Dodaj do ulubionych

drukarnia cyfrowa

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 12:42
Kto zna dobrą, szybką drukarnię cyfrową (kolor) Potrzebuję kilkanaście sztuk kolorowego wydruku w A3
Obserwuj wątek
    • Gość: tej nie Re: drukarnia cyfrowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 20:06
      omijaj z daleka e-print na warszawskiej. Zapłacisz dużo, a obsłużą cię jak
      kloszarda
      • Gość: podwykonawca Re: drukarnia cyfrowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 21:00
        wcale nie jest tak, źle, ja do nich nic nie mam... nigdy nie nawalili...

nie mam z tego żadnych interesów, że to piszę

mój stosunek jest obojętny
        • Gość: tylko nie e-print Re: drukarnia cyfrowa IP: 62.233.163.* 13.01.07, 18:24
          Zamawialem u nich kiedys rozne artykuly, kazali mi czekac kilka dni... Po dwoch
          tygodnia dostalem 10% tego co zamowilem i to jeszcze zle zrobione. Wkoncu
          zmienilem firme, zamowilem wieczorem przez internet, nastepnego dnia wieczorem
          juz mialem to gotowe.
          • Gość: tylko nie e-print Re: drukarnia cyfrowa IP: 62.233.163.* 13.01.07, 18:24
            acha i dodam jeszcze ze mialem jeszcze to duzo taniej niz w tamtej firme
      • Gość: Kamil Re: drukarnia cyfrowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.07, 10:40
        ja niemiłem żadnych klopotów z nimi, zamawiałem pare rzeczy u nich i wszystko
        było na czas znaczy nawet od ręki, ale zamówienie zamowieniowi czasem nierówne.
        Kwestia podejścia najwidoczniej
        • Gość: Piotr Re: drukarnia cyfrowa IP: 82.139.11.* 15.01.07, 19:08
          ja tez nie miałem klopotów uważam że drukarnia e-print ma bardzo miłą i na
          dodatek piękną obsługę, zamówienie zrobili na czas i jeszcze telefonicznie
          powiadomili o odbiorze.Jestem bardzo zadowolony
          • Gość: Adam Re: drukarnia cyfrowa IP: 82.139.11.* 15.01.07, 19:11
            Zgadzam się to dobra firma mają czasami poślizgi jak w każdej firmie ale zawsze
            powiadamiają i przepraszają za opóżnienie.Obsługa bardzo miła i ciepła lubię
            korzystać z ich usług.
            • Gość: jasiek Re: drukarnia cyfrowa IP: *.netcity.pl 15.01.07, 21:58
              jak juz spamujesz maly czlowieczku to rob to z glowa :)
              • Gość: pstryk Re: drukarnia cyfrowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 06:37
                !!!WIELKA DRUKARNIA CYFROWA!!!

maja po prostu jedna drukarke laserową formatu A3+ i to wszystko
                • Gość: Gosc Re: drukarnia cyfrowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 18:23
                  nie no coś tam jeszcze mają innego
    • katherineq7 Re: drukarnia cyfrowa 07.12.16, 12:29
      W Skarżysku jest taka drukarnia "Studio 1013". Pracuje tam bardzo przystojny pan ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka