Dodaj do ulubionych

ginekolog dr Rogula

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.06, 22:44
Chciałam się dowiedzieć czy któraś z was zna może dr Rogule <pracuje w
szpitalu na kościuszki i słyszałam ze jest b fajny,może któraś ma kontakt do
tego doktora
Obserwuj wątek
    • Gość: Gosiek Re: ginekolog dr Rogula IP: 195.116.245.* 20.12.06, 16:01
      wiem że przyjmował prywatnie prz ul. Kościuszki na rogu, niedaleko elektryka
      (szkoły). Chodziłam do niego na USG w ciąży, bardzo miły lekarz
      • Gość: aaa Re: ginekolog dr Rogula IP: *.gprspla.plusgsm.pl 28.12.06, 23:34
        a numer telefonu moze któraś z was ma alo konkretny namiar
        z autopsji powiem - przy usg pierwszej ciąży - super miły i fachowy lekarz -
        teraz byliśmy u dr Guzika i guzik z fajności - mruczy pod nosem mało powie co
        widzi na monitorze - przecierz kazdy ciekaw czy wszystko ok z dzieciatkiem
        • Gość: Monika Re: ginekolog dr Rogula IP: 82.139.11.* 02.01.07, 18:10
          To jest najlepszy lekarz na świecie uratował mi 1 dziecko bo wałkonie z Prostej
          chcieli usuwać bez zrobienia Usg polecam serdecznie .Przyjmuje w
          pon,srody,piatki od 15.30 Róg kościuszki a chyba niskiej
    • Gość: niezadowolona Re: ginekolog dr Rogula IP: *.tkdami.net 03.01.07, 21:15
      A ja nie jestem zadowolona z tego dr. Źle wykonane USG przed ciążą (nie wykrył
      nieprawidłowości narządów rodnych - na szczęście nie było potem problemów z
      ciążą i porodem) ale pech chciał, że trafiłam na niego w czasie porodu i
      zszywał mnie chyba z półtorej godziny bo nie wiedział co jest. Po drugie w
      zeszłym roku był lekarzem prowadzącym szwagierkę. Do czasu porodu była owszem
      zadowolona, umówiła się na poród, że w razie czego przejedzie po czym bez słowa
      i uprzedzenia wybrał się na urlop. Tak się chyba nie robi. Pozdrawiam może
      teraz są już inne czasy
    • Gość: gość D Re: ginekolog dr Rogula IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 14:41
      namiary na lek. Rogułę- Ul.Kosciuszki 38 (w tej części pomiędzy szpitalem a Al.
      1000lecia) tel. 041 344 3881, 604637580, pn., śr., pt 16-18, rejestracja
      codziennie
    • Gość: Gosc Re: ginekolog dr Rogula IP: *.ftth.glasoperator.nl 23.09.18, 19:34
      Słabo zainteresowany pacjentka. Miałam wrażenie,ze mnie nie słuchał-ja o niebie, a on chlebie. Poza tym tajemnica lekarska nie ma tam racji bytu. W tym samym pomieszczeniu siedzi jego sekretarka i w czasie badania tez jest obecna. Nie polecam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka