Dodaj do ulubionych

ARiMR=Mobbing

28.10.06, 09:57
Nie ważne jaką pełnisz funkcję. Wystarczy, że podpadniesz Dyrekcji. W moim
przypadku było to znalezienie sfałszowanych dokumentów. No bo jak inaczej
nazwać trzy wnioski o jednym nr. dziennika, jednej dacie, jednej
godzinie???!!! Różnią się "tylko" kwotami na "pierwszym" jest ok 66tys, na
drugim już ok 135 tys, na trzecim o ciut mniej bo różnica jest 4 ha. Pierwszy
wniosek został złożony 22.03.2005r, a trzeci o tej samej dacie powstał po
14 .12.2005r. WSZYSTKO TO WNIOSKI, NIE KOREKTY I NIE ZMIANY!ARiMR-owcy
wiedzą. Najgorsze jest to, sprawa dotyczy ulubieńca PiSowskiej Dyrektor. I
nagle co się okazuje. Pracownik odpowiedzialny za fałszerstwo awansuje z
biura powiatowego, do Oddziału, do BWPR gdzie szefuje ulubieniec pani
Dyrektor, Mi wmawia się, że FAŁSZERSTWA NIE MA, a problemem jest to, że
JESTEM KONFLIKTOWA. zA CHWILĘ, BY UKRĘCIĆ SPRAWIE ŁEB, PEWNIE MNIE ZWOLNIĄ.
Obserwuj wątek
    • lisica666 Zapomniałam napisać, nie jestem z Waszego Oddziału 28.10.06, 10:03
      • Gość: Gość Re: Zapomniałam napisać, nie jestem z Waszego Odd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 14:34
        Zachowywanie drogi służbowej w takiej sytuacji to bzdura. Na każdym obywatelu, a
        w tym wypadku pracowniku (KIEROWNIK BP!!!!!!!!!!!!!1) Ciąży obowiązek
        powiadomienia o nadużyciach, jeżeli nie prokuratury to przynajminiej DKW przy
        centrali ARiMR z pominięciem drogisłużbowej. Pani kierownik najzwyczajniej w
        świecie jest na bakier z procedurami. pragnę zwrócić uwagę, że za to co dzieje
        sie z wnioskami w BP odpowiada Kierownik! Tymbardzień gdy w jego posiadaniu jest
        wiedza na temat popełnionych nadużyć.
        Nie chcę martwić Pani Kierowik, ale to Pni poniesie ewentualne konsekwencjie
        jeżeli sprawa zostanie ujawniona nie z Pani Inicjatywy.
        Raport sygnalny- mówi to Pani coś.
        • Gość: Przyjazny Re: Zapomniałam napisać, nie jestem z Waszego Odd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 14:56
          Pani "Gość" ma całkowitą rację!
        • lisica666 Dzięki Gościu! 28.10.06, 18:42
          Choć chyba nie do końca masz rację.Pismem poinformowałam p.Dyrektor o
          nieprawidłowościach. Treść pisma poznało także dwóch v-ce. Sprawę skierowano do
          SKW, ale dziwnym trafem od tego momentu wmawia mi się, że fałszerstwa nie ma. A
          żeby mnie upokorzyć osobę, która po kontroli administacyjnej zatwierdziła
          wniosek bez błędów, oraz otwarcie przyznała, że wnioski były fabrykowane za
          zgodą byłego kierownika teraz nagle przenosi się do BWPR. Podejrzewam, że
          pewnie dwa z tych wniosków znikną gdzieś między SKW a ....Ale masz rację DKW
          poinformuję z samego rana w poniedziałek. Jeszcze raz dzięki za radę. O
          raporcie sygnalnym nie słyszałam= pracuję od niedawna. Pozdrawiam
          • Gość: Gość Re: Dzięki Gościu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 19:10
            Raport sygnalny to wprowadzony zarządzeniem prezesa ARiMR instrument, służący
            rozwiązywaniu takich właśnie kłopotliwych sytuacji. Trudno przecież skarżyć się
            na dyrektora do tegoż dyrektora (ale nietylko o to chodzi) Raport sygnalny
            powinien trafiać poprzez SKW i DKW prosto na biurko prezesa, a on decyduje o
            dalszych działaniach.
            Pozdrawiam i życzę powodzenia.
    • Gość: bacha1979 Re: ARiMR=Mobbing IP: 82.139.11.* 28.10.06, 10:03
      Nie pomyślałaś, że sprawę fałszerstwa dokuemntów powinnaś zgłosić do prokuratury???
      • lisica666 Re: ARiMR=Mobbing 28.10.06, 11:27
        Wiem, ale musiałam zachować ścieżkę służbową, czyli najpierw Dyrektor OR. Ale
        po tym co usłyszałam w piątek, ale pewnie to w poniedziałek zrobię, jeżeli
        tylko dostanę na piśmie, że pani fałszująca kwity awansuje do OR i będzie
        zastępować ulubieńca p. Dyrektor czyli kierownika BWPR. Sama jestem
        Kierownikiem BP i wciąż słyszę, że jestem najgorsza. Natomiast moje biuro,
        które znajduje się w siedzibie Oddziału jest miejscem zsyłki. Niepokorni z
        BWPR, którzy podważają decyzje Kierownika są zsyłani na dół do BP, a
        pretorianie czekają na przejście do OR. Panuje psychiczny terror, bo nie
        wiadomo kto następny. A ja dostaję ludzi nie przeszkolonych w ZSZIK i muszę się
        tłumaczyć z niskiej wydajności. Kiedy zaczęłam protestować szykany się nasiliły.
        Pani Dyrektor robi ze mnie szmatę.
        • Gość: Przyjazny Re: ARiMR=Mobbing IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 11:48
          Do PP lord.vader1 i lisica666.
          Poruszacie bardzo ważne problemy. Powinniście je natychmiast zgłosić na piśmie
          do prokuratury w Kielcach, Państwowej Inspekcji Pracy a nawet do prezesa ARiMR
          w Waszawie. W ten sposób pomożecie i sobie, i innym mobbingowanym a także
          zmarłemu tragicznie koledze z Ostrowca Św. Im więcej ludzi opisze swoje
          problemy z p. Jakubowską, tym łatwiej jest wytrącić argumenty obrony z ręki
          ludziom z wysokich stanowisk, którzy zażarcie ochronią Jakubowską.
          Życzę powodzenia we wspólnej słusznej sprawie.
          PS.Powinni zrobić to samo wszyscy, którzy są upokarzani przez Jakubowską. Droga
          służbowa wcale w takich przypadkach nie jest konieczna!
          • Gość: Przyjazny Re: ARiMR=Mobbing IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 12:26
            Ad-poprzedni post.
            W PIP, Prokuraturze Okręgowej oraz Rejonowej w Kielcach znajdują się już
            zeznania niektórych pracowników dotyczące mobbingu w ARiMR. Nikt bezpodstawnie
            przecież nie występuje do takich organów. Artur Padalec też przecież był
            mobbinnowany i tego mobbingu niestety nie wytrzymał. Pamiętajcie o tym!
    • lord.vader1 Re: ARiMR=Mobbing 28.10.06, 10:17
      Ja niejednokrotnie znalazłem się w sytuacji, kiedy yrektorka życzyła sobie aby
      wykonać różne polecenia, które na przykład już na starcie były skazane na
      niepowodenia (nie wnikam w szczegóły). Moje próby wyjaśnienia tego tej babie
      często kończyły się niestety atakiem z jej strony i potężną awanturą podczas
      której wielokrotnie dowiadywałem się jaki to ja jestem niedouczony,
      niewykształcony, że brakuje mi kultury i przyzwoitości, że jak mi nie pasuje to
      mogę sobie szukać innej pracy itp. itd. Doprowadziła w końcu do tego, że i ja i
      wielu innych przestajemy wykaywać incjatywę bo i po co? Po co wychodzić pred mur
      i proponować rozwiązania skoro wszystkie są negowane a jedynie słuszne to te
      wdrożone przez blondynę co ma nosa.
      A swoją drogą zastanawiam się co jest grane. ta baba nieustannie pociąga nosem i
      ciągle się za niego łapie. Czyżby podrażnione błony śluzowe. Medycyna zna
      przyczyny takich dolegliwości a ja mogę tylko podejrzewać. Ale jeżeli wezmie się
      jeszcze jeden fakt pod uwagę, że kobita siedzi w tej robocie od poniedziałku do
      piątku w godzinach od około 7 rano do 20 czasem krócej czasem dłużej i
      codziennie traci po około 2 godzin drogi z ostrowca świętokrzyskiego i z
      powrotem to chyba musi się jakoś wspomagac.

Nie chcę poruszać jej sfery prywatnej ale jedno jest pewne . Za rodziną nie
      tęskni i nie zależy jej na tym, bo jeśli ktoś spędza w domu 8 godzin to chyba
      nie jest normalny. Podświadomie tego samego oczekuje od swoich podwładnych
      przełożony sadysta.
      Nie dam się - ja chcę wracać do żony i do moich dzieci jak Pan Bóg przykazał a
      nie jakubowska.
    • lord.vader1 Re: ARiMR=Mobbing 28.10.06, 10:22
      rzeczywiście coś z tym trzeba zrobić i to szybko bo zaczną zacierać ślady
      • lisica666 trochę się zabezpieczyłam: 28.10.06, 18:46
    • lisica666 Jutro poniedziałek, a mnie już boli brzuch :( 29.10.06, 19:22
      Chciałabym Wam wszystkim podziękować za słowa otuchy, a przede wszystkim za
      fachową pomoc. Jutro powiadomię DKW. Mam złe przeczucia co do tego jak to się
      skonczy bo p. Dyrektor ma wysoko postawionych znajomych w Centrali...ale ja mam
      dwoje dzieci. Jeszcze raz Wam dziękuję, postaram się coś naskrobać jutro.
      Pozdrawiam Lisica
      • lord.vader1 Re: Jutro poniedziałek, a mnie już boli brzuch :( 29.10.06, 19:27
        znam to uczucie - niestety
        Pozdrawiam.
      • Gość: Gość Re: Jutro poniedziałek, a mnie już boli brzuch :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 20:14
        Głowa do góry, niech się boją ci co robią przekręty.
        Powodzenia.
      • czasowstrzymywacz2 Re: Jutro poniedziałek, a mnie już boli brzuch :( 29.10.06, 21:00
        Walcz, nie daj się !!! Trzeba być uczciwy za wszelką cenę. A przyzwoitość i tak
        się opłaci zobaczysz !
        • Gość: Przyjazny Re: Jutro poniedziałek, a mnie już boli brzuch :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 21:44
          Oglądajcie na TVP2 we wtorek 31.10.06. o godz.21.30. Ekspres Reporterów.Ma być
          o mobbingu w ARiMR w Świętokrzyskim. Możecie także wysyłać emaile dot.
          przedmiotowej sprawy na adres Ekspres.Reporterów@waw.tvp.pl
          • Gość: Informatoł Re: Jutro poniedziałek, a mnie już boli brzuch :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 20:22
            Jest wtorek, godzina 20.15. Program ma być wyemitowany o 21.40. Podobno program
            wypadł "niekorzystnie dla pewnych ludzi" i wielki budowniczy dworca we
            Włoszczowie zdjął go z anteny. Dłuuuugie ręce.

A swoją drogą, to ciekawe, czy będzie wyemitowany i czy mój wpis zostanie
            ocenzurowany.
            • lisica666 Re: Jutro poniedziałek, a mnie już boli brzuch :( 31.10.06, 20:32
              Tak naprawdę to nie Wielki Budowniczy, ale niejaki Don Arturo rozkłada klocki.
              Wyemituje Wasz Ostrowiec, bo nie zachacza o zachodniopomorskie latyfundia. W
              końcu Bardzo Ważna Osoba w Centrali i "moja" p. Dyrektor to znajomi z jednej
              piaskownicy.
              • Gość: Gość Re: Jutro poniedziałek, a mnie już boli brzuch :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 21:03
                No, no?
                Gdybyśmy wszyscy, połączyli swoje,siły (informacje i wiedzę), to kto wie, może
                to my rosdawalibyśmy karty.
                • lisica666 Nawet NIK nie ujawnia swojej wiedzy!!! 01.11.06, 10:11
                  A jak my mamy połączyć naszą???Jeżeli nikt z nas nie będzie miał pewności, że
                  ktoż się pod nasze nicki nie podszyje??? Ja tej pewności nie mam. Nie wiem
                  nawet, czy przy układach p. Dyrektor i jej piesków prokuratura nie umorzy
                  śledztwa. Walczę z chęcią ubrania w spór audytorów unijnych. Obawiam się
                  jedynie tego, że jeżeli okazałoby sie , że to ja mam rację sankcje spadłyby na
                  polskich rolników. Przecież jak na razie ze swoją wiedzą nie ujawnia się nawet
                  NIK, choć mógłby. Kilkadziesiąt tysięcy decyzji, a może kilkaset
                  nieważnych...Oni też zdają sobie sprawę z konsekwencji. I jak na razie milczą.
                  Jak długo???
                  • Gość: Przyjazny Re: Nawet NIK nie ujawnia swojej wiedzy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 17:20
                    Materiał o mobbingu w ARiMR podobno został przełożony na wtorek 7-go listopada.
                    Niezależnie od tego pragne WAM donieść, że choć niektórzy (tzn. Jakubowska)
                    jeszcze liczą na "zwycięsto" to się raczej przeliczą. NASZA DROGA do zwycięstwa
                    jest jeszcze mocno ciernista ale to nic. Zostały już bowiem otworzone DRZWI.
                    • Gość: Informatoł Re: Nawet NIK nie ujawnia swojej wiedzy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 17:45
                      Mam nadzieję, że cos się szykuje. Ta ku...a popsuła juz za duzo krwi i nerwów
                      pracownikom.
                      • Gość: Ja Re: Nawet NIK nie ujawnia swojej wiedzy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 17:52
                        Bo na szacunek, to trzeba sobie zasluzyc. Ja o swoich przelozonych wypowiadam
                        sie tylko i wylacznie pozytywnie wsrod znajomych, do glowy by mi nie przyszlo,
                        zeby pomyslec o nich zle. Ale pracuje w normalnej firmie, nie w ARiMR.
                        • Gość: Centrala Re: Nawet NIK nie ujawnia swojej wiedzy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 18:05
                          No to, żeby uspokoić nastroje - drzwi otwarte to fakt a teraz odczekajcie
                          jeszcze około 11 dni i będzie po Waszej myśli.
                          P.S.Info pewne.
                          • Gość: Informatoł Re: Nawet NIK nie ujawnia swojej wiedzy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 18:51
                            Z prawdziwą niecierpliwością odliczam dni do konca tej k...y ( kobiety :)
                    • Gość: Gość Re: Nawet NIK nie ujawnia swojej wiedzy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 20:22
                      Jeśli to prawda (oby), to trzeba będzie to oblać. Chyba cały ŚOR ARiMR będzie
                      setnie się bawił, no może z małymi wyjątkami. (Iwonko, Aniu - 'nic to')
            • Gość: agentka Re: Jutro poniedziałek, a mnie już boli brzuch :( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.06, 22:25
              no i pupa;( temat w nastepnym programie, albo w przyszłości albo nigdy (to
              najpewniej)
    • lisica666 Czarny scenariusz czyli witam w realnym świecie. 31.10.06, 19:13
      Tak jak mi radziliście zadzwoniłam do DAiKu. Już tego samego dnia moja p.
      Dyrektor wiedziała o zaplanowanej kontroli. Co więcej podtrzymała swoje
      przekonanie o niewinności ulubieńca i jego świty. W nagrodę za fałszerstwa-
      awans do OR. dzisiaj dzwoniła w sprawie zaplanowanej kontroli i
      mojego "donosicielstwa" do Strasznie ważnej osoby w Centrali. zastanawiam się
      czy wyniki kontroli nie są już USTALONE???!!! Ponoć podpadł jej Kierownik SKW
      OR, bo stwierdził, że sprawa podlega pod prokuratora. I rodzi się kolejny
      konfliktowy pracownik. Pani Dyrektor musi zwolnić miejsce dla swojego faworyta.
      Witajcie w realnym świecie. JESTEM TYLKO CIEKAWA ZDANIA NA TEMAT WNIOSKU W
      TRZECH POSTACIACH??? A PROKURATOR??? Chyba jednak niedługo ich zapytam. Praca
      Kierownika nie rajcuje mnie aż tak by się dać zeszmacić.
      • Gość: wers13 Re: Czarny scenariusz czyli witam w realnym świec IP: *.adsl.inetia.pl 02.11.06, 19:53
        Iwonka nie daj się .Trzymam za Ciebie.
        • Gość: Agent Re: Czarny scenariusz czyli witam w realnym świec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 20:22
          Nie daj sie, nie daj sie.... aaaaaa i coś ją zeżarło
    • Gość: wers13 Re: ARiMR=Mobbing IP: *.adsl.inetia.pl 03.11.06, 15:51
      Iwonka jakby Ci te KIELECKIE GŁUPKI DOKUCZAŁY daj mi znać tel.masz.Ja ich
      ustawię.
      • Gość: sądny Re: ARiMR=Mobbing IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 15:54
        iwonka jest ostatnio taka miła, że ho ho
      • Gość: tiaaa Re: ARiMR=Mobbing IP: 81.6.134.* 03.11.06, 18:13
        bujaj się prosty człowieku, pała i wąskie drzwi jak mawia jeden z ziomali!
    • Gość: zdziwiony Re: ARiMR=Mobbing IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 18:31
      ludzki umysł jest zawodny,co widać jak czytam wypowiedzi ludzi z
      arimr.Powiedzcie mi,czy ten mobing nastał w momencie objęcia stanowiska przez
      Jakubowską?Mam na myśli BP,bo tak naprawdę to mnie guzik interesuje co dzieje
      się w kielcach.Przedtem to nie było zostawania po godzinach,pracy w soboty i
      niedziele,poleceń pracy i ich usuwania?Ale ja wam przepowiem przyszłość:wiadomo
      wszystkim,że arimr jest zapełniona ludzmi z układu sld i psl i to musi się
      zmienić.Czy to zrobi Iwonka ,czy kto inny to i tak nastąpi,a myślę,że biuro
      ostrowieckie zniknie z mapy.To tylko chwilowy przestój w robieniu porządków.
    • lisica666 No i mnie odwołała PiS górą! 16.11.06, 20:05
      Potrzebowała na to niecałe trzy tygodnie. Po otrzymaniu pisma (poniżej)
      rozpętała nagonkę. Pieski zaczęły pisać skargi do Centrali. W nagrodę jeden
      został po kierownika BOR, a reszta już czeka na przejście do BWPR do
      KierownikaT. Pani dyrektor dostała się do sejmiku z ramienia PIS więc jest
      silna. A ja chyba ...powoli odzyskuję spokój.
      A oto po

Dotyczy: Sfałszowania wniosku rolnośrodowiskowego B....M....EP)#(#$@!%! za
      2005r.

Podczas kontroli teczki aktowej spraw rolnośrodowiskowych p. M.....
      B.... złożonego u Kierownika BP#)( stwierdzono liczne nieprawidłowości z
      których najistotniejsze jest fałszowanie wniosku złożonego 22/03/2005r pod nr
      kancelaryjnym 1521 o godzinie 16.13.

Istnieją TRZY WERSJE TEGO SAMEGO WNIOSKU z dnia 22 marca 2005r nr kancelaryjny
      1521, godz. 16.15 pomimo, że w książce kancelaryjnej jest informacja o
      złożeniu jednego wniosku. Po analizie dokumentów między innymi teczki OB z
      2005r stwierdziłam, że WERSJA OSTATECZNA WNIOSKU POWSTAŁA OK. 14.XII 2005r.

Istnieje również wniosek rolnośrodowiskowy z 13 stycznia 2005r, czyli
      razem w teczce aktowej sprawy funkcjonują cztery druki wniosku z
      zaznaczeniem „WNIOSEK”.

Po rozmowie wyjaśniającej przeprowadzonej z pracownikami stwierdzam, że
      co najmniej trzy z nich wiedziały o „FABRYKOWANIU” kolejnych wersji wniosku.
      Jedna z tych osób stwierdziła, że konsultowała ta sprawę z Kierownikiem BP #)(
      ( osoba pełniąca tą funkcję w 2005r). Po analizie podpisów na wnioskach z
      22.03.2005r stwierdzam iż osoba je podpisująca czyli Beneficjent ( w dwóch
      przypadkach podpisy identyczne, a różna data czyli 21 i 22 03.2005, zaś na
      trzecim egzemplarzu podpis różni się od poprzednich) miała świadomość iż są
      one „fabrykowane”. Zachodzi w tym przypadku podejrzenie o próbę wyłudzenia
      dopłat, dlatego proszę o skierowanie do BP #)( Kontrolerów w celu potwierdzenia
      bądź oddalenia zarzutów.

A może to ja jestem przewrażliwiona, wnioski różnią się tylko o 70tys? W
      każdym razie jutro idę do Prokuratora.
      • Gość: Gość Do Lisicy666 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 08:46
        No cóż, moje wyrazy ubolewania nad tym co z Tobą zrobili.
        Pociesz się jednak, że ja podzieliłem Twój los („brawo pis”}.
        Na ARiMR świat się nie kończy. A to że umiemy podejmować decyzje i głośno mówić NIE,
        jest miarą naszego człowieczeństwa. W końcu w tych skundlonych realiach ktoś
        musi zachować zdrowy rozsądek. PiS jak wszystko, przeminie i mam nadzieje
        przyjdzie moda na uczciwość.
        Pozdrawiam i życzę powodzenia, w żadnym wypadku nie poddawać się.
        • lisica666 Re: Do Lisicy666 17.11.06, 21:30
          Witaj Gościu

Dzięki za słowa otuchy...ale chyba mi lżej bez tej pracy. Natomiast powiem Ci
          na pocieszenie, że dzisiaj miałam cholerną satysfakcję widząc popłoch w oczach
          Z-cy dyrektora i jego piesków z bezpieczeństwa, kiedy zobaczyli w BP 309
          policjanta. Sejmikowej gwiazdy PiSu nie było, więc nie mogłam zobaczyć jej
          miny. Zrobiła błąd, bo wczoraj mnie odwołała, ale dopiero od poniedziałku mogła
          wysłać na urlop. Dzisiaj miałam załatwiac obiegówkę. Oprócz tego zdażyłam
          skontaktować się z prokuraturą oraz złożyć doniesienie na policję o
          fałszerstwie. Z-ca kiedy dowiedział się o policjancie wpadł do mnie z pianą na
          ustach rycząc, że ja nie pracuję i mam opuścić biuro. Stwierdziłam, że nie ma
          racji i pokazałam kwit podpisany przez panią dyrektor. Nadmieniłam, że jestem w
          okresie wypowiedzenia. Potem próbował zabrać dokumenty policjantowi. ISTNY
          CYRK :) Policjant okazał się jednak uporczywie dokuczliwy i udowodnił, że nie
          tylko ma prawo zabezpieczyć dokumenty, ale również, że to zrobi. I zrobił. W
          międzyczasie zadzwoniłam do p. prezesa Spychalskiego- kolegi p.dyr Szymańskiej.
          Zapytałam czy otrzymał mojego maila z info, że podaje sprawę do prokuratury-
          potwierdził. Ale kiedy dowiedział się, że naprawdę to zrobiłam....Miałam już
          dosyć SMRODU W ARiMR, ale ja łatwo nie odpuszczam. Mam dla p. Spychalskiego i
          Szymańskiej jeszcze parę niespodzianek.

Pozdrawiam i nie poddawaj się.

ps1 W trakcie przesłuchania odłączono mi kompa by uniemożliwić okazania
          policjantowi maila do spychalskiego- ale zdążyłam:)))

Ps wiem, że do M.Rondtke wpływaja kolejne skargi na mobbing (Łódź dołaczyła)
          może więc w końcu uda sie naszych szefów trochę zmobbingować. Np. podając do
          prasy informację o wydawaniu tysięcy nieważnych decyzji dotyczących dopłat
          przez ostatnie lata (hasłoNIK). I co na to powie UNIA???
          DYREKTORZY UTOPIĄ PREZESA???!!!
          • Gość: ZSZIK Re: Do Lisicy666 IP: *.vf.pl 17.11.06, 22:46
            Walcz lisica nie daj się!!!
          • lord.vader1 Re: Do Lisicy666 18.11.06, 00:09
            To niewiarygodne. Gratuluję przytomności umysłu.
            Dlaczego tak jest, że ludzi, którzy są kompetentni traktuje się w taki sposób? -
            tak jak Ciebie.
            Chylę czoła i pozdrawiam serdecznie.
          • Gość: lord.vader Re: Do Lisicy666 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 20:39
            i jak tam Lisico??? udało się pogrążyć tych przekrętasów z arimru? nie ma już tej wrednej dyrektorki w szczecinie?
            trzymam kciuki
            • Gość: Marian Re: Do Lisicy666 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 23:17
              Iwonka Iwonka i po Iwonce. Nasza była właśnie po pierwszych przesłuchaniach w
              sądzie a jeszcze kilka przed nią :)
              • Gość: normal Re: Do Lisicy666 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.07, 07:25
                Procesy sądowe są tylko wyjaśnieniem zależności między kadrą z powołania
                politycznego, a pracownikami, którzy są mobingowani i poniżani. Takie przypadki
                muszą zejść ze sceny pożycia społecznego w XXI wieku, co UE o nas myśli,
                pracownicy mają 100% rację, za nimi stoi prawo europejskie. Dopłaty
                bezpośrednie w wykonalności, których jesteśmy najlepsi są tylko lepem
                politycznym dla partii rządzących i decydują o władzy w Polsce. ARiMR nie
                przeprowadziła żadnej modernizacji w naszym rolnictwie, Unia to widzi, a
                politycy liczą na głosy społeczności wiejskiej. Dość partactwa w tej Agencji,
                ponieważ Unia przestanie dopłacać do produkcji, może już 2010 roku.
    • lisica666 Możecie być pewni- Nie poddam się!!! 18.11.06, 10:18
      Zawsze walczę do końca. Wiem, że zostałam sprzedana i nie pozwolono mi
      dokończyć sprawy do końca. Szymańska i Spychalski to ludzie szarej eminencji
      PiSu Balazsa. To on rządzi w Zachodniopomorskim. Ale moja wiedza wystarczy by
      naciąć wrzód, który nazywa się ARiMR. Mam również wiedzę na temat
      przygotowywania rozdziału IRZ. Myślę, że znajdzie się jakaś redakcja poczytnego
      dziennika, którą to zainteresuje. Pozdrawiam Was i życzę tego samego NIE
      DAJCIE SIĘ ZESZMACIĆ, WALCZCIE ......a Moc będzie z Wami :)

Pozdrawiam Lisica666

Ps. lisica666@gazeta.pl
      -piszcie na priv.
      • Gość: Gość Re: Możecie być pewni- Nie poddam się!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 10:24
        Witaj Lisico666.

Jestem pod wrażeniem.
        Szkoda, że nie możemy Ci bezpośrednio pomóc. Chociaż w sumie i tak wszyscy
        zmierzamy w tym samym kierunku.
        Osobiście jestem dumny z tego, że rozmawiam z Kimś takim jak Ty.
        Nie rozpisuje się o metodach dyrektorstwa u nas bo widzę, że są całkiem podobne.
        Ale my też umiemy działać.
        Pozdrawiam Cię serdecznie, życząc powodzenia.

P.S.
        Wczoraj tj. 17.11.2006r. podczas posiedzenia sejmu miała miejsce dyskusja z
        udziałem głównego inspektora PiP Pani Bożeny Borys-Szopy. Padły również
        zapytania poselskie na temat mobingu w ARiMR.
        • Gość: Don yacobossky Re: Możecie być pewni- Nie poddam się!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.07, 18:02
          jutro w sądzie rejonowym kolejna sprawa przeciw ARiMR
    • Gość: 666 Re: ARiMR=Mobbing IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 00:12
      serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34309,3987291.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka