Dodaj do ulubionych

szukam dobrego ginekologa- kobiety

05.03.07, 22:10
szukam naprawde dobrej lekarki, ginekolog. z okolic kielc. czy znaci moze
jakaa?? prosze o pomoc
Obserwuj wątek
    • Gość: stokrotka 1981 a ja dobrego, ale na fundusz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 09:33
      A prywatnie czy na fundusz? Bo jak prywatnie, to znajdzie sie trochę, i płci
      żeńskiej i płci męskiej. A jak na fundusz to chyba będzie ich niewiele. Bo jak
      idziesz prywatnie to jest wszystko ok. A jak na fundusz to inaczej Cie traktują.
      A może ktoś sie ze mna nie zgadza? Może ktoś zna dobrego ginekologa na Fudusz?
      Miesiąc temu miałam leczoną nadżerkę (preparatem solcogyn), oczywiście
      prywatnie.Pani doktor wytłumaczyła mi wszystko świetnie, tak, że po wyjściu z
      gabinetu, (chodzi mi o wizytę, na której umawiałam się na zabieg) stwierdziłam ,
      że to świetna lekarka i bardzo sympatyczna itd itp.Na następnej wizycie, po
      zabiegu zapytałam czy mogę przyjść na wizytę do przychodni(w której mam kartę i
      w której ta pani gin też przyjmuje). Pani doktor zrobiła krzywą minę i zaczęła
      się wykręcać, że niby tak, ale w przychodni to jest dużo pacjentek, trzeba długo
      czekać itd dając mi do zrozumienia, że lepiej gdybym przyszła do niej prywatnie.
      Jeśli ktoś zna dobrego ginekologa położnika na fundusz to też proszę o namiary.
      • Gość: Pacjentka Re: a ja dobrego, ale na fundusz IP: 81.219.208.* 06.03.07, 12:05
        Zdecydowanie polecam ginekologa kobietę Dr. Bryłę z Prostej, prywatnie przyjmuje
        na Seminaryjskiej, na wprost Sądu. Super lekarka.
        • mala877 Re: a ja dobrego, ale na fundusz 06.03.07, 22:18
          bardzo dziekuje, a czy moglabym prisc o numer telefonu do tej. dr. bryły??
          dziekuje:)
          • Gość: Pacjentka Re: a ja dobrego, ale na fundusz IP: 81.219.208.* 07.03.07, 08:34
            oczywiście, mogę ci go podać ale wolałabym zebys napisała mi nr twojego gg lub
            e-maila
            • mala877 Re: a ja dobrego, ale na fundusz 07.03.07, 19:03
              dziekuje:) to mój mail mezo915@wp.pl
              • Gość: Pacjentka Re: a ja dobrego, ale na fundusz IP: 81.219.208.* 08.03.07, 16:16
                Nr wysłałam ci na e-maila:). Pozdrawiam
              • Gość: maja Re: a ja dobrego, ale na fundusz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.07, 20:13
                Bardzo fajna i miła dr.Detka,przyjmuje na warszawskiej w przychodni(uroczysko)
                • mala877 Re: a ja dobrego, ale na fundusz 17.03.07, 20:28
                  dziekuje a czy mogłabym prosic o numer telefonu do niej. przyslij na maila
                  mezo915@wp.pl dzieki
        • Gość: madziara Re: a ja dobrego, ale na fundusz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.07, 22:34
          ja do niej chodze już 5 lat,polecam bardzo ,prowadzi już moją 3 ciąże
        • Gość: barbie pacjentko IP: *.kielce.net.pl 12.03.07, 11:08
          jesli możesz napisz mi Jej tel. Mój mail: basiajoanna@interia.pl
      • Gość: Magdaś Re: a ja dobrego, ale na fundusz IP: *.telkonet.pl 11.03.07, 18:50
        Proszę o podanie nazwiska dobrego ginekologa z Kielc. Na wizytę prywatnie ,
        chodzi o operację . Profesjonalistę.
        • Gość: ruda1 Re: a ja dobrego, ale na fundusz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.07, 21:48
          dużo dobrego słyszałam o dr.Wydrzyńskim ,pracuje w szpitalu na kosciuszki
          musiałabyś poszukać tel. do niego na forum kieleckim(jest bo kiedyś
          widziałam)naprawde dużo dziewczyn go wychwala
        • Gość: Pacjentka Re: a ja dobrego, ale na fundusz IP: 81.219.208.* 12.03.07, 09:05
          Swietnym specjalistą w dziedzinie ginekologii i połoznictwa jest dr. Grelewski z
          Prostej. Prywatnie przyjmuje na ul. Paderewskiego 20 (obok sklepu rowerowego) w
          poniedziałki w środy. Polecam
        • Gość: Gosiek Re: a ja dobrego, ale na fundusz IP: 195.116.245.* 13.03.07, 08:36
          dr Kocela, prywatnie na Sienkiewicza 55, pracuje w szpitalu przy ul. Ogrodowej.
          Polecam z pełną odpowiedzialnością
    • Gość: ewela Re: szukam dobrego ginekologa- kobiety IP: *.poligrafia.pl 06.03.07, 13:17
      a co sądzicie o Jolancie Komorowskiej bo słyszałam że dobra
      • lu221 Re: szukam dobrego ginekologa- kobiety 06.03.07, 15:55
        Chodziłam do Pani Komorowskiej. Jak jeszcze mieszkałam w Kielcach. Baaaardzo polecam
        Profesjonalistka i naprawde ma podejscie do pacjentow :)
    • Gość: F. Re: szukam dobrego ginekologa- kobiety IP: *.dsl.bell.ca 09.03.07, 06:14
      ....tez masz upodobaniaaaa....
    • Gość: xxx Re: szukam dobrego ginekologa- kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 14:30
      przychodzi blondynka do ginekologa...
      wchodzi do gabinetu...
      w gabinecie dwóch gości.
      "ja na badania" - dodaje.
      a prosze...
      i co, jestem zdrowa - pyta blondynka?
      wg nas tak, ale lepiej niech pani pójdzie lekarza, bo by tu tylko malujemy
      gabinet :)
    • Gość: gość Re: szukam dobrego ginekologa- kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.07, 10:13
      Co prawda nie kobieta ale mogę Ci polecić świetnych ginekologów tj. doktor
      Kurzeja i Kocela. Obaj pracują na Ogrodowej.Szpital stary ale opieka
      super .Doktor Kurzeja przyjmuje na Składowej 10 w środy i piątki od 14-
      tej.Wizyta kosztuje 40 zł. Wspaniały lekarz.Naprawdę polecam.
      • Gość: Pacjentka Re: szukam dobrego ginekologa- kobiety IP: 81.219.208.* 13.03.07, 14:29
        Też słyszałam o doktorze Koceli same dobre słowa. Niestety pracuje on na
        Ogrodowej a tam nie ma położnictwa i jeśli kobieta jest w ciąży to woli raczej
        lekarza ze szpitala położniczego, w którym zamierza rodzić.
        • Gość: ja Re: szukam dobrego ginekologa- kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.07, 15:50
          A co sądzicie o dr Walkiewicz - Pernal? Przyjmuje także na Składowej
          10.Słyszałam wiele dobrych opinii o niej.
          • Gość: kobieta Re: szukam dobrego ginekologa- kobiety IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 13.03.07, 17:16
            Dr Walkiewicz-Pernal to wspaniały, uczciwy lekarz.Profesjonalistka w swoim
            zawodzie.Cenią ją zarówno młode,jak i starsze pacjentki.
            • mala877 Re: szukam dobrego ginekologa- kobiety 17.03.07, 20:30
              dziekuje a czy moglabym prosic o numer telefonu do niej???
          • mala877 Re: szukam dobrego ginekologa- kobiety 17.03.07, 20:34
            a czy mogłabym prosic o numer telefonu do niej??:
            • Gość: kobieta Re: szukam dobrego ginekologa- kobiety IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 18.03.07, 07:58
              Nie mam aktualnego numeru.Proponuję iśc do gabinetu na ul.Składową we czwartek
              między 14 a 17 i zapisac się na wizytę u samej p.doktor.
              • Gość: ewa Re: szukam dobrego ginekologa- kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 16:11
                Witam, proszę o numer telefonu do dobrej Pani ginekolog z Kielc lub okolic.
                Z góry wielkie dzięki. Mój adres mailowy ewcia215@vp.pl
                Pozdrawiam
                • Gość: Pacjentka Re: szukam dobrego ginekologa- kobiety IP: 81.219.133.* 07.05.07, 09:58
                  Wysłałam ci na e-maila nr tel. Pozdrawiam
    • Gość: ?? gin-endo IP: *.isk.net.pl 05.05.07, 16:19
      a ginekolog-endokrynolog w Kielcach?? bo nie mogę znaleźć :( i kto z nich robi usg na miejscu??
      • aga999961 Re: gin-endo 06.05.07, 20:24
        ja też szukam dobrego ginekologa z kielc. lepszy szpital na prostej czy na
        kościuszki. czy ktoś wie coś na temat dr Maciejewskiego
        • Gość: Pacjentka Re: gin-endo IP: 81.219.133.* 07.05.07, 10:06
          Maciejewski jest dobrym specjalistą ale jest nieco małomówny i mało kontaktowy.
          Ja polecam dr. Grelewskiego z Prostej, jestem jego pacjentką, prowadził moją
          ciążę i spisał się na medal. Jak chcesz jego nr tel podaj mi maila.
        • Gość: 100% Re: gin-endo IP: *.chello.pl 15.05.07, 16:48
          S. Grelewski jest dobry.Jeżeli chodzi o prowadzenie ciąży to podobno mało
          wcześniaków mu się rodzi.Jak by na to nie patrzeć -plus.
        • Gość: majka Re: gin-endo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.07, 09:53
          Zdecydowanie na Kosciuszki!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Pacjentka Re: gin-endo IP: 81.219.133.* 07.05.07, 10:03
        Mozesz wybrać się do dr Chamerskiego, ma własne usg. Ale niestety słyszałam
        różne opinie na jego temat.
        jacekchamerski.ginweb.pl/
        • Gość: aga999961 Re: gin-endo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.07, 15:52
          dzięki właśnie wybieram się do dr Grelewskiego mam nadzieje że w moim przypadku
          będzie lepszym specjalistą niż mój poprzedni lekarz prowadzący
          • anetaa77 Re: gin-endo 15.05.07, 18:20
            Idąc do niego musisz sie uzbroić w cierpliwość, są u niego straszne opóźnienia,
            nawet dwugodzinne. Ale warto poczekać. powodzenia.
            • Gość: tamara Re: gin-endo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 10:01
              zapewniam- nie warto czekać, do Grelewskiego nie poszłabym nawet gdyby to byl
              ostatni gin w miescie. Okropny!
          • Gość: ala Re: gin-endo IP: *.205.udn.pl 15.05.07, 23:26
            Myślę, że jest to świetny lekarz, ale zapytaj czy może przyjechać kiedy
            będziesz rodzić (bo takiego obowiązku nie ma) - skoro chcesz rodzić na Prostej
            to lepiej, żeby był przy tobie.
            • Gość: żżżżygam zabetonujcie sobie w końcu toto... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 23:56
              albo zaasfaltujcie. Ciagle te same śmierdzące tematy na tym forum! ttfu!!!!!!!!
              • bezsensu70 Re: zabetonujcie sobie w końcu toto... 16.05.07, 10:50
                a ty se utnij tego fajfusa śmierdzącego...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka