Gość: x IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 09:51 www.kolej.one.pl/index.php?dzial=stacje&id=711&okno=galeria&photoid=10501 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: WEL Re: coś dla WELa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 16:41 Oto jest moja wizja wyremontowanego dworca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megadeth Re: coś dla WELa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 08:41 > Oto jest moja wizja wyremontowanego dworca. Znając pomysły WELa to może wybudować dworzec zdala od torów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anty Re: coś dla WELa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 10:49 A może tam by pojechał mieszkać ze swoimi pomysłami i obłudą???Niech przypomni co mówił 4 lata temu o remoncie Sienkiewki,budowie stadionu i wielu wielu innych projektach.Niech przypomni jak mówi o specjalistach w urzedzie bez koneksji!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megadeth Re: coś dla WELa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 14:35 Gość portalu: Anty napisał(a): > A może tam by pojechał mieszkać ze swoimi pomysłami i obłudą??? Moja oferta ufundowania mu biletu tam jest nadal aktualna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: microdeth Re: coś dla WELa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 17:51 > Moja oferta ufundowania mu biletu tam jest nadal aktualna... Pomnik też mu miałeś postawić Odpowiedz Link Zgłoś
ikser Coś dla WELa i dla Obic. 29.10.06, 10:57 Nasze słynne lotnisko pewnie tak będzie wyglądało. Odpowiedz Link Zgłoś