Dodaj do ulubionych

Pomysły na oryginalną reklamę wyborczą

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 06:12
NIech ktoś tylko spróbuje zagłosować na LPR!
Obserwuj wątek
    • Gość: trzykropek LPR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 08:25
      Dla mnie ten skrót oznacza Liga Popiprzonych Rodzin. Ta reklama to czyste
      znieważenie zwłok a nie pamieć o zmarłych.Wstudu Giertych nie masz.
      • plaszcz Zobacz tutaj przerobioną reklamę wyborczą LPRu :)) 07.11.06, 19:06
        Reklama wyborcza LPR > Giertych Butthead
        -
        Moher Atak
        • rosol4 Re: Zobacz tutaj przerobioną reklamę wyborczą LPR 07.11.06, 19:24
          Wiedza co robia znajac sondaze, zapalaja sobie firmowe znicze na pozegnanie.
          • Gość: maro tak wygląda ich wrażliwość.Zero smaku.Przykro mi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 19:30
            • d_arek_d LPR...LRP...RPL...PRL 07.11.06, 20:56
              LPR reklamuje się na cmentarnych zniczach
              LPR inwestuje w pogrzeb swego truchła.
              • Gość: doro Grobowa partia i jej lider wampir wszechczasów IP: *.zgora.dialog.net.pl 07.11.06, 21:09
                Roman G. grożniejszy od drakuli i jego girmek trol Wierzejski. A ja uwielbiam
                makową panienkę czyli posła Cymańskiego aktora wszechczasów. Który grał już
                wszystkie dramatyczne role.
                • d_arek_d Re: Grobowa partia i jej lider wampir wszechczasó 07.11.06, 21:18
                  Gość portalu: doro napisał(a):

> Roman G. grożniejszy od drakuli i jego girmek trol Wierzejski. A ja uwielbiam
                  > makową panienkę czyli posła Cymańskiego aktora wszechczasów. Który grał już
                  > wszystkie dramatyczne role.

I jak wspaniale deklamuje polskie przysłowia! Czasem nawet staropolskie
                  porzekadła wymyśla na poczekaniu!!
                  • Gość: Toto Ludzie, jak mozna takich oszolomow dopuscic do wla IP: *.fbx.proxad.net 07.11.06, 22:59
                    Ludzie, jak mozna takich oszolomow dopuscic do wladzy !!! To jest jakis
                    koszmar, uszczypnijcie mnie
                    • nick3 To ta partia, co to już leży na katafalku:) 08.11.06, 00:21
                      (jak to obrazowo wyraził o.Grzyb)

A ponadto dzięki zniczom ma jak w banku, że trafi na cmentarz:)))
          • lwowiak5 Re: Zobacz tutaj przerobioną reklamę wyborczą LPR 07.11.06, 23:17
            LPR tak się wytopi jak parafina w zniczu.
        • arius5 A moze zdjecie Giertycha na papierze toaletowym ? 07.11.06, 21:17
      • Gość: kot Re: LPR IP: *.crowley.pl 07.11.06, 20:11
        jakich Rodzin? Chyba ze o rodzine Giertychów chodzi, bo poza nim większość
        "czołowych" działaczy nawet żon się jeszcze nie dorobiła, o dzieciach nie
        wspominając... Innym nakazuja się rozmnażać a sami do roboty nieskorzy. Chociaż
        to może dobrze, że nie przekazują swoich genów
        • Gość: twoja_stara Re: LPR IP: *.nyc.res.rr.com 07.11.06, 22:55
          LPR slabo sie rozmnaza bo stosunki analne bardzo zadko prowadza do zaplodnienia.
          Gdy pomimo to powstanie zygota to wtedy jest cud.
      • ja.demkow Re: LPR 07.11.06, 22:39
        no.... qrwa....! - pieprzone darmozjady...!
        gó.. zjedzą, żeby przywrzeć do koryta na dłużej....

w PiSdu...! - i wylądował....
      • the_rapist Re: LPR 08.11.06, 02:57
        Dla mnie ten skrót oznacza Ludzi Przeciw Rozumowi. Jak tak dalej pójdzie to jedyną rodziną, która pozostanie w Polsce będzie Rodzina Radia Maryja.

Howgh!
    • Gość: kicia Re: Pomysły na oryginalną reklamę wyborczą IP: *.vf.pl 07.11.06, 09:21
      slyszalam ze pierwotna maskotka Porozuminia Lubawskiego mila byci KOZA
    • Gość: skaj Pomysły na oryginalną reklamę wyborczą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 09:22
      mnie sie podobało jak reklamowal sie Artur Osmam, maratończyk i zarazem
      kandydat do sejmiku woj. przebiegl on trase maratonu z konskich do skarzyska ze
      swoim plakatem wyborczym na piersi. bardzo sympatyczny sposob kampanii.
    • Gość: Radzio Pomysły na oryginalną reklamę wyborczą IP: 212.87.240.* 07.11.06, 18:51
      To świnie.
    • isa.stern Pomysły na oryginalną reklamę wyborczą 07.11.06, 18:51
      gadżety wyborcze LPR, na których logo partii zostało umieszczone na zniczach
      ustawianych na grobach we Wszystkich Świetych
      jeśli chodzi o lpr - to świetny pomysł...;))))
    • bio.mum Nie dość, że żerują na ludzkim nieszczęściu 07.11.06, 18:54
      Gość portalu: ANTYLPR napisał(a):

> NIech ktoś tylko spróbuje zagłosować na LPR!

to jeszcze dorabiają sobie na browar. Znacie większe hieny?
    • Gość: RobRoy Prawda o TVN (i posrednio GW) IP: 216.8.121.* 07.11.06, 19:03
      Prawda o TVN:

michalkiewicz.pl/ncz_07-10-2006.php
      • zgodnik1 LPR to partia faszystowskich gnojków ! 07.11.06, 19:18
      • zgodnik1 RobRoy..prawda o Michalkiewiczu.. 07.11.06, 19:22
        Tępy,faszystowski dupek..
    • dobrywujek Re: Pomysły na oryginalną reklamę wyborczą 07.11.06, 19:17
      Obawiam sie,ze Twoja grozba nie przyniesie skutku gdyz te patologicznie juz
      jebnie**te postacie, ktore za LPR-em stoja murem wedle kochaj ojca swego i matke
      swoja, nie rozwinely w sobie tej intelektualnej maniery aby przed podjeciem
      dyskusji zapoznac sie ze zdaniem kazdej ze stron, a w zwiazku z czym nie
      odwiedzaja tego forum. Tego gown** najbardziej mi wstyd na mojej patriotycznej
      sciezce bycai Polakiem...
    • fagay Re: Pomysły na oryginalną reklamę wyborczą 07.11.06, 19:23
      Bardzo chetnie zapale swieczke LPR-owi
    • monte-everesto Pomysły na oryginalną reklamę wyborczą 07.11.06, 19:30
      Hieny cmentarne. Sepy. Brzytwy sie lapia, zeby tylko ktos oddal na nich glos.
      Odezwie sie pewnie pozagrobowy i powie: a kysz, a kysz. Hieny.
    • Gość: kaczysyn bo to już trup... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 19:43
      polityczny, na odległość śmierdzi końską padliną...
    • Gość: BB LPR "Hieny Cmentarne" IP: *.116.193.101.debica193.tnp.pl 07.11.06, 19:46
    • Gość: zuzana Re: Pomysły na oryginalną reklamę wyborczą IP: *.crowley.pl 07.11.06, 20:03
      a ja 1 listopada kupujac znicze dostalam zapalki z facjata goscia z SLD, podobnie jak ludzie obok mnie, i co ??? wybiÓrcza o tym nie napisze ?
      • winnickii Re: Pomysły na oryginalną reklamę wyborczą 07.11.06, 20:39
        Przecież napisali.
        • Gość: bolo Re: Pomysły na oryginalną reklamę wyborczą IP: *.zgora.dialog.net.pl 07.11.06, 21:12
          Ona czyta tak wolno że jak jest w połowie to limit neostrady jej się wyczerpał.
          Ona cierpi na LPR.
      • Gość: grzesiek Re: Pomysły na oryginalną reklamę wyborczą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.06, 21:34
        zuzana a jak zazwyczaj kupujesz znicze i zapałki to co potem stawiasz na
        grobie?? bo jeśli zapałki to w pełni rozumiem Twoje zdenerwowanie
    • ququ777 Powinni Dodac na zniczach.................... 07.11.06, 20:26
      Partia, ktora po nastepnych wyborach zejdzie do grobu!
      ------------------------------
      LUBIE SOBIE POMARUDZIC
    • utniak11 a ja dostałem białą różę 07.11.06, 20:26
      i zwymiotowalem na koszulkę z logo.....
    • atosatos1 Wizerunki członków partii. stowarzyszeń itd. 07.11.06, 20:29
      startujących w wyborach powinny być drukowane na biletach NBP (wersja uboższa na
      biletach MPK)i te banknoty winny być rozdawane wyborcom w ramach kampanii.
      Oczywiście ten, kogo podobizna znajdzie się na banknocie z wyższym nominałem
      będzie miał większą szansę na zwycięstwo.
    • Gość: krakus Pomysły na oryginalną reklamę wyborczą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.06, 20:35
      I to jest właściwe miejsce na reklamę tego towarzystwa.
    • Gość: g fuj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 20:44
      może zrobić akcję i zebrać 51 zniczy...

www.mieszanki.pl
    • poglodzio RNiech tylko ktoś spróbuje zagłosować 07.11.06, 20:46
      na komunistów z SLD i PO
      • Gość: bolo Re: RNiech tylko ktoś spróbuje zagłosować IP: *.zgora.dialog.net.pl 07.11.06, 21:17
        Twója choroba polega na tym że nie widzisz że SLD ma mniej w swoim programie
        niż PIS czy LPR z dzieł Lenina. Poluzuj beret to zobaczysz.
    • winnickii Re: Pomysły na oryginalną reklamę wyborczą 07.11.06, 20:46
      Jak by nie patrzeć, działają w interesie państwa... Robią sobie antyreklamę.
      Mają do tego talent. Chyba zacznę popierać tego typu inicjatywy LPR.
    • apoplaws Powinni próbować dotrzeć do nowego 07.11.06, 20:49
      elektoratu innego niż tradycyjny - może prezerwatywy z logo LPR? Choć z drugiej
      strony, raczej jako pamiątkowy gadżet, bo kto by się odważył, znając ich poglądy...
    • Gość: pafny Zdecydowanie mniej pozytywnie kielczanie odebrali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 20:56
      "Zdecydowanie mniej pozytywnie kielczanie odebrali gadżety wyborcze LPR, na
      których logo partii zostało umieszczone na zniczach ustawianych na grobach we
      Wszystkich Świetych"

Co za potworek...
    • maria10344 Pomysły na oryginalną reklamę wyborczą 07.11.06, 20:59
      LPRowcom zostały na reklamę jeszcze prezerwatywy,podpaski i wódka.
    • pixelpainter I na ubrankach nieboszczykow! www.gs-arts.net 07.11.06, 21:35
      I na ubrankach nieboszczykow! www.gs-arts.net

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka