Dodaj do ulubionych

Premier złamał rękę

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 06:35
Jaka miła wiadomoość na początek dnia. Z uśmiechem na ustach idę do pracy.
Obserwuj wątek
    • Gość: pstryk Re: Premier złamał rękę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 06:38
      ja tez mam rewelacyjne samopoczucie ;))) może podprogowo pzekazano nam jakąś
      wiadomość ;)))
    • Gość: fann Re: Premier złamał rękę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 08:22
      zdrowia Panie Premierze! ,nie zwracac uwagi na czerwonych podłych ludzików
      • Gość: duży Re: Premier złamał rękę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 08:28
        i chwała mu za to!
        prosimy o więcej.
    • Gość: miłosnik zwierząt Re: Premier złamał rękę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 16:31
      będzie głaskał swojego kota drugą ręką.
      • prof.penduszko Re: Premier złamał rękę 29.01.07, 16:35
        To on robi to lewą ręką ?!!!
        • Gość: karpan a Siuda na wczasach!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 16:56
          kto więc krzywo poskłada jak nie on? szkoda bo miałby nasz premier dwie lewe a
          tak jakis praktykant na szaserów zrobi to lepiej niz nasz słynny ordynar tor
    • Gość: R Re: Premier złamał rękę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 22:04
      a ja sie nie ciesze...
      bo z czego?
      z czyjegoś nieszczęścia?
      ale rozumiem cię, bo gdyby taki Tusk złamał kulasa, albo Miller, czy inny
      Rokita, czy komorowski, to tez bym się cieszył!
      a w ogóle podskakiwał bym z radości gdyby taki kwaśniwski złamal obie nogi.
    • Gość: Jaroslaw K. Re: Premier złamał IP: *.dsl.bell.ca 30.01.07, 06:16
      idz i po drodze polam rece i nogi,wszak tys jest ideal,a jak wiadomo ideal...
    • Gość: fann Re: Premier złamał rękę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 08:20
      podłe towarzystwo
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka