Gość: rgw@wp.p IP: *.radiopogoda.pl 15.11.01, 09:49 Kielce potrzebują lokalnego radia! Profesjonalnego! Nie takiej hały, jak FAMA, czy TAK. Zainteresowanych proszę o kontakt na mój email. rgw@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dm_ Re: Kielce potrzebują lokalnego radia! Profesjonalnego 15.11.01, 10:23 Gość portalu: rgw@wp.p napisał(a): > Kielce potrzebują lokalnego radia! Profesjonalnego! Nie takiej hały, jak FAMA, > czy TAK. Zainteresowanych proszę dobra, moze i profesjonalne, ale realaudio wam nie dziala, chcialam posluchac i sie nie da :( Co nowego mozecie wniesc do Kielc, muze? info? i Tak i Fama ma swoje zalety i wady, wy pewnie rowniez. Strone macie kiepską. Po co nam nowe radio? Z Kielc ostatnio zrobilo sie miasto aptek, kosciolow i bankow. Radia mamy 4 chyba.A i tak 3/4 slucha zetki albo rmfu. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misio Re: Plus jest THE BEST IP: 192.168.2.* 22.11.01, 09:52 Jak ich slucham, to az czasami mi sie zbiera na wymioty. Taka maja moc. Odpowiedz Link Zgłoś
kielczanin Re: Kielce potrzebują lokalnego radia! Profesjonalnego 15.11.01, 11:17 Gość portalu: rgw@wp.p napisał(a): > Kielce potrzebują lokalnego radia! Profesjonalnego! Nie takiej hały, jak FAMA, > czy TAK. Zainteresowanych proszę > o kontakt na mój email. rgw@wp.pl Tak, Plus i Fama w zupełności nam wystarczają, niech się rozwijają, a więcej naziemnych lokalnych nam tu nie potrzeba. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
prr Re: Kielce potrzebują lokalnego radia! Profesjonalnego 15.11.01, 18:21 nie chcemy jakiegos radia pt. pogoda. ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziki Re: Kielce potrzebują lokalnego radia! Profesjonalnego IP: *.pagi.pl 15.11.01, 19:14 Podobno tu sami prezenterzy radia TAk chwalą swoje radio Odpowiedz Link Zgłoś
gaptosia Re: Kielce potrzebują lokalnego radia! Profesjonalnego 16.11.01, 00:41 prr napisał(a): > nie chcemy jakiegos radia pt. pogoda. ! To chyba błąd - konkurencja zwykle wychodzi na zdrowie (oczywiście tym lepszym). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maam Re: Kielce potrzebują lokalnego radia! Profesjonalnego IP: *.acn.waw.pl 15.11.01, 23:53 no to róbcie to radio, a nie gadacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yahagi A co to Radio Profesjonalne ..??? IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.01, 15:04 ... no, ale jeżeli miałoby'to'być Radio Pogoda (albo pochodne) - to poza kilkoma nowymi miejscami pracy - nie widzę nic co mogłoby wpłynąć na poziom konkurencji.... Radio staje się takie, jakie chcą słuchacze aby było... Radio TAK też było ambitniejsze, zwłaszcza wieczorami ... no i co ...?? Nie każdy jest entuzjastą JAZZu, nawet tego dobrego... no i dyrekcja wycofała się z niektórych takich audycji. Może gdyby zasięg był większy .....??? W Kielcach wbrew pozorom jest sporo fascynatów różnego rodzaju muzyki, którzy są bezrobotni, choć mogliby sprzedawać na antenie swoje pasje. Ale czym ma być ten profesjonalizm ? Dla mnie radio, to mimo wszystko głównie muzyka. A jeżeli muzyka - to najbardziej profesjonalnym radiem jest dla mnie RADIOSTACJA (chociaż niekiedy nie da się go słuchać, jak puszczają HEAVY METAL czy HARDCORE - no ale szanuję to radio za to, że trafia też do takich odbiorców)... Niekiedy ludzie, którzy siedzą za sterami miają znaczące kłopoty z dykcją... albo ze słownictwem, ale rekompensuje mi to inny 'ptofesjonalizm' Dla mnie ów 'profesjonalizm' to np. czytanie fragmentów 'Dzieci z Bulerbyn' (?) od 3 do 5 pewnej nocy (znam tylko jedną osobę, która zrobiłaby to lepiej od dziewczyny siedzącej wtedy za mikrofonem) na zmianę z unikalnymi piosnekami.... Na czym miałoby polegać Twoje profesjonalne radio ..?? hę ..?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafi Re: A co to Radio Profesjonalne ..??? IP: *.radiopogoda.pl 16.11.01, 15:08 Po pierwsze - Skąd ta Pogoda? Po drugie - Profesjonalizm, to jednak nie to, o czym piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yahagi Re: A co to Radio Profesjonalne ..??? IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.01, 15:16 1 . z adressu pod jakim się pojawiłeś ... bywam często w Wawie... ta rozgłośnia raczej zdecydowanie mi nie podchodzi. 2. trafiłeś w sedno.... właśnie dlatego pytam co to dla Ciebie 'Profesjonalne Radio'... bo dla mnie to takie, w którym np. w nocy czytają bajki....:))) no i co mi zrobisz ...??...:))) W/g mnie nie istnieje pojęcie 'Profesjonalne Radio'; chyba że będzie np. profesjonalnie nadawać 24h wiadomości... albo coś w ten deseń.... No więc na czym miałby polegać ów profesjonalizm w Twoim wykonaniu ..?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yahagi Re: A co to Radio Profesjonalne ..??? IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.01, 15:25 Przeczytalem sąsiednie posty...częściowo się zgadzam; mogłaby powstać w Kielcach jeszcze jedna rozgłośnia, która trafiałaby w 'niszę' (z całą pewnością ona istnieje, przynajmniej ja ją dostrzegam). Tylko co to miałobybyć za Radio ..?? Nie jestem przeciwny następnej rozglośni popularnej.... ale nadzwyczajnego entuzjazmu za takim projektem też nie wyrażam. Kiedyś były pono plany, aby powstało w Kielcach radio 'akademickie'... no i można by było się czegoś po takim projekcie spodziewać. Nie kupisz słuchacza wiadomościami z kraju, bo te mimo wszystko zawsze lepiej przedstawiać będzie Z, bądź RMF ... wiadomości z regionu ...??? tu zaczyna się już następny temat: do kogo miałoby to radio być adresowane... Jaka muzyka grana ... no bo chyba nie każda. Mnie np. brakuje programów z piosenką studencką, albo poezją śpiewaną... pojawiałoby się coś takiego ...??? Albo JAZZ; taki jak robiła M. Ślusarska ....(?).... ooo... to byłoby radio, które mógłbym chwalić nawet w Cuta Cuta.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafi Re: A co to Radio Profesjonalne ..??? IP: *.radiopogoda.pl 16.11.01, 15:32 Niszowe radia nie są wyjściem z sytuacji. Ale jaka jest sytuacja w Kielcach? Tu jak chcesz posłuchać co się dzieje w regionie to włączasz Radio Kielce. Nie ma alternatywy! Pozostałe radia, jeśli nie seplenią, to mają niusy z gazet, czyli przeterminowane. Może radio gadane, czyli 24h news? Wygra informacjami z Kielcami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafi Re: A co to Radio Profesjonalne ..??? IP: *.radiopogoda.pl 16.11.01, 15:27 Właśnie!!! Ostatnie twoje zdanie jest trafione w dychę. PS. Przypominam, że reprezentuję tylko siebie, nikogo innego. Odpowiedz Link Zgłoś
kielczanin Re: A co to Radio Profesjonalne ..??? 16.11.01, 15:32 Gość portalu: Rafi napisał(a): > Po pierwsze - Skąd ta Pogoda? > > Po drugie - Profesjonalizm, to jednak nie to, o czym piszesz. > Oto moim skromnym zdaniem profesjonalne stacje radiowe : Zetka, Radiostacja (do ub. miesiąca), Maryja, PR 1, Radio Plus, może RMF (choć nie jestem przekonany). Dlaczego ? Te stacje moim zdaniem wiedzą co chcą powiedzieć i do kogo mówią. Nie ma tam rozdwojenia jaźni. W ich języku nazywają to sformatowanym radiem. Może kogoś szkować to zestawienie, ale chłodnym okiem patrząc takie ono jest. Prywatnie lubię słuchać Zetki i Plusa, Pogoda mi nie leży, bo w radiu potrzebuję coś więcej niż muzyki i konkursów. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafi Re: A co to Radio Profesjonalne ..??? IP: *.radiopogoda.pl 16.11.01, 15:35 Sorry, ale jak ktoś mi mówi, że RMF, Zetka, PR są stacjami sformatowanymi, to ja wysiadam z tego pociągu. Ludzie gdzie ten format. Coś ty się z choinki urwał? Jak nie masz o czym pisać, to pisz o rondach! Zostaw radio w spokoju. PS. Pewnie jesteś niedocenionym dziennikarzem radia tak lub famy, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
kielczanin Re: A co to Radio Profesjonalne ..??? 16.11.01, 15:56 Gość portalu: Rafi napisał(a): > Sorry, ale jak ktoś mi mówi, że RMF, Zetka, PR są stacjami sformatowanymi, to j > a wysiadam z tego > pociągu. Ludzie gdzie ten format. Coś ty się z choinki urwał? Jak nie masz o cz > ym pisać, to pisz o > rondach! Zostaw radio w spokoju. > Sorry nie lubię przemądrzałych bubków. Niestety, ale muszę Cię do takowych zaliczyć, bo podnosisz głos na człowieka, który wyraził tylko swoja opinię. Jak masz bubku robic profesjionalne radio jak nie umiesz zachować nerwów wobec swojego potencjalnego słuchacza. > PS. Pewnie jesteś niedocenionym dziennikarzem radia tak lub famy, prawda? Nie!!! A może ty jesteś ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafi Re: A co to Radio Profesjonalne ..??? IP: *.radiopogoda.pl 16.11.01, 16:36 Nie sądzę, aby rozmowa z tobą miała sens. Odpowiedz Link Zgłoś
kielczanin Re: A co to Radio Profesjonalne ..??? 16.11.01, 16:55 nie odpowiedziałeś na pytanie, a to budzi pewne podejrzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maam Re: A co to Radio Profesjonalne ..??? IP: *.acn.waw.pl 19.11.01, 00:08 Eeee, panowie, a ja myślałem, że to poważna dyskusja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yahagi Re: A co to Radio Profesjonalne ..??? IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 19.11.01, 00:27 ... a ja czekam na propozycję uruchomienia _poważnego_ radia w Kielcach. Jeżeli będzie ono poważnie trakotwało 'jakiegoś' słuchacza (bo wszystkich jednocześnie się nie da - to chyba jasne)(ja np. chcę czytania bajek po północy... może nie codzień, ale np. w piątek...??? a pamiętacie słuchowisko "Teatrzyk Zielone Oko ??" Rewelacyjne to było ....nauczyłem się wtedy czytać A.C.Doyle) Jeżeli Rafi naprawdę zainicjuje coś tego typu - ja stawiam do dyspozycji swoją płytotekę; zbiór może niezbyt wielki, ale tematyczny i w wielu przypadkach baaaaardzo unikalny. (Ma ktoś w Kielcach np. oryginalne płyty Chandelier ??? <może mieć A.R.Błaszkiewicz, ale On jest poza konkursem>) Jednak w dalszym ciągu nie 'przeczytałem' co by to miało być.... wiadomości? muzyka? sport? reportarze? experymantalne audycje zakręconych studentów? Dalej nie wiem co to 'radio profesjonalne' w/g Rafiego.... jeżeli choć w części spełni moje oczekiwania - z chęcią Go poprę i przyznam, że takie radio jest potrzebne. Tak na marginesie: jak sądzicie; czy lepiej żeby w Kielcach było 10 walczących ze sobą rozgłośni, czy lepiej 2-3, z których jedna poszerzałaby zasięg rozrastając się na np. południową Polskę ...??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafi Re: A co to Radio Profesjonalne ..??? IP: *.radiopogoda.pl 19.11.01, 09:49 Marzycielu drogi! Teraz radia się nie robi w ten sposób: to co robimy? Może wiadomości, reportarze i słuchowiska, a do tego trochę muzyki. Nowoczesne radio bada potrzeby słuchaczy i wnioskuje czego oni potrzebują. To nie jest już pospolite ruszenie typu Fama.Duży zasięg też nie zawsze jest atutem radia. Napiszę coś jeszcze, ale później, bo muszę pracować. Odpowiedz Link Zgłoś
muzi Re: A co to Radio Profesjonalne ..??? 19.11.01, 10:16 Stary odkryłeś Amerykę !!! Nowoczesne radio bada potrzeby słuchaczy. Jakie to słodkie... Tylko kto ma przeprowadzać te badania ? SMG,OBOP ? Uwierz mi troche siedzę w badaniach, więc wiem jak to sie robi. Jak zaplacisz za badania bedziesz miał - jak tylko sobie życzysz. To ty jesteś marzycielem ! Przesadzasz z tym profesjonalizmem w Warszawce. Może jesteś za krótko, aby zauważyć, że za pięknym opakowaniem kryje się niewiele więcej niż w Kielcach. Różnica zasadnicza polega tylko na tym, że Warszawa to rynek i jest kasa np. dla stacji radiowych. Poza tym nie najeżdzaj na swoich byłych pracodawców, bo tutaj się wszystkiego nauczyłeś i jeśli w Pogodzie cię docenili, to też dzięki temu, że Kielce czegos cie nauczyły. :-)Pozd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafi Re: A co to Radio Profesjonalne ..??? IP: *.radiopogoda.pl 19.11.01, 09:44 Jeśli powiem, ze byłem w Kielcach niedoceniany, to co? Teraz znalazłem się tam, gdzie mnie doceniają. Tak zresztą zrobiło kilka innych osób z Kielc. Teraz pracujemy w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yahagi Re: A co to Radio Profesjonalne ..??? IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 19.11.01, 14:28 > Jeśli powiem, ze byłem w Kielcach niedoceniany, to co? Teraz znalazłem się > tam, gdzie mnie doceniają. Tak > zresztą zrobiło kilka innych osób z Kielc. Teraz pracujemy w Warszawie. No to miło, że czujesz się doceniany.....:)) > Marzycielu drogi! Teraz radia się nie robi w ten sposób: to co robimy? Może > wiadomości, reportarze i słuchowiska, a do tego trochę muzyki. A takkk.....!!! Jestem marzycielem.... chciałbym takiego właśnie radia, o jakim pisałem; takiego, żebym mógł je włączyć o 21.30 i by dziecko mogło usłyszeć bajkę do poduszki przeplataną z jakąś spokojną muzyczką... marzy mi się to; pamiętam z jakim zaciekawieniem czekałem na koniec listy przebojów PR3 po której był Teatrzyk Zielone Oko. Czy są jakieś przesłanki, aby coś takiego było niewykonywalne ? Kłóci się to w jakiś sposób z profesjonalizmem ? Z drugiej jednak strony o tym, jak nikła jest możliwość powstania takiego czegoś jestem w pełni świadom. > Nowoczesne radio bada potrzeby słuchaczy i wnioskuje czego oni potrzebują. To > nie jest już pospolite ruszenie typu Fama. Prawie mądrze piszesz, tylko, że nie ma słuchacza 'universalnego'.... Można mówić o szerokich kręgach odbiorców. Wszystko zależy od tego, na jakiego trafisz 'konsumenta'. To tak jak z filmami w kinie. Nakręcili "Ogniem i mieczem" no i poszły do kin miliony.... Zdecydowana część z 'obowiązku', bo to w dobrym tonie móc się później wypowiedzieć.... Ale jest też grupa ludzi, która co prawda poszła zobaczyć OiM, ale gdyby tuż obok leciał jakiś film psychologiczny jakiegoś japońskiego reżysera - z całą pewnością wybali by to drugie. Tylko, że jest ich mniej... no i trudniej utrafć w ich gusta (chociaż można, nawet w Kielcach - o czym np. świadczy rosnący w popularność NURT). No więc jeszcze raz pytam: o jakim radiu mówisz ??? Takim jak 'Oim', czy bardziej adresowanym do konkretnego odbiorcy ??? Jak np. filmy Yoko Fustuzuke ??? Bo widzisz: ja też trochę się kiedyś 'oparłem' o radio... dawno to było, ale jakąś opinię o lokalnym środowisku radiowym posiadam. Kiedyś miałem nawet taką pasję: wszędzie gdzie byłem - słuchałem lokalnych rozgłośni. Fama - rzeczywiście pospolite ruszenie, adresowane do 15-25 latków; takie radio najłatwiej i najtaniej robić; można nawet grać z przecenionych płyt CD kupionych w REALu, no i nikt nie będzie miał zastrzeżeń. A gość z 'łapanki' na ulicy będzie czytał 'wiadomości' z lokalnej prasy. Trafiały się tam jednostki, dla których niekiedy warto było przekręcić niekiedy tuner: Tomek Jakutowicz i jego niedzielne/wieczorne audycje... byli goście robiący 'muzykę elektroniczną'... jednak ich audycję były już mniej 'profesjonalne', chciaż treściowo - dość ciekawe... no i w zasadzie tyle... Ale czego oczekiwać od radia adresowanego do nastolatków ...? Mimo wszystko FAMA w godzinach dopołudniowych nadaje się do słuchania w pracy; gdzieś'tam w tle... W HAMBURGU nadaje taka rozgłośnia, co się N-Joy nazywa ... techno, trance i niekiedy ambient ... na okrągło.... mają ogromną (chociaż bardzo wąską wiekowo) publikę. I naprawdę są profesjonalni. Może dla FAMY byłby to sposób...??? TAK - początkowo zapowiadało się na bardzo fajną rozgłośnię; jednak jakiś czas temu 'wodzowie' doszli do wniosku, że zbyt dużo czasu antenowego zabierają audycje autorskie. No i również stało się bardziej uniwersalne; adresowane do 25-35 latków... Walczy tam A.R. Błaszkiewicz.... i w zasadzie nie znam drugiego nazwiska na które warto zwrócić uwagę.(moja priv. opinia o Radiu Tak) KIELCE - chyba nie chcesz mówić, że Kielce nie są radiem profesjonalnym ...??? A słuchałeś kiedyś np. Radia Lublin ..??? R. Kielce należy do najbradziej szanowanych w Polsce rozgłośni lokalnych stargo rozdania. Również określona jest publika: 35- w górę ... i taka jest prawda; Ojciec u siebie w kuchni ma radio z zepsutą gałką od strojenia ustawione na R.Kielce na stałe... Od 3 lat mu ta usterka nie przeszkadza.... Jest jeszcze MTM - w Starachowicach; szczerze pisząc, po tym jak słyszałem kilka ich wieczornych audycji - szkoda że nie docierają do Kielc. Nie sądziłem, że radyjko o tak niewielkim 'kapitale' może w tak fajny sposób wieczorami miło JAZZować... Ciekawe, że np. moja 17-letnia siostra omija lokalne rozgłośnie i słucha zwłaszcza ESKI...niekiedy Wawy(?)(ale nie RMFu i nie Zet) > Duży zasięg też nie zawsze jest atutem radia. Pewnie, że nie ... ale może być... wszystko zależy od tego jakie owo radio jest. Radiostacja, Radio Jazz, Radio grające Shanty czy Disco Polo - też mogą być bardziej profesjonalni, jeżeli będą mieć większy zasięg.. większe pieniążki z reklamy, większe możliwości inwestycji, rozwoju, płac ... itd. Pewnie - jedno nie musi iść w parze z drugim. Miło by było, gdyby kilku 'radiowców' z zamiłowania spotkało się i utworzyło swoją rozgłośnię; bo prawdę pisząc - do tego trzeba pasjonatów. Nawet nie nazwisk; raczej ludzi, którzy kochają to co robią.. a to bardzo wyraźnie słychać na antenie, po kilku zdaniach się to czuje. RAFI: co byś więc proponował robić ? Jaką niszę na radiowym/lokalnym rynku dostrzegasz ? Jeżeli chcesz założyć rozgłośnię 'profesjonalną', to musisz chyba pomyśleć o profesjonalnych pracownikach, których profesjonalność to pasja (patrz Błaszkiewicz - pamiętasz jak się jąkał, gdy nadawał jeszcze w JEDNOŚCI ..?? A dziś ?? W całej Polsce go znają... - bo jest dobry). Mając kilka takich osób/pasjonatów możesz myśleć o radiu, które będzie profesjonalne (przynajmniej moimi kategoriami). Jeżeli dasz jeszcze szansę rozwijać się takim ludziom - to już będzie revelacja.... Takiego radia bym sobie życzył i o takim radiu marzę. (Mam już nawet 'nazwisko', które - mimo drobnej wady wymowy - mogłoby czytać bajki - w życiu nie spotkałem kogoś, kto potrafiłby czytać je z taką 'fazą' nie pozwalającą nawet ruszyć ręką). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafi Re: A co to Radio Profesjonalne ..??? IP: *.radiopogoda.pl 19.11.01, 18:35 Miło mi się z Tobą rozmawia - pisze. Lubię się pospierać w kulturalny sposób. Jednak po raz kolejny chcę napisać, że nie chcę (nie mam ochoty) robić radia w Kielcach! Chcę tylko poznać opinię Kielczan. Radio dla pasjonatów jest niewypałem już od samego początku. (czytaj niżej) Nie mówię, że ci pasjonaci są nieprofesjonalni. Chociaż forsowanie Błaszkiewicza na lokalną gwiazdę jest chyba zbyt daleko idące. Lubię go, bo się poznaliśmy, ale bez przesady. Gdzie wyczytałeś, że nie lubię Radia Kielce? Wszędzie to podkreślam, że jest to bardzo godne radio! Tego starachowickiego nie słuchałem, ale zdaję się na twoją opinię. O reszcie możemy rozmawiać tylko w kategoriach: jakiego radia nie robić! Musimy sobie jeszcze wytłumaczyć jedną kwestię. Nie da się jednoznacznie ocenić, co jest profesjonalne,. NP. koleś ma super dykcję, ale źle akcentuje wyrazy. Jedni powiedzą: ale ma super dykcję, ale inni powiedzą: ale stawia chujowe akcenty, jest nieprofesjonalny. Nie chcę cię namawiać do mojego zdania. Musiałbym posłużyć się informacjami, które zachaczają o tejamnicę zawodową. Więc powiem to ogólnikowo. Siada kilka osób i myśli jakie radio robić. Ich pomysł decyduje jekie radio im wyjdzie: kogiel mogiel niusów, muzyki, konkursów itp z przewagą gadania nad muzą - Radio Tak. Sama muza z lekkimi waidomościami lokalnymi - Radio Pogoda. "Słuchowiska dla dzieci" i wiadomości - PR. "Coś nowego" z "czymś nowym" - Radio Lider Słuchalności! W skrócie - daj ludziom coś nowego (dobrego), a pokochają cię. Nie można jednak tego teoretyzować. To trzeba wprowadzić w życie. Trudno jest mówić o czymś nie mogą dokładnie wszystkiego wytłumaczyć. Broń boże nie traktuję cię jak laika. Ale sam rozumiesz... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sołowow Re: A co to Radio Profesjonalne ..??? IP: *.pagi.pl 20.11.01, 05:49 Ja zrobię radio profesjonalne, ale Rafiego nie przyjmę. Cienki był w Kielcach i w Warszawie też się na nim poznali. Tylko do końca roku zostanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafi Re: A co to Radio Profesjonalne ..??? IP: *.radiopogoda.pl 20.11.01, 09:30 Cienki żart. Poza tym Sołowow już się popisał Radiem Tak, które ma słuchalność rzędu paru (nawet nie kilku) procent. Niech robi następne. Ale będę miał ubaw! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: A co to Radio Profesjonalne ..??? IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 22.11.01, 04:08 czytałem wszystko!!!! i powiem tak jeden znawca mediów lepszy od drugiego ............w pustym pieprzeniu ciekawe który nałogowo czyta "pres" ARBlaszkiewicz dobry............buhahaha!! to juz ja lepiej dukam! Jakutowicz tak tu sie zgadza jest ok! bowie o czym mowi a nie czyta na muzie sie zna radio kielce za takie pieniądze jakie dostają z abonamentów to .....to wszystkich pakistanczyków by karmił przez ROK jak na taką kase to lipa!!! Tak kiedys fajnie startowali ....akuku juz 12... hehe profesjonalne buhahaha kupa gwiazd w radiu z niczego chcą zrobic cos fama dziw bierze ze jeszcze istnieje nie jest profesjonalna i nigdy nie byla i to jest www niej ok! po co mam słuchac jakis zarozumiałych baranów jak moge posłuchac fresh muzy i tylko muzy atam jest jej mnogo (podobno niezle stoii ostatnio plus - Odpowiedz Link Zgłoś
dm_ Re: A co to Radio Profesjonalne ..??? 22.11.01, 08:10 ktosiu, gdzie chodziles do szkoly? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafi Re: A co to Radio Profesjonalne ..??? IP: *.radiopogoda.pl 23.11.01, 09:51 Nie powinienem odpowiadać na ten list, ale, co mi tam... Słuchałeś wiadomości w Radiu Kielce? Mają najszybsze niusy w tym mieście. Muza jest różnorodna, moim zdaniem zbyt różnorodna. Ale czy ktoś sobie "wyobraża" południe bez audycji z muzyką ludową? :))) Coś tam jeszcze wydukał? Aha Błaszkiewicz. Nie pisz źle o nim. Ja się nim nie zachwycam, ale jest wart tego, aby dobrze o nim mówić. Zna się na muzie. Szkoda tylko, że tak długo gada. Wolę słuchać muzy, a nie o muzie. Parada to radio dla too manoow, czyli wielu ludzi. Taki sam fenomen jak dicso z pola. PS. Dzięki za robotę, ale mam już propozycję zapowaidania autobusów na Dworcu Zachodnim. :) Odpowiedz Link Zgłoś