kasiaok3 04.01.07, 13:25 Poszukuję sprawdzonego pediatry w Kielcach albo gastrologa dziecięcego. Problemy z przewodem pokarmowym u maluszka 5 miesięcznego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamakluska Re: pediatra Kielce 04.01.07, 16:20 cześć wysyłam Ci nazwiska na maila gazety pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lisabette Re: pediatra Kielce 11.01.07, 11:41 Dziewczyny, piszcie tutaj nazwiska, może jeszcze ktoś skorzysta. Odpowiedz Link Zgłoś
asmielaczek Re: pediatra Kielce 13.01.07, 22:13 Ja też proponuję o pisanie na forum, może wreszcie uda nam sie go rozkręcić a i komuś sie przyda. Napisz jakie to problemy bo moje małe ma 2 miesiące ale tez walczymy z brzuszkiem, ulewaniem, brakiem kupek itp pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
julka_78 Re: pediatra Kielce 20.01.07, 12:14 Ja również proszę o namiary na dobrego pediatrę w Kielcach.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
swobodnagosia27 Re: pediatra Kielce 04.02.07, 17:47 Jeśli chodzi o pediatrę to polecam dr Chamerską (606512979), ale nie wiem czy dasz radę się z nią umówić. Nie jestem pewna czy przyjmuje nowych pacjentów. Odradzam dr Domagałę. Moim zdaniem zdecydowanie przereklamowany. Wpadał "jak po ogień", badał dziecko gdy darło się w niebogłosy, nic więc dziwnego że nie słyszał szmeru na sercu. Dr Chamerska nigdzie się nie spieszy, zaczyna od zaprzyjaźnienia się z dzieckiem i spokojnie je bada. Dzięki niej dowiedzieliśmy się o szmerach i skierowała nas do kardiologa. Gdyby tak się nie stało nadal nie wiedzielibyśmy o wadzie serca córeczki. Pozdrawiam i życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
julka_78 Re: pediatra Kielce 04.02.07, 20:40 Bardzo dziekuje za podpowiedz.Pani doktor dzis byla u nas i jesteśmy bardzo zadowoleni z tej wizyty. Mam nadzieje, że pomoze nam uchronić nasze dziecko od astmy.Fajnie,że poświeca dziecku tak dużo uwagi.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś