Dodaj do ulubionych

Kielce potrzebują lokalnego radia! Profesjonalnego

IP: *.radiopogoda.pl 15.11.01, 09:49
Kielce potrzebują lokalnego radia! Profesjonalnego! Nie takiej hały, jak FAMA, czy TAK. Zainteresowanych proszę
o kontakt na mój email. rgw@wp.pl
Obserwuj wątek
    • dm_ Re: Kielce potrzebują lokalnego radia! Profesjonalnego 15.11.01, 10:23
      Gość portalu: rgw@wp.p napisał(a):

> Kielce potrzebują lokalnego radia! Profesjonalnego! Nie takiej hały, jak FAMA,
      > czy TAK. Zainteresowanych proszę

dobra, moze i profesjonalne, ale realaudio wam nie dziala, chcialam posluchac i
      sie nie da :(
      Co nowego mozecie wniesc do Kielc, muze? info? i Tak i Fama ma swoje zalety i
      wady, wy pewnie rowniez. Strone macie kiepską. Po co nam nowe radio? Z Kielc
      ostatnio zrobilo sie miasto aptek, kosciolow i bankow. Radia mamy 4 chyba.A i tak
      3/4 slucha zetki albo rmfu. Pozdr.

• Gość: Misio Re: Plus jest THE BEST IP: 192.168.2.* 22.11.01, 09:52
        Jak ich slucham, to az czasami mi sie zbiera na
        wymioty.
        Taka maja moc.
    • kielczanin Re: Kielce potrzebują lokalnego radia! Profesjonalnego 15.11.01, 11:17
      Gość portalu: rgw@wp.p napisał(a):

> Kielce potrzebują lokalnego radia! Profesjonalnego! Nie takiej hały, jak FAMA,
      > czy TAK. Zainteresowanych proszę
      > o kontakt na mój email. rgw@wp.pl

Tak, Plus i Fama w zupełności nam wystarczają, niech się rozwijają, a więcej
      naziemnych lokalnych nam tu nie potrzeba. :-)
    • prr Re: Kielce potrzebują lokalnego radia! Profesjonalnego 15.11.01, 18:21
      nie chcemy jakiegos radia pt. pogoda. !
      • Gość: Dziki Re: Kielce potrzebują lokalnego radia! Profesjonalnego IP: *.pagi.pl 15.11.01, 19:14
        Podobno tu sami prezenterzy radia TAk chwalą swoje radio
      • gaptosia Re: Kielce potrzebują lokalnego radia! Profesjonalnego 16.11.01, 00:41
        prr napisał(a):

> nie chcemy jakiegos radia pt. pogoda. !

To chyba błąd - konkurencja zwykle wychodzi na zdrowie (oczywiście tym lepszym).
    • Gość: maam Re: Kielce potrzebują lokalnego radia! Profesjonalnego IP: *.acn.waw.pl 15.11.01, 23:53
      no to róbcie to radio, a nie gadacie
      • Gość: Yahagi A co to Radio Profesjonalne ..??? IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.01, 15:04
        ... no, ale jeżeli miałoby'to'być Radio Pogoda (albo pochodne) - to poza
        kilkoma nowymi miejscami pracy - nie widzę nic co mogłoby wpłynąć na poziom
        konkurencji....
        Radio staje się takie, jakie chcą słuchacze aby było... Radio TAK też było
        ambitniejsze, zwłaszcza wieczorami ... no i co ...?? Nie każdy jest entuzjastą
        JAZZu, nawet tego dobrego... no i dyrekcja wycofała się z niektórych takich
        audycji. Może gdyby zasięg był większy .....???
        W Kielcach wbrew pozorom jest sporo fascynatów różnego rodzaju muzyki, którzy
        są bezrobotni, choć mogliby sprzedawać na antenie swoje pasje. Ale czym ma być
        ten profesjonalizm ? Dla mnie radio, to mimo wszystko głównie muzyka. A jeżeli
        muzyka - to najbardziej profesjonalnym radiem jest dla mnie RADIOSTACJA
        (chociaż niekiedy nie da się go słuchać, jak puszczają HEAVY METAL czy
        HARDCORE - no ale szanuję to radio za to, że trafia też do takich odbiorców)...
        Niekiedy ludzie, którzy siedzą za sterami miają znaczące kłopoty z dykcją...
        albo ze słownictwem, ale rekompensuje mi to inny 'ptofesjonalizm'
        Dla mnie ów 'profesjonalizm' to np. czytanie fragmentów 'Dzieci z Bulerbyn' (?)
        od 3 do 5 pewnej nocy (znam tylko jedną osobę, która zrobiłaby to lepiej od
        dziewczyny siedzącej wtedy za mikrofonem) na zmianę z unikalnymi piosnekami....

Na czym miałoby polegać Twoje profesjonalne radio ..?? hę ..??
        • Gość: Rafi Re: A co to Radio Profesjonalne ..??? IP: *.radiopogoda.pl 16.11.01, 15:08
          Po pierwsze - Skąd ta Pogoda?

Po drugie - Profesjonalizm, to jednak nie to, o czym piszesz.

• Gość: Yahagi Re: A co to Radio Profesjonalne ..??? IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.01, 15:16
            1 . z adressu pod jakim się pojawiłeś ... bywam często w Wawie... ta rozgłośnia
            raczej zdecydowanie mi nie podchodzi.

2. trafiłeś w sedno.... właśnie dlatego pytam co to dla Ciebie 'Profesjonalne
            Radio'... bo dla mnie to takie, w którym np. w nocy czytają bajki....:))) no i
            co mi zrobisz ...??...:)))

W/g mnie nie istnieje pojęcie 'Profesjonalne Radio'; chyba że będzie np.
            profesjonalnie nadawać 24h wiadomości... albo coś w ten deseń....
            No więc na czym miałby polegać ów profesjonalizm w Twoim wykonaniu ..??
            • Gość: Yahagi Re: A co to Radio Profesjonalne ..??? IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.01, 15:25
              Przeczytalem sąsiednie posty...częściowo się zgadzam; mogłaby powstać w
              Kielcach jeszcze jedna rozgłośnia, która trafiałaby w 'niszę' (z całą pewnością
              ona istnieje, przynajmniej ja ją dostrzegam). Tylko co to miałobybyć za
              Radio ..?? Nie jestem przeciwny następnej rozglośni popularnej.... ale
              nadzwyczajnego entuzjazmu za takim projektem też nie wyrażam. Kiedyś były pono
              plany, aby powstało w Kielcach radio 'akademickie'... no i można by było się
              czegoś po takim projekcie spodziewać.
              Nie kupisz słuchacza wiadomościami z kraju, bo te mimo wszystko zawsze lepiej
              przedstawiać będzie Z, bądź RMF ... wiadomości z regionu ...??? tu zaczyna się
              już następny temat: do kogo miałoby to radio być adresowane... Jaka muzyka
              grana ... no bo chyba nie każda. Mnie np. brakuje programów z piosenką
              studencką, albo poezją śpiewaną... pojawiałoby się coś takiego ...??? Albo
              JAZZ; taki jak robiła M. Ślusarska ....(?).... ooo... to byłoby radio, które
              mógłbym chwalić nawet w Cuta Cuta....
              • Gość: Rafi Re: A co to Radio Profesjonalne ..??? IP: *.radiopogoda.pl 16.11.01, 15:32
                Niszowe radia nie są wyjściem z sytuacji. Ale jaka jest sytuacja w Kielcach? Tu jak chcesz posłuchać
                co się dzieje w regionie to włączasz Radio Kielce. Nie ma alternatywy! Pozostałe radia, jeśli nie
                seplenią, to mają niusy z gazet, czyli przeterminowane.

Może radio gadane, czyli 24h news? Wygra informacjami z Kielcami.
            • Gość: Rafi Re: A co to Radio Profesjonalne ..??? IP: *.radiopogoda.pl 16.11.01, 15:27
              Właśnie!!! Ostatnie twoje zdanie jest trafione w dychę.

PS. Przypominam, że reprezentuję tylko siebie, nikogo innego.
          • kielczanin Re: A co to Radio Profesjonalne ..??? 16.11.01, 15:32
            Gość portalu: Rafi napisał(a):

> Po pierwsze - Skąd ta Pogoda?
            >
            > Po drugie - Profesjonalizm, to jednak nie to, o czym piszesz.
            >

Oto moim skromnym zdaniem profesjonalne stacje radiowe :
            Zetka, Radiostacja (do ub. miesiąca), Maryja, PR 1, Radio Plus, może RMF (choć
            nie jestem przekonany). Dlaczego ? Te stacje moim zdaniem wiedzą co chcą
            powiedzieć i do kogo mówią. Nie ma tam rozdwojenia jaźni. W ich języku
            nazywają to sformatowanym radiem. Może kogoś szkować to zestawienie, ale
            chłodnym okiem patrząc takie ono jest.
            Prywatnie lubię słuchać Zetki i Plusa, Pogoda mi nie leży, bo w radiu
            potrzebuję coś więcej niż muzyki i konkursów. :-)
            • Gość: Rafi Re: A co to Radio Profesjonalne ..??? IP: *.radiopogoda.pl 16.11.01, 15:35
              Sorry, ale jak ktoś mi mówi, że RMF, Zetka, PR są stacjami sformatowanymi, to ja wysiadam z tego
              pociągu. Ludzie gdzie ten format. Coś ty się z choinki urwał? Jak nie masz o czym pisać, to pisz o
              rondach! Zostaw radio w spokoju.

PS. Pewnie jesteś niedocenionym dziennikarzem radia tak lub famy, prawda?
              • kielczanin Re: A co to Radio Profesjonalne ..??? 16.11.01, 15:56
                Gość portalu: Rafi napisał(a):

> Sorry, ale jak ktoś mi mówi, że RMF, Zetka, PR są stacjami sformatowanymi, to j
                > a wysiadam z tego
                > pociągu. Ludzie gdzie ten format. Coś ty się z choinki urwał? Jak nie masz o cz
                > ym pisać, to pisz o
                > rondach! Zostaw radio w spokoju.
                >

Sorry nie lubię przemądrzałych bubków. Niestety, ale muszę Cię do takowych
                zaliczyć, bo podnosisz głos na człowieka, który wyraził tylko swoja opinię.
                Jak masz bubku robic profesjionalne radio jak nie umiesz zachować nerwów wobec
                swojego potencjalnego słuchacza.

> PS. Pewnie jesteś niedocenionym dziennikarzem radia tak lub famy, prawda?

Nie!!! A może ty jesteś ?
                • Gość: Rafi Re: A co to Radio Profesjonalne ..??? IP: *.radiopogoda.pl 16.11.01, 16:36
                  Nie sądzę, aby rozmowa z tobą miała sens.
                  • kielczanin Re: A co to Radio Profesjonalne ..??? 16.11.01, 16:55
                    nie odpowiedziałeś na pytanie, a to budzi pewne podejrzenia
                    • Gość: maam Re: A co to Radio Profesjonalne ..??? IP: *.acn.waw.pl 19.11.01, 00:08
                      Eeee, panowie, a ja myślałem, że to poważna dyskusja...
                      • Gość: Yahagi Re: A co to Radio Profesjonalne ..??? IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 19.11.01, 00:27
                        ... a ja czekam na propozycję uruchomienia _poważnego_ radia w Kielcach. Jeżeli
                        będzie ono poważnie trakotwało 'jakiegoś' słuchacza (bo wszystkich jednocześnie
                        się nie da - to chyba jasne)(ja np. chcę czytania bajek po północy... może nie
                        codzień, ale np. w piątek...??? a pamiętacie słuchowisko "Teatrzyk Zielone
                        Oko ??" Rewelacyjne to było ....nauczyłem się wtedy czytać A.C.Doyle)

Jeżeli Rafi naprawdę zainicjuje coś tego typu - ja stawiam do dyspozycji swoją
                        płytotekę; zbiór może niezbyt wielki, ale tematyczny i w wielu przypadkach
                        baaaaardzo unikalny. (Ma ktoś w Kielcach np. oryginalne płyty Chandelier ???
                        <może mieć A.R.Błaszkiewicz, ale On jest poza konkursem>)

Jednak w dalszym ciągu nie 'przeczytałem' co by to miało być.... wiadomości?
                        muzyka? sport? reportarze? experymantalne audycje zakręconych studentów?
                        Dalej nie wiem co to 'radio profesjonalne' w/g Rafiego.... jeżeli choć w części
                        spełni moje oczekiwania - z chęcią Go poprę i przyznam, że takie radio jest
                        potrzebne.

Tak na marginesie: jak sądzicie; czy lepiej żeby w Kielcach było 10 walczących
                        ze sobą rozgłośni, czy lepiej 2-3, z których jedna poszerzałaby zasięg
                        rozrastając się na np. południową Polskę ...???
                        • Gość: Rafi Re: A co to Radio Profesjonalne ..??? IP: *.radiopogoda.pl 19.11.01, 09:49
                          Marzycielu drogi! Teraz radia się nie robi w ten sposób: to co robimy? Może wiadomości, reportarze i
                          słuchowiska, a do tego trochę muzyki.
                          Nowoczesne radio bada potrzeby słuchaczy i wnioskuje czego oni potrzebują. To nie jest już pospolite ruszenie
                          typu Fama.Duży zasięg też nie zawsze jest atutem radia.

Napiszę coś jeszcze, ale później, bo muszę pracować.
                          • muzi Re: A co to Radio Profesjonalne ..??? 19.11.01, 10:16
                            Stary odkryłeś Amerykę !!! Nowoczesne radio bada potrzeby słuchaczy. Jakie to
                            słodkie... Tylko kto ma przeprowadzać te badania ? SMG,OBOP ? Uwierz mi
                            troche siedzę w badaniach, więc wiem jak to sie robi. Jak zaplacisz za
                            badania bedziesz miał - jak tylko sobie życzysz. To ty jesteś marzycielem !
                            Przesadzasz z tym profesjonalizmem w Warszawce. Może jesteś za krótko, aby
                            zauważyć, że za pięknym opakowaniem kryje się niewiele więcej niż w
                            Kielcach. Różnica zasadnicza polega tylko na tym, że Warszawa to rynek i
                            jest kasa np. dla stacji radiowych.
                            Poza tym nie najeżdzaj na swoich byłych pracodawców, bo tutaj się wszystkiego
                            nauczyłeś i jeśli w Pogodzie cię docenili, to też dzięki temu, że Kielce
                            czegos cie nauczyły. :-)Pozd.
                    • Gość: Rafi Re: A co to Radio Profesjonalne ..??? IP: *.radiopogoda.pl 19.11.01, 09:44
                      Jeśli powiem, ze byłem w Kielcach niedoceniany, to co? Teraz znalazłem się tam, gdzie mnie doceniają. Tak
                      zresztą zrobiło kilka innych osób z Kielc. Teraz pracujemy w Warszawie.
                      • Gość: Yahagi Re: A co to Radio Profesjonalne ..??? IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 19.11.01, 14:28
                        > Jeśli powiem, ze byłem w Kielcach niedoceniany, to co? Teraz znalazłem się
                        > tam, gdzie mnie doceniają. Tak
                        > zresztą zrobiło kilka innych osób z Kielc. Teraz pracujemy w Warszawie.

No to miło, że czujesz się doceniany.....:))

> Marzycielu drogi! Teraz radia się nie robi w ten sposób: to co robimy? Może
                        > wiadomości, reportarze i słuchowiska, a do tego trochę muzyki.

A takkk.....!!! Jestem marzycielem.... chciałbym takiego właśnie radia, o jakim
                        pisałem; takiego, żebym mógł je włączyć o 21.30 i by dziecko mogło usłyszeć
                        bajkę do poduszki przeplataną z jakąś spokojną muzyczką... marzy mi się to;
                        pamiętam z jakim zaciekawieniem czekałem na koniec listy przebojów PR3 po
                        której był Teatrzyk Zielone Oko. Czy są jakieś przesłanki, aby coś takiego było
                        niewykonywalne ? Kłóci się to w jakiś sposób z profesjonalizmem ?
                        Z drugiej jednak strony o tym, jak nikła jest możliwość powstania takiego
                        czegoś jestem w pełni świadom.

> Nowoczesne radio bada potrzeby słuchaczy i wnioskuje czego oni potrzebują. To
                        > nie jest już pospolite ruszenie typu Fama.

Prawie mądrze piszesz, tylko, że nie ma słuchacza 'universalnego'.... Można
                        mówić o szerokich kręgach odbiorców. Wszystko zależy od tego, na jakiego
                        trafisz 'konsumenta'. To tak jak z filmami w kinie. Nakręcili "Ogniem i
                        mieczem" no i poszły do kin miliony.... Zdecydowana część z 'obowiązku', bo to
                        w dobrym tonie móc się później wypowiedzieć.... Ale jest też grupa ludzi, która
                        co prawda poszła zobaczyć OiM, ale gdyby tuż obok leciał jakiś film
                        psychologiczny jakiegoś japońskiego reżysera - z całą pewnością wybali by to
                        drugie. Tylko, że jest ich mniej... no i trudniej utrafć w ich gusta (chociaż
                        można, nawet w Kielcach - o czym np. świadczy rosnący w popularność NURT).

No więc jeszcze raz pytam: o jakim radiu mówisz ??? Takim jak 'Oim', czy
                        bardziej adresowanym do konkretnego odbiorcy ??? Jak np. filmy Yoko
                        Fustuzuke ???

Bo widzisz: ja też trochę się kiedyś 'oparłem' o radio... dawno to było, ale
                        jakąś opinię o lokalnym środowisku radiowym posiadam. Kiedyś miałem nawet taką
                        pasję: wszędzie gdzie byłem - słuchałem lokalnych rozgłośni.

Fama - rzeczywiście pospolite ruszenie, adresowane do 15-25 latków; takie radio
                        najłatwiej i najtaniej robić; można nawet grać z przecenionych płyt CD
                        kupionych w REALu, no i nikt nie będzie miał zastrzeżeń. A gość z 'łapanki' na
                        ulicy będzie czytał 'wiadomości' z lokalnej prasy. Trafiały się tam jednostki,
                        dla których niekiedy warto było przekręcić niekiedy tuner: Tomek Jakutowicz i
                        jego niedzielne/wieczorne audycje... byli goście robiący 'muzykę
                        elektroniczną'... jednak ich audycję były już mniej 'profesjonalne', chciaż
                        treściowo - dość ciekawe... no i w zasadzie tyle... Ale czego oczekiwać od
                        radia adresowanego do nastolatków ...? Mimo wszystko FAMA w godzinach
                        dopołudniowych nadaje się do słuchania w pracy; gdzieś'tam w tle...
                        W HAMBURGU nadaje taka rozgłośnia, co się N-Joy nazywa ... techno, trance i
                        niekiedy ambient ... na okrągło.... mają ogromną (chociaż bardzo wąską wiekowo)
                        publikę. I naprawdę są profesjonalni. Może dla FAMY byłby to sposób...???

TAK - początkowo zapowiadało się na bardzo fajną rozgłośnię; jednak jakiś czas
                        temu 'wodzowie' doszli do wniosku, że zbyt dużo czasu antenowego zabierają
                        audycje autorskie. No i również stało się bardziej uniwersalne; adresowane do
                        25-35 latków... Walczy tam A.R. Błaszkiewicz.... i w zasadzie nie znam drugiego
                        nazwiska na które warto zwrócić uwagę.(moja priv. opinia o Radiu Tak)

KIELCE - chyba nie chcesz mówić, że Kielce nie są radiem profesjonalnym ...???
                        A słuchałeś kiedyś np. Radia Lublin ..??? R. Kielce należy do najbradziej
                        szanowanych w Polsce rozgłośni lokalnych stargo rozdania. Również określona
                        jest publika: 35- w górę ... i taka jest prawda; Ojciec u siebie w kuchni ma
                        radio z zepsutą gałką od strojenia ustawione na R.Kielce na stałe... Od 3 lat
                        mu ta usterka nie przeszkadza....

Jest jeszcze MTM - w Starachowicach; szczerze pisząc, po tym jak słyszałem
                        kilka ich wieczornych audycji - szkoda że nie docierają do Kielc. Nie sądziłem,
                        że radyjko o tak niewielkim 'kapitale' może w tak fajny sposób wieczorami miło
                        JAZZować...

Ciekawe, że np. moja 17-letnia siostra omija lokalne rozgłośnie i słucha
                        zwłaszcza ESKI...niekiedy Wawy(?)(ale nie RMFu i nie Zet)

> Duży zasięg też nie zawsze jest atutem radia.
                        Pewnie, że nie ... ale może być... wszystko zależy od tego jakie owo radio
                        jest. Radiostacja, Radio Jazz, Radio grające Shanty czy Disco Polo - też mogą
                        być bardziej profesjonalni, jeżeli będą mieć większy zasięg.. większe pieniążki
                        z reklamy, większe możliwości inwestycji, rozwoju, płac ... itd. Pewnie - jedno
                        nie musi iść w parze z drugim.

Miło by było, gdyby kilku 'radiowców' z zamiłowania spotkało się i utworzyło
                        swoją rozgłośnię; bo prawdę pisząc - do tego trzeba pasjonatów. Nawet nie
                        nazwisk; raczej ludzi, którzy kochają to co robią.. a to bardzo wyraźnie
                        słychać na antenie, po kilku zdaniach się to czuje.

RAFI: co byś więc proponował robić ? Jaką niszę na radiowym/lokalnym rynku
                        dostrzegasz ? Jeżeli chcesz założyć rozgłośnię 'profesjonalną', to musisz chyba
                        pomyśleć o profesjonalnych pracownikach, których profesjonalność to pasja
                        (patrz Błaszkiewicz - pamiętasz jak się jąkał, gdy nadawał jeszcze w
                        JEDNOŚCI ..?? A dziś ?? W całej Polsce go znają... - bo jest dobry). Mając
                        kilka takich osób/pasjonatów możesz myśleć o radiu, które będzie profesjonalne
                        (przynajmniej moimi kategoriami). Jeżeli dasz jeszcze szansę rozwijać się takim
                        ludziom - to już będzie revelacja.... Takiego radia bym sobie życzył i o takim
                        radiu marzę. (Mam już nawet 'nazwisko', które - mimo drobnej wady wymowy -
                        mogłoby czytać bajki - w życiu nie spotkałem kogoś, kto potrafiłby czytać je z
                        taką 'fazą' nie pozwalającą nawet ruszyć ręką).
                        • Gość: Rafi Re: A co to Radio Profesjonalne ..??? IP: *.radiopogoda.pl 19.11.01, 18:35
                          Miło mi się z Tobą rozmawia - pisze. Lubię się pospierać w kulturalny sposób.
                          Jednak po raz kolejny chcę napisać, że nie chcę (nie mam ochoty) robić radia w Kielcach!
                          Chcę tylko poznać opinię Kielczan.

Radio dla pasjonatów jest niewypałem już od samego początku. (czytaj niżej) Nie mówię, że ci
                          pasjonaci są nieprofesjonalni. Chociaż forsowanie Błaszkiewicza na lokalną gwiazdę jest chyba zbyt
                          daleko idące. Lubię go, bo się poznaliśmy, ale bez przesady.

Gdzie wyczytałeś, że nie lubię Radia Kielce? Wszędzie to podkreślam, że jest to bardzo godne radio!
                          Tego starachowickiego nie słuchałem, ale zdaję się na twoją opinię. O reszcie możemy rozmawiać
                          tylko w kategoriach: jakiego radia nie robić!

Musimy sobie jeszcze wytłumaczyć jedną kwestię. Nie da się jednoznacznie ocenić, co jest
                          profesjonalne,. NP. koleś ma super dykcję, ale źle akcentuje wyrazy. Jedni powiedzą: ale ma super
                          dykcję, ale inni powiedzą: ale stawia chujowe akcenty, jest nieprofesjonalny.

Nie chcę cię namawiać do mojego zdania. Musiałbym posłużyć się informacjami, które zachaczają o
                          tejamnicę zawodową. Więc powiem to ogólnikowo.

Siada kilka osób i myśli jakie radio robić. Ich pomysł decyduje jekie radio im wyjdzie: kogiel mogiel
                          niusów, muzyki, konkursów itp z przewagą gadania nad muzą - Radio Tak. Sama muza z lekkimi
                          waidomościami lokalnymi - Radio Pogoda. "Słuchowiska dla dzieci" i wiadomości - PR. "Coś
                          nowego" z "czymś nowym" - Radio Lider Słuchalności! W skrócie - daj ludziom coś nowego
                          (dobrego), a pokochają cię.

Nie można jednak tego teoretyzować. To trzeba wprowadzić w życie.

Trudno jest mówić o czymś nie mogą dokładnie wszystkiego wytłumaczyć. Broń boże nie traktuję cię
                          jak laika. Ale sam rozumiesz...
                          Pozdrawiam
                          • Gość: Sołowow Re: A co to Radio Profesjonalne ..??? IP: *.pagi.pl 20.11.01, 05:49
                            Ja zrobię radio profesjonalne, ale Rafiego nie przyjmę. Cienki był w Kielcach i
                            w Warszawie też się na nim poznali. Tylko do końca roku zostanie
                            • Gość: Rafi Re: A co to Radio Profesjonalne ..??? IP: *.radiopogoda.pl 20.11.01, 09:30
                              Cienki żart. Poza tym Sołowow już się popisał Radiem Tak, które ma słuchalność rzędu paru (nawet nie kilku)
                              procent. Niech robi następne. Ale będę miał ubaw!
                              • Gość: ktoś Re: A co to Radio Profesjonalne ..??? IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 22.11.01, 04:08
                                czytałem wszystko!!!! i powiem tak jeden znawca mediów lepszy od
                                drugiego ............w pustym pieprzeniu ciekawe który nałogowo czyta "pres"
                                ARBlaszkiewicz dobry............buhahaha!! to juz ja lepiej dukam!
                                Jakutowicz tak tu sie zgadza jest ok! bowie o czym mowi a nie czyta na muzie sie
                                zna
                                radio kielce za takie pieniądze jakie dostają z abonamentów to .....to wszystkich
                                pakistanczyków by karmił przez ROK jak na taką kase to lipa!!!
                                Tak kiedys fajnie startowali ....akuku juz 12... hehe profesjonalne buhahaha
                                kupa gwiazd w radiu z niczego chcą zrobic cos
                                fama dziw bierze ze jeszcze istnieje nie jest profesjonalna i nigdy nie byla i to
                                jest www niej ok! po co mam słuchac jakis zarozumiałych baranów jak moge
                                posłuchac fresh muzy i tylko muzy atam jest jej mnogo (podobno niezle stoii
                                ostatnio
                                plus -
                                • dm_ Re: A co to Radio Profesjonalne ..??? 22.11.01, 08:10
                                  ktosiu, gdzie chodziles do szkoly?
                                • Gość: Rafi Re: A co to Radio Profesjonalne ..??? IP: *.radiopogoda.pl 23.11.01, 09:51
                                  Nie powinienem odpowiadać na ten list, ale, co mi tam...
                                  Słuchałeś wiadomości w Radiu Kielce? Mają najszybsze niusy w tym mieście. Muza jest różnorodna,
                                  moim zdaniem zbyt różnorodna. Ale czy ktoś sobie "wyobraża" południe bez audycji z muzyką ludową?
                                  :)))
                                  Coś tam jeszcze wydukał? Aha Błaszkiewicz. Nie pisz źle o nim. Ja się nim nie zachwycam, ale jest
                                  wart tego, aby dobrze o nim mówić. Zna się na muzie. Szkoda tylko, że tak długo gada. Wolę słuchać
                                  muzy, a nie o muzie.
                                  Parada to radio dla too manoow, czyli wielu ludzi. Taki sam fenomen jak dicso z pola.

PS. Dzięki za robotę, ale mam już propozycję zapowaidania autobusów na Dworcu Zachodnim. :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka