Gość: kamillo IP: *.oj.pl / *.gazeta.pl 14.03.03, 21:44 2 liga 2 liga Łostrowiec, 2 liga, 2 liga Łostrowiec.....czarna rozpacz w Łostrowcu... ksz ty ku.... zapomnij o ekstraklasie, kszo ty k..... zapomnij o ekstralasie KORONA FOREVER Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jac Re: KSZO zagra juniorami IP: *.ostrowiec.dialup.inetia.pl 14.03.03, 22:55 Ty tępy kielecki jełopie! W której lidze gra twoja korona? A jak myślisz w której lidze będzie grała w przyszłym roku? Na pewno nie w drugiej!! KSZO się jeszcze podniesie i będzie grać w 1 lidze , a tobie kmiotku pozostaną derby z Pogonią Staszów . 3 liga 3 liga korona!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kameleon !!! IP: *.compromis.pl 14.03.03, 22:59 Ty łosiu, nie ciesz się tak, bo część tych prowodyrów z KSZO ma zostać piłkarzami Kolportera :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kszo.foto.pl Re: !!! IP: *.tu.kielce.pl / 192.168.1.* / *.tu.kielce.pl 14.03.03, 23:15 Gość portalu: kameleon napisał(a): > > Ty łosiu, nie ciesz się tak, bo część tych prowodyrów z KSZO ma > zostać piłkarzami Kolportera :))) > > > Ty tepaku z kielcowa, zapomnij i o posilkach z KSZO dla kolportera i o tym ze KSZO spadnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kameleon Re: !!! IP: *.compromis.pl 14.03.03, 23:46 > Ty tepaku z kielcowa, zapomnij i o posilkach z KSZO dla kolportera i o tym ze K > SZO spadnie Drogi kolego Słodkiewicz! Ja jestem kibicem KSZO, a kilku piłkarzy już się porozumiało w sprawach kontraktów z Kolporterem. Dlatego im gratuluje, bo jak zaczną teraz tam mieszać to Kolporter wyląduje w IV lidze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kszo.foto.pl Re: KSZO zagra juniorami IP: *.tu.kielce.pl / 192.168.1.* / *.tu.kielce.pl 14.03.03, 23:12 To nie jest pierwszy przypadek Kiedys juniorami garla Tychy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mały Re: KSZO zagra juniorami IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 14.03.03, 23:37 Gość portalu: kamillo napisał(a): > 2 liga 2 liga Łostrowiec, 2 liga, 2 liga Łostrowiec.....czarna > rozpacz w Łostrowcu... ksz ty ku.... zapomnij o ekstraklasie, > kszo ty k..... zapomnij o ekstralasie KORONA FOREVER Grając nawet juniorami pozostanie w I lidze. A wy , będziecie grywać z Heko Czermno i Orliczem Suchedniów . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: KSZO zagra juniorami IP: *.oj.pl / *.gazeta.pl 14.03.03, 23:46 jak dobrze pójdzie to buraczane chłopki z Łostrowca przegrają 0-5 ze Szczakowianką tak na dobry początek. Mówię buraczane chłopki bo kto PKS-ami przyjeżdża do Kielc na zakupy???? :-) Którzy kibice przyjeżdżają do Tesco lub Empiku na W-wskiej po ,,TMK'' ??? Przyjeżdżają do nas wiejskie pociski z kso łostrowiec hehe. A tak apropo to 2 liga 2 liga liga Łostrowiec, 2 liga, 2 liga Łostrowiec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jac Re: KSZO zagra juniorami IP: *.ostrowiec.dialup.inetia.pl 14.03.03, 23:54 Zapamiętaj kielecki człeku, że najbardziej wsiowym miastem w Polsce były są i będą Kielce , dopóki tacy ęteligęci ja ty będą tu mieszkać ! Miasto fakt - wojewódzkie, ale naród stanu niskiego . Jesteś tego kmiotku przykładem. Zapraszam do marketów w Ostrowcu. U was takich nie ma .Buhuhuhuhaaaa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaa Re: KSZO zagra juniorami IP: *.ostrowiec.sdi.tpnet.pl 17.03.03, 09:50 no i co ty bambusie w cipe jebany.Przyjadą goście z łostrowca i będziesz im pyte ciągnął ze strachu łachmaniarzu.Zatkało kutafonie czy jeszcze nie. Ja cie kurwa naucze moresu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol Re: KSZO zagra juniorami IP: *.ozarow.net / 192.168.1.* 15.03.03, 00:30 Ale parodia!!! Co oni wszyscy wyprawiają. Początek ligi a tu nie ma kto grac. Niech ci piłkarzyki z Ostrowca najpierw wykażą się na boisku a potem walczą z zarządem o pieniądze. Niech pokażą za co biorą pieniądze, zaczną dobrze grać to i inne kluby się nimi może zainteresują i w tedy zaczną zarabiać porządne pieniądze. Przykładem może tu być np. zespół z Katowic. Tam też się nie przelewa, piłkarze nie zarabiają dużych pieniędzy ale przynajmniej promują się dobrą grą ( 2 miejcie po rundzie jesiennej). W Polsce jest wiele klubów które borykają się z problemami finansowym, ale mimo to piłkarze grają w swoich klubach i starają się wypełniać ze swoich obowiązków jak tylko potrafią przykład Gajtkowski z GKS. Grając w GKS pewnie tez nie dostawał regularnie pieniędzy ale swoja postawa na boisku starał się jak najlepiej wypromować i teraz ma tego efekty nowy kontrakt, pieniądze na czas. Piłkarzyki z KSZO pokażcie ze warto w was inwestować jeśli nie chcecie grac dla zarządu zagrajcie dla swoich kibiców ( o ile was interesują). Piękny stadion, na każdym meczu duża frekwencja kibiców – żyć nie umierać:)).Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plush Re: KSZO zagra juniorami IP: *.ostrowiec.dialup.inetia.pl 15.03.03, 01:22 Swieta racja! Pseudogwiazdy pokazaly jak im zalezy na KSZO. Za to wyladuja w 3 ligach bo tylko w KSZO mogli zaistniec w ekstraklasie. Zaden inny klub 1-ligowy nie interesowal sie nimi. I dobrze bo my nie chcemy takich charakterow w KSZO. U nas bedzie gral ten co chce grac. Dla niego jest pierwsza liga i wierni kibice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanter Re: KSZO zagra juniorami IP: *.ostrowiec.dialup.inetia.pl 15.03.03, 08:32 to bardzo żle że tak się dzieje ale tak jest jak piłkarze mają wszystk gdzieś interesuje ich tylko kasa w innych klubach było podobnie ale piłkarze chcieli coś udowodnić i grali dla kibiców np. GKS u nas jest inaczej.Wielka szkoda ale my kibice nic nie zrobimy.Ja sam prosiłem jednego z piłkarzy aby zagrał, odmówił a gdzie to szumne utrzymanie specjalnie dla kibiców, deklarowane na początku rundy. Czarna rozpacz, nie Mogę się z tym pogodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jareczek Re: KSZO zagra juniorami IP: *.eridian.pl / 192.168.7.* 15.03.03, 09:07 Nie ma co na siebie wyzywać.W Ostrowcu zbudowano porządny stadion, ale zapomniano o piłkarzach.Im trzeba płacić, bo to jest ich zawód.Prezes KSZO - Szostak został prezydentem miasta jadąc na barkach piłkarzy.Czas prezesie na spłatę tego długu.No i czas powiedzieć PRAWDĘ o zadłużeniu klubu, bo na razie nie mówi się prawdy, tylko półprawdę..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dj nachson Re: KSZO zagra juniorami IP: 158.75.224.* 15.03.03, 19:10 no panie prezesie Szostak.to sie Pan doigral.tytułu biznesmena roku to pan pewnie nie zdobedzie hahahahaha.jak sie nie ma pieniazkow to sie.... gra w okregowce.choc kszo tego nie zycze to pewnie niestety tak wlasnie swa przygode skonczy.sobie tez pan nie wyplaca kaski???? żenada.niedlugo moze w ostrowcu dojsc do samosądu!!! za ludwika 14 to bu juz Pana scieli o głowe hahahah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AS Re: KSZO zagra juniorami IP: *.ostrowiec.sdi.tpnet.pl 15.03.03, 19:36 Chyba do samosądu na tych wyrobnikach zwanych piłkarzami (???). Żenada to odpowiednie słowo dla ich poczynań. I nie szkoda jest mi tych starych kopaczy, którzy tylko myślą jak tu się poopierdalać w czasie meczu i tylko wziąć kasę (Popiela, Kowalski, Małocha, Budka, Kalita) czy też wziętych z ogona II i z III ligi (Szmuc, Unierzyski). I tylko nie rozumiem co w tym gronie robią: Piątek, Pietrasiak, Sokołowski i Zajączkowski. Przecież oni mogą sobie tym jednym głupim zagraniem zmarnowac karierę. Czy nic ich nie nauczyło, co się stało z Grębowskim? Czy nie pamiętają karier zawodników z GKS: Gajtkowskiego i Moskały, po wypromowaniu się w GKS grają teraz za niezłe pieniądze w bogatszych klubach? Sądzę, że z wyjątkiem tych czterech młodszych graczy, reszta nie powinna mieć wstępu na obiekty KSZO już do końca życia (chyba że jako zawodnik przeciwnej drużyny). Niech sobie szukają klubów w czerwcu. Zobaczymy kto ich weźmie po kilku miesiącach przerwy w grze. Wszyscy byli na liście transferowej i ile mieli propozycji? Z tego co wiem to żadnej. Takie są ich umiejętności. A wszyscy mają 30 a nawet więcej lat, dla piłkarza to już prawie emerytura. Niech grają w nowym sezonie w III, w IV lidze za 1000-2000 miesięcznie. Jeśli ich ktoś będzie chciał. Chyba że trafią do Korony Kleryków, ale to już będzie problem tamtych działaczy Do tej pory trzymałem stronę zawodników, chciałem żeby otrzymali pieniądze za utrzymanie w I lidze i za zwycięstwa. Teraz moje zdanie jest takie, że pieniądze powinni otrzymać, ale tylko za to żeby już ich nie oglądać w Ostrowcu. I zarząd, który działa źle (np. sprawa Lasockiego) powinien się tego trzymać. A drużyna niech gra, nawet takim składem jak dziś w Jaworznie. Może któregoś z tych młodych chłopaków się wypromuje, może oni nie będą w przyszłości takimi wyrobnikami jak ich starsi koledzy. Apeluję do kibiców KSZO o wypowiedzi na forum gazety przy omówieniu meczu w Jaworznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plush Re: KSZO zagra juniorami IP: *.ostrowiec.dialup.inetia.pl 16.03.03, 01:27 Popieram całkowicie i dodam że należy już zacząć budować drużyne na ewentualną grę w drugiej lidze. Nic się nie stanie jezeli spadniemy. Zapraszam też na forum na www.kszo-ostrowiec.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kszofan Re: KSZO zagra juniorami IP: *.ostrowiec.sdi.tpnet.pl 17.03.03, 09:28 wszystko przez tego głupiego prezesa kszo szostaka-PROSTAKA. NALEŻY GO WYRZUCIĆ Z KLUBU BO DOPROWADZI GO DO RUINY. Odpowiedz Link Zgłoś