Gość: urzednik IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 18.03.03, 08:09 No to sobie wlazł do gniazdka gdzie są rózne sikorki. Byc moze nowe byc moze stare?. Zgaduj-zgadula Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zdziwiony Re: Ireneusz Piasecki IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 18.03.03, 09:13 Gość portalu: urzednik napisał(a): > No to sobie wlazł do gniazdka gdzie są rózne sikorki. > Byc moze nowe byc moze stare?. > Zgaduj-zgadula Jako"zdziwiony" jestem zdziwiony bo nie wiem o co chodzi? Wtajemniczcie mnie w sprawę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sikorka Re: Ireneusz Piasecki IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 18.03.03, 13:05 Czekamy na więcej informacji o sikorkach. Urzędniku nie daj sie długo prosić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urzednik Re: Ireneusz Piasecki IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 18.03.03, 13:35 Gość portalu: sikorka napisał(a): > Czekamy na więcej informacji o sikorkach. > Urzędniku nie daj sie długo prosić. Aby zaspokoic waszą ciekawość musiałbym ew. musiałabym (???????) dużo,dużo pisac. A byłoby chyba o czym. Najlepiej zapytać wprost niejakiego "I". Moze sam uchyli rąbka tajemnicy?. Moga tez wypowiedziec sie inni urzędnicy. Dlatego w moim tekście jest napisane "zgaduj-zgadula" aby kazdy się zastanawial nad tematem. Ja ze swojej strony mogę czasami troszke informacji przekazac ale w całości tego nie zrobię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urzednik Re: Ireneusz Piasecki IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 20.03.03, 09:53 Dawka informacji; Długie ładne nogi. Byc może blond włosy cdn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urzędniczka Re: Ireneusz Piasecki IP: *.zubix.com.pl 20.03.03, 10:03 Chyba goscia przeceniacie,a propos tej blondyny i długich nóg... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Ireneusz Piasecki IP: 80.48.119.* 27.04.03, 22:27 hehe cos o tym wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urzednik Re: Ireneusz Piasecki IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 28.04.03, 10:33 Gość portalu: hehe napisał(a): > hehe cos o tym wiem Jak "COŚ" wiesz to proszę o informację. Ja ze swej strony też cos dorzuce. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś