Dodaj do ulubionych

szpital na Prostej

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 13:30
szukam dziewczyn ,które ostatnio rodziły na Prostej.Chciałabym sie dowiedzieć
o panujących warunkach ,czy naprawde jest tak zle jak się słyszy .Jestem w
ciąży i chciałabym tam rodzić,rodziłam tam 2 razy i byłam zadowolona .
Chciałabym usłyszeć od Was opinie o tym szpitalu.
Obserwuj wątek
    • Gość: madziara Re: szpital na Prostej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 14:29
      czy nie ma nikogo takiego?prosze o odpowiedzi
      • madzia-gos Re: szpital na Prostej 28.10.06, 17:50
        Ja rodziłam dokładnie dwa lata temu i pierwsze słysze,żeby panowały tam jakieś
        złe warunki.Pracuje tam moja ciocia i nie doszło do mnie nic takiego
        • Gość: ala Re: szpital na Prostej IP: *.it-net.pl 28.10.06, 17:59
          Nie polecam,okropne pielęgniarki(nie wszystkie),bezduszni lekarz i ogólnie nie
          wesoło!!!
        • Gość: ala Re: szpital na Prostej IP: 82.139.11.* 28.10.06, 18:16
          Ja wybrałam Czarnów, bo opinie o pozostałych szpitalach były różne.

Na temat Prostej: 3 koleżanki rodziły w wakacje i żadna nie była niestety
          zadowolona; dziwiło mnie to, bo sama chodziłam na USG do lekarza z Prostej i
          mogę go polecić, ale dziewczyny opisały dokładnie co je spotkało (stwierdzenia
          typu: ma pani za dużo wód - dziecko może być zdeformowane, albo leczenie
          zapalenia płuc u noworodka, który akurat go nie miał itp); no i ostatnio
          szpital ma chyba duże problemy z personelem, co opisywała prasa;

O Kościuszki: profesjonalnie aż do porodu, po porodzie opieka średnia;
          przeważnie matka zostawiona samej sobie, pielęgniarki nie kwapią się do pomocy;

O Czarnowie nie słyszałam negatywów i mam nadzieję, że niebawem okaże się to
          prawdą.

Ale myślę, że jak już rodziłaś na Prostej, czułaś się tam dobrze i jeszcze masz
          tam kogoś z rodziny, to nie ma powodu do obaw. Najważniejsze, żebyś się teraz o
          siebie troszczyła a dzieciaczek był zdrowy, no i żebyś miała zaufanie do
          lekarza prowadzącego.
      • Gość: prosta odpowiedż Re: szpital na Prostej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 17:59
        Dziewczyno, są inne szpitale!! Chyba,że lubisz aferki,
        skandale,furiatów,zamyślonych oszołomów,zdrowych inaczej a nad TYM WSZYSTKIM
        piękne rączki "PANI DOKTOR",która wyręcza się wszystkimi w koło a najlepiej
        leczy andropauzy, grzejąc sobie rączki w niekoniecznie swoich spodniach! O to
        chodzi? To ZAPRASZAM!
        • Gość: madziara Re: szpital na Prostej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 18:24
          a o jakich lekarzach słyszeliscie dobre opinie?
        • Gość: magda Re: szpital na Prostej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 11:04
          chyba wszystkie te opinie sa przesadzone, ja rodziłam 09.06 było spoko, na
          patologii ciazy super pielegniarki na górze z dziecmi tez spoko, jakbym miaa
          rodzic to tez tam, chodziłam do gawlika, miałam cesarke i było super, polecam
          • zol1 Re: szpital na Prostej 08.11.06, 00:33
            Jasne, a ja przez niego mam dziecko na cmentarzu. Z tego co wiem zresztą nie
            tylko ja. Masz szczęście dziewczyno
            • Gość: MM Re: szpital na Prostej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 15:56
              Bardzo Ci współczuję... U mnie też niewiele brakowało, by doszło do tragedii.
              Zawinił dr Węgrzycki, na szczęście już nie pracuje na Prostej.
        • Gość: nina Re: szpital na Prostej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 11:33
          Nie zgadzam sie z przedmówcą! Bzdury!
      • Gość: babcia Re: szpital na Prostej IP: *.chello.pl 04.11.06, 18:20
        najlepiej na kosciuszki
      • Gość: Iwka25 Re: szpital na Prostej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 11:32
        Witam ! Ja rodziłam na prostej rok temu i byłam bardzo zadowolona,opieka
        super.Moja kolezanka rodziła tam miesiąc temu i tez nie narzekała , a to ze sie
        słyszy tyle złego o lekarzach z prostej nic nie znaczy,bo wszedzie w kazdym
        szpitalu sie tak dzieje,tyle ze akurat tu to wyszło na jaw.Ja osobiście uwazam
        ze dobra opieka jest w tym szpitalu i osobiscie nie spotkałam sie z rzadną
        negatywną opinią. POZDRAWIAM!
    • dworkin13 Re: szpital na Prostej 28.10.06, 18:23
      Do kogo z Prostej warto jednak chodzic?
      • Gość: ala Re: szpital na Prostej IP: 82.139.11.* 28.10.06, 18:24
        Myślę, że dr Grelewski jest takim lekarzem.
        • Gość: izolda Re: szpital na Prostej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 19:39
          Jeśli ktoś chce rodzić na Prostej to musi iść z wypchanym portfelem,tam rządzi
          pieniąd.Bez pieniędzy i znajomości jesteś tam olewana.
        • Gość: kramik Re: szpital na Prostej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 09:48
          dr Grelewski? chyba żarty sobie robisz.Te jego wstwaki dzicino, kochanie, ten
          protekcjonalizm i infantylizm. Ja od lekarza potrzebuje rzeczywistej oceny a
          nie poklepywania po ramieniu. byłam u Grelewskiego raz i... wystarczy.Poza tym
          jakiś taki suchy, i moim zdaniem nie budzi zaufania.
          • Gość: izolda Re: szpital na Prostej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 10:51
            Grelewski biduś wychudzony bo ma nową flamę.
            • Gość: ala Re: szpital na Prostej IP: 82.139.11.* 05.11.06, 11:09
              Wiesz izolda, jak ludzie idą do lekarza to nie znaczy, że mu buciorami w życie
              prywatne muszą wchodzić, jak ty to robisz.

Mnie moi studenci nie pytają czy kogoś mam, czy mam męża, czy mam samochód, bo
              to nie jest ich sprawa i te informacje nie mają wpływu na prowadzenie zajęć.
              Więc ty też daj sobie spokój z takimi chamskimi (w znaczeniu prostackimi)
              wycieczkami.
            • Gość: nina Re: szpital na Prostej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 11:36
              Tylu lekarzy jest w kielcach ze kazda moze sobie wybrac swojego,a osobiscie
              uwazam ze Grelewski to bardzoi dobry lekarz,a ze tobie akurat nie pasuje Twoja
              sprawa!
          • Gość: ala Re: szpital na Prostej IP: 82.139.11.* 05.11.06, 10:54
            A ja byłam 3 razy i mam zupełnie inne doświadczania. Za pierwszym razem
            znalazłam się w jego gabinecie, bo poprzedni "ginekolog-położnik" nie mógł
            znaleźć dziecka podczas USG (które zajęło mu około 10 minut i jak się później
            okazało było zrobione za wcześnie, ale czego się nie robi dla kasy?) i
            strasznie się baliśmy, że jest niedobrze.

Dr Grelewski zbadał mnie bardzo dokładnie, pokazał dzidziusia, omówił wszystkie
            szczegóły i wątpliwości, uspokoił nasze obawy. Badanie trwało 45 minut, i
            powiem ci, że te 45 minut było pierwszym optymistycznym akcentem mojej ciąży.

I jedno ci powiem, dr Grelewski ma w sobie dużo ciepła, i moje zaufanie (oraz
            zaufanie przyszłego - jutrzejszego mam nadzieję - tatusia też) budzi.
    • Gość: MM Re: szpital na Prostej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 23:50
      W szpitalu na Prostej rodziłam w zeszłym roku i muszę przyznać, że wspominam to
      tragicznie. Ciążę prowadziłam w gabinecie prywatnym dr Węgrzyckiego i akurat
      tak się zdarzyło, że rodziłam na jego dyżurze. W związku z tym byłam spokojna,
      że będzie bacznie obserwował przebieg i postęp akcji porodowej (była to moja
      druga ciąża, pierwsza została rozwiązana cięciem cesarskim ze względu na spadki
      tonów serca płodu). Jak bardzo się pomyliłam... W ciągu 11 godzin porodu mój
      pan doktor przyszedł na salę porodów rodzinnych czterokrotnie. Raz przyjmując
      mnie na oddział, dwa razy w ciągu tych 11 godzin i czwarty raz na koniec
      porodu. Gdybym ja wtedy miała te informacje co w tej chwili... ale człowiek
      idąc do szpitala myśli, że ci pracujący tam ludzie wiedzą co robią. Nie
      wiedziałam o tym, że poród po przebytym cięciu trzeba bacznie obserwować, że
      podawanie naskurczowej oksytocyny po cięciu trzeba ciągle monitorować zapisem
      KTG, bo jest to bardzo ryzykowne, że przy porodzie nie wolno „wyciskać” dziecka
      i wiele innych. W moim przypadku poród przyspieszano (kroplówka z oksytocyną,
      zastrzyki, mechaniczne przebicie pęcherza płodowego na 7,5 godziny przed
      końcem), w związku z tym bóle porodowe były nie do wytrzymania, właściwie bez
      przerw, ale myślę, że o tym wszystkim szybko bym zapomniała, gdybym szczęśliwie
      urodziła zdrowe dziecko. Występowały duże spadki tonów serca płodu, ale
      niestety zostały one zignorowane, mimo, że oboje z mężem mówiliśmy o tym. W
      nocy, tuż po pierwszej 1 kwietnia, narodził się mój synek. W końcowej fazie
      porodu przy pełnym rozwarciu położna miała problem, by zlokalizować mojego pana
      doktora (a byłam wtedy jedyną rodzącą). Kiedy już się zjawił, dwukrotnie silnie
      ucisnął mój brzuch próbując wypchnąć dziecko. Ja poczułam wtedy nieopisany ból -
      pękła mi macica. Wtedy dopiero zdecydowano o cięciu cesarskim. Syn urodził się
      w ostrej zamartwicy, w bardzo ciężkim stanie, w skali Agar otrzymał 0 punktów.
      Dopiero po 10 minutach reanimacji otrzymał 1 punkt (na 10 możliwych). O tym co
      się stało nie rozmawiał ze mną ani dr Węgrzycki ani żaden inny lekarz, a o tym,
      że podczas porodu pękła mi macica dowiedziałam się przez przypadek. Tak więc do
      opieki lekarskiej na Prostej mam bardzo wiele zastrzeżeń, głupota tego lekarza
      mogła mieć dla mojego dziecka katastrofalne skutki (dziś dzięki Bogu mój synek
      jest zdrowy). Jeśli chodzi o opiekę położnych, neonatologów i pielęgniarek nie
      mam żadnych zastrzeżeń.

W szpitalu na Kościuszki rodziłam 8 lat temu (u dr Wołowca), jeśli chodzi o
      lekarzy to zostałam objęta należytą i fachową opieką, ale pielęgniarki... nie
      wspominam ich dobrze. Sprawiały wrażenie jakby za karę miały coś robić przy
      tych maluchach.

Chyba najmniej negatywnych spostrzeżeń słyszałam na temat szpitala na Czarnowie.

Ale decyzja należy do Ciebie... Mam nadzieję, że okaże się słuszna, pozdrawiam
      i życzę powodzenia.
    • Gość: madzia-gos Re: szpital na Prostej IP: *.chello.pl 04.11.06, 15:13
      Ja również polecam tylko dr Grelewskiego.Naprawde jest to bardzo dobry lekarz i
      również ode mnie nie wziął złotówki,ani za prowadzenie ciąży,ani za poród.
      W dniach kiedy miałam wyznaczony termin porodu,przestałam czuć kompletnie ruchy
      dziecka.Pojechałam na Prosta na KTG i lekarz dyżurujący stwierdził,że już
      zostawią mnie w szpitalu.Wykres KTG był nieciekawy.Następnego dnia zrobiono mi
      USG,nie pamiętam nazwiska lekarza,ale jego twarzy nie zapomne do końca
      zycia.Podczas wykonyawnego USG miał do mnie pretensje,że dziecko ma za mały
      obwód brzuszka i wage.Miało 2800.Jak mogłam tego nie kontrolowac i takie
      tam.Byłam w wielkim szoku.Zapłakana znalazłam dr Grelewskiego,który mi
      wytłumaczył,że wszystko jest wporzadku,a wymiary są w normie.
      Długa historia,ale naprawde dr Grelewski jest godny polecenia.Bardzo pomógł mi
      podczas porodu.A także starsza położna pani Grażyna
      • dworkin13 Re: szpital na Prostej 04.11.06, 18:13
        A co myslicie o doktorze Witczaku (nie wiem, czy poprawnie podałam nazwisko)?
        • Gość: pacjentka Re: szpital na Prostej IP: *.chello.pl 04.11.06, 18:21
          najlepszy lekarz to alicja wójcik z przych. na herbach
          • Gość: SmurfMądrala Re: szpital na Prostej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 17:41
            Poniewaz jestem płci niepięknej osobistych doświadczeń ze szpitalem na Prostej
            nie mam.Ale....
            Znam dwa przypadki,kiedy kobiety ze szmalem, ogromną pozycja i plecami wybraly
            ten wlaśnie szpital.
            Wydawaloby się ze taki skromny z wygladu(stare koszary),inne okazalsze,
            a babki ten wlasnie wybraly.
            • Gość: viva Re: szpital na Prostej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 18:35
              Wybrały? Niewiedza kosztuje,a tak na marginesie,bardziej skomplikowane
              przypadki odsyłają do innych szpitali, a dlaczego?
              • Gość: wiki Re: szpital na Prostej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 19:08
                Ja rodziłam na Prostej ponad rok temu chodziłam prywatnie do dr. Świercza byłam
                zadowolona sam poród odbierał mi dr.Jarosiński super fachowiec bardzo
                kompetentny doktor gdyby nie doktor i starsza położna w tej chwili oddziałowa
                niewien jakby to się zakończyło( pewnie cięciem)opieka położnicza super położne
                i pielęgniarki od noworodków też spoko także polecam szpital na Prostej.Wcale
                nie trzeba mieć pełnego portfela ja nic nie dałam a opieke miałam super
                naprawdę polecam POZDRAWIAM WSZYSTKIE PRZYSZŁE MAMUSIE:):)

• Gość: madziara Re: szpital na Prostej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 19:33
                  dawno nie byłam i nie wiedziałam ze az tyle wpisów się pojawiło.Jestem w szoku
                  to co przeczytałam o tych lekarzach pijanych i się zastanawiam czy to prawda?Jak
                  już wcześniej wspomniałam rodziłam 2 razy na prostej i poród odbierała dr.Bryła
                  to była moja doktorka i jestem w szoku ,naprawde,skąd TY wiesz ze to ona a nie
                  inny lekarz.Miałam właśnie do niej isc ale teraz to już sama nie wiem co
                  robić,mogłabyś jeszcze raz mi odpowiedzieć czy to na pewno ona?czy osoby które
                  chodziły do dr,Grelewskiego umawiały się z nim na poród czy poprostu miał dyżur
                  i czy naprawde nic nie wziął i czy poleca jakąś połozną?Byłabym bardzo wdzięczna
                  za odpowiedzi i jeszcze raz dziekuje.
                  • Gość: madziara Re: szpital na Prostej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 19:35
                    i jeszcze jedno ile kosztuje wizyta u dr,Grelewskiego i nr telefonu do niego prosze.
                    • Gość: wiki Re: szpital na Prostej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 10:17
                      Myślę że powinnaś iść do dr. Bryły jak byłaś zadowolona z wcześniejszych
                      porodów a to co ludzie wypisują to głowa boli przecież w każdej chwili możesz
                      zrezygnowac z wizyt jak będzie ci coś nie odpowiadało.Po tej aferze Pijany na
                      dyżurze to okazuje sie że wszyscy na Prostej piją. Decyzje pozostawiam
                      tobie.Pozdrawiam
                  • Gość: ag Re: szpital na Prostej IP: *.um.kielce.pl 08.11.06, 09:33
                    madziaro o co chodzi z dr. bryłą bo ja do niej chodzę i nie wiem o co ci chodzi
                    pisząc "skąd ty wiesz czy to ona a nie inny lekarz"bo nie znalazłam żadnej
                    innej wypowiedzi na jej temat więc myślę że został skasowany ten komentarz
                    proszę o odpowiedź
                    • Gość: madziara Re: szpital na Prostej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 19:55
                      skasowano to,ktoś widział 3 lekarzy w nocy na parkingu pod szpitalem
                      ,pijanych,m.in.była to dr.Bryła.Ja do niej chodziłam 2 ciąze i odbierała mi
                      porody,bardziej spisuje się jako psycholog a nie ginekolog,jestes w ciąży napisz
                      mi to powiem Ci więcej o niej.
                      • Gość: ag Re: szpital na Prostej IP: *.um.kielce.pl 09.11.06, 07:37
                        tak jestem w ciąży trmin mam na początek maja i chodzę właśnie do B. jestem
                        nawet zadowolona tylko to czekanie zawsze u niej mnie dobija, ale chciała bym
                        wiedzieć czy jest przy porodach i można jej zaufac i czy generalnie jest dobrym
                        lekarzem-ty byłaś zadowolona z tych dwóch poprzednich razy kiedy prowadziła Ci
                        ciążę?
                        pozdrawiam
                        • Gość: madziara Re: szpital na Prostej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 20:27
                          była przy 2 porodach,bo się z nią umówiłam.Nie powiem pomogła mi ,ale teraz już
                          wiem ze nie ma sensu brać lekarza do porodu ,bo on tylko jest potrzebny do tego
                          aby Cię zszyć,za drugim razem zrobiła to położna polecona przez nią,była
                          super.Ale ona tak naprawde nie jest dobrym lekarzem ,ma gadke i to powoduje ze
                          tyle dziewczyn chodzi do niej.Gdybym tak naprawde była zadowolona z niej to też
                          bym poszła do niej ,ale przekonałam się ze warto iść do innego lekarza.Miałam
                          problem z krwinkami i sama musiałam robić badania na które ona mnie nie
                          kierowała,mówiła zebym się nie martwiła ze wszystko bedzie dobrze .Tak było ,ale
                          nawet lekarz przy porodzie zwrócił jej uwage czemu nie zabezpieczyła krwi
                          (groził mi krwotok)Przy pierwszym porodzie też zasiegała opini 2 lekarza.Tak
                          więc sama widzisz zadowolona z niej do końca nie byłam,ale kobieta z niej
                          sympatyczna,czego nie moge powiedzieć jako o lekarzu.Gdybyś miała więcej pytan
                          chetnie na nie odpowiem,pozdrawiam
                • Gość: A.K. Re: szpital na Prostej IP: 81.219.132.* 06.11.06, 15:13
                  Najlepiej wspominam i ja moje znajome Czrnow i tamtejsze położne kompetentne,
                  sparwne, nie protekcjonalne, rowno traktujace wysztskich bez względu na to od
                  jakiego doktora i z jakimi znajomościami.
                • Gość: realistka do romantycznej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 14:39
                  Pięknie piszesz naprawdę pięknie, szkoda tylko że Świercz nie ma usg w gabinecie
                  i dołączonej do niego asystentki, pozdrawiam PŁODZIK
                  • Gość: do plodzika Re: do romantycznej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 15:22
                    wiesz dlaczego Swiercz nie ma USG w gabinecie- bo moim zdaniem jest uczciwy. te
                    aparaty ktore sa u lekarzy ginekologów to szmelc na ktorym nic nie widać- po co
                    wiec oszukiwac pacjentki. USG najlepiej zrobi ktos kto sie na tym NAPRAWDĘ zna
                    i ma odpowiedni sprzet i nikoniecznie jest poloznikiem. Ja polecam dr Guzika
                    (robi TYLKO USG) oraz dr Heciaka.Dziwczyny nie demonizujcie USG, to badanie
                    robi się co najwyzej 2-3 razy podczas ciąży (częstsze jest szkodliwe- to
                    przeciez promieniowanie).
      • Gość: kirka Re: szpital na Prostej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 14:53
        co ty podobno dr Grel ma jakies problemy z glową- uraz czy cos takiego, sam ten
        fakt nie budzi mojego zaufania. Ja chodze do Rokity (ale zmienię go wkrotce).
        • Gość: miła Re: szpital na Prostej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.06, 16:02
          dr Grel miał problemy , ale już nie ma. Prowadzi ciąże i odbiera porody zdrowych
          dzieci. Jest dobrym fachowcem i sympatycznym człowiekiem. Jak każdy ma dobre i
          złe dni. Polecam go, na Prostej to jedyny lekarzgodny uwagi.
          • Gość: madzia Re: szpital na Prostej IP: *.chello.pl 06.11.06, 16:38
            Dr Grelewski miał problemy dwa lata temu,miał wylew,ale już wszystko wporządku i
            gdybym mieszkała jeszcze w Kielcach i miała jeszcze raz rodzić to tylko u niego.
            Niestety nie mam już jego nr tel,ale ode mnie nic za porod nie wziął.Ja miałam
            poród wywoływany przez kroplówke i umówiłam się z nim,że będzie to w dzień jego
            dyżuru.
    • Gość: zła Re: szpital na Prostej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.06, 19:39
      Nie polecam Świercza, dobry z niego bajerant, fajnie się z nim rozmawia. Jeśli
      chodzi o prowadzenie ciąży opuścił się bardzo: nie kieruje na USG, nie zleca
      odpowiednich badań, w szpitalu nie interesuje sie swoimi pacjentkami, nie jestem
      zadowolona z prowadzenia ciąży przez niego. A jak się zaczyna dziać coś złego to
      znika. Zdecydowanie polecam Sławomira Grelewskiego.
      • Gość: romantyczna Re: szpital na Prostej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 20:42
        Też nie polecam tego Świercza bo jest taki zdecydowany i kompetentny.
        Ja uwielbiam jak mój ginekolog mówi do mnie KOCHANIE a na moje dziecko mówi
        PŁODZIK.To takie romantyczne.A jak jeszcze w czasie badania usg jego asystentka
        urodziwa zresztą też mówi do mnie KOCHANIE i że to usg to takie ODLOTOWE i że
        nie ma tajemnic dla mojego ginekologa i mój PŁODZIK będzie wspaniale widoczny
        na monitorku.A jeszcze głaska mojego ginekologa po głowie i czule na niego
        patrzy.Czyż to nie romantyczne!!! Szczerze polecam.
        • Gość: anka Re: szpital na Prostej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 23:40
          Ludzie wymiękam jak czytam te brednie o szpitalu na Prostej.Kto tylko ma ochotę
          to pisze prawda czy brednie ale pisze.Biorą , piją ludzie a może i tam biją????
          Zastanówcie się zanim zaczniecie sobie twarze wycierać kolejnymi osobami
          pracującymi na Prostej.Bez taktu, kultury i anonimowo.To jest odwaga!!!!!!W ten
          sposób można wszystko napisać.Będę bronić tych ludzi i tej placówki bo to dobry
          szpital i naprawdę wykwalifikowany personel.Komuś bardzo zależy na zniszczeniu
          tego miejsca bo ma może inne plany i pomysły .Nie dajcie się wciągać w te
          gierki i nie plujcie na siebie i innych.
          • Gość: MM Re: szpital na Prostej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 23:58
            Cieszę się, że masz miłe wspomnienia z pobytu w tym szpitalu. Ja niestety nie
            miałam takiego szczęścia. I to jest fakt, nie brednia.
            • Gość: viva Re: szpital na Prostej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 11:22
              Ci pijani lekarze na dyżurach,kombinacje w dokumentach, bijatyki między
              lekarzmi,ćzy to jest nieprawda?Chyba sama siebie oszukujesz. Czy można mieć
              zaufanie do tego typu szpitala?Tu nikt nie wypisuje kłamstw, takie są fakty.
              • Gość: NINA Re: szpital na Prostej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 11:53
                Tkie rzeczy sie zdarzają owszem,ale nie tylko w tym szpitalu,tyle ze akurat tu
                to ujawniono.Ajesli chodzi o opieke uwazam ze jest ona bardzo dobra,i nie nalezy
                wszystkich lekarzy pakować do jednego worka,bo w tym szpitalu są równiez bardzo
                dobrzy lekarze,którzy na dyzurach nie piją!
          • Gość: olo Re: szpital na Prostej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 19:35
            a może i biją????, a i owszem między sobą.
            • Gość: madziara Re: szpital na Prostej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 19:46
              ja sie chciałam tylko dowiedzieć czy warto rodzić w tym szpitalu a Wy schodzicie
              na inne tematy.Naprawde mam dylemat gdzie rodzić a Wy zamiast polecać którys ze
              szpitali ,lekarzy czy położną wypisujecie kto się bije ,pije itp.Kiedyś Wy tez
              bedziecie w ciązy i tez staniecie przed takim wyborem
              • Gość: olo Re: szpital na Prostej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 19:53
                madziaro! W ciąży nie będę,a co do wyboru szpitala, czytaj, czytaj i wyciągaj
                wnioski, przynajmniej będziesz wiedziała gdzie nie iść.
                • Gość: madziara Re: szpital na Prostej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 19:55
                  dzięki za dobre słowo
                  • kasia100-23 Re: szpital na Prostej 07.11.06, 21:34
                    Polecam Swiercza. Mialam cesarke,rewelacyjnie tnie i szyje.
                    • Gość: Katarzyna Re: szpital na Prostej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 09:20
                      Dr. Świercz, a ile wziął?, bo ja zapłaciłam za poród 1000 zł. Na marginesie
                      chcę dodać,iż mam wrażenie że to właśnie ON chce zniszczyć ten szpital. Podobno
                      ostatnio straszył swoich kolegów bronią (ciekawe kto ją mu wydał).
                      Katarzyna N.
                      • kasia100-23 Re: szpital na Prostej 08.11.06, 20:42
                        Jakbyś nie dala, to by nie wziął!
              • Gość: MM Re: szpital na Prostej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 23:53
                Tak jak już pisałam, mam bardzo ciężkie wspomnienia, jeśli chodzi o szpital na
                Prostej. Nie mam nic do położnych, neonatologów i pielęgniarek, ale do lekarzy
                zbyt wiele. Niewiele brakowało, a ja i moje dziecko zeszlibyśmy z tego świata
                przez rutynę i głupotę lekarza. Parę lat temu rodziłam u Wołowca na Kościuszki
                i wszystko było OK, zatem jego z czystym sumieniem mogę polecić. Pozdrawiam.
                • Gość: zeda Świercz to świr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 12:12
                  ma bron, bo strzela rekreacyjnie z karabinku
                  • Gość: madziara Re: Świercz to świr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 20:01
                    dziewczyny chciałam Wam podziękować za to wszystko ,zdecydowałam jednak ze nie
                    bede rodziła tam,a na kosciuszki rozmawiałam już dzisiaj z połozna i wszystkiego
                    się dowiedziałam.Tam jezeli chcesz mieć swoją połozną musisz zapłacić 300 zł
                    ,ale wszystko jest legalnie i nie trzeba już dawać w łape zeby mieć dobrą
                    opieke,a lekarze są podobnież wszyscy mili.
                    Ale temat oczywiście mozemy poruszać dalej bo widze że dużo dziewczyn ma dużo do
                    powiedzenia.Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka