Gość: XXX IP: *.fortes.pl 21.12.06, 09:01 to proste inny przegrałby do reprezentacji Województw RP z p.Wołodźko Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wyborca Wiceprezydent z miesięcznym opóźnieniem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.06, 16:44 Przede wszystkim to Pan Bętkowski zachował się nie fair w stosunku do swoich Wyborców, którzy zaufali mu wybierając do reprezentowania lokalnego społeczeństwa w Sejmiku Wojewódzkim, w tym szczególnym z punktu widzenia podziału środków unijnych okresie. Okazał się karierowiczem nastawionym na pozyskanie li tylko "stołka". Mam nadzieję, że Wyborcy mu tego za cztery lata nie zapomną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIRek Re: Wiceprezydent z miesięcznym opóźnieniem IP: 82.177.11.* 21.12.06, 20:23 Tak, ja głosowałem na Pana Andrzeja ale miałem nadzieję, że w Sejmiku będziemi mieli "swojego" człowieka..... Niestety, obawiam się, że jako drugi wicepryzydent miasta będzie mógł zrobić dla mieszkańców o wiele mniej niż gdyby reprezentował nas w Sejmiku..... Obym się mylił.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jędral Kombinator Andrzej B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 00:16 Andrzej B znany jest z tego, że zdradza wyborców. Osiem lat temu też oddał mandat radnego województwa bo poszedł na starostę. Teraz idzie na zastępce Pana którego wykreował. Ptasie móżdżki. "Ziobro oświaty" tak mówią o obecnym kuratorze, mandatu nie weźmie, tym bardzie, że ma świadomość, iż czerwony ma na niego haki. A Giertych tylko czeka na takich śmiałków. Odpowiedz Link Zgłoś