Gość: Woman IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.07.04, 21:17 Dziewczyny, czy ktoras z was dokonywala zakupu w tym sklepie? Jak dlugo czeka sie na dostawe i jak z ewentualnym zwrotem. Bede wdzieczna za wszelkie opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ki Re: www.bielizna24.pl IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.07.04, 22:27 ja niestety nie polecam tej firmy.. przeczytaj sobie: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=12553885&a=12553885 do dzis nie oddali mi tych pieniędzy. dzwoniłam do nich jeszcze pare razy - zawsze miły pan obiecywał, że już już wysyłają.. w końcu zgłosiłam się do rzecznika praw konsumentów. powiedział, że zajmie się sprawą, ale najpierw polecił wysłać do nich list (polecony z potwierdzeniem odbioru) z wezwaniem do zapłaty. list odebrali już dawno i dotąd kasy na moje konto nie wpłacili (termin mieli 14 dni).. pozostała mi pomoc rzecznika.. skoro ta firma tak długo utrzymuje się na rynku, to może mój przypadek jest odosobniony..? nie wiem.. ja w każdym razie ostrzegam.. mogę za to z czystym sumieniem polecić www.biust.pl oraz www.intymna.pl - zawsze szybko i bez żadnych problemów przy oddawaniu (pieniądze szybko były zwracane) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś