majkabis 30.12.05, 17:03 Wreszcie mamy po polsku wydane i w jednym miejscu zebrane to, co od dawna wiedziała tylko częśc społeczeństwa. Polecam lekturę stron: www.jut.pl/fakty-historyczne.html Na zdrowie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
snajper55 CAŁA PRAWDA O UFO: 30.12.05, 17:50 Wreszcie mamy po polsku wydane i w jednym miejscu zebrane to, co od dawna wiedziała tylko częśc społeczeństwa. Polecam lekturę stron: ufo.dos.pl/ ufo.internauci.pl/ www.ejsi.com.pl/tajne/ ET call home. S. Odpowiedz Link Zgłoś
no1teresa Re: "CUDOWNE" SZCZEPIONKI- CD. 30.12.05, 18:36 majka, robisz dobra robote tak trzymaj, nie przejmuj sie snajperem&co ja w kazdym razie dziekuje i pozdrawiam cieplo Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: "CUDOWNE" SZCZEPIONKI- CD. 30.12.05, 18:55 no1teresa napisała: > majka, robisz dobra robote > tak trzymaj, nie przejmuj sie snajperem&co > ja w kazdym razie dziekuje i pozdrawiam cieplo A nie szczepcie się. Ani swoich dzieci nie szczepcie. Ani przeciwko Heine Medinie, ani przeciwko krztuścowi czy błonicy, śwince, różycce czy odrze. Na WZW B też fajnie się choruje i jest szansa na inwalidztwo. Tyle wspaniałych chorób omija WAs i Wasze dzieci. Jak zachorują, będziecie mogły się wykazać swoją matczyną miłością i poleczyć je ludowymi metodami. Na trzy zdrowaśki do pieca lub okadzanie paloną, poświęconą przylubichą. S. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek1956 Re: "CUDOWNE" SZCZEPIONKI- CD. 30.12.05, 19:08 Majka i ja dziękuję za Twoje zaangażowanie.Snajpera55 najlepiej ignorować. Może jego kumple UFO-ludki wezmą go gdzieś w kosmos i wreszcie będzie w swoim świecie.Oczywiście wcześniej się zaszczepi przeciwki Ich chorobom. Odpowiedz Link Zgłoś