logatom 26.11.06, 23:56 wybory2006.pkw.gov.pl/kbw/wynikiWbp2Tura.html?id=260403& Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blackie7 Re: oficjalne wyniki 27.11.06, 00:10 Według nieoficjalnych wyników wyborów wygrywa Pan Jaworski, tak dowiedziałam się z tego forum. A zatem już powinnam Panu Jaworskiemu pogratulować i życzyć owocnej pracy we wdrażaniu i realizowaniu swojego programu. Z niecierpliwością też oczekujemy dalszej, ale bardziej owocnej współpracy z naszymi zagranicznymi gminami partnerskimi. Proszę realizować swój program wyborczy, i w przyszłości pomyśleć, pisząc na swojej stronie internetowej /mam wspaniałą żonę.../ owszem jest wspaniała/, szkoda tylko, że zapominał Pan o niej będąc w delegacjach służbowych. Wszystkiego najlepszego. Odpowiedz Link Zgłoś
supermenka26 Re: oficjalne wyniki 27.11.06, 00:37 Zawiedziona? Co to Cię obchodzi, czy zapomniał o żonie, czy jej gdzieś nie zabrał na delegację? To jego prywatna sprawa i NIKOMU nic do tego!!! Jakieś insynuacje??? Czy elektorat pani Maciejczyk próbuje coś jeszcze zmienić siejąc zamęt w rodzinie Jaworskiego??? Uszanujcie wyniki demokratycznych wyborów i pozwólcie działać człowiekowi! Odpowiedz Link Zgłoś
blackie7 Re: oficjalne wyniki 27.11.06, 00:42 To mnie raczej dotyczy a nizeli obchodzi, Supermenko, mało wiesz, ale ciesz się ciesz. Nikt nic nie zmieni, aniżeli chce TO zmienić... ZA PÓŹno... Odpowiedz Link Zgłoś
blackie7 Re: oficjalne wyniki 27.11.06, 00:47 Demokracja jest piękna, szkoda tylko, że to piękne pojęcie istnieje dla wszem i wobec wedle literatury. A sądzę, że jej nie znacie... Bo tak naprawdę podopbno isnieje... ale pytanie... gdzie... Odpowiedz Link Zgłoś
supermenka26 Re: oficjalne wyniki 27.11.06, 00:56 Ciekawe, co mówiłabyś, gdyby wygrała Maciejczyk? A tak w ogóle, to w jaki sposób Cię to dotyczy? Odpowiedz Link Zgłoś
blackie7 Re: oficjalne wyniki 27.11.06, 01:17 Supermenko, nic, bo tu nie mogę głosować. Maciejczyk nic nie zrobiła dla mnie, a jeśli już to bardziej negatywnego, niż pozytywnego. Odpowiedz Link Zgłoś
blackie7 Re: oficjalne wyniki 27.11.06, 01:21 Najbardziej zawiódł/a mnie osoba o Nicku MICHAŁ, kiedyś pisał jak to Jaworski pozyskał swoich pracowników w spadku. Cóż spadek może być albo dobry albo zły, Panie Michale... Pewnie Pan uczysz historii, ale szkoda, że nie jesteś Panem MICHAŁEM WOŁODYJOWSKIM, tym naprawę szlachetnym. Odpowiedz Link Zgłoś