Gość: ANTYLPR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 06:12 NIech ktoś tylko spróbuje zagłosować na LPR! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: trzykropek LPR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 08:25 Dla mnie ten skrót oznacza Liga Popiprzonych Rodzin. Ta reklama to czyste znieważenie zwłok a nie pamieć o zmarłych.Wstudu Giertych nie masz. Odpowiedz Link Zgłoś
plaszcz Zobacz tutaj przerobioną reklamę wyborczą LPRu :)) 07.11.06, 19:06 Reklama wyborcza LPR > Giertych Butthead - Moher Atak Odpowiedz Link Zgłoś
rosol4 Re: Zobacz tutaj przerobioną reklamę wyborczą LPR 07.11.06, 19:24 Wiedza co robia znajac sondaze, zapalaja sobie firmowe znicze na pozegnanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maro tak wygląda ich wrażliwość.Zero smaku.Przykro mi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 19:30 Odpowiedz Link Zgłoś
d_arek_d LPR...LRP...RPL...PRL 07.11.06, 20:56 LPR reklamuje się na cmentarnych zniczach LPR inwestuje w pogrzeb swego truchła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doro Grobowa partia i jej lider wampir wszechczasów IP: *.zgora.dialog.net.pl 07.11.06, 21:09 Roman G. grożniejszy od drakuli i jego girmek trol Wierzejski. A ja uwielbiam makową panienkę czyli posła Cymańskiego aktora wszechczasów. Który grał już wszystkie dramatyczne role. Odpowiedz Link Zgłoś
d_arek_d Re: Grobowa partia i jej lider wampir wszechczasó 07.11.06, 21:18 Gość portalu: doro napisał(a): > Roman G. grożniejszy od drakuli i jego girmek trol Wierzejski. A ja uwielbiam > makową panienkę czyli posła Cymańskiego aktora wszechczasów. Który grał już > wszystkie dramatyczne role. I jak wspaniale deklamuje polskie przysłowia! Czasem nawet staropolskie porzekadła wymyśla na poczekaniu!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toto Ludzie, jak mozna takich oszolomow dopuscic do wla IP: *.fbx.proxad.net 07.11.06, 22:59 Ludzie, jak mozna takich oszolomow dopuscic do wladzy !!! To jest jakis koszmar, uszczypnijcie mnie Odpowiedz Link Zgłoś
nick3 To ta partia, co to już leży na katafalku:) 08.11.06, 00:21 (jak to obrazowo wyraził o.Grzyb) A ponadto dzięki zniczom ma jak w banku, że trafi na cmentarz:))) Odpowiedz Link Zgłoś
lwowiak5 Re: Zobacz tutaj przerobioną reklamę wyborczą LPR 07.11.06, 23:17 LPR tak się wytopi jak parafina w zniczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kot Re: LPR IP: *.crowley.pl 07.11.06, 20:11 jakich Rodzin? Chyba ze o rodzine Giertychów chodzi, bo poza nim większość "czołowych" działaczy nawet żon się jeszcze nie dorobiła, o dzieciach nie wspominając... Innym nakazuja się rozmnażać a sami do roboty nieskorzy. Chociaż to może dobrze, że nie przekazują swoich genów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twoja_stara Re: LPR IP: *.nyc.res.rr.com 07.11.06, 22:55 LPR slabo sie rozmnaza bo stosunki analne bardzo zadko prowadza do zaplodnienia. Gdy pomimo to powstanie zygota to wtedy jest cud. Odpowiedz Link Zgłoś
ja.demkow Re: LPR 07.11.06, 22:39 no.... qrwa....! - pieprzone darmozjady...! gó.. zjedzą, żeby przywrzeć do koryta na dłużej.... *** w PiSdu...! - i wylądował.... Odpowiedz Link Zgłoś
the_rapist Re: LPR 08.11.06, 02:57 Dla mnie ten skrót oznacza Ludzi Przeciw Rozumowi. Jak tak dalej pójdzie to jedyną rodziną, która pozostanie w Polsce będzie Rodzina Radia Maryja. Howgh! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicia Re: Pomysły na oryginalną reklamę wyborczą IP: *.vf.pl 07.11.06, 09:21 slyszalam ze pierwotna maskotka Porozuminia Lubawskiego mila byci KOZA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skaj Pomysły na oryginalną reklamę wyborczą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 09:22 mnie sie podobało jak reklamowal sie Artur Osmam, maratończyk i zarazem kandydat do sejmiku woj. przebiegl on trase maratonu z konskich do skarzyska ze swoim plakatem wyborczym na piersi. bardzo sympatyczny sposob kampanii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radzio Pomysły na oryginalną reklamę wyborczą IP: 212.87.240.* 07.11.06, 18:51 To świnie. Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Pomysły na oryginalną reklamę wyborczą 07.11.06, 18:51 gadżety wyborcze LPR, na których logo partii zostało umieszczone na zniczach ustawianych na grobach we Wszystkich Świetych jeśli chodzi o lpr - to świetny pomysł...;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Nie dość, że żerują na ludzkim nieszczęściu 07.11.06, 18:54 Gość portalu: ANTYLPR napisał(a): > NIech ktoś tylko spróbuje zagłosować na LPR! to jeszcze dorabiają sobie na browar. Znacie większe hieny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RobRoy Prawda o TVN (i posrednio GW) IP: 216.8.121.* 07.11.06, 19:03 Prawda o TVN: michalkiewicz.pl/ncz_07-10-2006.php Odpowiedz Link Zgłoś
zgodnik1 RobRoy..prawda o Michalkiewiczu.. 07.11.06, 19:22 Tępy,faszystowski dupek.. Odpowiedz Link Zgłoś
dobrywujek Re: Pomysły na oryginalną reklamę wyborczą 07.11.06, 19:17 Obawiam sie,ze Twoja grozba nie przyniesie skutku gdyz te patologicznie juz jebnie**te postacie, ktore za LPR-em stoja murem wedle kochaj ojca swego i matke swoja, nie rozwinely w sobie tej intelektualnej maniery aby przed podjeciem dyskusji zapoznac sie ze zdaniem kazdej ze stron, a w zwiazku z czym nie odwiedzaja tego forum. Tego gown** najbardziej mi wstyd na mojej patriotycznej sciezce bycai Polakiem... Odpowiedz Link Zgłoś
fagay Re: Pomysły na oryginalną reklamę wyborczą 07.11.06, 19:23 Bardzo chetnie zapale swieczke LPR-owi Odpowiedz Link Zgłoś
monte-everesto Pomysły na oryginalną reklamę wyborczą 07.11.06, 19:30 Hieny cmentarne. Sepy. Brzytwy sie lapia, zeby tylko ktos oddal na nich glos. Odezwie sie pewnie pozagrobowy i powie: a kysz, a kysz. Hieny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczysyn bo to już trup... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 19:43 polityczny, na odległość śmierdzi końską padliną... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BB LPR "Hieny Cmentarne" IP: *.116.193.101.debica193.tnp.pl 07.11.06, 19:46 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzana Re: Pomysły na oryginalną reklamę wyborczą IP: *.crowley.pl 07.11.06, 20:03 a ja 1 listopada kupujac znicze dostalam zapalki z facjata goscia z SLD, podobnie jak ludzie obok mnie, i co ??? wybiÓrcza o tym nie napisze ? Odpowiedz Link Zgłoś
winnickii Re: Pomysły na oryginalną reklamę wyborczą 07.11.06, 20:39 Przecież napisali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: Pomysły na oryginalną reklamę wyborczą IP: *.zgora.dialog.net.pl 07.11.06, 21:12 Ona czyta tak wolno że jak jest w połowie to limit neostrady jej się wyczerpał. Ona cierpi na LPR. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzesiek Re: Pomysły na oryginalną reklamę wyborczą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.06, 21:34 zuzana a jak zazwyczaj kupujesz znicze i zapałki to co potem stawiasz na grobie?? bo jeśli zapałki to w pełni rozumiem Twoje zdenerwowanie Odpowiedz Link Zgłoś
ququ777 Powinni Dodac na zniczach.................... 07.11.06, 20:26 Partia, ktora po nastepnych wyborach zejdzie do grobu! ------------------------------ LUBIE SOBIE POMARUDZIC Odpowiedz Link Zgłoś
utniak11 a ja dostałem białą różę 07.11.06, 20:26 i zwymiotowalem na koszulkę z logo..... Odpowiedz Link Zgłoś
atosatos1 Wizerunki członków partii. stowarzyszeń itd. 07.11.06, 20:29 startujących w wyborach powinny być drukowane na biletach NBP (wersja uboższa na biletach MPK)i te banknoty winny być rozdawane wyborcom w ramach kampanii. Oczywiście ten, kogo podobizna znajdzie się na banknocie z wyższym nominałem będzie miał większą szansę na zwycięstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus Pomysły na oryginalną reklamę wyborczą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.06, 20:35 I to jest właściwe miejsce na reklamę tego towarzystwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g fuj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 20:44 może zrobić akcję i zebrać 51 zniczy... www.mieszanki.pl Odpowiedz Link Zgłoś
poglodzio RNiech tylko ktoś spróbuje zagłosować 07.11.06, 20:46 na komunistów z SLD i PO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: RNiech tylko ktoś spróbuje zagłosować IP: *.zgora.dialog.net.pl 07.11.06, 21:17 Twója choroba polega na tym że nie widzisz że SLD ma mniej w swoim programie niż PIS czy LPR z dzieł Lenina. Poluzuj beret to zobaczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
winnickii Re: Pomysły na oryginalną reklamę wyborczą 07.11.06, 20:46 Jak by nie patrzeć, działają w interesie państwa... Robią sobie antyreklamę. Mają do tego talent. Chyba zacznę popierać tego typu inicjatywy LPR. Odpowiedz Link Zgłoś
apoplaws Powinni próbować dotrzeć do nowego 07.11.06, 20:49 elektoratu innego niż tradycyjny - może prezerwatywy z logo LPR? Choć z drugiej strony, raczej jako pamiątkowy gadżet, bo kto by się odważył, znając ich poglądy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pafny Zdecydowanie mniej pozytywnie kielczanie odebrali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 20:56 "Zdecydowanie mniej pozytywnie kielczanie odebrali gadżety wyborcze LPR, na których logo partii zostało umieszczone na zniczach ustawianych na grobach we Wszystkich Świetych" Co za potworek... Odpowiedz Link Zgłoś
maria10344 Pomysły na oryginalną reklamę wyborczą 07.11.06, 20:59 LPRowcom zostały na reklamę jeszcze prezerwatywy,podpaski i wódka. Odpowiedz Link Zgłoś
pixelpainter I na ubrankach nieboszczykow! www.gs-arts.net 07.11.06, 21:35 I na ubrankach nieboszczykow! www.gs-arts.net Odpowiedz Link Zgłoś