Gość: Gośka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 20:06 Więc wszystkim czerownym na tym forum chcę powiedzieć, że będe głosować na Marcina. To nic, że ma teraz kłopoty z nieprawdą, którą powiedział. Ale on jest jedyny, który chce coś zmienić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ian_curtis Re: głosowanie na Marcina Perza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 20:14 może niech zacznie od siebie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Kielc Re: głosowanie na Marcina Perza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 20:19 Masz rację. Powiem więcej-powinien się wycofać - kłamał. Odpowiedz Link Zgłoś
ian_curtis Re: głosowanie na Marcina Perza 07.11.06, 20:30 Myślę że herr Perz naczytał się Machiavellego Radio, live transmission. skocz.pl/cdnz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Kielc Re: głosowanie na Marcina Perza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 22:08 Może masz rację, Machiavelli pisząc "Księcia" postawił sobie za cel ukazanie przyczyn wielkości i upadku Rzymu, mechanizmu władzy i techniki rządzenia, sposobów zjednoczenia rozbitych Włoch, możliwości popolo. Żeby wydobyć kraj z upadku potrzebny jest wódz - książę - dyktator. Ma on się wyłonić samorzutnie i staje się władcą charyzmatycznym ( ma łączyć w sobie cechy lisa i lwa - być silnym i przebiegłym ) Czy on jest taki.............NIE. Takim nie może być PERZ. Mylisz się On nie SŁYSZAŁ i NIE WIE KTO TO JEST MACHIAVELLI. ON JEST DYPLOMATĄ.................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: merr Re: głosowanie na Marcina Perza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 22:47 Ale ma chwastowskie nazwisko, kojarzy mi się z wyrywaniem chwastów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plisak Re: głosowanie na Marcina Perza IP: *.215.219.81.static.kielce.msk.pl 07.11.06, 23:30 Perz to dyplomata w stylu Kwaśniewskiego; kłamca i bufon... Odpowiedz Link Zgłoś
prezydentkielc Re: głosowanie na Marcina Perza 07.11.06, 23:48 Dzięki takim ludziom jak Gosiewski, Banaś i w prostej linii Perz w ARiMR dzieją się takie rzeczy: ww6.tvp.pl/558,20061107417985.strona forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=60&w=51734001&v=2&s=0 Powodzenia w głosowaniu! Odpowiedz Link Zgłoś
bziq2 Re: głosowanie na Marcina Perza 08.11.06, 08:53 Masz rację. Pomyśl jednak, że wystarczyło skończyć Wańkowicza, żeby być dyplomatą:). A może panu Perzowi pomyliły się słowa i chciał powiedzieć, że był dyplomantem:). Odpowiedz Link Zgłoś
gerard.pedrycz Re: głosowanie na Marcina Perza 08.11.06, 12:21 A ja chciałbym zapytać dlaczego pan Marcin Perz lider listy do PIS do sejmiku wczraj stchórzył i nie przyszedł na debatę w TVP3 i Radiu Kielce? Taki wielki "dyplomata" itd.. a uciekł przed publicznym wystąpieniem? www.gerard-pedrycz.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
bziq2 Re: głosowanie na Marcina Perza 08.11.06, 15:42 Widocznie jest inteligentniejszy, kiedy nic nie mówi:))). Odpowiedz Link Zgłoś
anawa27 głosowanie na Marcina Perza 09.11.06, 11:02 Czytając te wszytskie opinie dot.Marcina P. stwierdzam fakt, ze napewno mało zwolenników jego kandydatury tu sie wypowiedziało.Owszem oczywiste jest to, że doszło do nadinterpretacji pewnego słowa wypowiedzianego w ogłoszeniu wyborczym w tv ale osobiście nie czuje się wogóle oszukana.Większość słów w naszym języku ma niejedno znaczenie.Poza ty uważam, że nikt z wypowiadając sie na forum nie brał pod uwagę tego jaki program wyborczy On przedstawia, co chce zmnienić w Kielcach i jak chce tego dokonac.Priorytetem dla wszytskich było to ile fakultetów, kursów ukończył a już paranoją dla mnie okazała się aluzja do jego nazwiska!!Na całe szczęscie Marcin może liczyc na wyborców, którzy bardziej zdrowo i rozsądnie podchodzą do kwestii jego kandydatury. Odpowiedz Link Zgłoś
gerard.pedrycz Re: głosowanie na Marcina Perza 10.11.06, 19:28 Ale jeżeli ktoś powiedzmy delikatnie mija sie z prawdą w jednej sprawie jak pan Perz to dlaczego wyborcy mają wierzyc że bedzie uczciwy w innych? www.gerard-pedrycz.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś