Dodaj do ulubionych

kielce są super

IP: *.tkdami.net 17.01.07, 09:45
przybysz z Katowic
Obserwuj wątek
    • Gość: Rozetka Re: kielce są super IP: 81.219.210.* 17.01.07, 09:50
      Jestem tego samego zdania.
      • natkaa66 Re: kielce są super 17.01.07, 13:28
        Też tak uważam,i bardzo tęsknię,bo niestety na razie mieszkam w innym mieście!!!
    • Gość: troska Re: kielce są super IP: *.135.219.81.static.kielce.msk.pl 17.01.07, 13:38
      Kielce są piękne ze względu na malownicze połozenie ,zabytki tez są extra,więc
      czemu robi się z miasta choinkę u nowobogackich ? To co urodziwe trzeba
      dyskretnie eksponować a nie na ... a to co jeszcze szpeci powinno być na gwałt
      zmieniane. Niestety ,filozofia prezentowana..po prostu smuci.
    • Gość: med Re: kielce są super IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.07, 13:57
      Powiedz, powiedz gdzie są Kielce super. Tak bardzo chcę to zobaczyć. Które to miejsce? Chodzę już od godziny po Kielcach i nie mogę tego miejsca znaleźć. W taksówce kierowca powiedział, że ktoś się pomylił bo nie ma w Kielcach takiego miejsca
      • natkaa66 Re: kielce są super 17.01.07, 14:26
        Aby poznać Kielce potrzeba trochę czasu ,a w taksówce to Ty napewno nie poznasz
        miasta!!!
        • Gość: med Re: kielce są super IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.07, 14:33
          A ile czasu potrzeba? Może prościej - gdzie jest takie miejsce w Kielcach, o którym można powiedzieć - super? Może plac Tekli? A może oficyny zabudowań przy Małej? Ślichowice? Kurde, gdzie to jest?
      • Gość: ahhh Re: kielce są super IP: *.bredband.comhem.se 17.01.07, 14:30
        Kazdy centymetr kwadratowy tego miasta jest super matole.Jesli nie umiesz
        docenic piekna miasta, w ktorym jestes.. To co ty tam robisz??? Wracaj na swoja
        wioske.A i ten taksowkarz jakis taki uchyniety deczko chyba jest.Trzeba byc
        naprawde slepcem, zeby nie ujrzec walorow Kielc i okolic.
        Ach kieleckie, jakie piekne...
        Pozdrowienia dla kielczan
        • Gość: med Re: kielce są super IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.07, 14:35
          To ja wolę być ślepym i matołem niż widzieć tak jak Wy.
      • Gość: zachwyt Re: kielce są super IP: *.135.219.81.static.kielce.msk.pl 17.01.07, 14:44
        Kierowca -burak albo truskawka i w dodatku z grupą inwalidzką ,takich na taxi
        masa. Poszukaj w necie np.w googlach Wikimedia Commons ...,przepiękne zdjęcia
        Palacu Biskupów Krak., Katedry, Wzgórze Zamkowe i wiele innych pięknych
        zabytkow,kościołów ,dworków ,kamieniczek..disneylandu nie ma to fakt.A jak już
        zechcesz odpocząć ,to niech widzący kierowca przywiezie Cię na dawny
        Szydłówek ,skąd zobaczysz panoramę miasta ,zamek Chęciński ,Karczówkę. Weż
        lornetkę ,zobaczysz spcerowiczów...na drugim końcu miasta ...Telegrafie. Żeby
        mieć skalę porównawczą najlepiej wyjechać do innego miasta na kilka lat.
    • Gość: med Re: kielce są super IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.07, 14:46
      Rozumiem przybysza z Katowic. Dla całego Śląska i Zagłębia Kielce mogą się wydawać super. Ale niestety jeszcze trochę potrzeba do tego super. Widzę codziennie mieszkańców Kielc z "zaciśniętymi zębami" i takie są całe Kielce - zawistne
      • natkaa66 Re: kielce są super 17.01.07, 15:16
        Zawistni ludzie są w każdym mieście nie tylko w Kielcach!
        Tak jak napisał poprzednik,aby ujrzeć piękno miasta trzeba z niego wyjechać(ale
        niekoniecznie).
        Nie każdy potrafi zobaczyć to "coś"!
    • Gość: Gosiek Re: kielce są super IP: 195.116.245.* 19.01.07, 08:43
      pewnie że są super i z miesiąca na miesiąc robią się coraz ładniejsze
      (chociażby cała Sienkiewicza i okolice katedry). I całego serca współczuję tym,
      którzy potrafią tylko narzekać
      • Gość: med Re: kielce są super IP: 82.139.11.* 19.01.07, 20:12
        A ja podziwiam Was za tak małe oczekiwania. Podajcie mi przykład ciekawego
        spaceru dwugodzinnego po centrum Kielc ze znajomym np. z Krakowa lub Wrocławia,
        tak aby oniemiał i w pewnej chwili powiedział - Kielce są super
        • Gość: jacek Re: kielce są super IP: 82.139.11.* 19.01.07, 22:34
          Prosze bardzo, Sienkiewicza, park, Kadzielnia, Karczowka. Mi tam Kielce sie podobaja, wole je od betonowych pustyni z masa hipermarketow. A u nas wsiadam na rower i po 5 minutach jestem juz w lesie.
        • Gość: duma Re: kielce są super IP: *.135.219.81.static.kielce.msk.pl 19.01.07, 23:00
          Kielce ,podobnie jak RZYM, są położone na wzgórzach ,w dolinie rzeki.I to jest
          wystarczający powód do dumy.
    • langutssa Re: kielce są super 19.01.07, 21:59
      taaa zajefajne heheh
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka