Dodaj do ulubionych

oficjalne wyniki

26.11.06, 23:56
wybory2006.pkw.gov.pl/kbw/wynikiWbp2Tura.html?id=260403&
Obserwuj wątek
    • blackie7 Re: oficjalne wyniki 27.11.06, 00:10

Według nieoficjalnych wyników wyborów wygrywa Pan Jaworski, tak dowiedziałam
      się z tego forum. A zatem już powinnam Panu Jaworskiemu pogratulować i życzyć
      owocnej pracy we wdrażaniu i realizowaniu swojego programu. Z niecierpliwością
      też oczekujemy dalszej, ale bardziej owocnej współpracy z naszymi zagranicznymi
      gminami partnerskimi. Proszę realizować swój program wyborczy, i w przyszłości
      pomyśleć, pisząc na swojej stronie internetowej /mam wspaniałą żonę.../ owszem
      jest wspaniała/, szkoda tylko, że zapominał Pan o niej będąc w delegacjach
      służbowych. Wszystkiego najlepszego.
      • supermenka26 Re: oficjalne wyniki 27.11.06, 00:37
        Zawiedziona?
        Co to Cię obchodzi, czy zapomniał o żonie, czy jej gdzieś nie zabrał na
        delegację? To jego prywatna sprawa i NIKOMU nic do tego!!! Jakieś insynuacje???
        Czy elektorat pani Maciejczyk próbuje coś jeszcze zmienić siejąc zamęt w
        rodzinie Jaworskiego???
        Uszanujcie wyniki demokratycznych wyborów i pozwólcie działać człowiekowi!
        • blackie7 Re: oficjalne wyniki 27.11.06, 00:42
          To mnie raczej dotyczy a nizeli obchodzi, Supermenko, mało wiesz, ale ciesz się
          ciesz. Nikt nic nie zmieni, aniżeli chce TO zmienić... ZA PÓŹno...
          • blackie7 Re: oficjalne wyniki 27.11.06, 00:47
            Demokracja jest piękna, szkoda tylko, że to piękne pojęcie istnieje dla wszem i
            wobec wedle literatury. A sądzę, że jej nie znacie... Bo tak naprawdę podopbno
            isnieje... ale pytanie... gdzie...
            • supermenka26 Re: oficjalne wyniki 27.11.06, 00:56
              Ciekawe, co mówiłabyś, gdyby wygrała Maciejczyk?
              A tak w ogóle, to w jaki sposób Cię to dotyczy?
              • blackie7 Re: oficjalne wyniki 27.11.06, 01:17
                Supermenko, nic, bo tu nie mogę głosować. Maciejczyk nic nie zrobiła dla mnie,
                a jeśli już to bardziej negatywnego, niż pozytywnego.
                • blackie7 Re: oficjalne wyniki 27.11.06, 01:21
                  Najbardziej zawiódł/a mnie osoba o Nicku MICHAŁ, kiedyś pisał jak to Jaworski
                  pozyskał swoich pracowników w spadku. Cóż spadek może być albo dobry albo zły,
                  Panie Michale... Pewnie Pan uczysz historii, ale szkoda, że nie jesteś Panem
                  MICHAŁEM WOŁODYJOWSKIM, tym naprawę szlachetnym.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka