dogadać,
              a nie wypisywał punkty z programu kursu.
              • Gość: to Re: Language house IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 13:26
                MKJE jest to bani
              • Gość: Paweł Re: Language house IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 22:23
                No dokladnie. Kazdy probuje jak moze. Sa szkoly, ktore licza na duzy obrot, sa
                szkoly stworozne przez pasjonatow. A to jest roznica. Te pierwsze wprowadzaja
                niezdrowa atmosfere na rynku, nie sadzisz?
                • Gość: ignore the machine Re: Language house IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.06, 00:26
                  firmy stworzone dla pasjonatów nazywają się pasjonaty, czy pensjonaty?? Jak z
                  tym jest naprawdę? Kasa na czynsz i wyposażenie zabierana jest tam z
                  emerytur???? MOze jest gdzieś nr konta tych szkół - moja klasa chętnie je
                  wspomoże, żeby bidulki mieli za co zimę przetrwać przy tym pasjonowaniu - a
                  może to chodzi o pasjans (taki co w łindołsie jest). A na Bugu we Włodawie
                  wzrosło o jeden, ot co.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka