Dodaj do ulubionych

Prof Stępień

IP: 82.139.11.* 04.11.06, 15:19
bardzo mnie ciekawi od kiedy Pan Stępień nowy szrf Trybunału Konstytucyjnego
jest profesorem ?
Obserwuj wątek
    • Gość: zuza Re: Prof Stępień IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 17:39
      www.trybunal.gov.pl/index2.htm
      • Gość: Gość Re: Prof Stępień IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.06, 17:46
        W jego zyciorysie nie ma wzmianki żeby był nauczycielem akademickin
        • Gość: xyz Re: Prof Stępień IP: *.tkdami.net 04.11.06, 17:52
          Bo nie jest. Tylko Wyborcza dowartościowała go w dzisiejszych neewsach
          • Gość: Gość Re: Prof Stępień IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.06, 17:57
            A ja jestem admirałem, puszczałem papierowe łódki na zalewie.
      • Gość: z.p. Re: Prof Stępień IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.06, 20:40
        <2. Skargę konstytucyjną może dla skarżącego sporządzić wyłącznie adwokat lub
        radca prawny.
        (Skargę konstytucyjną samodzielnie we własnej sprawie może sporządzić sędzia,
        prokurator, notariusz, profesor lub doktor habilitowany nauk prawnych).>

OTO BEZWZGLĘDNY PRZYKŁAD KONSTYTYCYJNEGO PODZIAŁU SPOŁECZEŃSTWA NA RÓWNYCH I
        RÓWNIEJSZYCH. "TY KMIECIU" PŁACZ I PŁAĆ ZA SPRZĄDZENIE SKARGI ZAŚ
        RÓWNIEJSI /czytaj: sędziowie i inna kasta prawnicza/ SĄ OD TEGO ZWALNIANI.
        PYTAM JERZEGO STĘPNIA CZY TAKIE TRAKTOWANIE SPOŁECZEŃSTWA JEST DOPUSZCZALNE W
        DEMOKRATYCZNYM PAŃSTWIE PRAWA???
        PRZYPOMINAM, ŻE Z TAKIM ZARZUTEM WYSTĘPOWAŁEM KILKA MIĘSIĘCY TEMU I
        TA "DEEMOKRACJA" W DALSZYM CIĄGU ISTNIEJE!!!!
    • Gość: salonowiec Re: Prof Stępień IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 18:01
      Czy to ten Stępień, który bodajże w roku 1990 udzielał się na ulicach
      kieleckich w stylu Lenina?
      • Gość: Gość Re: Prof Stępień IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.06, 18:10
        Urodził się w Staszowie, był sędzią w Kielcach a w latach79-89 radca prawnym.
        • Gość: salonowiec Re: Prof Stępień IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 18:15
          A czy był nauczycielem akademickim?
          • Gość: maro Re: Prof Stępień IP: *.tkdami.net 04.11.06, 18:18
            Ponoć podkablował w dawnych latach jakiegoś chłopka że brzydko gadał po pijaku
            jadąc w PKS na Wałęsę. Chłopka ukarano.
            • Gość: Gość Re: Prof Stępień IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.06, 19:06
              Drugim kandydatem był Marek Mazurkiewicz, doktor habilitowany, profesor
              nadzwyczajny. Stępień nie jest doktorem.
            • Gość: besser-wisser Re: Prof Stępień IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.06, 19:15
              Chłopina był z Węchadłowa k/Pińczowa,z tradycyjnych terenów partyzantki
              komunistycznej,a na chłopa "Diobeł" we wsi wołali.
            • Gość: ja sam Re: Prof Stępień IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 19:19
              To prawda i sam słyszałem jak w niedzielny wieczór po mszy w katedrze na ulicy
              o tym gardłował.
              • Gość: plisak Re: Prof Stępień IP: *.215.219.81.static.kielce.msk.pl 04.11.06, 20:11
                Jerzy to wieloletni zastepca przewpdniczącego zarządu Świętkrzyskiego Regionu
                NSZZ Solidarność. Pod jego batutą obalaliśmy komunę w kieleckim. Jak widać dość
                skutecznie. Stąd to wylewanie żółci przez sieroty po bolszewii.

---
                Psy szczekają
                karawana idzi dalej
                • Gość: zdziwiony a tobie pisiaku chyba się fora pomyliły IP: *.chello.pl 04.11.06, 20:21
                  Stępień zawsze był z kaczorami i teraz też tak będzie a te uwagi o bolszewii to
                  pasują do waszych działań i poglądów
                  • Gość: Gość Re: a tobie pisiaku chyba się fora pomyliły IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.06, 20:29
                    Nie kwestionuję wiedzy i doświadczenia p.Stępnia, ale sądzę, ze podstawowym
                    kryterium sprawowania funkcji w TK powinna byc wiedza prawnicza a nie
                    solidarnościowy zyciorys.
                    • Gość: plisak Re: a tobie pisiaku chyba się fora pomyliły IP: *.215.219.81.static.kielce.msk.pl 04.11.06, 20:37
                      Na szczęście dla ciebie głupota nie jest ani chorobą ani tym bardziej
                      śmiertelną. Sprawdziem na sobie.
                      Gratuluję ci.
                    • Gość: plisak Re: a tobie pisiaku chyba się fora pomyliły IP: *.215.219.81.static.kielce.msk.pl 04.11.06, 20:47
                      Sadzisz że pisałem tu zawodowy życiorys Stępnia? Jest z tobą jeszcze gorzej niż
                      sądziłem. Ciągnij tak dalej proszę.
                      Zapewniam, że wiedza prawnicza Stępnia odegrała niebagatelną rolę w obaleniu
                      komuny. Została sprawdzona w ogniu.
                      • Gość: xxx Re: a tobie pisiaku chyba się fora pomyliły IP: *.tkdami.net 04.11.06, 21:44
                        a szef jego z reginu musiał emigrować
                        • Gość: plisak Re: a tobie pisiaku chyba się fora pomyliły IP: *.215.219.81.static.kielce.msk.pl 04.11.06, 21:50
                          No i co? Masz coś Przeciw? o zgode cię nie pytał???
                          Zbrodnia to straszna. Ojojojoj. Co to bedzie xyz???
                          No dawajcie chłopcy radarowcy nie żałujcie sobie.
                      • nikanor2 Re: a tobie pisiaku chyba się fora pomyliły 04.11.06, 23:37
                        Plisak czy ty wierzysz w to co piszesz? Wiedza marnego / tak, tak / radcy
                        prawnego która przyczyniła się do zmiany ustroju? To juz ojcu swietemu zasługi
                        odbierasz?W piekle bedziesz się smazyc.
                    • Gość: Filip Re: a tobie pisiaku chyba się fora pomyliły IP: *.dsl.bell.ca 04.11.06, 23:52

Nie kwestionuję wiedzy i doświadczenia p.Stępnia, ale sądzę, ze podstawowym
                      kryterium sprawowania funkcji w TK powinna byc wiedza prawnicza a nie
                      solidarnościowy zyciorys.

_______________________________________________________________________________

....zyciorys solidarnosciowy tu jest najwazniejszy...bo przeciez budujemy
                      solidarna IV RP.

• Gość: Ja-Ga Re: a tobie pisiaku chyba się fora pomyliły IP: 82.139.11.* 05.11.06, 00:22
                        jesteście żałośni w swych wypocinach.Tylko czekacie aby dokopać komu się da.
                        Czemu was ``dokopywacze`` nie było w 80 roku w ``Iskrze``?Teraz jesteście tacy
                        odważni?
                        Gratuluję Jurkowi szefa TK
                        • Gość: moka Re: a tobie pisiaku chyba się fora pomyliły IP: *.tkdami.net 05.11.06, 08:52
                          A Iskra jeszcze istnieje ?
                          • Gość: plisak Re: a tobie pisiaku chyba się fora pomyliły IP: *.215.219.81.static.kielce.msk.pl 05.11.06, 12:04
                            A łożyska kupujesz spod lady?
    • Gość: prawda Re: Prof Stępień IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.06, 21:41
      Oj, żeby "jego eminencja" Ojciec Dyrektor z RM wiedział coś to nie byłoby tak
      wesoło!!!!
    • Gość: janek Re: Prof Stępień IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 12:48
      ZP zasygnalizowal bardzo wazny problem demokracji.Przypominam:
      Skargę konstytucyjną może dla skarżącego sporządzić wyłącznie adwokat lub
      radca prawny.
      (Skargę konstytucyjną samodzielnie we własnej sprawie może sporządzić sędzia,
      prokurator, notariusz, profesor lub doktor habilitowany nauk prawnych).>

To znaczy,ze biedny czlowiek nie moze sam jej napisac, musi zaplacic
      mecenasowi !To jest sprawa dla ministra Ziobry ! Takze dla prezydenta
      Kaczynskiego .
    • Gość: Lonek Re: Prof Stępień skok przez płot w Iskrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 18:49
      Nie wazne czy profesor, czy dr ,tylko jakim jest prawnikiem ? W Kielcach znany,
      po 1990r.,bardziej niż w 80-latach, gdy dodawał otuchy strajkowiczom w Iskrze,
      przez płot, znay tez jako jazzman.
      Pamiętany jest również jako jeden z wielu beneficjentów nowej demokracji,
      kombatant z okresu "postrajkowego",ofiara PRL.
      • Gość: Gość Re: Prof Stępień skok przez płot w Iskrze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.06, 19:00
        Ukończone studia, sędzia, radca prawny i ofiara PRL ? cos ci się chyba
        pomyliło.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka