Gość: moherowy@vp.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 06:35 Jaka miła wiadomoość na początek dnia. Z uśmiechem na ustach idę do pracy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pstryk Re: Premier złamał rękę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 06:38 ja tez mam rewelacyjne samopoczucie ;))) może podprogowo pzekazano nam jakąś wiadomość ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fann Re: Premier złamał rękę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 08:22 zdrowia Panie Premierze! ,nie zwracac uwagi na czerwonych podłych ludzików Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duży Re: Premier złamał rękę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 08:28 i chwała mu za to! prosimy o więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miłosnik zwierząt Re: Premier złamał rękę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 16:31 będzie głaskał swojego kota drugą ręką. Odpowiedz Link Zgłoś
prof.penduszko Re: Premier złamał rękę 29.01.07, 16:35 To on robi to lewą ręką ?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karpan a Siuda na wczasach!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 16:56 kto więc krzywo poskłada jak nie on? szkoda bo miałby nasz premier dwie lewe a tak jakis praktykant na szaserów zrobi to lepiej niz nasz słynny ordynar tor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R Re: Premier złamał rękę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 22:04 a ja sie nie ciesze... bo z czego? z czyjegoś nieszczęścia? ale rozumiem cię, bo gdyby taki Tusk złamał kulasa, albo Miller, czy inny Rokita, czy komorowski, to tez bym się cieszył! a w ogóle podskakiwał bym z radości gdyby taki kwaśniwski złamal obie nogi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaroslaw K. Re: Premier złamał IP: *.dsl.bell.ca 30.01.07, 06:16 idz i po drodze polam rece i nogi,wszak tys jest ideal,a jak wiadomo ideal... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fann Re: Premier złamał rękę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 08:20 podłe towarzystwo Odpowiedz Link Zgłoś