Dodaj do ulubionych

ZAMKNIĘTE FORUM - CHĘCINY KRÓLEWSKIE

27.11.06, 15:58
Drodzy forumowicze,

Wybory się zakończyły, mamy nowego Burmistrza. Przed nami 4 lata ciężkiej
pracy. O efekty będziemy się troszczyć wszyscy. Ostanie wydarzenie przyniosły
nam sporo emocji, dowodem na to jest aktywność na obu forach chęcińskich. To
dobrze, że w końcu obywatele zainteresowali się tym co się wokół nich dzieje.
Oby ta aktywność nie spadła po wyborach. Obserwujmy, komentujmy, piszmy. To
nasze prawo obywatelskie.
Ponieważ jednak zdarzały się na forach obraźliwe, wulgarne teksty,
niepotwierdzone insynuacje i sporo bałaganu, chciałbym uporządkować dyskusję
na tym forum.
Wprowadzam status forum zamknietego, na którym będą mogły pisać tylko
zaproszone osoby. Chcę aby to forum pełniło rolę rzeczowej dyskusji o naszych
problemach, dyskusji niezależnej no ale przede wszystkim uporządkowanej i na
odpowiednim poziomie.
Zapraszam wszystkich zainteresowanych do wysłania swojego nicku na mój mail:
maupolud@gazeta.pl aby udostępnić dostęp do forum.
Obserwuj wątek
    • lumpior Re: ZAMKNIĘTE FORUM - CHĘCINY KRÓLEWSKIE 19.12.06, 09:55
      Maupolud jako wladza/admin/zrobil co chcial,a chcial dobrze,wyszlo jak zwykle.
      Drodzy forumowicze zareagowali tez jak zwykle,normalnie,rozsadnie-zamilkli.
      Cos mi tu nie "gra",sila argumentow czy argument sily? Wladzy gminy nie radze
      brac przykladu.Pozdrawiam decydentow.
      • maupolud Re: ZAMKNIĘTE FORUM - CHĘCINY KRÓLEWSKIE 19.12.06, 16:36
        Ty masz ewidentnie jakiś problem Lumpior. NIkt cie nie zmusza do aktywności na
        forum jednym bądź drugim. Każdy ma prawo założyć swoje forum i administrowac
        nim jak chce zgodnie z regulaminem.
        Jeśli uważasz że zrobisz lepiej i nie wyjdzie jak zwykle to zacznij to robić a
        nie skowytać.
        Chciałem byc wobec ciebie naprawdę grzeczny ale się nie da.
        • lumpior Re: ZAMKNIĘTE FORUM - CHĘCINY KRÓLEWSKIE 19.12.06, 18:06
          Maupolud-Nie zalozyles to forum tylko przejales administracje,modernizujac jed-
          noczesnie/nie podajac szczegolow/-czy osiagneles okreslony cel-twierdze NIE.
          Wola pisania to sprawa osobista forumowicza gdzie chce pisac-ale regulaminowo.
          Mam prawo zalozyc forum,ale nie mam potrzeby,czasu,moze kompetencji.Dobrze sie
          czuje na roznych stronach/np.gminnym,admin czuwa regulaminowo,banuje,OK/,pisze
          na innych,nawet z pozytywnym odzewem.NIE SKOWYTAC-to styl "ta malpa w czerwon-
          ym",-Sam sobie wystawiasz swiadectwo,panuj nad soba,"adminowaniem".Napisz, nie
          chce cie na forum/dodaj moze hurtowo innych/,pisz sam do siebie kynologu.
          • maupolud Re: ZAMKNIĘTE FORUM - CHĘCINY KRÓLEWSKIE 20.12.06, 09:30
            Wiedziałem że cie sprowokuję. Zapytałem cię jaki masz problem i poprosiłem o
            czytelniejsze wyrażanie myśli. Ty znowu napisałeś tego typu zdania (przyjrzyj
            się) ......././...././..//......./....././..... Pytasz jakie cele osiągnąłem?
            A jakie miałem osiągnąć? Może masz jakieś sugestie. Jeśli masz pomysł na
            funkcjonowanie forum któlewskiego to pisz. Możesz jak myslę zostać jego
            moderatorem/administratorem. Ja mogę się usunąc.
            • lumpior Re: ZAMKNIĘTE FORUM - CHĘCINY KRÓLEWSKIE 20.12.06, 17:28
              Nie rozumiesz pisowni,tresci moich postow,trudne mentalnie,czy ze krytyczne,co
              do stylu,sposobu Twojego administrowania.Pobierz nauke od maggie81,administruje
              porzadkuje,a nie rzadzi i rezyseruje.To chciales osiagnac,o czym piszesz/1 post
              tego watku,aktywnosc,porzadek tematyczny,obyczajowy,regulaminowy itp/.Masz suk-
              cesy?/likwidacja watkow,postow,brak odpowiedzi,cisza ,marazm,"grozenie" ../Pisa-
              lem ,sugerowalem/"skowyt"/wiec dziekuje.Mozesz ustapic,co powie Mikulski?Napew-
              no chcialby zastac swoje "dziecko-forum" w rozkwicie,a jest?.Nie bede adminem
              tego forum/uzasadnialem/,moze kiedys,ale utworze od podstaw,rozwojowe.Pozdr.
              • maupolud Re: ZAMKNIĘTE FORUM - CHĘCINY KRÓLEWSKIE 20.12.06, 17:45
                W zasadzie to masz rację. Jesteś trudny i nierozumie twojej pisowni. Nie trudne
                mentalnie tylko poprostu mętne. Krytyczne? Mnie możesz krytykować do
                woli. /marazm/brak odpowiedzi/ Brak odpowiedzi też jest odpowiedzią. Marazm -
                jak nie ma o czym/o kim/ pisać to po co męczyć klawiaturę? /sukcesy?/ Na sukces
                sie pracuję i nie przychodzi ot tak/aktywność/będą ciekawe tematy będzie
                aktywność/brak marazmu/sukces/porządek tematyczny/rozwój/
                Zapraszałem cie na czat nie skorzystałeś/boisz się/?/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka