Gość: scigaczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.07, 19:27 co sie stalo z serwisem motocykli na ulicy OKRZEI?. Moze ktos cos wie na ten temat?. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: motor Re: serwis kawasaki IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.07, 19:55 Ja też Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motorynka Re: serwis kawasaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.07, 21:08 Chcę kupić części do Gazeli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: serwis kawasaki IP: 82.139.11.* 17.01.07, 21:41 W pawilonach na Pocieszka byl (jest?) kiedys kultowy sklep dla posiadaczy dwusuwow... Mozna tam bylo takze oddac wal korbowy do regeneracji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miks Re: serwis kawasaki IP: 82.139.11.* 17.01.07, 23:42 na Okrzei był salon i serwis Hondy a nie kawasaki. Marny salon i serwis nawiasem mówiąc. Zresztą, jaki rynek taki salon. Odkąd Hondę importuje Honda Polska przestali mieć autoryzację. Związane to było z tym, że wymagano zakupu kilku modeli na salon, albo nie mieli kasy, albo uznali że nie warto. I pewnie raczej to drugie, bo jakoś inny chętny na prowadzenie salonu się nie znalazł. Salon yamahy jest nawet w okresie zimowym zamknięty na 3 spusty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motorynka Re: serwis kawasaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 11:36 Dzięki Jackowi za informację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: serwis kawasaki IP: 82.139.11.* 18.01.07, 12:34 Nie sadzilem, ze pytasz powaznie :) Ten sklep na Pocieszka znajdowal sie w pawilonach naprzeciwko piramidy Politechniki, z tym ze nieco w glebi. Inny sklep z czesciami do dwusuwow byl (jest?) na Karczowkowskiej, w budynku nieco przed wiaduktem, od strony centrum. W tym samym budynku jest tez spozywczak i masa innych rzeczy. Wchodzilo sie do wewnatrz budynku i w korytarzu byl ten sklep - o ile jeszcze jest, bo moja przygode z dwusuwami zakonczylem juz lata temu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moto Re: serwis kawasaki IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 18.01.07, 18:25 dwusów na złom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rajdowiec Re: serwis kawasaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 08:58 Czy w Kielcach jest Klub Miłśników Pojazdów Zabytkowych /samchody , motocykle/. Kolega odnowił Syrenę Bosto i pomagałem przy remoncie Jawy 250. Czasami widuję różową Warszawę M 20. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syrenka Re: serwis kawasaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 16:05 Czy koło Morawicy są tory terenowo-wyścigowe mam Jawę 250. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: serwis kawasaki IP: 217.116.110.* 19.01.07, 17:59 Na Herbach jest złomowisko Odpowiedz Link Zgłoś
ip15 Re: serwis kawasaki 19.01.07, 18:04 Zostala ostatnio zmieniona jego nazwa, teraz jest to service jebiesukinabosaka. Nowa nazwa co prawda nieco dluzsza od poprzedniej ale ceny znacznie nizsze. Korzystaj z uslug starej kawasaki a obecnie jebiesukinabosaki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Junak Re: serwis kawasaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 19:55 Czy pamiętasz te noce w koszu IŻA , myślę o Tobie od 25 lat. Odpowiedz Link Zgłoś