victoria81 05.10.06, 14:23 Są tacy? Jeśli tak, to gdzie warto pracować??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
veilchen_ck Re: Lista Najlepszych pracodawców w Kielcach 05.10.06, 15:25 cokolwiek napiszesz to od razu znajdzie sie dziesieciu znawcow, ktorym cos nie odpowiadalo i wiedza, ze praca w tych firmach to koszmar itd. wszystko to jest wzgledne.. dla jednych praca w Mc'D w Polsce jest ponizajaca a robia gorsze rzeczy w UK tylko, ze za wieksza kase.. nie ma idealnej firmy to proste jak cep, ale sa szefowie, ktorzy chca stworzyc dobra atmosfere.. nie zawsze sie udaje.. ale to nie wina tylko i wylacznie szefow.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rob Re: Lista Najlepszych pracodawców w Kielcach IP: *.server.ntli.net 05.10.06, 19:34 Bo wynagrodzenie ma wplyw na postrzeganie pracy. Zmywanie talerzy za 600zl miesiecznie rozni sie od zmywania talerzy za 6tys zl miesiecznie. W ostatnim okresie ponad milion Polakow to pojelo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gienia Re: Lista Najlepszych pracodawców w Kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 16:44 ja pracuje w Kolporterze za 2500 zł ale chyba to rzuce ... wiadziałam taką reklamę w TVN, ze w Dublinie mozna na zmywaku pracować i zaraz potem zprowadzić rodzinę ... słowem raj :) chyba, że zdecyduje lecę do Dublina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zrzeda Leśnik z forum GW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.06, 17:12 A ja mam idealną pracę. Piszę sobie posty na forum i zrzędzę. CZasem wygram w totka, czasem leśnym runem pohandulę. Na popularne zarobię. Moimi chlebodawcami są: podkieleckie lasy - i ogrodki dzialkowe. Niniejszym wciagam je na listę najlepszych kieleckich pracodawców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfa Re: Leśnik z forum GW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.06, 17:25 q ogóle zamozatrudnienie ma przyszłosc a juz branża to inny problem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Leśnik z forum GW IP: 82.139.11.* 05.10.06, 18:08 Ja myślę, że najlepiej pracować w administracji publicznej. Zwłaszcza jak się ma pracę na etat. Praca stała, w "rodzinnym" kręgu (bo przecież musiał ci ją ktoś załatwić), za wiele się nie napracujesz, a co miesiąc, bez opóźnień minimum 1500 - 2000 wpływa ci na konto. I dlatego tylu ludzi stara się załapać do US, UM, UW czy ZUSu, czy innychinstutycji sfery budżetowej. Jest jeszcze opcja dla bardziej wymagających finansowo: etat w budżetówce + własna działalność gospodarcza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfa Re: Leśnik z forum GW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.06, 18:23 najlepiej jak ta druga praca jest dokładnie taka sama jak pierwsza - z tym ze kluczowe decyzje "rodziny" zapadaja w pierwszej. to jest dopiero układ o przepraszam szara mać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Lista Najlepszych pracodawców w Kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 19:28 A mi sie bardzo podoba w Echo Investment - fajna kasa i bardzo ciekawa praca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Lista Najlepszych pracodawców w Kielcach IP: 82.139.11.* 05.10.06, 19:36 A czym się zajmujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Lista Najlepszych pracodawców w Kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 19:47 nie mogę powiedzieć :):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Lista Najlepszych pracodawców w Kielcach IP: 82.139.11.* 05.10.06, 20:54 Buuuuuuuuuuuuuuuu :(( Odpowiedz Link Zgłoś
pisdolek Re: Lista Najlepszych pracodawców w Kielcach 06.10.06, 05:56 Najlepszy pracodawca w Kielcach to ten, ktory placi 3000 i o nic sie nie pyta bo trzy tysiace sie nalezy czy sie stoi czy sie lezy, niekoniecznie na plecach, mozna tez na brzuchu (cudzym). Odpowiedz Link Zgłoś